|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
![]() Wróciłam z bólem głowy, szkoła jest zła. ![]() Chociaż dzień udany nawet. Dostałam 5 z odpowiedzi z ang i wypracowania z ang - tego o miejscu, które lubię. i zaczęłam "Módlmy się za naszą klasę...". Katecheta na to "Spokojnie, najpierw znak krzyża".
|
#3122 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poznasz nowych ludzi ![]() Cytat:
Dobrze, ze mam za soba ta lekturę Teraz jakaś 'kartoteka'. Dziwna lektura. ![]() Co najlepsze to lekturę jedna mamy przerobic w jedna lekcje Co lekcję inna lektura, jak tu wszystkie przeczytać
|
||
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
"Kartoteka" jest bardzo dobra.
My ciągle tkwimy w "Lalce".
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
Całą lekturę
Tak, nie jest zła. Fajnie się czyta, tylko bohater przybiera różne postacie. |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, a propos tematów religijnych
Organizują Wasze szkoły wyjazd maturzystów do Częstochowy? Jedziecie?
|
#3126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do religii- przestałam na nią chodzic w liceum bo najczesciej jest na ostatniej lekcji-wole isc do domu albo miec okienko (grzesznica )
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej
W te sobote... A ja mam noge w gipsie i lipa troche... Ale przynajmniej mnie na zadna droge krzyzowa nie wyciagna :P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#3128 |
|
Konto usunięte
|
z tego co wiem u nas co roku taka wyprawa nie wygladala jak pielgrzymka tylko szkolna wyprawa do KFC i czasami do upicia sie
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9179824]z tego co wiem u nas co roku taka wyprawa nie wygladala jak pielgrzymka tylko szkolna wyprawa do KFC i czasami do upicia sie
Ja właśnie mam wrażenie, że to tak będzie wyglądać ![]() Chyba nie jadę
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę się napisałyście od wczoraj^^ Ale nadrobiłam zaległości ;]
ja nie jadę.. jestem w klasie, gdzie przeważają chłopcy, a w związku z tym, że 4 "i" słynie z tego, że zawsze coś spsoci, postanowiłam, że sobie odpuszczę ![]() w ostatniej chwili zmieniłam deklarację. Geografia jako przedmiot dodatkowy. i mimo, iż wiem, że p. od mapy ( ) nie da mi teraz żyć, stwierdziłam, że warto spróbować. w razie czego w lutym można zmienić deklarację![]() Teraz biorę się za angielski :| Dzisiaj się dowiedziałam, że jutro kartkówka. 130 słówek. Jakoś ogarnę. Bo przecież co to dla mnie hahaha:PY.. ja tez proszę o motywację do nauki ![]() Wybiera się ktoś do Wa-wy na studia?
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem to raczej jest tam sympatycznie, mam nadzieje, że nie będzie tego typu ekscesów Nie wyobrażam sobie gdzieś wyjechać na studia jestem takim dziwnym człowiekiem co szalenie nie lubi takich wielkich zmian i jest mi cudownie na garnuszku rodziców. Na samą myśl o wyjeździe włącza mi się jakiś straszny stres i strach.Ale mam nawalone w tym tygodniu i następnym też jutro 2 sprawdziany, kartkówka i pytanie z ang. A na polku tak pięknie... za jakież grzechy )
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy pojadę... zobaczymy. ![]() Kurczęęę, tak mnie głowa bolała, że się położyłam i zasnęłam a jutro sprawdzian z historii.
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
Mam zapalenie ucha. Znowu
Boli.Ale dzięki temu nie muszę iść do szkoy jutro i moge pouczyc sie teorii na prawko. Ide tylko fakultety jutro, bo sprawdzian jest. Byle je przeżyć. Pielgrzymka jest. Chyba pojade, moge pić w domu nie musze uciekac by sie napic
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mineły czasy podniecenia dostepem do alkoholu, więkoszsc z nas pokończyła już 18 lat i napięcie opadło u nas w szkole były kiedyś jaja na obozie językowym jak się wszyscy upili a laska złamała nogę pogratulować. My jedziemy na obóz naukowy za tydzień... będziemy robić prace z chemii po angielsku. Szczerze się obawiam i już jest ustalone że nie pijemy
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, Neszika, dobrzejcie
Heh, Grudniowa, u nas dalej na wyjazdach się pije, praktycznie co wieczór, ale faktycznie, to już nie jest to, co kiedyś. Teraz mieszamy drinki, pijemy wermuty i próbujemy nowe piwa Dziewczyny, tam w Niemczech mieliśmy raj. Tyyyyyle fajnych nowych alkoholi
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrałam się za matmę. Kilka przykładów robię od paru godzin i doszło do tego, że każdy model rysuję po kilka razy i w dodatku...
Zaczęłam szukać czwartej ściany w trójkącie! Jeszcze dwa zadanka i matura z polskiego.. |
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj tyle nauki.
