|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Kochani Rodzynkowie! Spełnienia marzeń i jeszcze więcej wielbicielek
W pracy zapiernicz taki, że szok (wrzesień!), a ja do tego jeszcze nie całkiem zdrowa. Dziś oddałam kolejną terminową robotę, na piątek następna, a potem na siódmego Powiedzcie mi, że ten maraton kiedyś się skończy ![]() Jutro mam dzień wolnego z okazji badań w Katowicach. Dowiedziałam się, że to USG oka to żaden hardcore, robi się to przez powiekę. A już myslałam, że czyms przyszpanuję I nie ma bata, będę wiśnia, czy tam jaki inny owoc, ale nie chce mi się nadrabiać
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam wiadomość od Sasi73
Nie może się zalogować na wizaż. Pisze, że ktoś się próbował logować na jej konto i zablokowano je (jak to? ) Nie może odebrać pocztyKota, Irkax, przesyłki od Sasi pójdą do Was jutro I proszę trafiłam na imprezkę w barze Nawet nie wiedziałam że dziś Dzień Chłopca ![]() |
|
|
|
#4324 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to ma dziewczyna pecha.A ja czekam na jej adres aby wysłać do niej próbkę, pewnie dlatego nie odpisuje mi na PW. Yolu możesz jej podać mojego meila/gg? |
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=9194097
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1161 Nie, nikt się nikomu nie włamuje. Też miałam ten problem, polecam wywalić cookies.
|
#4326 |
|
BAN stały
|
rachela 12 tys postów zaraz...
|
|
|
|
#4327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą myślę, że warto poczekać i Joasia niedługo do nas dołączy Cytat:
|
||
|
|
|
#4328 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
tak szybko przebrnełam przez wątek i chciałam pogratulować Miss Natashy nowej pracy
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owszem-ryk na sali był wielki .
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
Przyznaje się bez bicia- Dzień chłopaka, że jest to wiem, ale sama z siebie nigdy nie pamiętam kiedy
![]() Dziś mi przypomniano, więc również przyłączam się do życzeń dla męskiej części forum Poza tym miałam sen z Your Angel i Bluegirl w roli głównej po powrocie od dentysty, wymęczona psychicznie i ciut fizycznie, położyłam się zdrzemnąć chwilkę, i przyśniło mi się, że właśnie z Angel i Blue wściekle wyrywałyśmy sobie butelke Glorii Czy ten sen znacxzy, że koniecznie powinnam Glorie poznać?
|
|
|
|
#4334 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Ech... a mnie jesiennie jakoś na duszy, smutno
|
|||
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu, dzięki serdeczne
Wszystko już działa i zaraz odbiorę pocztę. Panowie -
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogie forumowe Rodzynki, Wasze zdrowie
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynki kochane
Dużo zdrowia i spełnienia marzeń
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4339 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Teaz, i jak ten egzamin? Nie ma Cię, bo opijasz? Cytat:
Cytat:
Zdążę jeszcze przed północą z życzeniami. Gryxiu, Tharoon, Tezo, Santorio - udanego roku i "niech Wam kobiety lekkie będą".
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nastroju na pisanie czegokolwiek, ale muszę, bo chce pogratulować Nataszy nowej, wspaniałej pracy.
