Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 21:22   #2761
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Ice, powiedz mi kochana, co robi to coś co zamawiaz z L'oreala do włosów ? Muszę ocenić czy aby nie jest mi niezbędne

Byłam wczoraj na stepie a potem na stretchingu i teraz bolą mnie łydki I brzuch, bo dostałam w końcu okres Jest - źle, nie ma go - jeszcze gorzej

Zaczynam się od dziś kwasić - najpierw wykańczam Total Turnaround z wiosny, potem się biorę za Effaclar.

Aha, odwyk mam do odwołania - do czasu, gdy nie wykończę znacznej częsci moich zapasów

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:34   #2762
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ice, powiedz mi kochana, co robi to coś co zamawiaz z L'oreala do włosów ? Muszę ocenić czy aby nie jest mi niezbędne
Chroni przed szkodliwym działaniem gorącego powietrza. Bo mi włosy wysychają chyba za bardzo od suszarki, a w planach mam zakup lokówki, więc tym bardziej się przyda. Więc chyba niezbędne?

Też dziś zaczynam z kwasami. To będzie mój pierwszy raz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:44   #2763
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ice, kusicielko Mi też się wysuszają od suszarki, ale chyba na razie wstrzymam się z zakupem - poczekam na Twoją relację

Kończy mi się micel, balsam do ciała, żel pod prysznic i do mycia twarzy. I peeling do ciała. Juuuuhuuuu, już się nie mogę doczekać, jak wyciągnę coś z zapasów A Wam co się kończy, moje odwykowiczki ?

Stary 2008-09-30, 21:53   #2764
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nie bij. Relację zdam na pewno jak tylko dostane i przetestuję.

Ja ostatnio wykończyłam micel, tonik, masło waniliowe i balsam porzeczkowy Joanny. A teraz kończy mi się krem Vichy Aqualia Thermal, krem pod oczy Avene, dwa żele pod prysznic i dwa peelingi. I krem do stóp.

Aaa, i balsam po opalaniu Avene. I tu mam pytanie, czy którejś z Was udało się otworzyć opakowanie od niego? Bo została mi resztka, żal wyrzucić bo fajny (chociaż i tak mam drugi w zapasie, ostatnio znalazłam go przypadkiem w szufladzie ) a pompka już nie dosięga.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-30, 22:01   #2765
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Może potraktuj je nożem bądź nożyczkami ?

Używałaś już maseł Eveline? Jestem ciekawa Twojej opinii
Ja ostatnio zauważyłam, że bardzo służą mi mazidła do ciała polskich firm Wykończę to, co kupiłam we Włoszech i z chęcią powrócę do czegoś polskiego, plus chcę przetestować zachwalane Emolium

Stary 2008-09-30, 22:03   #2766
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Słuchajcie, ciągle piszecie o tych kwasach, że i ja nabrałam ochoty-moja cera pozostawia wiele do życzenia. Mogłybyście coś przybliżyć o nich? Napisać działanie jak stosować i co? No takie wskazówki dla początkującej?
No Effaclar K i Effaclar C? Czym się różnią tak naprawdę? O co biega z tymi kwasami?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:10   #2767
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Może potraktuj je nożem bądź nożyczkami ?

Używałaś już maseł Eveline? Jestem ciekawa Twojej opinii
Ja ostatnio zauważyłam, że bardzo służą mi mazidła do ciała polskich firm Wykończę to, co kupiłam we Włoszech i z chęcią powrócę do czegoś polskiego, plus chcę przetestować zachwalane Emolium
Chciałam jakoś bardziej humanitarnie otworzyć ten balsam. Myślałam, że może się odkręca/wyciąga tylko np. ja nie mam siły i dlatego nie wychodzi.

Nie używałam jeszcze maseł. Najpierw muszę zużyć ten balsam Avene i balsam CD, który przywiozłam z Niemiec. Potem wyjme któres masło i będę używać równolegle z balsamem Nivea.

Ja może Emolium kiedyś dorzucę do aptecznego zamówienia, ale jakoś bardzo to mnie ono nie kusi.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 22:41   #2768
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
A Wam co się kończy, moje odwykowiczki ?
Mi się kończy micel (ale nie jestem z tego zadowolona,bo w zapasach tylko Sebium a nie wiem czy będzie mi tak służyć jak Sensibio i Ziaja,której nie mam ochoty używaćNo ale obiecałam sobie nie marnować tego co kupię chyba,że oczywiście coś będzie mi ewidentnie szkodzić),masło kakaowe i żel do buzi,ale on jest tak wydajny,że nawet ta resztka długo pociągnie.

