![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
'Pozdrawiam cię serdecznym – spier*alaj'
'Mam blask.. blask upadłych gwiazd.. żeby móc spaść trzeba gwiazdą się stać.!' 'Zwariował świat który mnie wychował..' 'Kiedyś marzenie.. dziś rzeczywistość' 'choć coś złego spotkało nas kiedyś trzeba to przeżyć jakby jutra miało nie być.!' 'Mocniej.. razem.. płyńmy w nasze emocje.' 'Drina goni kolejny drin. Remiks browar wóda gin.!' 'W głowę uderza znowu coś.. nikt nie ma dość do baletów miłość.' 'Moda na fałsz joł.. moda na bauns.!' 'świat pełen pokus Cię połknął.' 'Wielu jak sadzę, myśli, że błądzę. Iść z lirycznym arsenałem, przed siebie wytrwale.!' 'wspinać się z ciężką doświadczeń walizką.' 'możesz też mnie nienawidzić ale ja takich znam, jakbym był tobą też chciałbym być taki jak ja' 'wyłączam się, nieczynny, jestem normalny - czyli dla wielu inny' 'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!' 'W objęciach rozpaczy, człowiek który nic nie znaczy, który walczy choć wie, że to nie starczy, modliłem się głośno, ze złością,przybity bezradnością, błagałem błękit by uwolnił mnie od męki, zamiast duszy miał otchłań i bolała mnie pustka ogromnie, bałem się spotkań, wspomnień co wracają do mnie...' 'a zegar bije kumple - wielu zostało, wielu odeszło własną ścieżką jak zeszłoroczny śnieg. Tworzą przesłość, zresztą paru spotykam, lecz to duplikat, te same mordy, reszta to falsyfikat' |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
BAN stały
|
ide za nimi bo oni idą za mną wiesz jak to sie nazywa? to lojalność życie to nie bajka, to taka mała wojna, duża przepychanka, ciągła walka, nieustanne stresy jak sytuacje w których wychodzi zlość bo wygrywa z tą drugą stroną, wypowiadam wtedy słowa które bolą Mój własny raj, działa na mnie jak proszek na ból, tu mije stres bardzo dobrze mi tu, tylko tutaj umiem kochać , o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew tutaj miłość anuluje każdy grzech Ludzie spoglądają na mnie z boku, różne rzeczy wnioskują z moich kroków A ja wyjdę na swoje, mam taką nadzieję, mówisz nadzieja matką głupich, trudno, ja nigdy nie zmądrzeje Odbierzcie dzisiejszy dzień jak podarunek, cieszcie się i obierzcie na jutro kierunek uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet bywa sliski ale ja widze ze swiat juz prawie runął... i co? i mam ****a dobry humor zycie to nie tylko atak ale i uniki nie bądź jak agentura - zbytnio towarzyski! Bądź bliski dla bliskich! mam ich mnóstwo jeszcze jeśli chcesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() kilka ode mnie ![]() *zachłyśnięta marzeniami. *Wyjde za mąż, kiedyś wróce... Wykorzystam i porzuce *Wczoraj jest historią. Jutro jest tajemnicą. Dziś jest darem. *miałam myśli spokojne, lecz ktoś wywołał w nich wojnę. *Biorę sobie Ciebię za męża, na nietrwałość chwili i pewność odejścia.. *Oh, baby, baby it's a wild world ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Rozeznanie
|
Kobiety moje
![]() ![]() coś w stylu: Nie Jesteś Bogiem Uświadom To Sobie...
I pamiętaj: żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, Nigdy nie jest za późno i lepiej późno nic wcale! Edytowane przez Lougess Czas edycji: 2008-09-30 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z wizażu: "A co ty myślisz że książe jesteś?Weź no sie nie przeceniaj" i moje: Jeśli wydaje Ci się że będe takie coś znosiła...to masz racje-WYDAJE CI SIE Kotku,nie przeceniaj się,wiecznie takich wybryków nie zniose Nie jest z Ciebie taki Bóg...zrozum zanim zrozumiesz za późno... Tak sie bawisz?Zobaczymy kto będzie tu Bogiem... tak jak już wspominałam niewyspanie daje efekty w opisach ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
BAN stały
|
"Tak widziałam Was
I zrozumiałam że miłość przegrała Zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać.." "Gdy jestem w miejscach gdzie byliśmy razem Przystaję i płaczę ukradkiem .." " Tak widziałam ją Jesiennym wieczorem pod Twym parasolem.." "tak naprawdę nigdy się nie dowiesz jak smakują moje usta i jak pachną włosy.." " Kochaj całym sercem wszystkich ludzi, Bo lepiej mieć w sercu ranę Niż kamień zamiast serca " "co ma przeminąć - przeminie.. co ma zranić do krwi-zrani." "Jeszcze wczoraj przysięgałeś miłość po grób Właśnie wczoraj obiecałeś, ze nie skrzywdzisz mnie znów." mogą byc ? ;* <33 kocham ![]() Edytowane przez przerysowna Czas edycji: 2008-09-30 o 17:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
BAN stały
|
Cytat:
^^ Tedunio rządzi ![]() a w ogóle sub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem zdecydowanie warto. tą edycję z bonusem (+7 piosenek). co prawda płyta zupełnie inna niż poprzednia, aczkolwiek moim zdaniem extra. każda piosenka ma w sobie coś fajnego ![]() Jeśli chcesz idealnego świata, pozbądź się mężczyzn.
