|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaz jak pomyślę, ze mam jechać do tego schroniska i patrzeć na te wszystkie biedne psiaki w koszmarnych warunkach to aż mi się słabo robi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() W celi gra Jennifer Lopez. Fajny był ten film. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu, nie ma analizy tej odzywki - szukałam na liście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a scena polga na tym, ze stoi kon i nagle zostaje poszatkowany na plasterki? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pytanie odnośnie rumianku
![]() Myślałam, że zapytam Marzenki, ale że jej nie ma kojarzę chyba, że Milka tez ostatnio zaczęła stosować płukanki z rumianku ![]() Jak go używasz? Tzn wrzucasz np. dwie torebki do wody, zaparzasz i potem spłukujesz tym włosy po umyciu – to wiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety muszę sie już z Wami pożegnać ![]() Jutro zaczynam staż - trzymajcie kciuki ![]() Pa ![]() Zanim znowu tu przyjdę znowu zdążę się porządnie za Wami stęsknić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dziś jeszcze nie zaparzałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4238 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A z tym saldem to właśnie tak mi się wydaje, że chodzi o to, aby średnio w miesiącu na koncie było 100 zł a nie, że trzeba dopłacać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
uhh jakos udalo mi sie przebrnac przez Wasze posty z calego dnia
![]() no dzieki jakos przezylam ![]() Cytat:
![]() aaa i wczoraj nalozylam olej kokosowy na wlosy ale niezbyt dokladnie splukalam i mialam koszmar na glowie ![]() ktoras z Was uzywa? czytalam na wizazu gdzies na watku o nim ze mozna z rycyna mieszac i roznie "tuningowac" ale chcialabym poradzic sie kogos kto juz to stosuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dodaje odrobinke na suche konce, czasem jak mam duzo czasu to dodaje do beltka z zoltka, miodku i cytrynki, na glowkie, trzymam ile wytrzymam i zmywam ![]() teraz przerzucilam sie na ten olej kokosowy z lanolina z bodyshopu, bardzo fajna sprawa i wygodne opakowanie, moge miec zawsze przy sobie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4241 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dziekuje ![]() A co do dofinansowania to dokladnie jeszcze newiem ale znajoma Portugalka ma sie dowiedziec wiec jak mi powie to ci napisze. Oglnie rok studiow w UK kosztuje okolo 3 tys funtow ale jak juz mowilam istnieja dofinansowania do nauki, zakwaterowania albo kredyty ktore sa przydzielane kazdemu studentowi ktory potrzebuje kasy na studia. Znajoma mieszkajaca w UK 20 lat powiedziala mi rowniez ze niektore szkoly placa studentom za nauke na ich uczelni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ahh no to na zakonczenie historii z TZem napisze Wam jedno... Jego eks wczoraj w nocy zapytala go czy moze do niego przyjechac (przeczuwalam ze cos sie swieci) a TZ odp ze do niego absolutnie nie bo mieszka z nim jego dziewczyna. No i dzis podobno byla u jego rodzicow odebrac syna i pytala czy to prawda.... Rodzice powiedzieli ze owszem ma dziewczyne i ze nawet ja -poznali ale mnie irytuje czemu ja oklamal? Przeciez nie mieszkamy razem... Mowil ze powiedzial tak dla swietego spokoju zeby sie od niego wreszcie odczepila i mowil ze go ten telefon zdenerwowal strasznie. Mam nadzieje ze ona da juz sobie spokoj... W kazdym razie niepokoj we mnie zasiala. Cytat:
![]() ![]() Jeszcze Wam troche posmece bo mam dola ![]() ![]() No nic bede teraz czesciej zagladac na watek- mam nadzieje ze w lepszym humorze. Milego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#4242 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki ;*
Padam z nóg, mam dość,a nauczyciele tyko to wszytko utrudniają. Ale nie będę narzekać, bo im więcej o tym myślę tym bardziej zagubiona i malutka się czuję. Podjęłam decyzję, że biorę się PORZĄDNIE za chemię. Spróbuję zacząć wszytko od początku, zapisze się na korepetycje. Moze jest tak właśnie jak większość osób mi ciągle powtarza, że nie rozumiem chemii, bo mam zawalone nauczanie podstaw. Chciałabym próbować z komsetologią, czy farmacją. tearz to dla mnie jest nieosiągalne, ale czuję, że jak w tym momencie nie rusze, nie spórbuję ugryźć tej chemii to całe życię będę żałować. Całe. Jeśli mi nie wyjdzie- mówi się trudno... Przynajmniej będę wiedzieć, że naprawdę próbowałam. W ogóle, po ostatnich napadach płaczu i tym podobnych przypadłości zmieniłąm mój stosunek do szkoły diametralnie. Jeśli przy rekrutacji na studia świadectwo nie jest brane pod uwagę, to odpuszczę sobie niektóre przedmioty. Nie wiaze przyszłosci z geografią- nie będę jej zakuwac na niewiadoo jaką ocenę. Przeciez to idzie się wykończyć chcąć być z wszytkiego dobrym... Właściwie skupię się tylko na kilku przedmiotach- reszta tak po łebkach. Może nie jest to dobry sposób, ale nie chcę,zeby szkoła i nauka zjadały mi optyzmizm i radość życia. Nie moge na to pozwolić, żeby szkołą powodowała problemy ze zdrowiem. Nauka nauką,ale zdrowie też jest ważne. Bo to co się działo ze mna przez ostatnie kilka dni nie mozna nazwać czymś normlanym. Mam nadzieję, że wyjdzie mi to i że nie będę musiałą słuchac "taka dobra uczennica, same 4 miała, a teraz blablablabla". Cytat:
Ja płukałam zimną płukanką. Najczęściej dolewałam zimnej wody, ale tak,żeby proporcje zostały zachowane. Czy Wam też Seboadin kończy się w tak zastraszającym tempie? Mi starczyło na nieco ponad tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4243 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do podróży to ile miejsc mi się marzy...np. Egipt ![]() Cytat:
![]() A tak na marginesie jak napisałaś, ze musicie się z nią pożegnac to prawie zawału dostałam, bo pomyślałam o najgorszym. Aguś trzymam kciuki ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4245 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Taaak, to by było typowo Polskie. Jak jadę za zagranicę i kupuję w sklepie nawet jakiś drobiazg dostaję całą siateczkę różnych próbek. Może kiedyś sklepy w Polsce nauczą się dobrze traktować klienta. Cytat:
Cytat:
Dobrze TŻ zrobił, przynajmniej nie będzie mu się teraz na 100% pakować do mieszkania. To oznacza, że on naprawdę nie chcę mieć z nią kontaktu i nie myśli o niej, więc się uśmiechnij ![]() Czemu rzucasz pracę? Masz już coś innego na oku? Nabiegałam siew dzisiaj po uczelni, mieście. Nogi mnie bardzo bolą. chciałam kupić bilet okresowy, ale kolejka była ogromna ![]() ![]() ![]() Muszę dziś jeszcze przygotować lekcje dla dzieciaczków na korepetycje, a załapałam takiego lenia ![]() Krakowianki, widziałyście może gdzieś rajstopy w kolorze intensywnego niebieskiego (chabrowy, kobaltowy)? I jeszcze kolejne pytanie nieporadnej Porcelainn: jak zrobić odnośnik do swojego postu? Wiecie może? ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, że nie mam czasu przeczytać Waszych postów, ale dopiero wróciłam z tej nudnej konferencji naukowej. Bardzo się ucieszyłam, że zobaczyłam znów po wakacjach ludzi z roku (oczywiście nie wszystkich ![]() ![]() ![]() Chyba zagraniczny Wax pomogł, bo używałam go 2 miesiące ![]() Za godzinkę wybywam na imprezę utęsknioną a teraz podgrzewam grzańca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nocuję dziś u mojego TŻ, siedzimy sobie razem, teraz trochę się bawimy: ja wizażuję, on gra na PS3, pijemy winko... przyjemny wieczór. A poza tym dowiedziałam się dziś czegoś baaaardzo miłego... humor mi dopisuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4249 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dlaczego rzucasz pracę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia z chemią ![]() Cytat:
![]() Przygotowania do spotkanka ![]() ![]() Kasia - wszystko jej jedno jaki to będzie dzień. Emilia - odpada poniedziałek i czwartek i jest wolna w tą sobotę. Marzenka coś pisała, że jej weekendy nie pasują... ale czekamy aż się wypowie ![]() Gosiu... nie kojarze czy pisałaś kiedy Ci pasuje a kiedy nie ![]() Jeśli o mnie chodzi to tak jak pisałam we wtorek i środe mam zajęcia od 13 do 19, jeśli chcecie spotkać się wcześniej to nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie w ten piękny, słoneczny poranek!
![]() Miłego dnia włosomaniaczki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4251 |
Rozeznanie
|
Żyję, żyję
![]() ![]() Idę władować się pod prysznic i znów włosy myć, mimo że wczoraj myłam, bo śmierdzą fajami ![]() Muszę później szybko się spakować, na zajęcia i do domku jade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że wakacyjne przerwy Ci nie służą - musisz się znowu wdrażać do akademickiego trybu życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() W sobotę przeprowadzam się do mieszkania. Deklaracja maturalna wypisana. Nic tylko się uczyć ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Co do spotkania - okazało się, że w ten poniedziałek nie mam korepetycji - jestem wolna ![]() Miałam wczoraj kiepski dzień. Zdefraudowałam pieniążki z konta na perfumy ![]() ![]() Jak Wam się podobało wczorajsze YCD? komu kibicujecie? (Niechętnie muszę to napisać, ale ta blondynka, Anita, strasznie głupiutka się wydaje ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Krakowianki- jest taka sprawa, że Marzena będzie w poniedziałek w kraku a potem trochę jej nie pasuje. W takim razie czy poniedziałek Wam odpowiada na spotkanie?
Bo chwilowo innej opcji nie ma ![]()
![]() |
#4256 |
Zadomowienie
|
Mi pasuje
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ufff, w końcu udało mi się zalogować ![]() ![]() ![]() Wczoraj przeczytałam wszystko co napisałyście ![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o spotkanie w Krakowie, to sprawa wygląda tak, że jeśli o mnie chodzi, to pasuje mi raczej niestety tylko PONIEDZIAŁEK (głupio wyszło, że tak tylko jeden dzień, ale w ciągu 5 dni, 3 razy będę w Krk) Wyszło po drodze kilka spraw, które zmusiły mnie do tak częstej wizytacji zacnego Grodu Kraka ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
O widzę, że zanim naskrobałam posta, to temat już ruszył z kopyta
![]() I z tego co czytam, to jest całkiem realny.... ![]() Aż mi wyszedł post pod postem ![]()
![]() |
#4259 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Mi też
![]() A z tą Australią to nie głupi pomysł ![]() Edit: Cytat:
To poczekaj do poniedziałku z tym biletem. Już my Cię wyszkolimy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
![]() Jeszcze trzeba skonsultować z Xyoko, ma może ktoś do Niej jakiś prywatny namiar ![]() Prawda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.