|
|
#4291 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
![]() Ktoś postawił już jakąś diagnozę czy nadal wielka niewiadoma? Cytat:
). Moda? Kto by się tym przejmował? ![]() Cytat:
![]() Już nie będę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4292 |
|
Rozeznanie
|
heh ano trzeba bo osoba wyglądała tak przyzwoicie
![]() Do HIVa i HCV zdążyłam się przyzwyczaić, ale kiła przynajmniej u nas trafia się bardzo rzadko. Mój kolega, który pracuje w trochę większym ośrodku mówi, że u niego trafiają się rozrywkowe ulice... jak pojawia się jeden wynik dodatni WR np z warszawskiej Pragi to potem jest seria dodatnich z okolicy ![]()
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
Miss natasho gratuluję
Twój pracodawca to miał miał szczęście ! I zazdraszczam też
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We Wroclawiu kila 'wraca do lask'. Wrodzona tez Wielka swiadomosc ciezarnych, ze wypadaloby do ginekolga sie wybrac.I juz nie wenerycznie, ale gruzlica tez coraz czestsza. Cytat:
Ja juz nie mam sumienia jej po lekarzach ciagac, kluc, golic brzucha itp. I nie wiem czy dobrze robie. Ale pomyslow, jak wiesz, brak. |
||
|
|
|
#4296 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pamiętam za to, że: a) idąc po schodach, nie wolno trzymać rąk w kieszeniach (sprawdzone - nie zdążysz ich wyjąć, gdy ktoś cię popchnie) b) nie wolno uczyć się do egzaminu, siedząc na parapecie otwartego okna (lata temu zginęła u nas dziewczyna, która siedząc na parapecie i ucząc się, przysnęła; wchodząca do pokoju koleżanka wyrwała ją ze snu, ale... siódme piętro ).Cytat:
![]() Liczyć na dzień wolny na pierwszym roku |
||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ ___ A ja dzisiaj o godzinie 10:00 rano mam egzamin na prawo jazdy Dzisiaj jeszcze jezdzilem "eLka"zeby sobie wszystko powtorzyc.Nie licze na to ze zdam za 1 razem,choc wszyscy z mojej grupy kursowej zdali za 1 razem Czas pokaze....prosze o 3manie kciukow za mnie ..P.S. dzisiaj mi ptak narobil na mnie wiec nie wiem czy moge to zaliczac na szczescie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4298 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dżizes, kiła, HIV... Jakoś o tym zapomniałam, zapominam i kurczę... Już mi się odechciało sypiać z facetami.
Bleh. Ale to by chyba ginekolog wykrył? Czy jakieś konkretne badania się robi? Pewnie badania :/ |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Teza
.
|
|
|
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
ginekolog może mieć podejrzenie w okresie w którym występują objawy, potwierdzeniem są wyniki badań lab. Może być tak że osoba bez podejrzenia trafia na rutynowe badania i tam wychodzi taki kwiatek
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
tez nie wiedzialam o Lutensach
ide doczytac w odpowiednim miejscu ![]() i dzien dobry ; ) |
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry wszystkim
![]() Naszym kochanym chłopakom życzę z okazji Dnia Mężczyzn samych słodkości, dużo miłości, nieogarniętej radości, wiele przyjemności Najlepszego chłopcy
Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2008-09-30 o 08:52 |
|
|
|
#4304 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rodzynki kochane, wszystkiego najlepszego! Zapomniałam się dzisiaj uperfumować i czuję się poniekąd łysa na dodatek w tej akurat torebce nie mam żadnych próbek....Tymeno - nie zaczepił mi się Twój post, ale co do lutków toć pisałam, zem sierotka idę nadrabiać wątek.Fenris - tu nie ma co brrrrr tylko nie uprawia się sexu z obcym partnerem bez zabezpieczenia. A i z własnym odpowiednich badań zrobić nie zaszkodzi |
||
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zniżka to dobry dodatek do pensji A praca jaka pachnąca
|
|
|
#4306 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Potem pokazywali jak wybucha worek na śmieci wypełniony metanem i podpalony(film instruktażowy małego piromana )oraz pył z "mąki kartoflanej".Całości towarzyszyłam dramatyczna muzyka.To było coś Oczywiście,że należy mi się dzień wolny Natasho-gratuluję! |
|||
|
|
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
Burn, normalnie az Ci zazdroszcze tego szkolenia
|
|
|
|
#4309 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurde, zupełnie zapomniałem ![]() Cytat:
Pewnie brechtaliście się na całego
|
||
|
|
|
#4310 |
|
rude jest piękne:)
|
Z okazji swieta, wszystkiego najwspanialszego dla naszych chlopakow ,niech nam zyja 100 lat albo i dluzej , pieknie pachnac
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-09-30 o 17:31 Powód: zjedzona literka:) |
|
|
|
#4311 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja swojemu nie mam zamiaru dzisiaj składać życzeń, bo do mnie nie przyjechał. I prezentu też nie dostanie. I w ogóle mam straszny mętlik w głowie, bo od kilku dni dowiaduję się bardzo miłych rzeczy, po których normalnie skakałabym z radości, ale że nie wiem czy to szczere i prawda to nie wiem co mam robić i jak się zachować
Ufać i robić z siebie głupka czy nie ufać i zrobić jeszcze większego w razie gdyby to serio było?...Margot - a jakie to konkretnie badania? W sumie każdemu by się przydały, bo nigdy nic nie wiadomo. |
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
a mi z wieczora
Chłopaki Ciężki dzień dziś miałam, dobrze że już w domu
|
#4313 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4314 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
jutro zajecia od 8 do 20;/ chyba umre;/
|
|
#4315 |
|
BAN stały
|
Chłopaki wszystkiego najlepszejszego
|
|
|
|
#4316 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4317 |
|
Czekam na Ragnarok
|
![]() No i więc właśnie ![]() Dostałam wypłatę i połowa rozeszła się w parę minut i to nie na moje zachcianki. Pffff... |
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szału można dostać jak widzę rachunki do zapłacenia Właśnie wcisnęłam dwa cukierki czekoladowe (a miałam się ograniczać ze słodyczami
|
|
#4319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4320 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

A wyniki bez zmian
Dziwna sprawa, prawda?
Był modny w tamtym roku i bardzo mi się spodobał wtedy (mam głęboko modę, ale takie buty strasznie mi się podobają).

Wielka swiadomosc ciezarnych, ze wypadaloby do ginekolga sie wybrac.
a w czwartek zajęcia.Pierwsze

Dzisiaj jeszcze jezdzilem "eLka"zeby sobie wszystko powtorzyc.Nie licze na to ze zdam za 1 razem,choc wszyscy z mojej grupy kursowej zdali za 1 razem

ja mam to od 16.00 do 20.00 
)oraz pył z "mąki kartoflanej".Całości towarzyszyłam dramatyczna muzyka.To było coś