![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3
Skoro trudno to zrozumiec, to znaczy, ze to nie jest normalne. Wyluzujcie. W stu procentach zgadzam sie z Kosheen. Kiedy pokazecie, ze czujecie sie pewnie przy innych, nawet piekniejszych dziewczynach, oni poczuja Wasza sile i szkoda im bedzie kogos takiego utracic. Glowa do gory, piers do przodu -> on jest Twoj, Twoj, Twoj, nie jej, nie jej, nie jej
![]() ![]() A tak powaznie, to tylko troszeczke zdrowego rozsadku. To lezy w naszej naturze, ze interesujemy sie innym gatunkiem. To zdrowy objaw ![]() ![]() Dziekuje wielce, chyba troszke i przy tym musze nauczyć się poewności siebie bo co racja to racja. Na poczatku związku nie zwracałam tak uwagi, a gdy byliśmy w towarzystwie "ładniejszych" bo to względne, czulam się tak pewna, że wogóle o tym nie myślałam, że ona mu sie podoba. Racja.. byłam pewniejsza. I trzeba sie chyba tego od poczatku nauczyć. Nauczyć sie swojej wartości. To trudne. Ale aby zdobyć upragniony cel.. warto. Dziękuje slicznie !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie, ogólnie zresztą ostatnio ogólnie mamy od około 2 miesiecy kryzys, każda mała sprzeczka konczy sie na tym, że mówimy sobie ze chcemy konca, a zaraz znowu sie godzimy chcemy sie starac i znowu to samo.. Wczoraj poszło chyba ogólnie o cos bo nie bylismy wyspani, wyszedł mówił, że bedzie spał przed praca bo jest wykonczony.. a jednak poszedł na mecz.. i wcale nie jestem zła. Napisal mi o tym wiec doceniam to, że to zrobił. A dzis rano napisałm mu, że mógł chociaż o mnie pomyślec.. (zazwyczaj chodzimy razem ) , to napisał mi "Wolałem z kolegami".. to mu napisałam, ze fajnie, że jak tak to niech do nich sie przytula gdy bedzie mu tego trzeba i niech ich pokocha, a on "hehe spoko, ale orientacji nie zmienie" I ryp nie pisze od godz 6 rano ( był po nocce ) . Weszłam rano na gadu miał stary opis " Bez Ciebie tak trudno zacząc nowy dzień.." , to dałam "Miłość nie zna słowa koniec".. I chyba był bo jest niedostepny.. z zadnym opisem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
I ja sie tu wpiszę :/
Z tymi facetami nie da się żyć :/ Czy oni wszyscy sa tacy sami i w ogóle nie myslą ... Wierzycie w to, że facet może się zmienić kiedy się zakocha, że miłość przychodzi z czasem w związku i rozkwita z czasem ... czy jest sens być z kimś kiedy po 4 miesiacach związku czujesz się niedoceniana? Ehhh zastanawiam się czy lepiej być samemu i amrtwić się, że nie ma się nikohgo czy lepiej z kimś i tak często cierpieć przez ta osobę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Airish88 hmm sama nie wiem czy miłośc rozkwita, wydaję mi się ,że tak, chociaż powiem ,że nigdy nie miałam chłopaka, no ok jestem młoda , chodze do pierwszej klasy w liceum, i co ja mogę wiedzieć. Hm piszesz ,że czujesz się niedoceniana, hmm nie wiem co doradzić, hmm bo z jednej strony to nie wiem czy o tym bym na twoim miejscu pogadała z chłopakiem, nie wiem. Nie trać nadziei, na miłość. Hmm nie wiem jak on Cię zranił ,ale ja chyba wiem, co to znaczy być zranionym.; ( Trzymaj się
