|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ""inna""moda z zachodu
Cytat:
obrzydliwe- to chyba ni8e dla kobiet tylko dla transwestytow
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
,,,,,,,,,,,a co mieli powiedziec...........
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zreszta nie zakladalam gotowej odpowiedzi- chcialam poznac zdanie- odmiennej plci- bo moze, ja nie widze w tym piekna , ze wzgledu na to , ze jestem kobieta i mam inne poczucie estetyki i piekna. |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czegoś takiego nie ubrałabym NIGDY!!! Wstretne, ochydne bleeee... |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
zalogowalem sie tylko dlatego ze zainteresowala mnie Wasa rozmowa.
uwazam ze te stroje sa bardzo sexi! z latexu czy lycry, chyba z latexu bardziej! ![]() sam mialem kiedys na sobie taki kombinezon i anna ma racje jest bardzo wygodny i rozciagliwy, te wszystkie wypowiedzi ze nie mozna sie w nim ruszac to sa ludzi ktorzy nigdy nie mieli czegos takiego na sobie! co do tego ze sie czlowiek w tym poci to tez zalezy co kto lubi i chyba jaki ma tez organiz, ja sie nie spocilem ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nie podoba, nie widzę w tym nic fajnego...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie ten kombinezon nurka nie jest ani fajny, ani sexowny. W przeciwnienstwie do stoju pokojowki czy pielegniarki.
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie po prostu są strasznie zabawne
jakiby mój TŻ mnie w czyms takims zobaczyl to znając Go pewnie by pękł ze śmiechu
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Ani to seksowne, ani ladne i zal nazwac to "moda damska". Brrr... okropnosc.
Zapytalam TZ co o tym sadzi. Powiedzial, ze nie chcialby mnie zobaczyc w czyms takim i dziwi sie facetom, ktorych to kreci.
Edytowane przez aleksandra_119 Czas edycji: 2005-11-05 o 15:53 |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprobuj wcisnac to na siebie i potanczyc troche przed kobieta/mezczyzna... Mnie sie podobaja idealne meske posladki w stringach, ale nie kaze mojemu TZ ich zakladac skoro on tego nie chce.
Edytowane przez aleksandra_119 Czas edycji: 2005-11-05 o 16:11 |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Nawet w domu. Mój TŻ chyba umarłby ze śmiechu. Mam świetną figurę, ale czułabym się śmiesznie.
Moim zdaniem to kiczowane, przejaskrawione, paskudne. To już w normalej własnej skórze wygląda się o niebo lepiej. |
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Fuj te kombinezony są ochydne. Obrzydzają mnie. A tak wogóle jakby ktoś to kupił to gdzie w tym pujdzie? do sklepu? nie wydaje mi sie. Załosne sa. No, moze fetyszysta sie spodobają ale to juz inna bajka... Jak dlamnie to daremne sa te stroje. A tymbarxsziej niewidze wtym nic sexi.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie są wstrętne,paskudne i wogóle przeokropne.Takie w stylu Madonny
.Nigdy bym czegoś takiego nie założyła.
Edytowane przez _Brzoskwinka_ Czas edycji: 2007-04-18 o 19:27 |
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
a mnie jako normalnemu facetowi .. czyja wiem .. można spróbować i takiego sportu .. a jeśli jeszcze się spodoba .. mhm .. tylko która z was zgodzi się to założyć ..
większość z was sprowadza się przecież tylko do poziomu tego forum .. pozdrawiam was wszyskie i .. trzymam kciuki .. m.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
. wasze wypowiedzi sa dziwnie proste, wszystkie wiecie ze nie jestescie idealne,ubieranie czegos co ukazuje idealnie wasze ksztalty was przeraza!
