|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra - cz. 2
a no chodzą... i jak by nie patrzeć przez te leki zabijają... bo dla chorego to dawki bardzo duże i wzmagające ich zapędy samobójcze. Ale ile przez te dragi wycierpieli to nam juz nie powiedzą. Sama znałam taką osobę, którą lekarze swoimi metodami leczenia doprowadzili do ostateczności
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o jejku ![]() i jak ten lek? jakieś efekty uboczne masz czy wszystko ok na razie? bo że chce się spać no to normalne terapia dobry pomysł Kiedyś brałam z grupy SSRI seronil.. - byłam agresywna i rzucałam w domu rzeczami, tyle pamiętam.. co chwile coś po pokoju latało. Ogólnie tylko agresję wzbudził. Tylko, nic na sen, żadne wyciszenie, po prostu tabletka agresji. Denny lek. A ulotka obszerna i efektów ubocznych to się o nim naczytałam nawięcej - nigdy nie czytałam, żeby lek tyle wywoływał co ten Seronil. ![]() Jejku.. ja musze się uczyć. Szkoła - znowu ![]() ![]() wszystko od nowa.. byle do piątku Miłego tyg. Wam życzę
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
kurde czego mi sie w sukbskrybcjach ten watek nie pojawila a tu juz tyle popisane
a ja sie zastawnialam co u bini,kini i namezji... no to mam do nadrabiania dziewczyny edit nadrobione :wiec do licha o kupach jak przeczytalam jak psialyscie to sie usmialam ![]() Lena pytanie jedno wstecz po jakim leku typek wyskoczyl z okna? "tabsy na serce ale tego nie wliczam... (to mi zgotowało to choróbsko..) " leki na serce Ci zgotowaly nerwice? bo nie czaje Lena?euphoriall jakie bezno łaczylas? chodzi o nazwe kinia i do Ciebie pytanie- ahh jak sie zastanawialam co u ciebie i bini slychac i u czapeczki- wkoncu tez miala bezsennosc jak ja wiec kinia jakos w siepriniu psialas ze lerivon przedawkowalams ile wzielas tego moge spytac? mirzaten biore nie czuje ze dziala ale spie- biore 15 mg jak wroce to bede gadac z lekarzm o zmianie leku bo po tym przytylam ale benzo nigdy nie wezme chybaze bym b.potrzebowala na szczescie jest dobrze Edytowane przez Brook Czas edycji: 2008-09-30 o 00:20 |
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten lek to zdaje mi sie,ze to był seronil.. Nie jestem pewna ale intensywnie nad tym myslalam i ta nazwa mi sie kojarzy z tym lekiem co brałam na samym poczatku.. Nie jestem pewna na 100%
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
aha czaje teraz Lena
moja teraz historia lekow ciezko mi w moim przypadku pisac o dzialaniu albo nie dzialaniu w przypadku leczenia bezsennosci...gdzie duza role odgrywa psychika ,bowiem jakby ktos mi dal witamine C ale w opakowaniu szczelnie zamknietym po psychotropach gdzie bym sie nie domyslila ze to placebo to pewnie USNELBYM idac do psychiatry po pierwszy lek psychotropowy bojac sie go brac ,myslalam ze bede tyko go brac i skonczy sie na jednym ,nie myslalam ze lek dopasowac tez trzeba do osoby betoda prob i bledow wiec pierwszy lek jaki wzielam wogole z lekow na recepte byl Stilnox( lek kupowalam za czasow bycia zdrowa rok wczesniej zanim wpadlam w sidlo nerwicy i lekow psychotrpopwych przepisal mi go rodzinny) takze przypadek chcial ze czekal sobie rok na mnie az wpadne w cholerna bezsennosc... nie musze chyba mowic jakie mialam halucynacje i odloty po nim ale spalam to bylo najwaznijesze po paru miechach dopiero zaczelam skupiac uwage nie na snie ale na tych wlasnie odlotach... potem byl pramolan pare dni i odrzucilam potem Lerivon na cale pol roku az przestal dzialac Trittico jakies niecale 2 tygodnie,Ticercin -jakis tydzien niecaly i chloprotixen (neuroleptyki) jakis miesiac gora dwa,i teraz Mirzaten on 3 miechow jakos do tego na dzien jedyny lek Citalec 20 od roku i musze przyznac ze jednak bralam benzo ale to sie nie liczy dla mnie bo to byla cwiartka zaledwie calej tabletki - Lexotan i to 2 razy tylko okruszki same![]() takze to pewnie tez tylko aby moja psychike podbudowac"widzisz wzielas cos mocnego dasz rade" |
|
|
|
#576 | |
|
Raróg
|
Tranxene brałam dość długo, jego odczuwalne działanie nie było jakieś mocne, było tak, że nastrój bardzo się poprawiał, a czasami nie chciało się nic. Ale nie "kopał" (że tak to określę). Za to Zomiren - uzależniłam się chyba, i to w rekordowym czasie, na początku działanie było super, potem jakiś dziwny pęd, by ten efekt zwiększać i zwiększać. Zdarzało mi się ocknąć i nie pamiętać, jak wyparowała reszta leku z opakowania, która miała starczyć na długo jeszcze. W końcu przegięłam, kompletnie nieświadomie, wg lekarza parę godzin i byłoby po mnie.
