|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
smerfeta01 to naprawde super cena za tą suknie.. ![]() Cytat:
![]() Scio super masz pomysł na ten album dla rodziców, moge troche zgapić bo podoba mi się taka forma jak pisałaś
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale gardlo zaczyna mnie bolec ;/ Cytat:
zwlaszcza ze w sobote spotkalismy sie dopiero po 20:00 a o 24:00 juz bylam w domku za to dzisiaj bylismy razem od 13:00 do 18:00 buuu
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Zielony-motylku próbowałam wstawić obrazki, ale cos mi szwankuje, ale spróbuje pokazać takie wersje robocze.
O chyba sie udalo ![]() 1. strona o slubie nazych rodziców na stronie obok będą ślubne zdjęcia naszych rodziców 2. Specjalna stona dla mam - obok będą nasze zdjęcia z mamami Oczywiście podejżewam ze to sie wszytsko jeszcze pozmienia, bo ja caly czas cos zmieniam i poprawiam
|
|
|
|
#3364 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano dzis
![]() ) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byl udany... z prezentu bardzo sie ucieszyl.. bardzo mu sie podobal oczywiscie jego rodzice skomentowali (przy mnie - zero taktu) ze jestesmy do siebie zupelnie niepodobni... pzykro mi sie zrobilo ale tz odrazu na nich nakrzyczal... wrzuce jutro fotki bo niewiem gdzie jest kabel z aparatu to zobaczycie...ja dostalam przepiekna bielizne - potem poszlismy na te urodzinki.... a tam przemile zaskoczenie... najpierw natalka zdmuchnela 2 swieczki - zjedlismy tort - a potem bratowa mojego tz wniosla sernik na zimno i 3 swieczki odspiewali nam sto lat bardzo mi sie milo zrobilo.. szczegolnie ze nigdy wczesniej nie mialam zbyt milych wspomnien z bratowa tz.. super... a potem romantyczny wieczor.. obejrzelismy 27 sukienek.. cudowny film no i spac.... juz mi go brakuje![]() aaaa i jeszcze porwal mnie do tanca na srodku jego malutkiego pokoiku do chylinskiej - kola czasu.. i uronilam lezke
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi -->>Najgorsze jest to,że ten czas kiedy jesteśmy RAZEM tak szybko mija
17 października będę najszczęśliwszą kobietą na świecie i ZAWSZE będę przy moim Słoneczku budzić się i zasypiać. Jeśli ktoś kazałby mi pokazać jak bardzo go KOCHAM to nie potrafiła bym tego wyrazić, bo tego nie da się pokazać i powiedzieć.Płakać mi się chce kiedy się żegnamy
|
|
|
|
#3366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że uda Ci się zdusić choróbsko w zarodku![]() Cytat:
bardzo ładnie to wygląda ![]() Będę musiała super uważać na czcionki, składnię, interpunkcję, ortografię, literówki, układ tekstu itd. itd.... rany dopiero teraz sobie uświadomiłam, że to będzie ciężkie zadanie Dobrze, że chociaż rodzice TŻ pewnie nie zwrócą w ogóle uwagi na takie szczegóły
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec przeszkadza i przeszkadza., ale jak mowilam to wszytsko wersja robocza, zapisana w psd. Jak juz wszystko będzie ok. to wtedy będę ręcznie dorabiać ogonki, bo na razie nie mogę bo chce miec edytowalne wszystkie warstwy
|
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to ok ja chyba zdecyduję się na jakąś już gotową czcionkę bo nie chce mi się tak bawić A Twoje stronki wizualnie bardzo ładnie wyglądają
|
|
|
#3369 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech se tez powiesi ![]() Cytat:
Cos nam sie te dziewczątka rozchorowywują na wątku... Taka pogoda chyba...Cytat:
![]() Ten tort... Az się wzruszyłam! Cudny pomysł miała bratowa ![]() "27 sukienek"- tez widziałam- fajny filmik. Cytat:
Bardzo dużo łez wypłakałam przez te nasze rozłąki. Jak kończyły się wakacje, zawsze na początku roku przychodziłam ze spuchniętmi od płaczu oczami... Z wszelkich urlopów i wyjazdowych weekendów wracałam spłakana... Cudownie jest wiedzieć, że mamy do siebie 10 minut jazdy samochodem. ie moge się doczekać mieszkania razem... ![]() Tylko wciąż mam żal, że TŻ nie zgodził się na ślub w tym roku... To miało być 4 października- za niecały tydzień... |
|||||
|
|
|
#3370 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny moze to glupie pytanie ale mozecie mi wytlumaczyc co znaczy "TŻ"?? tz wiem ze chodzi o faceta ale te inicjaly??