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Raczkowanie
|
-Co jest małe, czarne i puka w szybkę?
- Dziecko w piekarniku. -Co się martwisz? -I tak nic Ci się nie uda. -Czemu blondynka klęka przed sklepem? - Bo jest napisane ciągnąć. -Czym się różni sex od klocków Lego? - Nie wiesz? - To baw się nadal klockami. Dobrej nocy życzy firma "Zdechnij nad ranem". Gdziekolwiek Ty jesteś, gdziekolwiek ja jestem i tak uważam że debilem jesteś! -Jak się nazywa mężczyzna, który stracił 90% swojej inteligencji? - Wdowiec. Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby. Mieszkasz ze mną tylko dlatego, że pasujesz do moich firanek. Nie słuchaj pięknych i czułych słówek, bo wpadniesz jak gumka w ołówek. -Nieważne, że nie stoi. -Ważne że chociaż wisi. -Pijesz? Palisz? Bzykasz się? -Tak? -To w domu możesz się więcej nie pokazywać - mama. Ręce do góry! Nie ruszaj się! Nawet nie drgnij! Czekaj na dalsze instrukcje. Trójbój klasyczny - dwie laski i piwo. Uszy się myje, a nie trzepie o wannę. Wczoraj miałam na Ciebie ochotę, ale dziś już nie jestem pijana.
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
Pobawmy się.? Ty mi powiesz że mnie kochasz a ja poudaję że cię pragnę.
Najlepszy smak, jak w każdym niebie nieznane mają sny. Twoje zdjęcia na moich ścianach już mi nie wystarczają. ![]()
![]() |
#2502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miłość miał i dom, a spośród tylu dróg wybrał tę, na której śmierć nuci pieśń makowych pól... Nie obiecam Ci, że lepszy będzie świat, ale chcę spróbować, powiedz tylko: tak. Jestem tu, jestem tu. Czekam, kocham, błagam wróć. stary gramofon i trzaski w tubie a w tle muzyka ... chybam pijana ... Czekam kiedy śmierć z życia mnie ocuci. ach.jaki to był celny strzał.tych kilka słów.tak prosto w twarz znowu świt.wyczerpana noc.pusty szept zalał pusty park może coś, komuś;]
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zadomowienie
|
dziewczyny pilne..
opisy o tym, że nie wiem którą drogę wybrać a mam dwie do wyboru. mój opis o w mordę jeża :O |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Wtajemniczenie
|
i nagle kończy sie to wszytko w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg.
weż mnie i nieś, niech niebo bliżej będzie... tak bardzo chce, w ramionach skryć się twych... jedno spojrzenie... a w głowie się przewraca... obudź we mnie swoja wenus... 'Trapped in emotions..' / Schwytana w pułapkę uczuć. '..I'm addicted,I can't deny' / Jestem uzależnionia, Nie mogę odmówić. Nie Prosiaczku, nie zgubiłem się. Jestem tu, gdzie stoję... Ale kiedy się ruszę... to mogę się zgubić... a Ty kim dla mnie mógłbyś być ? Spojrzysz na mnie w końcu już nie obojętnie tak i jednego będziesz pewien… |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
BAN stały
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() macie jakieś opisy.. dotyczące mojej sytuacji ? ![]() kocham Was <3 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() 1. Najlepszego książętom i ich wych*jałym rumakom ![]() 2. Najlepszego wszystkiego tylko dla ogierów, reszta jest nieprzydatna, to nie ma co życzyć ![]() 3. Hahahahahaha, a od kiedy to się składa życzenia dzieciom z syndromem niedopchnięcia ??? ![]() 4. Najlepszego to mogę Wam życzyć, jak w końcu będziecie w czymś dobrzy.. ![]() 5. I żeby Wam auta przerysowali !!!!!!!!!! ![]() 6. Pustych panienek, aut z komisu, gumek z bawełny, zegarków z plastiku ![]() 7. Życzenia składa się mężczyznom, nie chłopcom, daruj sobie więc czekanie na nie... ![]() 8. Jak staniesz się facetem, o ile... no to wtedy ewentualnie złożę Ci życzenia ![]() 9. Życzyc to ja moge dziś tylko sobie mniej takich jak Wy, Panowie ![]() 10. Sprawności seskualnej Wam życzę, bo mało który z Was to ogier ![]() no takie wymysliłam na biegu, może którejs zapasują ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
BAN stały
|
Ci sami lecz nie tacy sami.