Brook, moja historia ze Stilnoxem zaczęła się identycznie, jak Twoja. Czasem się zastanawiam, czy mój lekarz też nie widział, co jest grane, kiedy pojawiłam się u niego z bezsennością i wychudzona na maxa :/ Ocknął się, jak rok później, fizycznie zdrowa, dostałam czegoś w rodzaju padaczki. Rodzinka też słowem nie pisnęła, jedynie siostra już w trakcie mojego leczenia: "Tak coś czułam, że masz depresję, ale co miałam się odzywać..." OMG, no rzeczywiście, pewnie rzuciłabym się na nią za to z nożem, ehh... Okruszki to też mogą dać "czadu", nie pamiętam już, co to było, 1/3 tabletki i gardło tak ściśnięte, że bym się udusiła, ledwo wycharczałam w kom, że proszę o przysłanie pogotowia. Gdyby zdarzył mi się nawrót, nie wyobrażam sobie znowu wejścia w świat tych wszystkich chemicznych badziewi
|
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę takich wrażeń. A można tak po prostu nie wrócić do ciała,i co wtedy? (ja się nie znam na OOBE zupełnie,wydaje mi się że to samo zuo)Lena,a Ty sama się wprowadziłaś w OOBE czy przypadkiem?Jak wrażenia? Cytat:
Cytat:
Ja to powinnam się schować...testowałam tylko Lorafen (nieprzytomny wzrok i straszne zawroty głowy),Stilnox(kolorowe światła,śmiech,"chodzące" łóżka,gadanie od rzeczy i chodzenie po ścianach),Aurex i Cipramil (ale to to samo).A i Xanax (czułam się jak w hamaku na rajskiej wyspie,woooolna)
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Laura to mialas pewnie jakis skutek uboczny jak zaczelas sie dusic po leku nie zazdroszcze :/
a stilnox dlugo bralas i ile?a ta padaczka to od niego? jak wyszlas z tego wszystkiego ze bez lekow teraz jestes?- tez tak chce!- podziwiam |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Neme - kak każdy mam lepsze i gorsze dni
akurat tak padło na lepszyBrook- brałam alprox z fluoksetyna pod postacią salipaxu przez miesiąc a potem signopam który też dał mi popalić
|
|
#580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no wlasnie.. co wtedy, bylabym martwa nie wiem Cytat:
no na pewno Laura miuala efekt uboczny.. i to powazny
|
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta,pisałam na wątku o OOBE i LD,na plotkowym,mozesz poczytać,dosc obszerny wącior sie zrobił ![]() ![]() Cytat:
ile razy o malo go nie przedawkowałam,byłam w takim stanie,ze chciałam tylko spac by zapomniec o problemach,brałam tyle by zasnąć jak najszybciej i spac jak najdłużej.. wkopałam sie delikatnie mówiąc,potem nie moglam dojsc do siebie..
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie lenka... dokładnie....
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ty euph,a Ty kak sie czujesz?
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
ze tak w skrocie powiem ...
