|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
Cytat:
bardzo fajny: jest napewnp![]() a to znaczy ze potem bys chciała w jakism hotelu racowac?? |
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm mogłabym, gdyby to była recepcja ale do tego musiałabym sobie zrobić kilka kursów językowych. Umiem angielski na poziomie dobrym, niemiecki na podstawowym, a chciałabym nawijać tymi językami tak jak na codzień polskim może jeszcze francuski do tego lubie języki
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie konczyłam tego kierunku ale moi rodzice maja swój Hotel tak wiec znam te sprawy do podszewki i nieraz sama siedziałam w recepcji
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pracę tam dostanę heheh żarciki
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
"relax"
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
dostałam zaproszenie do tego wątku, więc wypadało się tu pokazać ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci szczerze, że podoba mi się ten hotelik. Moja nauczycielka od hotelarstwa bardzo go chwaliła. Chciałam iść tam na praktyki, niestety moje 4 kolezanki z klasy odbywały tam praktykę w zeszłym roku (dwumiesięczną) i mają pierwszeńwto... a że i w tym roku chcą tam miec praktykę to.... no nie wyszło. Dopiero jeśli one by zrezygnowały to dostałabym tam praktykę, a szkoda bo bardzo chciałam
Cytat:
a można spytać gdzie mieszkasz ?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Ja jestem z okolic Ostrołęki
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrołęka- osiedle Parkowe. Witam
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli gdzieś koło Parku tak ? :P (wybaczcie moją niewiedzę, ale mimo że mieszkam w naszym mieście od urodzenia... nie wiem gdzie jaka jest ulica )Ja codziennie przechodzę przez park jak idę do szkoły i poza tym to całkiem niedaleko mnie :P ja mieszkam na Hallera przy starej 7
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
No proszę.. kiedy tu ostatnio pisałam z Ostrołęki spotkałam zaledwie 2 osoby a tu już tyle stron pisałyście
Witam wszystkie Ostrołęczanki Ja w prawdzie mieszkam w okolicach Ostrołęki.. ale w Ostrołęce spędzam większość czasu mojego życia :p
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
oo "nowe" Ostrołęczanki
oo właśnie, pani od hotelarstwa niedługo ma zabrać naszą klasę do "relaxu" tak zobaczyć wszystko od kuchni...
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm ja byłam, ale sie spozniłam i nie widziałam jak wygląda pokój a z kim masz hotelarstwo ? z Margielowa?
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to fajnie, że jest nas tu coraz więcej fajnie jest mieć tu kogoś z miasta, w którym się mieszka i w ogóle. Zawsze kiedyś można się umówić na jakieś piwko, czy tam goraca czekolade
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Mieszkam w Laskowcu... bardzo bliziutko do Ostrołęki
![]() I kilka słów o mnie: Ewelina, lat 18 ( w grudniu ) ZSZ nr 3 ( koło parku ), profil socjalny, klasa maturalna Jeśli jakieś pytania co do mojej osoby proszę pisać
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh żarciki. Ja tez Ewelinka, i też klasa maturalna. A 18scie to miałam w tamtym roku teraz to już się zbliżam ku 20stki bo w styczniu mam urodzinki A uczę się z Zsz nr 4 więc całkiem obok sąsiadeczko być może mijam Cie jak idę do szkoły
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taaak, z Margielową. Szczerze to jakoś nie przypadła mi do gustu... wydaje sie taka "wszechwiedząca"... ale Ty znasz ją dłużej to pewnie napiszesz więcej :P |
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już wiem, że chodzisz do 4... i na hotelarstwo ? A możesz mi powiedzieć która klasa 4 TH... ? :p Moja siostra jest w Twoim wieku i też na hotelarstwie jest.. może się znacie ?
|
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jest bardzo fajna, wierz mi będziesz w starszej klasie to ją polubisz Teraz my jesteśmy jej ulubioną klasą heheh mamy wtyki ![]() Cytat:
|
|
|
#321 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Od poniedziałku jestem Ostrołęczanką (chyba dobrze ), więc tutaj piszę.Gdzie w tym mieście macie Drogie Panie drogerie? Mam lekko awaryjna sytuacje, potrzebuje dobrego flakonu, ale dla Faceta :/ . 150 kilometrów nie będę jechała do ulubionej, bo czas goni. Rossman - nic specjalnego nie znalazłam, i niezbyt dobrze mnie potraktowano. Między ratuszem? , a Skwerkiem?, koło Sądu niebieskiego, miła obsługa. I prawie wybrałam, ale chce jeszcze poszukać? I ostatnie pytanie : Jakieś typy perfum, dobrze aby był jesienny, nie drażniący, dla 22 latka, tak do 150 (180max). Niebieski Dawidoff był smakowity, ALE, może coś innego. Ewentualnie gdzieś można powąchać Allure Chanel, lub The One Gabbany, może zaciągne bratanka za pazure i sam wybierze . Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Marta K...s taka blondyneczka... hmmm.. no nie wiem jak ją opisać.. http://www.zsz4-ostroleka.com/galeri...leriaklas.html to jest jej klasa
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W handlowcu, koło Krzysia jest. Mnie się podobają perfumy Hugo Boss XY, i Nike Up or Down. Co do reszty to nie wiem, nie pamiętam nazw ale jakieś Joop'a mi sie poodbały jeszcze takie cytrusowe jakieś i Calvin Klein ale też nzawy sobie nie mogę przypomnieć... Witamy Nowa Ostrołęczankę a co Cię tu do nas sprowadza? ![]() Cytat:
|
|
|
#324 |
|
Przyczajenie
|
Koło Krzysia byłam, niezbyt duży wybór :/.