nie macie fantazi,ktora jest bardzo potrzebna w codziennosci,ogladacie sie na inych i nie macie wlasnego zdania, dzisiejszy swiat wymaga od nas wiecej i wiecej abstrakcji w polaczeniu z dniem dzisiejszym. nie mozemy egzystowac w i jako srodowisko zaprojektowane kiedys. drogie panie wiecej fantazji na codzien. i tu nie chodzi tylko o ubrania,a o wasze spojzenie na nowosci,ktore ""przeciez nie powinny sie podobac"" to wywoluje w was strach,strach przed nieznanym kiedys ktos zrobil test: poproszono 7 osob . jedna z nich poproszono o wyjscie, narysowano na tablicy trzy odcinki 10cm 40cm i 60 cm osobom w sali kazano wskazywac na 10cm odcinek i mowic ze ten jest NAJDLUZSZY po chwili zawolano osobe nr7 o wejscie i po seri pytan padlo to: KTORY ODCINEK Z NAMALOWANYCH JEST NAJDLUZSZY? 6 OSOB ZGODNIE WSKAZALO NA JAJKROTSZY I WIECIE CO ZROBILA 7 OSOBA,PATRZACA NA NAJKROTSZY ODCINEK? POWIEDZIALA ZE JEST NAJDLUZSZY!!!!!!!!!!! TAK I WY PANIE ......................... ......................... . |
|
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
INNI TAMTO,A JESZCZE INNI........... |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
000anna "ciuszki" które wstawiasz są typowe dla fetyszystów lub ludzi bawiących się w klimaty bdsm i te rzeczy właśnie takich ludzi kręcą ... a ja mam wrażenie że starasz się nas na siłę przekonać do tych kostiumików
może wklej te fotki na forum o tematyce jak wyżej napisałam, tam będzie odzew że sa super ... tu że nikogo to nie kręci. co forum to inne gusta
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty za wszelka cene chcesz nas przekonac, ze to jest super! Moze ja faktycznie nie mam fantazji, nie umiem sobie wyobrazic, ze te ciuchy sa... ladne.
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nei generalizuj, podałaś przykład"doświadczenia", ale jeśli akurat tak by się stało, że osoba, która wyszla za drzwi miała taki charakter, że mimo iż jej zdanie byłoby odmienne od reszty to i tak by wskazała na nmaprawde najdłuższy odcinek. A tu tak akurat się trafiło, że z sali wyproszono kogoś, kto nei ma w zwyczaju odstawać od grupy, no ale co ja ci będę tłumaczyła, ty i tak wiesz pewnie swoje, i niech będzie że te ubrania są wspaniałe, jeśli tobie się podobają to je noś, a z tego co wiem, to na forum zapytałaś czy innym też się podobaja, hmmm, nie wiedziałam, że jeśli się kogoś pyta o jego zdanie na dany temat, to ideą zadania konkretnego pytania jest nie usłyszenie tego, co ktoś myśli na ten temat, lecz usłyszenie odpowiedzi zgadzającej się z opinią pytającego, nie istotne jest czy osoba odpowiadająca naprawdę tak myśli czy też nie, ważne jedynie że się zgodziła z pytającym o zdanie odnoszę wrażenię, że tobie nie chodziło o poznanie KAŻDEJ opinii innych osób na ten temat, a tylko i jedynie o wpisanie tylko opinii pochlebnych |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
cóż .. trudno dziś spotkać taką kobietę jak oooanna .. podziwiam cię aniu .. i pozdrawiam ..
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn?? co miałeś na myśli? bo kurcze jakoś nie bardzo chyba rozumiem ... |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
.. po prostu mówię o takiej damskiej skłonności do ukrywania swoich myśli .. zwłaszcza tych mniej przyzwoitych
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
generalizujesz i opierasz się na tym właśnie generalizowaniu
być może kiedyś usłyszałeś, że "kobiety mają skłonności do ukrywania myśli, zwłaszcza tych mniej przyzwoitych", ale zareczam Ci, że jest to nieprawda |
|
|
|
|
#84 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-11
|
hej witam!
