|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Hej
Jak obiecałam tak jestem ![]() |
|
|
|
|
#4202 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
|
|
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc nie mogłam oczu oderwać od ekranu, chociaż przeczuwałam co sie z tym koniem może stać - ja wiem, ze to tylko efekty komputerowe ale i tak robi wrażenie. Dzięki ![]() Zastanawiam się kurcze, czy jest sens po raz kolejny kupować jakiś szampon za ponad 20zł, co dla mnie w tym momencie jest dużo, a który może mi wcale nie pomóc ![]() Tak samo jak było z Emolium - pół butelki nadal stoi w łazience. Zresztą ta dermatolozka powiedziała, że nie potrafi mi znaleźć idealnego środka na tą moją głowę tylko metoda prób i błędów ![]() Cytat:
![]() BTW. Ale w tej kafejce szybko śmiga w porównaniu do tej, w której byłam rano
|
||
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
Siedze właśnie z mixem wax, mak i bawełna i żel aloesowy ![]() Nie wiem czy to od tego ciężaru maseczki na głowie, ale coś mnie głowa boli |
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem, troszkę naćpana wspomagającym Pluszem, ale stawiam się na wezwanie Agi
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Wieści o Pestce ciąg dalszy... Dzwoniła dziś do TŻ’a babka ze schroniska i powiedziała, że musimy przyjechać pożegnać się z Pestką... bo w sobotę rano jedzie do Niemiec! Znalazła dom! Jak pojedziemy do schroniska postaram się wziąć ze sobą aparat i zrobić jej pare fotek Z jednej strony strasznie się cieszę, że będzie miała dom (moja mama od razu wymyśla jakieś teorie spiskowe, że ciekawe czemu Niemcy tyle zwierząt zabierają z Polski, że może coś tam z nimi robią itd. ma matula wyobraźnię ), chociaż z drugiej strony jest trochę takiego żalu, że TŻ tyle pieniędzy władował w leczenie suczki, żeby była zdrowa i mieliśmy nadzieję, że będzie kiedyś nasza a teraz jakiś "folksdojcz" nam ją zabierze... Ale tak chyba będzie lepiej, bo nie wiadomo kiedy my moglibyśmy ją wziąć do siebie a tak już teraz będzie miała dom...
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że Pestka znalazła dom
A może by tak poprosić właścicieli schroniska o jakiś kontakt z nowymi panami suczki? Wtedy od czasu do czasu dostawalibyście jakieś maile o stanie zdrowia psa, zdjęcia.
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też żeś wymysliła - od ciężaru maseczki... ![]() Cytat:
Ja będę ćpac jak wrócę - tym razem magnez chyba na tapecie. Jeszcze mam opakowanie Jodu ![]() |
||
|
|
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że trafi w jakieś dobre miejsce Troszkę szkoda, że to Wy nie mogliście się nią zaopiekować![]() To z niecierpliwością czekamy na zdjęcia Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4210 | |
|
|
Cytat:
aż się zdziwiłam, tak wszystko się ładuje błyskawicznie PS. Też doradzałabym pierwszy, w drugim za dużo potencjalnie drażniących kombinacji. A może uda się Tobie wyrwać jakąś próbkę w aptece? |
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jednak tak mi trochę szkoda... ![]() Mój ojciec powiedział, ze jak Ci Niemcy (czy Polacy, nie wiem) zabierają Pestkę to powinni TŻ'owi zwrócić pieniądze chociaz za operację, ale to przecież nie jest konieczne (chociaż TŻ mówił, ze operacja sporo kosztowała i nie chciał mi powiedzieć ile) - najważniejsze, ze psinka będzie zdrowa |
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do śmigania - niech tak pozostanie, bo zbyt dużo razy się wkurzałam siedząc w kafejce i nie mogąc się np zalogować ![]() |
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
|
Cytat:
![]() Hihihi, ile nas teraz siedzi na tym wątku |
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać wczoraj – pierwszy odcinek piątego sezonu Gotowych faaajny jest
![]() Kupiłam sobie dziś słuchawki do telefonu (bo jakiś czas temu mi się popsuły – kabelki mi się pourywały ) i ładowarkę (też się popsuła, a posiałam gdzieś paragon od niej) – znowu „parę” złotych poszło się ... Uwielbiam kiedy nagle pojawiają się niezaplanowane wydatki I to jeszcze kilka na raz. Np. cudownie jest kiedy nagle w tym samym czasie kończy się mleczko do demakijażu, tonik i jeszcze krem W tym przypadku raczej nie można postępować w myśl zasady „dziś kupię jedną rzecz, za tydzień następna i jeszcze za tydzień następną”. |
|
|
|
|
#4216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak się pytam i akurat mają w aptece to co mnie interesuje to zawsze dostaje W aptece rzadko kiedy sami z siebie oferują.Cytat:
![]() Cytat:
Nowiutki leży w pudełeczku i się nudzi
|
|||
|
|
|
|
#4217 | |||
|
Zakorzenienie
|
stawiam się na wezwanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4219 |
|
|
|