To samo niebo dla nas, a ziemia nie ta sama...` ' Te Pamięte Daty Na Zawsze Zostały Zapisane W Moim Sercu ;* Ja tego szukam ty szukasz też,wiesz nie lada sztuka znaleść i mieć =D romieniem słońca był twój uśmiech, błękitem nieba oczy twe ;* Jestem ja, jesteś ty, ale nigdy nię będzie nas... [ęĘc maskĘ zrzuĆ.pokaŻ prawdziwĄ twarZ.. -ee.. przecieŻ Ty tylkO graSz tam gdzie nie był jeszcze nikt , w poszukiwaniu paru lepszych chwil Drugi człowiek to wybór, A nie zaspokojenie potrzeby. |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
Kochane, mam prośbę
![]() Potrzebuję opisów, tylko takich niebanalnych, o tym, że cieszę się, że w końcu między nami jest wszystko ok ![]() Może `Domiiniisia `kee `przerysowana `Plotkaraaa `AnusiaPn `AnnWroc `Lougess `rOzunia i reszta dziewczyn ![]() [niestety nie pamiętam wszystkich nicków] _________________________ __ Ode mnie ![]() * Bo takie chwile mogłyby trwać wiecznie ![]() * Dzięki Tobie wiem, że warto żyć. * Twoje życie byłoby wspanialsze. Gdybyś mnie pokochał. * Potrzebuję Twojej miłości. Chociaż odrobinkę. Do życia. * Bo do życia potrzeba tylko jednego. Ciebie. * Aż do końca mych dni. Kocham.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po policzku spływa mi łza...mała, samotna ...tak jak ja... ...To,na czym zależało mi najbardziej.. nagle w jednej sekundzie stał się człowiekiem mi obcym... Patrz na mnie...widzisz jak życie boli...jak wszystko się *******i??!! czy wyczuje zapach zdrady, w ciemnościach korytarzy? byłam obok, ty wybrałeś inną przyszłość... byłam Ci wierna, ty nie do końca Mówiłeś, że kochasz... i nagle inna jest Mówią mi nie trać sił, bo z TEGO już nie będzie nic - jest ONA Myślałeś, że się nie wyda! _____________ Może coś się przyda..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Rozeznanie
|
A może jakieś życzenia dla TŻ z okazji urodzin? Potrzeba mi na jutro, dziewczyny ratujcie
![]()
#2511 |
Rozeznanie
|
...ciągły niedosyt rzeczywistości wobec marzeń...
Odnajdę Cię we śnie a wtedy nie powiesz "NiE" ..i wykrzyczeć tą całą złość..zasnąć..usnąć..i nie być W podtekście mieszkam gdzieś, w przenośni chowam się... to jednak możliwe, by zamienić w piekło twój cudowny raj. każdy dzień ma swój sens,choćby tylko sam w sobie siedzieliśmy wpatrzeni tak jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą cudownie jest żyć pomiędzy bajkami... Chcieć a móc. Pragnąć a mieć. Marzenia a realność. . ..bo nikt nie powiedział zostań... więc odeszłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
szczerze przyznam ze brakuje to jakis szczesliwych, pozytywnych opisow
![]() smak Twoich slow. gorzkie jak innego nic. a teraz chodz to do mnie pokaz jakie masz spodnie ![]()
#2513 |
Raczkowanie
|
Frizz poprostu BOOSKOO ! ;D
Poustwialam sobie takie feministyczne to mi wyjechali, ze mam zmienic ten opis . I nawet niektórzy mi wyjezdzali mi z grozbami ! Ze się obrażą ;D ![]() ![]() societygirl17 : ' To własnie teraz tak bespiecznie czuję się . ' ![]() ' Przyszedłeś do mnie ze szczęściem . W jednej parze . ' oj . Myslec dziewczynki, myslec ;]
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem....
Chociaż runął ci świat, wiosna przyjdzie i tak... Pachnę Idealnym. w głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki twoim zapachem się przykrywam jak gejsza bez kimona, Yoko Ono bez Lennona, jak bez słońca piegi, marznę bez Ciebie... Mam pretensje tylko do siebie.
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
Listonosz nie przynosi rachunku za smutek. Wie, że spłukana jestem z łez.
