|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Początkujące" wizażanki rozmawiają - pogaduchy przy muffinkach cz. II
a Ja umieram chora
gorączke wczoraj miałam ponad 39 ale dzis fiu jest lepiej mniejsza jest ,nie lubi e3 byc chora reki ni moge podniesć :\
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Co tu takie pustki??? Wczorajszy dzień spędzony w Glasgow wspominam bardzo miło. Szczególnie wizytę w Primarku (co było naszym głównym celem) Już wierzę, że można wpaść do sklepu, znaleźć fajne ciuchy, wyjść stamtąd z siatami i nie zbankrutować Do mojej szafy trafiła wczoraj czarna kurteczka (taka na chłodniejsze dni i idealna na wyjazd do Polski), buty (coby nie marznąć w balerinach), trochę bielizny, torebka (a jakże inaczej, ale to i buty to nie z Primarka) i cieplutki szlafrok w zeberkę.Do Glasgow jechaliśmy samochodem z kolegami TŻeta z pracy. Jak już byliśmy w Edynburgu i czekaliśmy na autobus do domu, podeszła do nas kobieta i pyta gdzie znaleźliśmy Primark (w Edynburgu nie ma, ale podobno ma być przed Bożym Narodzeniem, a w Glasgow są aż trzy!) ![]() Wieczorek też bardzo milutki Nadal oglądam Friendsów, ale teraz TŻ też się przyłączył![]() Niedziela raczej leniwa, dopiero na wieczór wychodzę. A od jutra biorę się za siebie. Trzymać kciuki proszę A co u Was???
|
|
|
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
Czesc wszystkim
Widze ze nikogo nie ma... Ja sobie ogladam serial, jak zwykle![]() hanjah mam pytanko do Ciebie dotyczace aparatu. Czy mozna miec od niego kilkudniowy bol glowy? Juz 4ty dzien mnie boli, wzielam 2apapy w tym czasie i nic nie daja. W sumie to od wczoraj mam katar i jestem troche przeziebiona wiec teraz to juz moze byc od niego ale wczesniej na pewno nie. A co do Primarku to tam gdzie bylam rok temu byl a tu gdzie bylismy w tym roku nie bylo i bardzo ubolewalam nad tym faktem...Fajnie ze sie obkupilas Ja jutro sie wybieram na zakupy jakies, potrzebuje cieplych bluzek na zime zeby nie trzeba bylo juz zadnej bluzy zakladac a zeby to bylo na tyle cieple Koniecznie w kolorze sliwkowym bo uwielbiam tan kolor na ubraniach tż uz nie pracuje w tym tygodniu wiec w koncu bede go miala dla siebie
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim założyłam aparat trochę się o tym naczytałam i gdzieś w necie znalazłam taką informację, że rzeczywiście głowa może od tego boleć (chodzi o nacisk na zęby). Ja na szczęście nie miałam z tym problemu, ale na Twoim miejscu powiedziałabym o tym lekarzowi przy kolejnej wizycie (tak na wszelki wypadek).
|
|
|
|
#4955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie znalazlam watek o ciekawych pomyslach na prezent, co jeden to lepszy Staram sie cos na ta rocznice znalezc i mam nadzieje ze przeczytanie calego watku bedzie produktywne
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki i ja się melduje chora i z cieknącym nosem
![]() właśnie wróciłam od koleżanki było nawet ok biorąc od uwage ze sie strasznie zle czuje. kurde wkurzyłąm się bo kuzynka miała mi przywieść kase za ten paryz cośmy jednak z tztem nie pojechali. no i wyobraźcie sobie ze była w Polsce 3 tyg i nie dałą znać ze już przyjechałą, dziś mówie do TZ wstąpmy do niej. no a jej ojciec mówi ze już pojechała do holandii w piątek ![]() :mad :no i niby zostawiła pieniądze ale on nie wie gdzie a coitki nie było bo gdzieś tam poszła i normalnie bede jeszcze raz musiała się tam pofatygować. a ciotka to juz nie jest tak miła jak wujek ![]() kurcze czy to tak trudno jest do kogoś zadzwonić ze się już przyechało ![]() rozumiem ze moga być na mnie źli itp ale 700zł nie podaruje ![]() ale się rozpisałam ale mi troche ulżyło ![]() tż poszedł śliwki zrywać z moim bratem to mam chwile spokoju
|
#4957 |
|
BAN stały
|
wszystkim zasmarkanym z cieknącymi noskami sle gorące pocałunki
![]() a tak wgóle to cześć.... Justi no to nieładnie ta uzynka zrobiła... |
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Justi no nie ładnie kioleżanka zrobila o nie
Ja caly dień gorączkowalm przyjacióka przyniosła Mi nurofen forte (chyba ) wypociłam sie wkoncu i czuje si duzo lepiej Ide już lezec kurowac sie do juterka
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ja juz wrocilam ze zjazdu.jestem zmeczona jak kon po westernie
![]() jutro wejde po pracy o ile w tej pracy nie zasne i wczesiej dzieki temu nei wroce he he co watpliwe.do jutra kochane papa![]() PS.a myslalam ze juz bedzie nowy watek jak wroce.ale przynajmniej nie musialam duzo nadrabiac
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widzę, że wątek zmierza powoli ku końcowi
![]() Wymyśliłyście już nazwę?
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczorek
![]() ja znowu utyrana robotą melduję się w końcówce drugiej części wątku ![]() jeśli chodzi o nazwę to chyba kiedyś już w miarę miałyśmy ustalone coś na kształt : pogaduchy przy muffinkach III. nazwa krótka i na temat
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam/ i do pracy znowu zmykam/ahhh meczace to wszystko
no ale jeszcze tylko 4 miesiace i koniec
|
|
|
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
