|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Daguś wywołałaś mnie ze świata cyferek, kont bankowych i przelewów
![]() ![]() ![]() wszystkiego co najlepsze w Dniu I Miesięcznicy-dokładnie o 16-pamietasz ![]() ![]() Martuś dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Wtajemniczenie
|
Okej dziewczyny...żeby każdej dogodzić zrobiłam pół na pół- i sernik i szarlotke
![]() Spód w sumie ten sam- zrobiłam jedno ciasto i podzieliłam na dwie mniejsze części. Z braku mniejszych blach szarlotka ma kształt wielkanocnego jaja a sernik robiony jest w małej tortownicy ![]() Sernik dla Dzasty zrobiłam z brzoskwiniami- on już siedzi w piecu a szarlotka czeka na swą kolej ![]() Zaraz przyjdą mi wodomierze sprawdzać , znów będzie dopłata za wodę. Kurcze co jak co ale kąpać się uwielbiam ![]() ![]()
#3513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() aguniu piękne te Wasze fotki ![]() mam już plan zajęć - 10 października pierwszy zjazd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
Izuś Ty zdolniaszko
![]() masz rację-prysznic oszczędność ale kąpiel i wylegiwanie się w wannie to jest to co Tygryski lubią najbardziej ![]() Dzastuś gdzie się skryłaś a Kinuś?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzasta ![]()
![]() |
#3516 |
Wtajemniczenie
|
Dzasta okej już zaklepana
![]() ![]() Ja pierwszy zjazd mam 4-5 pażdziernika. Masakra jakaś totalna ![]() Razem z Lilstar nawołuję nieobecne ![]()
#3517 |
Zakorzenienie
|
Ciasto?
![]() ![]() ![]() Mogę powyjadać po Was okruszki ![]()
![]() |
#3518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Liluś - prasowałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Wtajemniczenie
|
Marta siadaj obok mnie -ja zawsze mam najwięcej okruszków
![]() Dzasta poprasuj też moje ![]() ![]() jeszcze nie pisałam o Katey ale ona w podrózy ![]() Izuś dalej wołamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ale mi sernik wyrósł- jak nigdy chyba
![]() Za godzinę jadę do Wrocławia- mężuś zapowiedział zakupy ![]() Musimy sobie wymienić kołdrę i przy okazji znaleźć jakieś zimowe swetry dla mojego TZ. No i pora się poumawiać na korepetycje ![]() ![]() ![]()
#3521 | |
Rozeznanie
|
...niuch...niuch...niuch czuję ciasto
![]() agunia82 śliczne zdjęcia - zwłaszcza ostatnie, wyszłaś na im pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wanny to też lubię, dlatego u mnie w mieszkaniu będzie i wanna i prysznic. O kurcze musiało być Ci chyba trochę zimnawo tak sobie biegać brzegiem morza ![]() Fotki - super. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A jaki piękny masz avatarek! Gosia oj było zimno, było. Dlatego biegałam ![]()
#3524 |
Wtajemniczenie
|
Ale wyglądasz na bardzo szczęśliwą (zresztą, jestem pewna, że tak się czułaś) i wcale tego zimna po Tobie nie widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | ||
Zakorzenienie
|
Ja tez chcem ciacho.....
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oliwki.... Bleeee ale moj Skarb by sie dal za nie pokroic, wariat jak mozna je w ogole jesc... bleeee. ale za to gorzka czekolada mniam... 80% najlepiej bo te 90%sa juz cierpkie |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3527 |
Wtajemniczenie
|
Daget
![]() ![]() i też nie cierpię oliwek-a z przekory to częśc mojego adresu mailowego ![]() Monai-zawsze najpierw pisze Monia ![]() Izazusia i oczywiście kciuki za korki i zakupki ![]() Aguniu-takie spontany zdjęcia są najcudowniejsze ![]() ja podobno mam takie że wygląda jakbym siedziała na ziemi pod kościołem i z pasją i zaangażowaniem zbieram monetki-ja juz się nie mogę doczekać..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]()
![]() |
#3530 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
moze byc troche dlugo.