A pod Reporterem, to sklep Nive`a, chyba?, nie wiem czy dobrze myślę. Może tylko wywieszona reklama Nive`a. Dobrze myśle o tym piszesz? Sprowadza życie i praca. Może coś wybiore, Pa |
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba o tym pisze powiem szczerze, że mieszkam w Ostrołęce od urodzenia a tak mało o niej wiem aż wstyd A perfumki to może możesz sobie na zamówienie sprowadzić np. w rossmannie ;> ale pewna nie jestem :P Jest też chłopak który handluje orginalnymi perfumami, ma podobno wszystkie. Przyłazi do pracy do mojego Tżta i zawsze go tak wypsiuka, że potem kilka dni koszulka pachnie ![]() A może napisz coś więcej o sobie? Imie? Skąd przybywasz? ile masz lat? gdzie będziesz pracować? itp. A gdzie znowu Madzie wywiało jutro będe wesele obsługiwać... na 190 osób
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Hehe Ewelina nike Up or Down - skądś to znam?
![]() chyba sama wybierałam ^^ |
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uważam to za bardzo trafny wybór są śliczne
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Przybywam z Stolycy. Wiek jest utajniony i zakodowany. TZ mnie tu przyciągnął i załatwił pracę. Jest to chyba największy zakład przemysłowy w waszym mieście. Podpowiem, że jak zawieje to śmierdzi .Trochę się wyżalę i pochwalę, że spotkałam w pracy wakacyjną przygodę :p. Dobrze że w oddzielnych oddziałach pracujemy. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc Zuza ładnie. Będziesz mi się kojarzyć z Edytą Herbuś w roli Zuzy w filmie "Tylko Miłość" Mogę pisać Ci 'Zuza'?Ahhaaa, wakacyjną przygodę mówisz, mmm a może coś wiecej ? hehe Los Was ku sobie popchnął ![]() A jak długo jesteś ze swoim Tż ? I jeśli mogę zagadnąć, to na jakim stanowisku będziesz pracować?
|
|
|
#330 |
|
Przyczajenie
|
Planista się ten zawód nazywa
![]() Ciekawość, to pierwszy stopień do Piekła. Ale uchylę rąbka tajemnicy: Dwa lata temu byłam nad jeziorkami z koleżankami i rodziną. Taki wypad odstresować się i poleniuchować. M. był razem ze znajomymi pod namiotami. Jego kolega przyszedł do nasz do ogniska, zaprosić na piwo, czy kiełbaskę. Takie mydlenie oczu Zgodziliśmy się. M. siedział i rozmawiał ze znajomą (tak to wyglądało). Podczas "zapoznawania"podałam mu dłoń, ma silną rękę(zaraz więcej), spojrzał głęboko w oczy, "Miło poznać" - odpowiedział, i oddalił się do Znajomej. Już mnie zaintrygował. Rozmawiali ze sobą głośno, nie szeptali, spokojnie wymieniali poglądy. Zero zainteresowania, lub kontrola maksymalna. Wszyscy siedzieliśmy przy ognisku gadaliśmy o pierdołach. Zawsze nietypowy punkt widzenia, trafne spostrzeżenia. Często milczało pół grupki tylko jego słuchając. Człowiek o niezmiernym intelekcie, i to mnie zafascynowało. M: "A skąd wy przyjechałyście?" JA:"Z warszawy" M:"A, ja też jestem ze wsi , Z Ostrołęki." No i zaczęliśmy rozmawiać, o polityce, poezji, marzeniach, gotowaniu, i używkach. Nic nie mówił, że jestem "fajna",że mu się podobam, nic. Jak maszynka do zabawiania, zero uczuć skierowanych w moją osobę. Po kilku godzinach (2-3), siedziałem już koło Niego, Powiedział że ładnie pachnę, i pocałował mnie lekko w szyję. Dlaczego to zrobił, wywód trwał około 15 minut, o ludzkiej naturze, instynktach, otoczce zwanej uczuciami. Jak się zapędził w wyjaśnieniach, zaczynał mówić językiem naukowym. Przepraszał,że nie po polsku i zaczynał od nowa. Bardzo mi się to podobało. Poszedł do domku po piwa. Sam w ciągu tej godziny wypił z 2,( Ja z 4 ,wiem,wiem ), mówi że szkoda mu poranków na kaca. Poszłam z nim pod rękę. W drzwiach do "kuchni" wplótł rękę w me włosy i mnie pocałował, było super, super. Pisze jakbym erotyk zaraz napisała, ale było podobnie. Dalsza wersja wydarzeń jest owleczona prawami autorskimi. Powiem tyle, że silne ręce ma od masażu, mrrrrr. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

lubie języki

taka blondyneczka... hmmm.. no nie wiem jak ją opisać..