widzę chorujecie biedne moje nie wiem od czego![]() ale już mam na to tabl. więc pewnie przejdzie mi to raz dwa. Asi te buziaki wcześniej były od edytki mamy podobne avatary, pomyliłaś więc nas![]() A z tatą(teściem) nadal bez zmian a nawet ciut gorzej jest niestety poprawy nie ma i lekarze mówią, ze nie będzie
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak Ja Was mogłam pomylić
no to wtopka heheh![]() a to dziękuje Edzia ,y a Dzien dobry Dziewuszki dziś juz czuje bardzo dobrze tylko gardełko strasznie boli chcialabym wyjść juz na polko i chyb a wyjde na zakupki a co do nazy wątku Ja nadal myśle ale Ja bym zrezygnowałą z Pogaduchy przy muffinkach może : hm hm![]() "Miłe towarzystwo ,pogaduszki zawsze "Początkujacych wizażanek " " hehe nie wiem albo hm .nie mam weny
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2008-09-29 o 11:23 |
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to Asiu wymyśliłaś Też mi się podoba. Co na to pozostałe dziewczęta???A ja też zasmarkana jestem, do tego od wczoraj męczy mnie suchy kaszel A zanim TŻ wróci, to minie jakieś 9h jeszcze :beksiam:Kurujcie się kochane. Lecę oglądać Friendsów, potem do Was zajrzę
|
|
|
|
|
#4966 |
|
na drugie mam Irena
|
witam a nam wczorajszy wyjazd nie wypalił i butów nie mam
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
i ja witam choć prawie "zdycham"
![]() ![]() ale się źle czuje ![]() ![]() ![]() a na dodatek niedługo wyjażd na studia boshe jak mi sie nie chce ![]() ale chyba pojade dopiero 2 wieczorem bo 1 to organizacyjnie pewnie będzie a 2 dziekan zarządził wolne, i to mi się podoba
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez pięć lat kursowałam między domem i Wrocławiem (86 km w jedną stronę pociągiem). Dalej boli mnie gardło, choć wzięłam tabletki na gardło i jakiś syrop łykam... Dobrze że mogę mówić, ale strasznie mnie drapie i chyba mam powiększone migdały... a w mojej sytuacji wizyta u lekarza odpada... |
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
95km od domu(autobusem bo pociągu brak )tylko ja nie bede kursować codziennie, tylko do domu na weekendy przyjeżdzać a ty dojeżdzałaś? mnie też gardło boli i głowa
|
|
#4970 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na razie nic nie pomaga na to gardło... do tego nie wiem gdzie się tak załatwiłam, bo nie jest zimno, tylko wiatr czasem-może to od tego... |
|
|
|
|
#4972 |
|
Wtajemniczenie
|
hej szkarby
byłam dziś niestety na krótkiej przerwie, bo szef musiał do białego jechać a miałam odebrać nowy dowód
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez na gardło nic nie pomaga dalej boli
,a wkurzyłam sie dzis na Tż i jego siostre bo ost. była taka sytuacjia (dom Tż dvd rodziców zeps. tylko jego siosrty i meża dobre a ze tego wieczoru mielismy spać u jego rodziców nie u siebie więc chcieliśmy od nich pożyczyć dvd by oglądnac film u rodziców w pokoju bo u nich w pokoju nie chcielimy bo by mieli wąty ze ich pokuj i takie tam, wiec Tż spytał sie siostruni czy mozemy a ta ze apart nam już pożyczyła (tylo ze Tz był jej pierd... fotografem na ślubie i powiedzieli ze beda pożyczac )i ze ona nie jest wypożyczalnia dzis juz 2 raz [przychodzi p[o pieniadze ten głupi dalej jej pożycza ta go na swiadka nie wzioła na chrzestnego pow że nie weżmie bo dzieci bede jakies głupie(jak by on był chrz.) itd wiecznie chodziła o cos do niego wyzywała go i wogóle a ten ani sie bronić nie umie ani nic ciepła klucha a ona myśli ze jest pani a on nie wiadomo co bo wyszła za maz wielka pani awezz ![]() Ta jego rodzina wogóle jest dziwna dobrze ze on jest inny od nich ale za dobry jest dla wszystkich tamci wiecznie pożyczaja pija piwska a potem narzekaja ze nie maja kasy patologi a
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() asiu jak najdalej od tej rodziny brry nie lubię takich ludzi
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze prosze a kto to zaszczycił nas swoją jakże krótką wizytą ![]() dziewczyny wiecie moze kiedy zmienią mi to raczkowanie na rozeznanie( w opisie) bo ja tak pragne rozeznania
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
ja tak nieśmiało, bo wstyd mi pojawić się po tak długiej nieobecności
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Alusia My sie cieszymy ze wkoncu
do Nas wpadłas ![]() Justi po 500 poscie
|
#4978 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczyny... ja też dzisiaj wkurzona.. najlepiej bym wszystkich pogryzła....
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4980 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
haniu niestety tak bo to już powoli się zbliża, już jest naprawdę bardzo źle;(edytka chcesz pogryźć i nas:0
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

gorączke wczoraj miałam ponad 39 ale dzis fiu jest lepiej mniejsza jest ,nie lubi e3 byc chora reki ni moge podniesć :\

Już wierzę, że można wpaść do sklepu, znaleźć fajne ciuchy, wyjść stamtąd z siatami i nie zbankrutować

:mad :

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no to wtopka heheh
ale Ja bym zrezygnowałą z Pogaduchy przy muffinkach
a miałam odebrać nowy dowód