![]() Ja osobiście jestem strasznie smutna przez jednego idiotę ;/ znaczy to było w wakacje, on chciał być ze mną, pisał ,że mnie kocha, ale jakoś mu nie wierzyłam, potem bez powodu, zaczął mnie wyzywać od najgorszych ;( i to boli do dziś ;( i oczywiscie przepraszał mnie pare razy ,ale potem znowu zaczał mnie wyzywać i znowu pisał ,że chciałby być ze mną, ale mu nie wierzę, bo to kłamca, zreszta nie mogłabym byc z kimś kto mnie tak zranił i przez kogo już chyba 4 miesiąc cierpie i nie daje rady i jestem w wielkim dołku psychicznym, najgorsze jest to ,że jesteśmy w tym samym liceum, ale już jest chyba ok, nie odzywa się i dobrze. Najtrudniej jest zapomnieć. Wiem, że już nie będzie tak dobrze jak kiedyś, przez niego mam bliznę w sercu i cierpie, i chyba to zostanie;( Pozdrawiam wszystkie wizażanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie smutaj się ![]() ![]() Cytat:
Chyba, że piszesz o innym patafianie ![]() Cytat:
![]() Wysłałam Ci kiedyś maila... Ale Ty chyba go nie dostałaś, bo zero odpowiedzi ![]() No szkoda, że tak wyszło, ale to z pracą było jakby niezależne od niego. A reszta spraw, które Cię wkurzają - może potrzebna szczera rozmowa? Nie daj się jesieni ![]() Cytat:
A z drugiej strony to nic nie znaczący pocałunek. Jeśli jesteś w stanie wybaczyć i zapomnieć to nie przekreślaj tych 5 lat. Daj na wstrzymanie, obserwuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi też jakoś źle ![]() ![]() Ja mogę tylko milczeć i życzyć im szczęścia ![]() ![]() Ale chciałabym się móc ekscytować jakimś uczuciem - niestety posucha straszna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
x
WIELKIE ODCHUDZENIE! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zoffen Czas edycji: 2009-07-27 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jesieni tez nie zamierzam sie dawac. Taka jestem ! ![]() Zoffen, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Musisz mu to powiedziec i bron Boze nie czekaj, az sam sie domysli, bo to sie nigdy nie zdarzy. Zbierz sie na szczerosc i wszystko mu opowiedz. Tak jak opowiedzialas nam. Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mowisz, ze jestescie malo romantyczni. U nas tez jest podobnie. Nie slodzimy sobie na kazdym kroku. W zasadzie najczesciej ograniczamy sie do "kochanie" i "kocham cie", ale mysle ze to wystarczy. Obydwoje jestesmy malo wylewni, ale dla mnie czyny sa wazniejsze od slow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
[quote=pearpearl;9187514]Nie martwic sie ! Przeciez tak naprawde nic zlego sie nie stalo. A nastepnym razem, kiedy on bedzie chcial sie z Toba spotkac, napisz mu, ze nie mozecie, bo Ty wolisz zobaczyc sie ze swoimi kolezankami. I chociaz mialabys siedziec i czytac ksiazke, lub kolejne wpisy na wizazu, to zrob tak.
![]() ![]() A tak szczerze to zawsze mi za mało chwil z nim, a gdy juz z nim jestem zazwyczaj prowokuje kłótnie.. po co? I czemu takie coś odczuwam.. sama nie wiem..
![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo to normalne, albo obie jestesmy dziwne ![]() Po prostu jestes troche sfrustrowana i zamieniasz to w zlosc, kiedy juz jestescie razem. Dlaczego ? Bo jestes inna od niego i masz inne potrzeby i denerwuje Cie to, ze on tego nie rozumie. A jak to zmienic. Nie wiem. Sama mam ten problem ![]() Moze po prostu brac zycie takim, jakie jest i sie nad wszystkim za duzo nie zastanawiac. I usmiechnac sie do swoich codziennych malych trosk, skoro nic nie mozna z nimi zrobic. I cieszyc sie, ze nie musimy sie zmagac z wiekszymi, bardziej powazniejszymi.
