![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studenciaki z Uniwersytetu Gdańskiego ;-)
no ale innym grupom fajni sie trafili
![]() ![]() ![]() ja mieszkam w Pruszczu Gdańskim, pewnie nie wiesz gdzie to ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
mimo wszystko wiem
![]() ![]() nie marudz, i tak masz blizej niz ja ![]() ![]() ale rano mam pewne watpliwosci czy mi sie chce wstawac. do tej pory podnosilam tylek, nie wiem co bedzie w sobote bo nie mam autobusu i bede musiala jechac pociagiem i to na dodatek 40min wczesniej! ![]() nie martw sie, jeszcze tylko 7dni ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
no no i kto tu narzeka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
ja sie tylko zale
![]() ![]() aaa, zabieram sie do tej chemii codziennie i i tak konczy sie na krotkiej powtorce w autobusie ![]() [btw, masz moze plan spisany? wiesz co jest jutro?] ooo, dobrze, ze przypomnialas, zaraz pojde go poszukac ![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
i jak tam monia, zasnelas dzis na zajeciach? bo mi bylo blisko...
![]() btw, chyba cie widzialam. mialas dzis fioletowa torebke [i czy twoje wlosy maja taki rudawy odcien? ![]() ![]() ![]() bo jesli tak to juz wiem, ktoras ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
oo blondee widze ze sie jednak dostalas na chemie kosmetyczna, gratuluje
![]() a co do kursu [bo oczywiscie tez uczeszczam ![]() ![]() w sumie jak bym wiedziala ze to tak bedzie wygladac yto juz bym drugi raz nie dala 3stow za takie cos ![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() I jak tam na kursie się dokształcacie? ![]() ![]() Co do Myszki, to niestety ale on ciut porąbany jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a zebys wiedziala... ja sie szczypie w reke zeby tylko nie zasnac! ![]() z jakimi wykladowcami mieliscie juz zajecia? ![]() troche ten kurs mi daje bo wiekszosc tych rzeczy albo zapomnialam, albo nie mialam w LO. no i poznalam kilka fajnych dziewczyn z wydzialu i przede wszystkim oswajam sie z budynkiem. zawsze cos ![]() Cytat:
![]() w jakim sensie porabany? ![]() ![]() lepiej mi powiec cos o dr.gleich [poszla w naszej grupie plota, ze to jakis pogrom wydzialu jest] i o dr.nesterowicz, z nimi jeszcze nie mialam. jeszcze mozesz cos dorzucic o dabrowskiej bo na zajeciach wydawala sie dziwna a wiem, ze mamy z nia normalne zajecia w ciagu roku... ![]() a tak w ogole to lazienka w piwnicy budynku jest powalajaca ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
niewiem, mielismy z Myszka tym na M i jakims Edwardem<?> ktory wgle na poczatku myslalam ze jest babka
![]() A N jest w porzadku, naprawde, chyba najl;epszy mi sie wydawal z tych trzech z ktorymi do tej pory mielismy. tlumaczyl wszystko od podstaw bo od razu powiedzial ze zaklada ze 'nic nie umiemy' xd i faktyczne fajne jest ze mozna poznac osoby z kierunku, aczkolwiek sam kurs dalej tak czy siak uwazam za zbyteczny ;d Cytat:
a kierunek strzalek nam pokazal wystawiajac do nas fucka oO :hahahah:
![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
a to wlasnie podobno ten straszny gleich
![]() z czego myszka bral was do tablicy? ![]() ![]() a N to nie kobieta przypadkiem? ![]() boze, jak ja sie boje tej tablicy... dla mnie to za szybkie tempo zeby tak z marszu... ![]()
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Myszka ma hmm...ataki wściekłości ![]() ![]() A z Makowskim miałyście coś? To mój ulubieniec ![]() Taa..piwnica jest naprawdę powalająca...potem jeszcze unosi się tam chmura dymu od fajek- sprzątaczki zrobiły sobie palarnię ![]() A na strychu też jest niczego sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naprawde?? ![]() ![]() btw co to za cyrk z tym lataniem do tablicy?! ![]() ![]() ![]() makowskiego nie mielismy, a co z nim nie tak? ![]() taaak, piwnica i strych powalaja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Po zapoznaniu sie z tym artykułem http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...trona=1#opinie
mam pytanie do naszego wodza April jest Ci może wiadome kiedy wydział GEO przeniesie sie do nowego budynku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
To może się dołącze i zapytam... czy są tu jakieś studentki psychologii na UG ? Bo jestem tym kierunkiem zainteresowana.. a wszystko dlatego, że aby się na ów kierunek dostać nie trzeba zdawać matmy, bioli czy histy na maturze.. a można zdawac wos lub geografie (które zresztą sama zdaje..)