Troszkę zazdroszczę, ale tak zdrowo ![]() Oby Ci się dobrze i "owocnie" pracowało.U mnie w pracy sytuacja na razie się pogarsza zamiast poprawiać. Dziś trochę oczyściłam atmosferę i wyrzuciłam siebie odrobinę "jadu" - ale to jeszcze nie to. Od jutra już na nowym stanowisku Buziaki. Dobrej nocy wszystkim. |
|
|
|
#4341 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Zdarzenie z przed godziny. Jadę z kumplem samochodem (takie tradycyjne, wieczorne przejażdżki ), a na poboczu drogi, tuż za miastem, leży młoda sarna. Zatrzymaliśmy się i podeszliśmy do niej, gdy tak leżała z podniesioną głową, ewidentnie potrącona przez samochód. Nie próbowała uciekać - nie wiadomo, czy w wyniku szoku, czy obrażeń. No i co tu robić? Postanowiliśmy zawieźć ją do leśniczówki, parę kilometrów dalej (w międzyczasie stanęła na nogi, jedną z nich trzymając w powietrzu). Myślałem, że pogna na pola, jednak stała spokojnie i kumpel załadował ja na "pakę" (samochód dostawczy). Dojechaliśmy ostrożnie do leśniczówki, a tu brama zamknięta na cztery spusty i brak jakiegokolwiek dzwonka. Na dodatek kumplowi wysiadł klakson Postaliśmy chwilę, oświetlając podwórko długimi, po czym decyzja - do następnej. Tu było juz lepiej (mimo, że zadupie totalne) - przy furtce domofon. Leśniczy zdziwił się bardzo (no bo to nietypowe zawozić ranne zwierzę do leśniczówki ), po czym łaskawie wyszedł. Sarna leżała bez ruchu, obejrzał ją, podotykał i stwierdził: "Nic z niej nie będzie, to kwestia godzin. Musi mieć silne obrażenia wewnętrzne. Mogę skrócić jej cierpienia, ale jakoś nie mam sumienia. A panowie?" Spojrzał na nas, na co pokiwaliśmy przecząco głowami. A ja od początku podejrzewałem, że zwierzę jest po prostu w silnym szoku, dlatego nie próbuje uciekać, nie porusza się. Stwierdziliśmy więc, że nie pozostaje nic innego, jak pozostawić ją w lesie (skoro to kwestia godzin ). Wjechaliśmy więc w totalne, leśne haszcze i wyjęliśmy ją z samochodu. Stanęła oszołomiona (zbliżyłem ucho do jej głowy - szczękała zębami, wyraźnie słyszałem), po czym, początkowo nieufnie, później dużo śmielej, pokłusowała w świetle reflektorów wprost w objęcia lasu
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx
|
#4343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A leśniczego to niech piorun strzeli
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak sądzę
![]() Musiałeś/musieliście być też nieźle wystraszeni, co? Ale to przyłożenie głowy do łba sarny.. to musiało być piękne przeżycie
|
#4345 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja biorę takie wydarzenia do siebie, strasznie mnie "rozwalają", w ogóle los zwierząt jest bliski mojemu sercu, a już taki widok... no bolesny po prostu ![]() Kolega jest mgr inż. od "hodowli zwierząt wolno żyjących i gospodarki łowieckiej" (co prawda nie w zawodzie), a mimo to był chyba równie poruszony, co ja ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawi mnie tylko, czy taki leśniczy to z powołania czy z przymusu czy jak.. Nie wiem, brak słów.
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4348 |
|
rude jest piękne:)
|
Gryx
![]()
|
#4349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Możliwe, że to jakaś "zawodowa rutyna", ale nie chodzilo do cholery o kawał deski ![]() Jeszcze te dziwne insynuacje typu: "Skóra się Wam nie przyda, bo nie ten sezon. Poroża nie ma..." No ja nie wiem, co on sobie myślał? Nie chcę wiedzieć... Jak miło
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Przybywam z otchłani Festiwal Kobiecości dał mi tak popalić, że dla waszego dobra nie wchodziłam na Perfumy Daje mi tak popalić od kilku miesięcy, idę do lekarza z tym, bo tak to być nie możeGryksiu, że dobry i wrażliwy z ciebie człowiek to my wiemy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Wszystkiego "naj" w dniu Waszego męskiego święta. Buziak 
Powiedzcie mi, że ten maraton kiedyś się skończy 

) Nie może odebrać poczty
to ma dziewczyna pecha.

)oraz pył z "mąki kartoflanej".Całości towarzyszyłam dramatyczna muzyka.To było coś