Z polskiego powtorzenia i spr z calych dzialow z klasy 1 ![]() Czyli nauka od poczatku bo nic nie pamietam ![]() I tego jest bardzo duzo i dzialam na pozyczonej ksiazce i musze to zrobic do jutra (znaczy przepisac co wazne i ksiazke oddac)
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to jest tradycją, że w klasie maturalnej jedzie się do Częstochowy i nie wyobrażam sobie wtedy zostać w domuja o ile mnie przyjmą![]() UUU wiem jaki to ból
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Konto usunięte
|
a wybiera sie któras do Wrocławia? ;>
|
|
|
|
#3140 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9179651]u nas organizuja. moze nawet sie wybiore
![]() co do religii- przestałam na nią chodzic w liceum bo najczesciej jest na ostatniej lekcji-wole isc do domu albo miec okienko (grzesznica )[/quote]ja tez na religie nie uczęszczam z powodu mojego okropnego lenistwa Cytat:
?[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9181475]a wybiera sie któras do Wrocławia? ;> [/quote]hmm.. ja wybieram pomiędzy Wrocławiem, a Poznaniem ehh musze jeszcze 2 karne zadania na polski napisać .. grr jak mi sie nie chce ;| ..
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Angielski już z głowy. Dziś w ogóle mam jakiś dobry dzień, bo nauka słówek zajęła mi całe 30 minut
![]() Teraz jestem w trakcie pisania ściąg z WOSu Stwierdziłam, że muszę bardziej przyłożyć się do przedmiotów maturalnych .. ![]() U mnie pielgrzymka do Częstochowy jest 18 października. I już wyobrażam sobie, co tam będzie się działo .. :P
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9181475]a wybiera sie któras do Wrocławia? ;>
[/QUOTE]Ja do Wrocławia się wybieram I coraz bardziej chce już się wyrwać spod opieki rodziców ![]() U mnie nawet jeśli są organizowane rekolecje do Częstochowy to nie jadę. To nie dla mnie ![]() Eh a ja dalej mam lenia i nic się nie uczę Od początku października zaczynam powtórkę i mam nadzieję że tym się zmobilizuje
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie nic nigdy nie słyszałam o pielgrzymce. Może dlatego, że musielibyśmy przejechać prawie całą Polskę...
Dziś mam jakiś zły, a może raczej przygnębiający humor, a w dodatku chodzę i żre w kółko... Rozłożyłam karimatę, muzyka włączona więc idę ćwiczyć. Jak się zawzięłam to i wytrwam o!
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem, to uczniowie z całej Polski jeżdżą na pielgrzymki
Ale może się mylę .. ![]() Jutro Dzień Chłopaka, a TŻ wyjechał .. i dopiero za 2 tygodnie wróci.. Znowu nieszczęsne 2 tygodnie :|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ta pielgrzymka jest jednodniowa i ja się raczej nie wybieram...
Jakiś taki dziwny dzień dziś miałam, niby fajny itp, ale z drugiej strony tak dziwnie mi było i właściwie nie potrafię określić mojego nastroju
|
|
|
|
#3146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na wf skrecilam... A w sobote mialam wlasna 18... Niezapomniana impreza ;/
Cytat:
Odkad pamietam to zawsze maturzysci jechali na pielgrzymke Wiec moj rocznik nie bedzie gorszy :PA co do wyboru studiow to nie mam pojecia gdzie sie wybrac Bardzo zazdroszcze dziewczynom ktore sa juz zdecydowane
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9181475]a wybiera sie któras do Wrocławia? ;>
[/quote]może ja ![]() ale to nie mój pierwszoplanowy cel Jeejku, jaki ja dzisiaj miałam fajny dzień Wszystko zdążyłam zrobić. Pójść na zakupy, pouczyć się gegry, pograć na pianie, odpocząć przy kompie, nawet trochę posprzątać Może nawet zaraz siądę do historii muzyki ![]() Już dawno tak nie miałam, cały czas nie zdążałam czegoś zrobić ...
|
#3148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro ten Dzień Chłopaka; my naszym damy po kawałku tortu lub dużej wz-tce z bezą z bitej śmietany. Nie wiem co 3gwiazdy z mojej klasy wykombinują... A nie wiecie co się dzieje z Suspense? Baaardzo dawno Jej u Nas nie było...
|
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
My zabieramy chłopaków do kina. Finansowo dużo nie wyjdzie, bo ich jest 7 a nas 26
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie też się ostatnio nad tym zastanawiałam i miałam się nawet o to samo spytać, tylko zawsze mi z głowy wylatywało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Dostałam 5 z odpowiedzi z ang i wypracowania z ang - tego o miejscu, które lubię.
i zaczęłam "Módlmy się za naszą klasę...". Katecheta na to "Spokojnie, najpierw znak krzyża".

Bez wszystkich znajomych
Poznasz nowych ludzi 

Ale przynajmniej mnie na zadna droge krzyzowa nie wyciagna :P

u nas w szkole były kiedyś jaja na obozie językowym jak się wszyscy upili a laska złamała nogę
pogratulować. My jedziemy na obóz naukowy za tydzień... będziemy robić prace z chemii po angielsku. Szczerze się obawiam
wiem jaki to ból