|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Ja zrobiłam TZ-siowi sniadanko do łóżka (musialam wstać o 5 !!!) i obudziłam go tak ładnie
![]() Prezentu nie dostanie, bo planuje wiekszy na urodziny (za 22 dni),
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
oczywiście
![]() Cytat:
Pomyśl o tym w ten sposób, że nie zdradzasz własnych wartości ale robisz coś co być może ma bardzo duże znaczenie dla osoby, którą kochasz
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Tz tez nie wiedzial A co do ślubu w zupełności się zgadzam, uwazam ze mozna sie tak dogadac z druga polówką, zeby obie byly zadowolone. Czasem dla milości trzeba sie poświęcić. |
|
|
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
Osoba niewierząca nie zrozumie ateisty, a ateista nie zrozumie osoby wierzącej. Ja np. nie mogę pojąć po co mojemu TŻ ślub kościelny, bo nie zauważyłam, żeby przesadnie chodził do kościoła. Mam w domu przykład pary, która ma tylko ślub cywilny i kochają sie nadal tak samo jak w dniu ślubu. To moi rodzice, którzy są już 29 lat po ślubie.
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
strippi, stroj kroliczka jest czarny. Rodzaj bikini ze stringami. Chce konkretny ten, bo ma mankiety na nadkarstki i muszke na szyje. Chcialabym w tych makietach i z ta muszka oraz w obcislych bokserkach zobaczyc kiedys TZ
Ma mamiar kupic jeszcze 2 inne ubiory kroliczka. Jeden taki jaki sie podoba TZ (z firmy obsessive) i taki z body. ![]() kliwia, z torebka wszystko ok. Koles doslal pasek. Dobrze, bo juz nie raz z niego korzystalam. ![]() rosette, przykro mie Faktycznie jakis ten rok dla Ws pechowy. Mam nadzieje, ze przyszly bedzie zdecydowanie lepszy
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzenie do koscioła nie rowna sie wierzeniu. Moje skromne zdanie, kazdy ma swoje poglady, swoje zdanie i najwazniejsze to sie dogadac, tak aby obie strony byly zadowolone i szczesliwe. Ja wcale nie uwazam ze slub cywilny to zly pomysl, czy po nim ludzie beda sie mniej kochac (przeciez Ci co maja koscielny tez sie rozwodza). Dla mnie wiara to potrzeba psychiczna, wierze w Boga, nie w kościól. I nawet podoba mi sie Twoje podejscie, bo mnie na przyklad razi podejscie niektorych dziewczyn, dla ktorych slub koscielny to tylko suknie, welon itd czasami mam wrazenie, ze gdzies to wszystko sie gubi, w koncu wychodzimy za maz nie dla sukienki, wesela, obraczek, tylko dlatego ze kochamy. Co niie zmienia faktu, ze moja kobieca natura pozwala mi godzinami ogladac sukienki
|
|
|
|
|
#3517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi ![]() Cytat:
Cytat:
wiem co to znaczy, choć nie zachorował na to mój dziadek lecz wujek. Przeszedł dwie poważne operacje, gdyż za pierwszym razem nie wycieli mu całego guza. Na szczęście w tej chwili jest wszystko ok, badania kontrolne wykazują, że nic się złego nie dzieje, guza nie ma i wyniki są dobre. ja też mam @, na szczęście już nie boli |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie się dowiedziałam, ze u mnie w Kielcach w listopadzie organizowane sa Targi ślubne
Dzięki Baja mam nadzieje, ze z moim dziadkiem bedzie wszystko ok. |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam chyba grypę żołądkowom bo chce mnie mdli zaraz idę się połozyć
|
#3520 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z tym, że czasem gubi się "klu" całego ślubu. Przecież pobieramy się nie po to, żeby założyć wypasioną kieckę, nie po to, żeby zrobić super przyjecie na którym będziemy mogli pokazać na co nas stać, czyli generalnie nie po to, żeby wszyscy pękli z zazdrości. Cała ta otoczka jest dla niektórych osób ważniejsza niż prawdziwy sens małżeństwa. Bo przecież po kilku dniach ochłoniemy, wrócimy do normalnego życia, do pracy, na uczelnie... Ważne jest to, jak będziemy żyć właśnie wtedy.