Jeśli są jakieś studentki, to czy mogłyby coś napisać na ten temat ? ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
blonde co do mr Myszki, ja z nim nie miałam ćwiczeń, tylko wykłady, więc też może jest trochę inny dla mniejszej grupy osób. A to latanie do tablicy to i owszem, kolejna specyfika wydziału
![]() ![]() Ale da się przeżyć ![]() ![]() ![]() A co do budynku geo, to nie wiem, ale mogę się dowiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie raczej zastanawia... czym sie roznia wyklady od cwiczen audyt.? bo laborki to latwo wyczuc ![]() nie rozumiem tego, nie po to ide na studia zeby miec dalszy cyrk rodem z podstawowki, gimnazjum, liceum... ![]() czyli mowisz, ze to standard? ![]() bo ja zanim cos zrozumiem to musze siedziec w domu i kombinowac, z zajec to co najwyzej notatki wyniose ![]() a co kasliwych uwag... rozumiem, ze nie warto byc mistrzem cietej riposty, prawda...? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór ;]
Kłaniam się jako jedna z pierwszoroczniaków ![]() Studiować będę kulturoznawstwo (zaiste katorżniczy kierunek ![]() ![]() Z innej beczki,czy u was na początku zajęć w przydzielonych grupach I-szego roku był zwyczaj na forum całej oto gr. przedstawiania się ,snucia opowieści (dziwnej treści ![]() Tak 'profilaktycznie' pytam,jako że za tego typu przedsięwzięciami nie przepadam ,toteż chciałabym wiedzieć co mnie czeka _^_ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
halo dziewczyny a czy któraś z Was wybiera się może na socjologię ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wykładach siedzi się biernie i słucha (no niekoniecznie ![]() Wykłady są u nas nieobowiązkowe, więc równie dobrze można je sobie wykreślić z planu zajęć, ale... niektórzy wykładowcy się wycwanili i puszczają listy obecności (czasami co wykład, a czasami z zaskoczenia raz na jakiś czas) no i zwykle trochę przechlapanie jest jak nie ma Cię na żadnej z list- patrzą na to przy zaliczeniu. U nas praktykowało się taką metodę, że Ci chodzący na wykład wpisywali niechodzących, ale gdy na liście było dwa razy więcej ludzi, niż tych obecnych na sali, wykładowca zagroził pogadanką z dziekanem, każdy zaczął pilnować tylko swojego tyłka ![]() ![]() ![]() ![]() Na audytorkach liczy się zadania rachunkowe, tam właśnie biorą do tablicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a na laborkach (fartuch już masz? ![]() ![]() Z kim masz audytorki i laborki?(może na PW napisz, coby tu nazwiskami nie sypać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Aloha ;D
Pierwszy (oficjalny)dzień za mną. Uroczystości w auli filologicznej opuściłam w połowie 'arcy ciekawej' przemowy Pawła Huelle o heteronimach et.c ![]() Potem 40min. czekałam w kolejce po legitymację studencką, aż ciut spóźniona wraz z kumpelą dotarłam do swej wydziałowej katedry. Opiekun mego roku ,delikatnie mówiąc 'zakręcony'.. Ludzie hmm. Kilka skomplikowanych przypadków już od początku parających się złośliwymi komentarzami co do reszty osób, et.c Zobaczymy jak to w trakcie spotkań integracyjnych będzie.. Przydzielona do grupy z zatrważającym planem w stylu 2x na 8 rano, 6 godzin okienek zmieniłam na inną. Jutro pierwsze zajęcia pt. Warsztaty pracy z tekstem ![]() W piątek mega intrygujący wykład,od poniedziałku ćwiczenia. Tak a'propos czy na początku w trakcie warsztatów ,ćwiczeń wykładowcy mogą 'wzywać' do tablicy ,pytać osoby wg własnych sadystycznych upodobań ![]() Hyh nie uśmiechałoby mi się na początku zaliczyć wtopy z racji swej 'uśpionej' wiedzy na pewne jakże istotne tematy ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Schism gratuluje cierpliwości ![]() ![]() ![]() Panie w dziekanacie rewelacyjne. Mój 1 rok wydaje sie byc w porządku także myśle ze nie bedzie źle. Ja sie pewnie zbłaźnie na pierwszych cwiczeniach z matmy jak mnie wyrwie. Ale bynajmniej bedzie śmiesznie tak trzeba na to patrzec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o, a gdzie mam sie zaopatrzyc w ten fartuch? ![]() ![]() audytoryj. maja cos wspolnego z wykladami? sa z tymi samymi wykladowcami? ja wiem tylko, ze chem.ogolna mam glownie z myszka. reszty nie wiem bo jeszcze nie poszlam na wydzial sprawdzic w jakich grupach jestem. jutro o 4[!!!] rano mam pociag do gd bo na 11.30 to spotkanie z prodziekanem no i w pt inauguracja. jezu, ja nie chce ![]() czuje, ze wydurnie sie jako jedna z pierwszych. chyba od dzis bede siedziec po kilka godzin dziennie zeby opanowac zadania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wf-y mają jeszcze inne kolorki z tego co kojarzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wy macie być wszyscy na inauguracji? ![]() ![]() I się nie stresuj, będzie dobrze, nie ma co siedzieć nad zadaniami teraz. Pierwsze spotkania są organizacyjne, powiedzą wam w jakie skrypty macie się zaopatrzyć, jaka literatura będzie przydatna (najlepiej szybko lecieć do biblioteki i wypożyczyć, bo potem będzie ciężko dostać jak się wszyscy rzucą ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
no wlasnie a apropo wf'u, to jak to wyglada sa jakies niewiem zajecia do wyboru czy jak ?
bo niby ktos mi mowil ze na ug mozna i lyzly sobie wybrac i jakis aerobik itp itd ale w sumie pisze ze wf jest na sali gimnastycznej na sobieskiego ![]()
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja mam tylko napisane WF - ale gdzie to już nie łaska :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
aha, no dzieki za odpowiedz troche mi w takim razie rozjasnilas o co chodzi, w kazdym razie ta ogolnorozwojowka wyglada jak wf np w szkole sredniej, tak ?
a tak wgle to gdzie jest tak konkretniej ta sala? to jest jakis osobny budynek ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.