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak będę następnym razem to zapytam Byłam też dziś w banku, żeby zlikwidować konto (mam w Kredyt Banku), wyczekałam się w kolejce a kiedy wreszcie podeszłam do stanowiska facet zaczął odwodzić mnie od tego pomysłu, że mam konto od 5 lat, że mam status stałego klienta, że jeśli będę chciała kiedyś wziąć kredyt to dostanę go na dogodnych warunkach (miałam mu powiedzieć, że jak nie będę spełniała wymogów finansowych to i tak kredytu nie dostanę, więc niech przestanie pieprzyć), że szkoda byłoby to zmarnować itd., itd. Tak mi marudził (oczywiście z przyklejonym zawodowym uśmiechem na ustach), że żeby mieć święty spokój powiedziałam, że dobrze, zastanowię się i wyszłam, miałam już serdecznie dość. Za kilka dni znowu tam pójdę i powiem, że chcę zlikwidować. Dlatego pytałam o Inteligo. Bo głównym powodem, dlaczego chcę zlikwidować konto w Kredyt Banku jest opłata za prowadzenie konta – do tej pory miałam studenckie i płaciłam 2 zł miesięcznie a teraz opłata wynosi 6 zł + 2zł za kartę, czyli razem 8. Stwierdziłam, że to dla mnie za dużo. Jeśli na konto wpływałoby mi 1000zł miesięcznie to mogłabym płacić nawet i 10 zł i to nie byłby majątek, ale w tym momencie dla mnie jest. Tym bardziej, ze za ten staż będę dostawać ok. 600 zł. Obliczyłam, ze jeśli będę pracować tak jakby na cały etat czyli po 8 godzin dziennie to wyjdzie mi, że za godzinę będę dostawać niecałe 4 zł – śmiechu warte ![]() I jeśli mam porównać Inteligo, w którym jedyna opłata to złotówka za kartę to chyba wybór jest prosty. TŻ ma też konto w Kredyt Banku, więc jak będziemy potrzebować kredytu (a mam nadzieję, ze nie będziemy) to powinno wystarczyć ![]() |
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Na to wygląda.
Raz mi się zdarzyło dostać próbki w aptece i farmaceutka sama z siebie nie proszona mi je do torebki wrzuciła. W domu się okazało, że ulotki są, a próbki, które powinny być w środku zostały już zarekwirowane
|
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dziś szukamy próbek na allegro A co do allegro - zastanawiam się nad tą odzywką http://www.allegro.pl/item444636112_...alcantara.html Tak mam coś wrażenie ostatnio, ze kallos zaczął mnie trochę obciążać ![]() Asiu, mam pytanie – znalazłam gdzieś w necie informację, że w Inteligo jest jakaś opłata za prowadzenie konta przy średnim miesięcznym saldzie poniżej 100 zł. Wiesz może ile wynosi ta opłata? I czy to chodzi o to, że jak na koncie będzie poniżej 100zł to wtedy będzie naliczana ta opłata czy to 100 zł musi co miesiąc wpływać na konto? |
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez żadnych zaświadczeń itd. Szkoda, że się nie zapytałam czy trzeba ją zwracać Jak skończe studia to planuje zmianę banku. Narazie mam konto studenckie, więc mam za free, ale z tego co się orientuje normalne konta są tam dosyć drogie. Ma ktoś konto w mBanku![]() |
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie- jak się nie "upomnisz" to nie dostaniesz. A szkoda- bo przecież celem próbek jest zdobywanie nowych kilentów.
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam Marzenkę do nas przywołać, ale chyba ma wyłączony telefon, albo jest poza zasięgiem ![]() |
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4227 | |||
|
|
Cytat:
![]() I najczęściej sprzedawcy z Alle dorzucają jakiś gratisik przy kupnie kosmetyku. Cytat:
Cytat:
EDIT: Już znalazłam. Jak na koncie średnie saldo miesięczne jest mniejsze niż 100 zł to za prowadzenie rachunku pobierają 4,99. Wszystko powyżej jest bezpłatne. |
|||
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, do mnie też kilka razy dzwonili o kartę kredytową ale kiedy tylko mówiłam, że nie potrzebuję bo nie mam pracy telefony się skończyły
![]() Cytat:
To będę musiała jej jakiegoś smska wysłać
|
|
|
|
|
|
#4229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, ze może na KWC będzie ale nie ma. Cytat:
![]() http://e-platnosci.23.pl/banki/podsumowanie.htm Ups, post pod postem ![]() |
||
|
|
|
|
#4230 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ze sie do tego nie nadaje, ze nie dam sobie rady, ze moja wiedza w porownaniu z innymi i z wymogami uczelni jest za mala itp itd
![]() Cytat:
a co sie tam z tym koniem dzieje? nie obejze filmu na wszelki, ale jedyny film ze scena dreastyczna z koniem to 'cela' to taka luzna pierwsza mysl.Cytat:
![]() gratuluje! i czekam na fotki pestki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

i dzisiaj jeszcze nie pisałam na włosomaniaczkach
Gdzieś to już widziałam
Jakieś wybitnie straszne nie jest. Dla ludzi o mocnych nerwach polecam fragment filmy irrevercible- konkretniej scena "zemsta za alex" czy jakoś tak. Paskudztwo. Mnie przyprawiło o solidne mdłości

aż się zdziwiłam, tak wszystko się ładuje błyskawicznie 
W tym przypadku raczej nie można postępować w myśl zasady „dziś kupię jedną rzecz, za tydzień następna i jeszcze za tydzień następną”.