Nie mogę zmęczyć balsamu porzeczkowego JoannyNie dość,że kompletnie nie nawilża to jeszcze ta sfermentowana nuta

Wymieszałam sobie dziś serum lemon z żelem hialuronowym zobaczymy jak się sprawdzi to połączenie I mam pięknie zaczerwienioną buzię na polikach...Mam wrażenie,że to coś ala uczulenie od komputera i ogrzewania. Czas ukrócić sobie net w domu,wystarczy,że w pracy spędzam przed monitorem 8 godz.
Ok idę spać, przed zlotem już tu nie zajrzę,więc proszę nie zmieniać planów

Dobranoc

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:44   #2769
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
wiesz rzyrafko, ja sie lubie uczyc nigdy nie sprawialo mi to wiekszych problemow.
No własnie, a ja mam problem psychiczny, nie siad eod ksiaze wczesniej niz na sesji poprawkowej :/
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafko: bardziej podobają mi sie IsaDorki z I linka - cienie poczwórne i podwójne
dla każdego coś miłego
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A na myśl o tym, że w czwartek pasowałoby iść na wykłady, to aż mnie skręca.
A ja mam dopiero po niedzieli
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
I w ogóle jakoś pozytywnie mnie to wszystko nastroiło.
Super a brat też po Ekonomicznej jest?
Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Moja mama ma syndrom PRLu i kupuje na zapas.
Moja te z ale niesteyy nie są to kosmetyki tylko szmaty z lumpeksów, ale to sa naprawdę szmaty a nei ubrania
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Skończyła się moja romantyczna bajka.
Brak mi słów

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Podobają mi się tylko szybkie,wyścigowe motory,żadne tam harleye Ale nigdy nie chciałabym,żeby mój facet jeździł motorem-za bardzo bym się bała
A ja bym chciała jeździć motorkiem crossowym, bardzo

W ogóle ciężki dziś dzien miałam, zaczęło się od niezdanej mikrobiologii babka się czepiała rzeczy z kosmosu i dupa
Potem zadzwonił kolega z problemem sercowym i pojechałam do niego, skończyło się na 2 litrach piwa na głowę i pognałam po gacie do domu i poszłam na fitness- ostatni raz byłam 3 września, wstyd
I TŻ mnie olał- miałam do niego jechać po egzaminie po oddaniu indeksu do dziekanatu, ale że nie byłam na uczelni to się umwiliśmy na spotkanie po fitnesie no i kolejna dupa
W końcu i mnie dopadło
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 06:34   #2770
Hosenka*
Zakorzenienie

Dotarła wczoraj paletka Clinique - po miesiącu od kupienia

Wieczorem wkleje aktualizację pielęgnacyjna i kolorówkową - fotki już zrobione. Tym razem nie zajęło mi to pół dnia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 06:45   #2771
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

(...)

Aha, odwyk mam do odwołania - do czasu, gdy nie wykończę znacznej częsci moich zapasów
No właśnie, masz odwyk, a chcxesz zamawiać coś do włosów? No nie wiem... Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie masz zupełnie nic do pielęgnacji włosów

Ja potrzebuję jakiejś lżejszej odżywki, by stosować zamiennie z maską Liss Ultime (myślałam o... odzywce LU ). Poza tym jestem niezmiennie zachwycona Cosmo Spritzerem Chciałabym kupić coś jeszcze z tych nowych Play Ballów

Cytat:
Chroni przed szkodliwym działaniem gorącego powietrza. Bo mi włosy wysychają chyba za bardzo od suszarki, a w planach mam zakup lokówki, więc tym bardziej się przyda. Więc chyba niezbędne?
Hm, też przydałby mi się taki spray, ale nie wiem, czy to nei za dużo - szampon, maska, spray, jeszcze spray CS? Hmm.

A masz upatrzoną jakąś lokówkę? Ja od pewnego czasu mam w planie taki zakup, ale wciąż się nei zdecydowałam jaką chcę Mam Brush Activ z Rowenty, ale nią nie da się zrobić loczków, za to fajnie modeluje i wygładza włosy.