|
|
|
|
#3521 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kaska87 zycze zdrowka
Co do suknii zaprezentowanych na tvn, to brak slow... Jak dla mnieto te falbany byly wrecz ochydne...Kliwa oby Ci sie szybko @ skonczyla, a przynajmniej juz nie bol brzunio... Agibail1986 zgadzam sie w 100% w powyzsza Twoja wiadomosci, tylko szkoda, ze niektorzy podchodza to wszystkiego bardziej "pokazowo"...
|||||||||||||||||||||
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Abigail1986 --> Dokładnie tak samo myśle, dla mnie ślub to przezycie duchowe, potwierdzenie tego ze sie kochamy. To jest dla mnie najwazniejsze.
A wesele? wesele to tylko taki dodatek. Choc nie powiem, ze calkiem fajny. Choc ja zawsze mazyłam o cichym slubie gdzies w gorach w malym drewnianym kościółu. Niestety TZ uparł się na wesele ale moze to lepiej wyszalejemy sie juz jako mąż i żona
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, jak dawno mnie tu nie bylo....
praca mnie wykancza, caly dzien poza domem, a popoludniami sami z TZ remontujemy mieszkanie, sypialnie prawie skonczylismy, zostalo tylko kupic karnisz i lampe, teraz bierzemy sie za kuchnie, to bedzie kosmos, balagan, brud i kurz, ze starych szafek zrobimy nowa, kupimy blat i szafki zewnetrzne, w sumie to pomoze nam moj wujek i kuchnia bedzie wygladala jakby byla robiona na wymiar, a zrobi sie najmniejszym kosztem, ale jak skonczymy to zrobie zdjecia ![]() mniej wiecej nadrobilam zaleglosci ![]() Abigail1986, masz racje, kiedys z TZ rozmawialismy o tym wlasnie, wesele to mily dodatek
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zapomniałam o Dniu Chłopca... TZ mi dopiero przypomniał
![]() Dzisiaj sie okaze czy nasz kamerzysta ma wolny termin ![]() Zastanawiam sie właśnie nad suknia. Chętnie pojeżdziłabym juz po salonach bo jesli nie zdecyduje sie kupic tylko uszyc to do krawcowej bede musiala sie zgłośic koło marca...ale nie mam zcasu i nie mam z kim Zastanawiam sie nad halka, ponieważ bardzo mi sie podoba ułożenie sukni z halka na kole ale nie wiemj ak to jest w praktyce z tym kołem... wiecie cos na ten temat???Strippi - tak my tez 1 maja
|
|
|
|
#3525 | ||||
|
Rozeznanie
|
a ja ide juz jutro na ujczelnie (na szczęście dopiero na 10) i tak mi się nie chce, że masakra.. jeszcze w pracy normlanie taka masakra, ostatnio pisałam, że szefowa nas wkurzyła, a dziś okazało się, że się zwolniła
Cytat:
Moja mama tez miała 22 lata gdy wychodziła za mąż, a koleżanka która jej podobnie mówiła to do teraz jest sama..Cytat:
Cytat:
![]() Ja złożyłam i dałam słodkiego buziaczka, bo tak to nie obchodzimy specjalnie takich okazji ![]() Cytat:
![]() Zmykam do przyjaciółki na pogaduuchy hyhy wogóle to wizaż mi tnie
|
|
#3526 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy to duzo? hmm moim zdaniem wszystko zalezy od klasy... Cytat:
Cytat:
![]() a co do slubu to albo laczony albo wogole..dogadajcie sie ![]() Cytat:
ja wole wejsc do kosciola jak jest pusty i sie pomodlic sama.. albo robic to tk jka potrafie najlepiej w duchu.. za wielu ksiezy przez male k spotklama zeby szanowac ta instytucje dla mnie wiara to Bog a nie kosciol.. a bire koscielny dlatego ze chce z moim tz wyzac sobie to przed Bogiem. Cytat:
|
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Żabciu, mieszkam bliżej Nowego Sącza, a zdecydowaliśmy się na kraków. niestety nie mają strony, choć to bardzo profesjonalne studio. I o terminy trudno. Na szczescie jeszcze wiosenne miesiące były rok temu ok. Teraz mają furtkę tylko na 2010 rok. Przykro mi z powodu twojego fotografa, trzymam kciuki, uda ci się znaleźć kogoś innego!