natrafilem na to forum przez przypadek ,szukalem cos o modzie i w google wyskoczylo to forum, szkoda ze wiekszosc wypowiedzi jest niezbyt przychylne temu tematowi. A chodzui tu przecoiez o działanie na wyobraznie podswiadomosc. jako chlopak takie cos mi sie podoba ,ale calosciowy ubiór z latexu??? moze jakies elementy np stringi bardzie praktyczna i ciekawa jest lycra-wrożnych odmianach ,kolorach itp.tak mi sie spodobało to forum ze chyba zrobie strone www z tego tematu .Zobacz tez ... i napisz co o tym myslisz. Na razie zapraszam na ... nie ukrywam ze bardzo licze na współprace,oczywiscie na www znajdzi sie link do oryginalnego forum . ... pozdrawiam Arek Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2005-11-29 o 16:46 Powód: Usunięcie reklamy |
|
|
|
|
#85 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To jest reklama - zgłaszam to na techniczne.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
To jest reklama - zgłaszam to na techniczne.
__________________ Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne nie kolor wlosow czyni blondynke, a sposob bycia...... |
|
|
|
|
#87 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
I do tego mój podpis... Forum wariuje? ![]() Edycja - dopiero teraz zauważyłam, że w tym dziwacznym poście wyrażasz chyba jakąś wątpliwość co do mojego podpisu? ![]() Hmmm... |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do tematu bieżącego wątku, to (jako ochydny, rzecz jasna, samiec) nie mogę powiedzieć, że nie cieszą mego oka ładne kobiety podkreślające optycznie swoją ponętność przy pomocy odpowiedniego stroju z lycry, lateksu czy skóry. Co więcej, zapewniam że reakcja większości (rzekłbym nieskromnie, że tej sympatycznej większości) facetów byłaby pozytywna tak samo jak reakcja na wysokie kozaki, obcisłe jeansy, rajstopy we wzorki (tak, tak), obcisłe sweterki, stroje kąpielone (wszędzie ta wstrętna obcisła lycra, prawda?), itd. Granica pomiędzy tym co typowo "łóżkowe" a tym w czym wychodzicie na ulicę jest płynna i subiektywna, tyle więc będzie zdań ile pytanych i o to chyba chodziło osobie, która całą dyskusje zapoczątkowała. Pozdrawiam, pa
Edytowane przez nPL Czas edycji: 2005-12-01 o 12:41 |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
hej,co do tych z łateksu,to nie uwazam je za ładne,chociaz jesli bawici sie w fetish to...musisz sama sobie odpowiedziec.Bardziej kobiece wydaja mi sie "kombinezonki"koronkowe,m ozna je kupic nawet na allegro i to duzo taniej.....choć nie mam takiego w szafie,sama preferuje ładny komplecik bielizny,gorsecik,zwiewna koszuleczke pokazująca co nieco wiecej niz zawsze...
|
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Ehhh tu samiec
Świetne są takie kombinezony (oczywiście niewszystkie). Sam kupiłem swojej dziewczyniekombinezonik z lacki. Na początku była bardzo sceptyczna ale ubrała go i naprawde aż serducho pod gardło mi poszło. Rewelacja. Nie mowie że gorsza jest np. ładna bielizna, jakieś tam haleczki. Każdy ma swój gust i mi sie takie żeczy podobają-jak sie raz tego spróbuje to niemożna przestać . Swoją drogą dziewczyny jak myślicie czemu w różnych filmach -Kobieta kot, Batman powraca,Underworld,rewolw er i melonik,X-men, itp kobiety ubrane sa w takie stroje??Czyzby te "paskudne" stroje były tam przypadkowo. To bardzo rajcuje facetów przynajmniej wiekszość z nas tylko naprawde niekarzdy chłop przyzna sie swojej kobiecie ze mu sie to podoba bo boi sie że wyjdzie na jakiegoś zboczeńca. A czeba o tym mowic co sie nam podoba co nas rajcuje w czym chcielibyśmy drugą osobe spotkać w łóżeczku. Co w tym złego?? Ja swojej kobiecie powiedziałem co lubie i ona nie robi z tego problemu.Pozdrawiam wszystkie panie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

może wklej te fotki na forum o tematyce jak wyżej napisałam, tam będzie odzew że sa super ... tu że nikogo to nie kręci. co forum to inne gusta