Cytat:
Kończy mi się micel, balsam do ciała, żel pod prysznic i do mycia twarzy. I peeling do ciała. Juuuuhuuuu, już się nie mogę doczekać, jak wyciągnę coś z zapasów A Wam co się kończy, moje odwykowiczki ?
Mi się powoli kończy żel pod prysznic, Nutritic, filtr Avene i peeling do ciała. Oczywiście potem wyjmuję zapasy

Wczoraj pierwszy raz użyłam masła Eveline, a pierwszy ogień poszło sezamowe. Po pierwszym użyciu cięzko mi coś stwierdzić, pachnie przyjemnie, delikatnie, z nawilżeniem chyba nie będzie najgorzej Będe stosować zamiennie z musem limonkowym.

A no własnie - wczoraj był plan na masło sezamowe, dzisiaj: mus limonkowy, a na uda i tyłek Cryoform

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
W ogóle ciężki dziś dzien miałam, zaczęło się od niezdanej mikrobiologii babka się czepiała rzeczy z kosmosu i dupa
Potem zadzwonił kolega z problemem sercowym i pojechałam do niego, skończyło się na 2 litrach piwa na głowę i pognałam po gacie do domu i poszłam na fitness- ostatni raz byłam 3 września, wstyd
I TŻ mnie olał- miałam do niego jechać po egzaminie po oddaniu indeksu do dziekanatu, ale że nie byłam na uczelni to się umwiliśmy na spotkanie po fitnesie no i kolejna dupa
W końcu i mnie dopadło

Czasami się zdarzają takie kiepskie dni Przykro mi, że nei zdałaś, i że w ogóle dupa, ale może dzisiaj będzie lepiej

----------

Dzisiaj testuję Vitalumiere, tylko nie pamiętam odcienia, a szkoda, bo jest idealnie dobrany do mojej cery Jestem zachwycona efektem.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 06:52   #2772
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
W końcu i mnie dopadło
Jakto Cię olał? Umówił się z Tobą i po prostu nie przyjechał ?

Cytat:

Wieczorem wkleje aktualizację pielęgnacyjna i kolorówkową - fotki już zrobione. Tym razem nie zajęło mi to pół dnia
A czemu nie teraz ?

Snow, a co to ten Cosmo Spritzer i co robi?
JA też kocham Vitalumiere

Stary 2008-10-01, 06:55   #2773
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie teraz ?
Bo jestem w pracy

rzyrafka: jeden z moich exów często nie przyjezdzał mimo iż bylismy umówieni albo spóźniał sie np 3 godziny

Instagram

Stary 2008-10-01, 06:58   #2774
snowqueen
Zakorzenienie

Ach, zapomniałam dodac, że pozbyłam się też gwiazdkowego rozświetlacza Sephory, moja przyjaciółka przygarnęła go z radością
Stary 2008-10-01, 07:07   #2775
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ach, zapomniałam dodac, że pozbyłam się też gwiazdkowego rozświetlacza Sephory, moja przyjaciółka przygarnęła go z radością
Tylko nie pomyśl przypadkiem, że zwalnia Cię to z odwyku

Co to Cosmo Spritzer ?

Stary 2008-10-01, 07:11   #2776
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nie pomyśl przypadkiem, że zwalnia Cię to z odwyku

Co to Cosmo Spritzer ?
Nie, nie czuję się zwolniona

To jeden z tych nowym Play Ball Spray ziz też go ma Moje włosy świetnie dyscyplinuje.
Stary 2008-10-01, 07:17   #2777
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Nie, nie czuję się zwolniona

To jeden z tych nowym Play Ball Spray ziz też go ma Moje włosy świetnie dyscyplinuje.
W przyszłości nad nim pomyślę, ale na razie basta
Jak tam Twój plan pielęgnacyjny? Rozpisałaś sobie tylko probki czy pełnowymiarowe?

Stary 2008-10-01, 07:27   #2778
Hosenka*
Zakorzenienie

Pisze własnie w pracy sprawozdanie za wrzesień i zrobiłam też swoje sprawozdanie kosmetyczne : we wrześniu kupiłam tylko 4 kosmetyki do makijażu (2 cienie i 2 tusze) i 6 pielęgnacyjnych (+2 dostałam od Karolinki ). I jestem w szoku, bo wydałam na to tylko ok 120 zł, a z moich wcześniejszych obliczeń wychodzi, że dotąd wydawałam ok 400-500 zł (to tak średnio, bo tez trochę mniej, lub ciut więcej ) miesięcznie na kosmetyki