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
ja również mam problem ;(
proszę o pomoc.. może to błache i głupie.. ale chcę poznać Wasze opinie drogie wizażanki.. co o tym myslicie.. ja się wszystkim przejmuje i chcę wiedzieć czy komuś się podobam, czy traktuje mnie jak koleżanke, czy mnie nienawidzi ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282185 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Żeby życie było tak proste jak matematyka ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
bylam z Tzem na imprezce rodzinnej i jakos doszlo do rozmowy miedzy nami, ze on nie wie co do mnie czuje, nie wie czy mnie kocha i w ogole
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Hmmm...ja tez mam doła przez faceta
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, poczekaj troche, zobaczysz jak będzie miedzy Wami. Możliwe, że to chwilowe a możliwe, że będzie nawracało z coraz mocniejszą siłą. pamiętaj jednak, aby nie poddawać się zbyt szybko, tak byś mogla sobie powiedzieć, że zrobiłas wszystko by ocalić ten związek. A tak na marginesie to ile razem jesteście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko to przykre ... wiem cos o tym bo ostatnio przeżyłam podobną sytuacje, tylko to co mój TŻ mi powiedzial było o wiele bardziej dotkliwe i nie miłe ![]() Życze powodzenia, aby wszystko sie ułożyło po najlepszej myśli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
^^.
Chyba właśnie to jest "etap długiej miłości" Ktoś czasem na chwile zwątpi, zrezygnuje. Ale tak naprawde nigdy nie chciał by skonczyc z ta drugą osobą. Chwilowe załamanie, taki kolejna dziura na drodze którą trzeba ominac. A najważniejsze to trwac przy tej osobie i udowodnic, że "nasza" miłość pokona wszystko ![]() Głooowa do góry! ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Ja również mam problem
![]() Mam w klasie pewnego kolegę.. No lubi towarzystkwo dziewczyn. Tu z jedną pogada, potem do drugiej, każdą lubi coś tam pogilgotać coś tam popocieszać, pożartuje, choć też ma swoich kumpli i trzyjma z chłopakami... No i właśnie go nie rozumiem. Wkurza mnie jego zachowanie ale nie mogę zrozumieć jego zachowania! Przezywa mnie, ale to niby "żart" i sie głupio cieszy, jak jestem smutna to nawet sie spyta co jest, a czasem mnie podrywa i czasem potrafi być dla mnie bardzo chamski, aż się płakać chce.. O co mu chodzi? Do innych dziewczyn tylko podrywa itp a u mnie raz jest spoko i w ogóle a raz taki chamski że ah.. no wiem..chłopcy w tym wieku to dzieciaki :P ale nie moge zrozuieć jednego!? ale skoro mnie LUBI to po co jest chamski i mi czasem dosrywa, albo zmiezy jakby mnie nienawidził... a jeżeli mnie nienawidzi to po co mnie podrywa i czasem zachowuje se jak kumpel albo prawdziwy przyjaciel? widać że inne dzieczyny lubio podrywac ale dla nich nie jest chamski.. to jeżeli nawet mnie nie lubi, lub coś do mnie ma to po co mnie podrywa i jest dla mnie czasem miły i przyjacielski? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, ze niezbyt rozumiem Twojego chlopaka... Widze to z dwoch stron, po pierwsze jezeli nie wie czy Cie kocha to dlaczego chce z Toba byc? Bo jak dla mnie jedno i drugie idzie w parze, no chyba, ze na poczatku zwiazku,ale wy jestescie juz sporo ze soba....Ale jak mu zalezy, to po co Ci mowil o takich watpliwosciach- nie rozumiem, i w dodarku to trwa od kilku miesiecy :/ kiepska sprawa. Jednak z drugiej strony, on chce to odbudowac itd.... Hmmm sama nie wiem,ale na pewno musi Ci byc przykro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Troche to dziwne, chlopak ma jakies wahania nastrojow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.