|
|
|
|
#3528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz, moja droga, zaglądać do nas częściej ![]() Lemoncia, witaj w naszym gronie Cytat:
Jak bym była panną młodą 2008, nie poznałabym Was! ![]() zaaabcia, współczuję stresu związanego z fotografem... Nie wierzę, że facet przyjmując zaliczkę od kogoś, nie pomyślała o zapisaniu pary na jakiś termin. Głupie tłumaczenie, że dostał pieniądze, ale nie umawialiście się na konkretną datę Przecież logiczne, że ludzie wpłacają zaliczkę wybierając równocześnie termin...kasiaher, cieszę się, że imprezka się udała . Walcz ze sobą, walcz! Wierzę, że dasz radę .Abigail1986, witaj! My też mamy DJ'a, to facet ceniony, prawdziwy profesjonalista i bierze 1000 złotych. Nie mamy popdisanej umowy na konkretną liczbę godzin w ciągu których będzie grał, bo powiedział, że jego usługa kończy się dopiero, gdy ludzie zaczynają wychodzić i ostatni gość zejdzie z parkietu.Rosette, wyrazy współczucia z powodu śmierci babci TŻa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. W zeszłym roku byłam z TŻem, ale w tym wybieram się z mamą i siostrami, bo liczymy, że może jakaś suknia mi wpadnie w oko .TŻ ciągle się upiera, że on idzie suknie ze mną oglądać, bo musi mi doradzić. Ale ja mu powiedziałam, żeby nie miał złudzeń, bo w sukni zobaczy mnie 01.08.
|
|||||
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
a we wrocku kiedy są gdzie mozna to sprawdzić
![]() znalazłam 11.01 ![]() mam głupie pytanie jak się idzie na te targi to trzeba płacić czy jak bo nigdy nie byłam więce nie wiem
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wroclaw.targislubne.pl/
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Raczkowanie
|
w Poznaniu jak dobrze pamietam to wzeszlym roku było pod 10 zł
|
|
|
|
#3535 |
|
Rozeznanie
|
Kisiorek, byłam na targach w Poznaniu i właśnie 8 lub 10 płaciliśmy
a 16 listopada mają w Pozaniu być w Andersii targi ślubne podobno.Kliwia, jesli twój narzeczony jest zainteresowany, to na stronie ms.gov.pl są już testy na aplikacje z kluczami odpowiedzi. Kaśka, ta grypa żołądkowa to chyba szaleje, bo ja od wczoraj też umieram... więc mój TŻ mi dziś miętę ciągle zaparza, żeby brzuszek mi się uspokoił
|
#3536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi ciurkiem z noska leci a do pracy trza chodzic
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
a ja piję herbate z cytryną i miodem
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
a czy to pomaga?? ja dzis wypilam mleczko z miodkiem
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze jak jestem chora to piję
na gardełk pomaga
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem ciekawa, na razie na stronie Targów Kielce nic nie jest napisane, ale podpytam dziewczyn z wątku kieleckie Panny Mlode
![]() Juz nie moge doczekac sie slubu. A jutro do szkółki. Nawet sie ciesze, tylko zaczynaja mi sie seminaria, nikt nam nie powiedzial jak to ma wygladac, wypisali na planie, kto ma kiedy, połowy wykladowców nie znam, coś czuje, ze bedzie prawdziwa walka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Pomyśl o tym w ten sposób, że nie zdradzasz własnych wartości ale robisz coś co być może ma bardzo duże znaczenie dla osoby, którą kochasz
Ma mamiar kupic jeszcze 2 inne ubiory kroliczka. Jeden taki jaki sie podoba TZ (z firmy obsessive) i taki z body. 
Faktycznie jakis ten rok dla Ws pechowy. Mam nadzieje, ze przyszly bedzie zdecydowanie lepszy
porażka jakaś. I nie mam żadnej tabletki ze sobą :/ po prostu tu zdechnę z bólu chyba.

Co do suknii zaprezentowanych na tvn, to brak slow... Jak dla mnieto te falbany byly wrecz ochydne...

a mi musi być dobrze w bieli i już, o!

Beznadzieja dla mnie trochę