Oby tak dalej

Snił mi sie ex w ostatniej chwili przypomniało mi sie że miałam lecieć do niego i 10 minut przed samolotem pakowałam się - zapomniałam pieniedzy, czegoś do spania ... ostatecznie nie poleciałam - wróciłam sie już z drogi na lotnisku (które btw było koło mojego bloku i musiałam przejeść koło pracy Kosza ) bo stwierdziłam że nei ma sensu tak na chybcika lecieć. Chciałąm załatwić inny termin (żeby już nie płacić za bilet tylko zmienić termin) ale się obudziłam i nie wiem co z tego wyszło

Instagram

Stary 2008-10-01, 07:28   #2779
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Na Twoim miejscu kupiłabym wymarzone perfumy niezależnie od wyników - albo nagroda albo otarcie łez.

Mi się przedwczoraj śniło, że napadłam na bank razem z przyjaciółką.
No właśnie ja bym wolała kupić Alienka jako nagrodę Eno nie ma bata, na pewno to zdam, kurdę mam takie przeczucie jakieś, że będzie dobrze.
A mi się śniła dziś moja uczelnia

Cytat:
W końcu i mnie dopadło

Cytat:
Dotarła wczoraj paletka Clinique - po miesiącu od kupienia

Jeeee! Będzie co oglądać
Ja bym sobie pielęgnację może obfociła, ale nie chce mi się a poza tym nie mam zbyt wiele nowości tam

Aha, chyba muszę jednak Avence HO zwrócić honor, użyłam jej przez 2 dni robiąc przerwę(jednego dnia Avenka, następnego krem Garniera i kolejnego znów Avenka) i nie zapchała mnie Teraz jak ją już obsmarowałam na KWC, że takie z niej dziadostwo No, ale nie wiadomo czy za jakiś czas znów mi kuku nie zrobi, więc nie edytuję jeszcze recenzji.

Dziś rano z kolei umyłam wlosy szamponem Elseve z mleczkim królewskim i jestem trochę zawiedziona Jakieś strasznie suche i pierzaste włosy po nim mam(w sensie, że jak je wysuszyłam to miałam taką szopę straszną, ale włosy są lekkie jak piórko i tak śmiesznie sterczą ). Spodziewałam się innego efektu(wygładzenia na przykłąd), ale zobaczymy po kolejnych użyciach co będzie.
Stary 2008-10-01, 07:42   #2780
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Pisze własnie w pracy sprawozdanie za wrzesień i zrobiłam też swoje sprawozdanie kosmetyczne : we wrześniu kupiłam tylko 4 kosmetyki do makijażu (2 cienie i 2 tusze) i 6 pielęgnacyjnych (+2 dostałam od Karolinki ). I jestem w szoku, bo wydałam na to tylko ok 120 zł, a z moich wcześniejszych obliczeń wychodzi, że dotąd wydawałam ok 400-500 zł (to tak średnio, bo tez trochę mniej, lub ciut więcej ) miesięcznie na kosmetyki

Oby tak dalej

Gratuluje, swoją drogą to też niezły pomysł - pisać w notesiku co kupiłyśmy kosmetycznego plus cena i na koniec robić podsumowanie Nigdy tego nie robiłam i zawsze te kwoty gdzieś mi umykały, ale jakby sumiennie robić zestawienia to sumy byłyby pokaźne Od dziś będę zapisywać

Cytat:
Snił mi sie ex

A mi się śni prawie codziennie
Cytat:
w ostatniej chwili przypomniało mi sie że miałam lecieć do niego i 10 minut przed samolotem pakowałam się - zapomniałam pieniedzy, czegoś do spania ... ostatecznie nie poleciałam - wróciłam sie już z drogi na lotnisku (które btw było koło mojego bloku i musiałam przejeść koło pracy Kosza ) bo stwierdziłam że nei ma sensu tak na chybcika lecieć. Chciałąm załatwić inny termin (żeby już nie płacić za bilet tylko zmienić termin) ale się obudziłam i nie wiem co z tego wyszło
Też miałam często takie sny , praktycznie identyczne(Tylko Kosza w moich nie było ), albo kiedyś mi się śniło, że oddałąm bagaż i do odlotu miałam jeszcze godzine, więc żeby się nie nudzić na lotnisku to pojechałam do domu

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Dziś rano z kolei umyłam wlosy szamponem Elseve z mleczkim królewskim i jestem trochę zawiedziona Jakieś strasznie suche i pierzaste włosy po nim mam(w sensie, że jak je wysuszyłam to miałam taką szopę straszną, ale włosy są lekkie jak piórko i tak śmiesznie sterczą ). Spodziewałam się innego efektu(wygładzenia na przykłąd), ale zobaczymy po kolejnych użyciach co będzie.
A używasz jakiejś odżywki ?