ch..owo
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.. moze ja jestem jakaś upierdliwa, bo to, że jestem żałośnie śmieszna to przekonałam się nie raz ale poprostu... nie potrafie słuchać jakiś pierdół typu czy ta bluzka pasuje do spodni a ostatnio to sobie kupiłam i tamto ;/ nie mówiąc już o tym, że chce mi się płakać za każdym razem jak widzę jakąś szczęśliwą parę
albo paczkę znajomych to mnie chyba dobija najbardziej. ehh... mam ochotę coś sobie zrobić ![]() już nie mówiąc o tym, te cały czs mam wrażenie, że wszyscy się na mnie patrzą, o mnie mówią ze mnie się śmieją. Co za cholerny dzień
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pociesze Cie, ze tez tak mam... czesto takie gadanie o bzdurach mnie meczy, wylaczam sie, zeby tego nie sluchac, mysle o czyms kompletnie innym... Ale za to sama, jak uda mi sie cos ciekawego znalezc, czy cos ciekawego przeczytam - to moge truc ludziom godzinami I wsciekac sie, jak mnie nie sluchaja
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy ja nawet nie mam o czym z nimi rozmawiac bo mnie nie zrozumieją
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
ja powiem tak Euphoriall o chorobie tez nie warto ciagle by z przyjaciolmi gadac i tylko o tym,bo wtedy tkwi sie w tej chorobie czasem jednak warto odwrocici uwage od swoich problemow i odmożdzyc sie - wierz mi
poza tym ja np. o moich problamach 2 moim bardzo dobrym kolezankom nie mowilam wlasnie dlatego ze chce czucu sie normlanie przy nich i byc tak traktowana takze wie o tym tylko jedna ze sie lecze choc wiem jak to moze wnerwiac sluchani eo problemach innych jak sie ma swoje ale czasem jednak warto kinia to wzielas 4 razy po 30 mg? czyli 120 mg? niezle:/ chcialas usnac czy sie uspokoic dlatego tyle wzielas? Lenka a mozesz podac linka do tych watkow dwoch? ja nawet nie wiedzialam ze takie cos na swiecie jest jak OOBE hmm musi to byc dziwne uczucie ,a keidy takie cos sie robi? po lekach tak? |
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Brook ja z nimi nie rozmawiam na temat choroby. Wiedzą z tego względu, że nie było mnie przez pół roku w szkole, nauczyciele byli poinformowani a takie sytuacje rozchodzą się po ludziach z prędkośią światła niestety ;/
Ja poprostu ta jakbym była nimi zmęczona... nie wiem... poprostu nie mam ochoty z nimi rozmawiać z nimi się widywać
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brook... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128227 prosze.
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialabym już się nie obudzić
![]() i martwię się o mojego psychologa, jestem dziwna
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też często mam takie myśli jak Ty,ale kiedy mam lepszy dzień,to myślę sobie,że byłam głupia,że chciałam się nie obudzić. Poczytam zaraz o OOBE.LD ostatnio miałam dość często,raz nawet podwójne,bo śniłam,że śniłam (chyba wiecie ocb,bo zakręciłam trochę ).Zajrzałam też do wątku Euph o magii...ja się strasznie boję takich rzeczy i jestem szczęśliwa,że nie znam nawet żadnego zaklęcia... Swego czasu miałam natręta,że nieświadomie rzucę na kogoś klątwę.Albo że jak przy zapalonej świeczce pomyśle jakieś zaklęcie,to coś złego się komuś stanie.
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to nie jedyny psycho u Ciebie prawda?
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LD czasem bywa straszne.. wiesz,ze snisz,chcesz sie obudzic a nie mozesz.. pamietam jak czasem we snie,probowałam zamykać oczy i zasypiać z nadzieją ,ze za minute zasnę i sie realnie obudze.. wiecie o co kaman.. albo błagać by sie obudzić,intensywnie mysleć o tym,by otworzyć oczy na prawde.. cos okropnego,zwłaszcza gdy sen to jakis koszmar..
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie jedyny... ale jakoś tak
Nem - bo ma podobno problemy zdrowotne ja w ogóle nie wiem co to za życie - najpierw kilka lat męczarni z toksycznym idiotą, potem diametralne zepsusie się stosunków z matką, które już się nie naprawiły, męczę się z tym sama i jakbym strzeliła samobója to nikt by nie miał pojęcia dlaczego. G*wno o mnie wiedzą wszyscy, taka prawda. (Was oczywiście nie liczę, bo wiecie najwięcej, nikomu innemu nie ufam) Nie wiem po co żyję, takie życie jest bez sensu, nie potrafię się z tego wygrzebać, to jest jak jakieś bagno, z którego bardzo ciężko wyjść, bo nie ma się o co zaczepić.
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cie kopne w 4 litery to z dołka wylecisz
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj lapuś.. jakas brzytwa zawsze wystaje... z każdej sytuacji jest jakies wyjście... tylko trzeba umiec je dostrzec i starac sie je dostrzec przede wszystkim..
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
![]() co ja bym bez was zrobiła, to to już w ogóle tragedia by była
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Strasznie jestem zmęczona już tym życiem.

" leki na serce Ci zgotowaly nerwice? bo nie czaje Lena?

nie wiem
Zreszta,pisałam na wątku o OOBE i LD,na plotkowym,mozesz poczytać,dosc obszerny wącior sie zrobił
ile razy o malo go nie przedawkowałam,byłam w takim stanie,ze chciałam tylko spac by zapomniec o problemach,brałam tyle by zasnąć jak najszybciej i spac jak najdłużej.. wkopałam sie delikatnie mówiąc,potem nie moglam dojsc do siebie..

Pociesze Cie, ze tez tak mam... czesto takie gadanie o bzdurach mnie meczy, wylaczam sie, zeby tego nie sluchac, mysle o czyms kompletnie innym... Ale za to sama, jak uda mi sie cos ciekawego znalezc, czy cos ciekawego przeczytam - to moge truc ludziom godzinami
przecież to nie jedyny psycho u Ciebie prawda?