najwazniejsze ze pogoda super, brak okresu, syfow na twarzy a TZX usta sie wygoily w sobote wstalismy zero stresu. poszlam z mama na 9 do fryzjera i na makijaz. chociaz w ciemno to efekt mi sie podobal ![]() ![]() przyjechal TZ, byla brama oczywiscie. potem ubralam sie i czas na blogoslawienstwo. i tu no coz...moja mama ryknela placzem, TZ cos do mnie powiedzial i poplakalam sie i ja. ![]() KOSCIOL: bez problemow, myslalam ze bedzie gorzej. prawie wogole sie nie denerwowalam, przysiega poszla gladko, bez wpadek. tylko zapomnielismy pocalowac obraczki ale nawet ksiadz nie zwrocil na to uwagi ![]() WESELE: byla mala wpadka. zaciely sie drzwi od sali, przez 2 godziny nikt nie mogl wyjsc ani wejsc. byly jeszcze wyjscia ewakuacyjne ale nie bylo do nich kluczy, a w oknach kraty ![]() zespol gral super, zabawa bardzo szybko zleciala. oczepiny smieszne. ostatni goscie wyszli o 4. ale wtedy okazalo sie ze tata zna jednego pana z zespolu ktory nam gral.okazalo sie ze grali razem w mlodosci a ten zespol (tylko w troche innym skladzie) gral u moich rodzicow na weselu. wypilismy z nimi flaszeczke (po ktorej padlam ![]() na poprawinach bylo ok 40 osob (ok polowy). juz na spokojnie mozna bylo z wszystkimi pogadac, posmiac sie. byl jeszcze jeden moment wzruszenia. nie zalezalo nam na kasie, ale jak zaczelismy czytac kartki z zyczeniami od gosci i policzylismy pieniadze to ze wzruszenia oboje sie poplakalismy... jestem przeszczesliwa ![]() EDIT: mam takie glupie pytranie. od ksiedza na koniec mszy dostalismy zaswiadczenie (jeden egzemplarz z tych 3 z urzedu). one jest dla nas tak? do urzedy zlozy kosciol a my za jakis czas masmy odpis odebrac?
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2008-09-30 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Wtajemniczenie
|
Sanetko wielkie gratulacje
![]() zmykam zaraz do domku a mój Skarb po mnie przyjedzie ![]() buziaki Dziewczyny i do wieczorka ![]() Dzasta jak tam moje prasowanko gotowe? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
sanetko gartuluję
![]() Z tym papierkiem co na koniec wspomniałaś jest dokładnie tak jak piszesz
![]() |
#3534 |
Raczkowanie
|
kochane jestem na sekunde bo wlasnie moj maz juz sie przeprowadzil i musze mu zrobic miejsce w szafie.relacje ze slubu napisze jutro bo dzis jeszcze mamy metlik w glowie i zamieszanie w domu z goscmi a zdjecia beda jak sama je dostane.buzka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
<brawo> Seneciu fajnie sie czytalo
![]() ![]() Toverek... Hihihi myslami cie wywolalalm ... a juz zlozeczylam dzis na nauczycieli ![]() A mnie sie co chwila Twoj nick Monai przestawia i lapie sie na tym ze pisze Monia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |||
Rozeznanie
|
sanetka gratulacje Was, piękna relacja
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Toverku czekam na relejszyn Kochana
![]() Sanetko po paru dniach w USC będzie czekał na Was akt małżeństwa ![]() Monia ![]() Dagecik ![]() Dziewczyny Nieobecne tęskni mi się za Wami-Mili Marta Kinusia Dzasta........i cała reszta które wymieniłam juz wyżej |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście wyprasowane, ale oddam dopiero jak będzie w ogródku wypielone
![]() ![]() ![]() sanetko, toverku gratulacje ![]() monai - piękny avatarek ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-09-30 o 18:54 Powód: dla monai |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() do potem Kochane moje ![]() Monia jak patrzę na Twój profil to chce mi się śpiewać:więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na zielono ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-30 o 18:52 Powód: bo Monia poszalała na profilu:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc dziewczynki!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.