Stary 2008-10-01, 07:48   #2781
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny
Witam w ten niestety deszczowy dzień

Isa ja też jestem zawiedziona tym szamponem, nie jest zbyt fajny
Miałam nadzieję że będzie ładnie wygładzał, nawilżał i regenerował a jest wręcz przeciwnie, a mam butlę 400 ml
Ten z cementem był idealny!
Stary 2008-10-01, 07:49   #2782
isa666
Zakorzenienie

madzia nie, dziś żadnej odżywki nie nakładałam Zresztą ja rzadko nakładam odżywkę po umyciu, bo mi się nie chce myć, płukać, potem czekać aż odżywka zadziała, ją też spłukać... Wolę szpraje Gliss kur i odżwyki bez spłukiwania już na suche włosy nakładać
Wogóle to sobie przypomniałam, że mam jeszcze resztkę Waxa i pasowałoby ją zużyć(nie mówiąc o resztce maski IR L`Oreala ). Jakoś nie lubię tych masek i odżywek, które trzeba spłukiwać, choć wiem, że działają, ale ja jestem chyba zbyt leniwa

Vibesko ja się wahałam między tym z cementem a mleczkiem królewskim, ale czytałam na Fryzjerce, że cement tak naprawdę nie ma w sobie nic odżywczego i te ceramidy to pic na wodę fotomontaż Tymczasem mleczko chyba też nie lepsze.
A mogłam wziąć Niveę Intense Repair Ich szampony zawsze mi służą a z Elseve to jakaś loteria jest.
Stary 2008-10-01, 07:52   #2783
Hosenka*
Zakorzenienie

isa: aktualizacja skromniutka jak na mnie więc ślinić się nie bedzie do czego za bardzo

madziarra: stwierdziłam, że mój sen oznacza że jednak nie było nam dane być razem i już nie będziemy (szczerze mówiąc jakoś niezbyt tego żałuję choć czasem mi sie tęskni ...). Choć pomysł odwiedzenia Ex co jakiś czas mnie nachodzi

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 08:01   #2784
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
madzia nie, dziś żadnej odżywki nie nakładałam Zresztą ja rzadko nakładam odżywkę po umyciu, bo mi się nie chce myć, płukać, potem czekać aż odżywka zadziała, ją też spłukać... Wolę szpraje Gliss kur i odżwyki bez spłukiwania już na suche włosy nakładać
Wogóle to sobie przypomniałam, że mam jeszcze resztkę Waxa i pasowałoby ją zużyć(nie mówiąc o resztce maski IR L`Oreala ). Jakoś nie lubię tych masek i odżywek, które trzeba spłukiwać, choć wiem, że działają, ale ja jestem chyba zbyt leniwa
Ja zawsze nakładam odżywkę, nie wyobrażam sobie życia bez nich. Spreje często mi obciążają włosy
Cytat:

madziarra: stwierdziłam, że mój sen oznacza że jednak nie było nam być razem i już nie będziemy (szczerze mówiąc jakoś niezbyt tego żałuję choć czasem mi sie tęskni ...). Choć pomysł odwiedzenia Ex co jakiś czas mnie nachodzi
Hosenka Ty tu lepiej zacznij myśleć intensywnie nad odwiedzinami Kosza Chyba, że do Anglii chcesz lecieć na kosmetyki Ale nie, bo przecież ograniczasz zakupy

Stary 2008-10-01, 08:02   #2785
zizou
Zakorzenienie

czekam na paczkonosza bo dzis powinna przyjsc moja ziaja pro mysle, jakie maski nalozyc wieczorem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 08:26   #2786
snowqueen
Zakorzenienie

madzia zrobiłam na tydzień rozpiskę maseczek, masek do włosów, balsamów Próbki poużywam jak skończę Nutritica.

ziz też bym chciała paczkonosza

A ja we wrzesniu z kosmetyków kupiłam tylko:
- 2 filtry Avene (kończy się, jeden na zapas, bo w zimie pewnie nigdzie nie dostanę)
- 3 micele Sensibio (zawsze kupuję kilka butelek, żeby się lepiej przesyłka opłacała)
- kosmetyczkę z mini produktami Nuxe
- żel pod prysznic Nivea