Dziw nad dziwki... I wytłumacz, że nie można mylić spadających gwiazd z samolotami. 21 gram pod ziemią. Bo podobno tyle waży dusza. Jeszcze tej nocy miałam Ciebie na ustach. Nie lękam się, nie lękam się, póki szepczesz imię me... I zawsze jakoś kulawo mówiłeś do mnie 'kocham' .. Co dzień jestem bogatsza. O rozczarowanie. A nocą znów wymyślę dla Nas miłość. A kiedy mówisz 'kocham' , to dla mnie najpiękniejszy dźwięk. <3
![]() |
#2516 | |
BAN stały
|
Cytat:
o kochana jak miło za wyróżnienie ![]() ![]() nie wiem czy pomogę bo taki zły dzien mam coś. ;* -Chciałabym do Ciebie przyjechać...tak na całe życie, mogę? -Nie wiem co pije, ale jeśli to szczęście to nalej mi jeszcze... -Szczęśliwa jak masochista w fabryce żyletek -Są powody do mruczenia ![]() -Ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem (...) -nagle szczęście zapukało do mych drzwi.. -szczęśliwa.bo mam swojego anioła ;* przepraszam ale naprawde cos dzis mi juz nie idzie ;* jeszcze pomysle i napisze Ci kochana ;* przepraszam bo chyba nie pomoglam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Raczkowanie
|
Powiedzmy, że brak weny. :P Czerwony genialny. ![]() Nie cukruj.! I tak Cię bardziej nie polubię. :P Ty milczysz, wiem, to już stało się nawykiem.
![]() |
#2518 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więcej, więcej!! ![]()
![]() |
#2519 | |||
Zakorzenienie
|
jeszcze kilka:
'.Ludzie spoglądają na mnie z boku, wielu myśli, wielu mówi, słyszę, nic się nie zmienia, ludziom w głowach się przewraca, ale spoko ja dobrze wiem kim jestem!..' 'Pośród pustych twarzy, przeczekując życie przekreślając lepsze czasy Mogę do przodu iść, olewając drogowskazy wszystko może się zdarzyć.' 'Albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko - nawet miłość.' 'wszystko ma swoje priorytety niestety wszystko ma swoje wady zalety' 'Miłość to Bzdura Istnieje w Filmach i Tanich Lekturach' 'świat o nas będzie pisał w tomach, nic nas nie pokona' 'nie umiesz szczęścia zauwazyc? może za wysoko patrzysz' 'ja pierd_le co on mówi, pierd_li jeden z drugim, pierd_li tak że sam powoli się w tym gubi' 'Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania - to nie ma problemu' 'tyle jestes wart, ile sam od siebie mozesz dac' 'Podobno jeżdżę wielkim Mercedesem, a wyroki śmierci wydaję sms-em..' ![]() bardzo proszę słońce ![]() ![]() nom między innymi Tede ![]() ![]() Cytat:
'na rozstaju dróg.. daj mi siłę i poprowadź na tą odpowiednią.' 'zatrzymał się pociąg w pół drogi znów. dokąd dalej jechać?' 'Dzień na rozstaju dróg znowu zaczynam..' powodzenia , aby wybór okazał się dobry! ![]() Cytat:
'Niepotrzebnych myśli natłok w głowie mam. I oczy pełne słonych łez.!’ 'nic nie pomaga.. zranione serce wciąż nie może spać.’ 'oszukana -smutno mi na duszy..' 'Jedna na milion!.. a nie jedna z miliona?..' 'Czekam prawdy nie chcąc znać..' 'Jakby trochę magii ktoś odbierał mi..' 'kłamię mówiąc: nie boję się wcale. kłamię mówiąc: nie zranił mnie nikt.' ![]() Cytat:
'Dziesiątka na skali szczęścia.!' 'słowa namiętne czerwone mocą miłości.!' 'Przy Tobie serce znów spokojnie bije.' 'łąka miłości znów zakwitła..' 'niebo.. znów niebem stało się..' 'bo dziś już serce szczęściem trzepoce..' jak to miło widzieć że ktoś jest szczęśliwy ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
twoje słowa... rozkaz czy prośba?! jestem dla ciebie, ale nie na każde twoje zawołanie jestes ważny, ale gdzieś jest granica postaw się na moim miejscu. ile bys zniósł? nie jestem chorągiewką, a twój oddech mną nie rzadzi wiem, kiedy powiedzieć stop nie wieeem, cos marnie mi to idzie ![]() ![]() _ my tears don't fall they crash around me wyblakłe oczy chcę patrzeć, jak śpisz... za co mnie nienawidzisz? za co mnie depczesz? przepraszam, kto się ze mną zamieni na życia? nie słyszę żadnych krzyków trzymam cię za kołnierz, kotku sumienie zamknęłam na kluczyk w drewnianej szkatułce myśli się gotują. uczucia palą mnie żywcem kiedy szczeście nie działa odpowiedź na pytania, których nikt nie zadał niewazne jak bardzo się staram, nigdy nie będę zadowolony to nie mój dom... niczym kamień w piwnicy zakopałem swoje serce.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.