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Przyczajenie
|
tak tak hehe wlasnie probuje sie zaklimatyzowac
![]() ![]()
|
|
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
TŻ = Towarzysz Życia
Witam nową PM
|
|
#3374 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki za wyjasnienie
![]() i za mile przyjecie, pozdrawiam.
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
A my w sobotę poszliśmy do kawiarni
![]() Standardowo na deptaku jest tylko jedna kawiarnia!!!!!! Masakra jakaś, aż sobie poomyslałam że jak wygram w totka, to na pewno otworzę porządną kawiarnię najlepiej prawie całodobową, kto to widział ![]() Zjedliśmy lody, ciastko, wypiliśmy kawusię, deser ze zmiksowanych truskawej. Ojj było warto, a do tego posiedzieliśmy sobie i powp[atrywaliśmy się w siebie. Wczoraj imienki spóźnione wyprawialiśmy. Nagotowałam się trochę ale wszytskim smakowało. I dostaliśmy fantastyczne ręczniki do łazienki Teraz muszę dokupić jeszcze dwa komplety takich cudne.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak teraz mialam wolne...bo kierowniczka byla chora...to bylam zdrowa...a dzis jak trzeba isc do pracy to ja zdycham...ehh Cytat:
a teraz czas do pracy...i az do 17:00 a komp tak wolno chodzi ze moge jedynie na wp siedziec lub na naszej klasie.... bo wizaz mi baaaaaardzo slabo chodzi. witaj
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
czesc czesc
![]() a co tak wczesnie
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam o 7:35
bo robią u mnie w pokoju szafę
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
w ten poniedziałkowcy pochmurny poranek
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
wypraszam sobie u mnie ślicznie świeci słońce
dziewczyny mam nadziję, że ten fotograf zmieści się w 3.000 bo bardzo mi się podoba w weekend mam napisac bo będzie cennik na 2010(już kiedyś wklejałam link, ale jeszcze raz pokaze)http://pospieszni.pl/web/index.php
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
rzeczywiscie bardzo ładne zdjecia, ja bede miec Marcina słyszalas o Marcinie Melanowiczu
www.fotobern.pl |
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja szukam wrocław i okolice a Ty widzę, że z Poznania a to kawałek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
hehe i biedna Kasia wstac musiala
![]() a ja w koncu odespałam troche po pierwszym zjeździe heh...dam Wam kobitki dobra rade - nigdy nie róbcie przerwy w edukacji
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć : Kliwia, Strippi, Kaśka87, MisQa, Kisiorek
Już dziewczyny urzędujecie na forum Ja już w pracy jestem. Jak ja nie lubię poniedziałków. Jeszcze tak pochmurno jest, ale w serduszku gorąco dla MOJEGO TŻ |
|
|
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jutro sobie pośpię a z tego co patrzyłam na plan to mam najwcześniej zajęcia na 9:40
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za każdym razem coraz bardziej tęsknię za TŻ, ale dam radę. Po nowym roku zaczną się przygotowania to czas minie szybko mam nadzieję Dlaczego nie chciał w tym roku? Może ze względu na finanse.
|
|
|
|
|
#3388 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jut ta witaj ![]() Kaska87 to 3tys za plener, czy juz wszystko razem, czyli przygotowania, slub, wesele i pelener?? Strippi widac zakupki sie udaly Kisiorek u mnie w okolicy stolicy, swieci sloneczko, choc przebija sie czasami przez chmurki, ale jest ladnie oby tak bylo jeszcze dluuuuugo...Widze, ze milo spedzilyscie weekend Ja niestety, ale swoj musialam spedzic na uczelni... W sob nawet zawiozl mnie J i objezdzal przez 6 godz sklepy zeby mu sie nie nudzilo czekanie na mnie ![]() Kurcze jeszcze tyle czasu do 10tego ![]() Pozdrawiam i zycze cieplego dnia
|||||||||||||||||||||
|
|
#3389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij_MS witaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Pierwszy dzień bez słodyczy już za mną 

Nie do opisania.

kochana
) 

Mam nadzieję, że jutro będzie cieplutko na dworku.
Cos nam sie te dziewczątka rozchorowywują na wątku... Taka pogoda chyba...

Jeszcze tak pochmurno jest, ale w serduszku gorąco dla MOJEGO TŻ