Chyba niewiele
Stary 2008-10-01, 08:29   #2787
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze nakładam odżywkę, nie wyobrażam sobie życia bez nich. Spreje często mi obciążają włosy

Hosenka Ty tu lepiej zacznij myśleć intensywnie nad odwiedzinami Kosza Chyba, że do Anglii chcesz lecieć na kosmetyki Ale nie, bo przecież ograniczasz zakupy
Hehehe, wiesz obecnie do Kosza jechałabym dłuzej niż leciała do Exa No chyba ze jak wróci - wtedy moze z 25 minut na nogach

W ramach ograniczenia kliknełam PI - ale ... od Wizażanki z mojego miasta - dimiti, za 50 zł no i od dawna za mną chodził

Instagram

Stary 2008-10-01, 08:32   #2788
isa666
Zakorzenienie

Hosenko skromna czy nie, obejrzę z chęcią

madzia mi na szczęście spraje nie obciążają, ale ja mam bardzo dziwne włosy i właściwie ciężko mi stwierdzić czego mogę używać żeby były ładne i zadbane, bo one są niby suche i sianowate z tendencją do elektryzowania się, ale z drugiej znów strony szybko się przetłuszczają
Nie mniej jednak chyba jutro im zrobię kurację z Waxa, bo nie używałam go ze 3 tygodnie

A, wczoraj użyłam maseczki z cynkiem Garniera(kupiłam ją, bo widziałam pozytywną recenzję ziz na KWC i się poczułam skuszona ), faktycznie grzeje fajnie w pyszczek, ale skóra nie jest potem czerwona i nie piecze a pory są wyraźnie czystsze No i twarz jest miła w dotyku i taka gładziutka
W najbliższym czasie kupię też i wypróbuję te maseczki z eko-glinką z Bielendy(wczoraj miałam kupić, ale jednak wzięłam tą z Garniera).
Stary 2008-10-01, 08:38   #2789
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A, wczoraj użyłam maseczki z cynkiem Garniera(kupiłam ją, bo widziałam pozytywną recenzję ziz na KWC i się poczułam skuszona ), faktycznie grzeje fajnie w pyszczek, ale skóra nie jest potem czerwona i nie piecze a pory są wyraźnie czystsze No i twarz jest miła w dotyku i taka gładziutka
W najbliższym czasie kupię też i wypróbuję te maseczki z eko-glinką z Bielendy(wczoraj miałam kupić, ale jednak wzięłam tą z Garniera).
fajnie, ze Ci odpowiada ja jej uzywam teraz codziennie i roznica jest zauwazalna mysle o takiej tygodniowej kuracji a potem wroce do delikatniejszych masek

a jak dzis przyjdzie moja ziaja to chyba zrobie sobie najpierw piling, potem paske zluszczajaca i na koncu nawilzajaca albo uspakajajaca jeszcze nie wiem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 08:39   #2790
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
ziz też bym chciała paczkonosza
A co żeś znów kupiła ?

Cytat:
A ja we wrzesniu z kosmetyków kupiłam tylko:
- 2 filtry Avene (kończy się, jeden na zapas, bo w zimie pewnie nigdzie nie dostanę)
- 3 micele Sensibio (zawsze kupuję kilka butelek, żeby się lepiej przesyłka opłacała)
- kosmetyczkę z mini produktami Nuxe
- żel pod prysznic Nivea

Chyba niewiele
A ja we wrześniu kupiłam :
- Żel Avene
- Cicalfate (z termalką)
- kosmetyczkę Nuxe
- Effaclar K
- Etiaxil
- maseczkę Avene
- Maseczkę Galenic
- żel Gillette
- żel Aquolina
- Tonik YR
- Chusteczki YR
- maseczki saszetkowe
- Ampułki Alfaparf
- sól do stop
- 2 peelingi dp stóp
- krem do stóp
- AOH Essence
- Peeling do ciała

W tym miesiącu będzie lepiej, obiecuje

Cytat:
Hehehe, wiesz obecnie do Kosza jechałabym dłuzej niż leciała do Exa No chyba ze jak wróci - wtedy moze z 25 minut na nogach
Poczekaj jak wróci , zrobisz mu prezent Sylwestrowy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości