![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Nuuna witaj! A ja ma do Ciebie pytanko czy nie żal Ci wydawać pieniążków na tak drogie kosmetyki w sklepach typu Sephora?? nie lepiej zamówić gdzieś np. Truskawka bądz inne sklepy podobne do truskawki gdzie kosmetyki są również oryginalne ale i cena jest zachęcająca, ja rozumiem pójść zobaczyć kolorówke jak się nie umie dobierać przez netaq i wtedy zamówić ja jaki widze te ceny za puder sypki cliniqua 150 zł to az mi się słabo robi jakie oni narzuty walą gdzie ja kupuję go za średnnio 60 zł ostatnio kupiłam za 50 bo dolar stał nisko 0 zl za przesyłke i wiecej możesz kupić
![]() ![]() A ostatnio kupując dostałam właśnie podkład revlona 30 ml za darmo ![]() Aaaa i co najważniejsze na przesyłke z HK czekam zazwyczaj 3 dni jeśli pomiedzxy jest sobota i niedziela to 5 max wiecej jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Przyczajenie
|
Oliwka właśnie taki mam plan, że kupię przez internet, ale kolor muszę sprawdzić na skórze. Bałabym się kupić w ciemno tym bardziej, że do mojej jasnej karnacji bardzo ciężko coś dobrać idealnego. Więc pójdę do sklepu poproszę o próbki, pomaziam się czym się da, zdecyduję i zakupię na truskawce, allegro lub czymś takim
![]() Ale dziękuję bardzo za sugestię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
AGA :)
|
oli robisz zakupy na truskawce?
opowiadaj co i jak bo ja właśnie się przymierzam, ale jakoś nie jestem przekonana to zakupów internetowych. Isi przepraszam, dopiero doczytałam że pytałaś o zestaw. To się nazwya chyba fish&chips poprostu, nie wiem dokładnie bo tz zawsze zamawia a ja zajmuję miejsce. to sa kawałki rybki w panierce i frytki, taki niespomplikowany ale ja nie jadam warzyw i innuycch wynalazków wiec dla mnie idealny ![]()
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Aga no wiec po pierwsze zamawiaj przez amerykańską strone nie wchodzi na polską na polską jak chcesz pooglądać i wybrać jak już do koszya to rodze od nowa przez USA bo przelicnik jeszcze taniej wychodzi jak tak ostatnio zaoszczedziłam dodatkowo 20 zł zawsze coś cła ani razu jeszcze mi nie doliczyli. Płatność kartą kredytową żadna filozofia wielka mi to robił tż bo ja sierota nie znam angielskiego
![]() ![]() ![]() przez ta zamawiaj: http://www.strawberrynet.com/staticI...upIndex_1.html tu oglądaj i wybieraj: http://pl.strawberrynet.com/main.aspx?region=PL moje ulubione kulki: http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=G#DETAIL ostatnio były po 108 zł ale cóż dolar do góry i ceny też do góry |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
|
oli dzięki za rady
![]() myślę że się zdecyduję jak będę miała fundusze. musze powiedziec tżtowi bo napewno będzie chcial jakiś perfum ![]()
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
fajna ta truskawka...ale przelewy, cła itd... ja bym sie pogubiła...
![]() ![]() dobra ja wracam do cholernych map... dopiero wczoraj wieczorem przy duuuzej pomocy pewnego mego kolegi ogarnełam co i jak ... dzisiaj działam pomału... Auto cad to jednak nie jest łatwa rzecz :/
#1837 |
Zakorzenienie
|
cła jeszcze nigdy nie płaciłam a przelew odrazu się robi przy skadaniu zamówienia podajac nuemr karty kredytowej i zniej pociagaja dana kwote i jest szybko bez problemu i wiekszej filozofi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
|
noo tot ak smao jak sie kupuje bilety lotnicze
![]() szybko i sprawnie ![]() isi wspolczuję ci tych map:/ duzo pracy jeszcze przed Tobą?
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
aaa.. to najpierw trzeba miec karte kredytową
![]() a zmapami jakos idzie pomału, teraz bąd napotkałam.. za duzo opisów drzew a za mało kropek na mapie.. i nie wiem gdzie dostawic... ale looz.... wysłałam promotorowi... zobaczymy co on na to ...oczywiscie mojej pracy pewnie jeszcze nie sprawdził..:/jak nie bedzie odpowiedzi do wieczora to zadzwonie do niego ... mimo ze niedziela
#1840 |
|
jej jaka ty biedna z tymi mapami,
ja to bym sie pewnie w ogolne nie połapała co i jak czysta abstrakcja.
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
przykład mapy... ja wiem ze te kropeczki nadziubdziane ale wieksze byc nie mogą... i to tylko mapa, opis jest gdzie indziej... aha.. i mapa na formacie A3.. (taki duzy blok) to pewnie bedzie widać co??
#1842 |
|
i co? ty punktami zaznaszczasz gdzie posadzic drzewa?
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
chyba że opis drzewek jakie tam rosna i opis ich ?? Isis wpółczuje ale już niedługo koniec tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
te kropki to miejsca gdzie sa drzewa obecnie, na dzis dzien tzw istniejące... bo ja pisze o historycznych alejach ... a w opisie jest numer drzewa, gatunek srednica korony, obwód pnia, i opis mój co do stanu zdrowotnego...ot i cala Inwentaryzacja
jeszcze 4 mapy i z głowy... na razie ide sie pokapać, maske na łepek nałozyć i godzinka relaksu... ![]()
#1845 |
|
isi ojj ty biedna
![]() no, ale juz vblizej niż dalej! ![]() ja jutro jadę się zapisać do promotora... heh znowu bylismy w focusie z tztem, po prezent dla szwagra. i sie objadłam tymi rybkami ![]()
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
wczoraj skonczyłam mapy, dzisiaj pojechałam drukować, zostawiłam 54 zł w drukarni... po południu zadzwoniłam do promo, czy moze jakies poprawki dla mnie ma bo jutro termin oddania a on nic jeszcze.... i dupa..
![]() jeszcze nawet nie czytał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i widze sie z nim w piatek ... ciekawe co mi powie...ehhh... a tak juz z głowy chciałam mieć... Aga wybieraj dobrze promotora... mówię Ci...
#1847 |
|
ojjj isi domyślam się jak się denerwujesz :/
w piątek? cały tydzień w plecy:/ ajjj no ja mam do wyboru dwóch i tak się trochę waham kogo wybrać, ale raczej skłanam się ku jednemu bardziej niż ku drugiemu.
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
jak tam dzisiaj dzionek dziewczyny??
ja byłam rano u lekarza... obudziłam sie spuchnieta z 1 strony, ból jakby zęby mi rosły :/ dodatkowo gardło bolące i spuchniete... ledwo co otwierac buzie mogę ![]() potem szybko do ZG oddac podanie o przedłuzenie terminu... babki nawet nie zauwazyły ze nie mam podpisu promotora... potem mnie na kom ścigały... i jeszcze opieprz zebrałam ![]() a teraz relaksik, kawusia, wizazowanie i obiboctwo... jutro jade do ZG na małe zakupy do hurtowni (mam znowu zamówienie na kartke ![]() ![]() ![]()
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2008-09-30 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
|
cholera, pisałam popst a mi się nie dodał
![]() wrrrr Isi co ci lekarz powiedział ? dobrze, ze promo ci pomogł załarwić przesunięcie terminu, no ale to też po części jego wina, wrrr naprawde mozna nerwy stracic, nawet nie chce myslec przez to ja bede przechodzić.. heh kochana, jak bedziesz w hurtowni jutro to mozesz przy okazji zerknąć czy są jakies ładne dodatki -pudełka/wazony itp w kolorze pomaranczowym/czerwonym/białym. z gory dziekuje ![]()
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
a mam jakis stan zapalny ... antybiotyk mi przepisała pani dr...
a za wazonikami popatrze jutro... ![]()
#1851 |
|
miejmy nadzieję że antybiotyk szybko pomoze
![]() byłoby super ![]() potrzebuje jakies wazony i wogole pierdoły do pokoju. musze sie przejechac no ale nie ma kiedy :/
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
A moim promotorem jest dr Robert Zawłocki wczoraj powołany a dzis ponc odwołany kurator sportu
![]() ![]() ![]() ![]() Isis powrotu do zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
|
uuuu Oli ale szycha ci się trafiła
![]() oby współpraca się znim dobrze układała ![]() ja jutro sie ide zapisac do swojego
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
Aga no już rok seminarki znim mam za sobą ogólnie może byłam u niego w pażdzierniku bo były co tydien a póżniej od listopada może ze 4 razy łącznie z dzisiejszym ogólnie luzik ale albo październik albo listopad siadam do pisania pracy miesiac poświecam mam nadzieje że uda się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
|
oli noo nie ma to jak fajnie prowadzone wykłady, aż chce sę chodzić !
ten do ktorego ja sie chce zapisac to duzo nawija ale malo co na temat, heh no ale drugi sie prawie wogole nie pojawia za to :/
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
Aga to dobrze robisz ze wybierasz 1.. nie ma nic gorszego jak promotor którego wiecej nie ma jak jest ,,,
![]() Oli trzymam kciuki za pisanie pracy... ja jak do swojej siadałam to zawsze cos wypadało albo kombinowałam... no ale jak przysiadłam to skonczyłam ![]()
#1857 |
|
Isi wiem, tamtem pogada swoje, ale zawsze jest, powie co i jak, spawdzi, pomoze
a ten drugi to taki raczej olewator. musze tylko szybko rano pojechac na uczelne, zeby bylo miejsce do tego do ktorego chce.
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny !
![]() co tam u was? A pogoda dziś taka paskudna że koniec deszcz pada szaro ciemno wieje brrr chyba mamy już jesień w pełni. Isis zobaczymy jak to pisanie mi wyjdzie ale mam nadzieje że włąśnie jak już przysiąde to napisze i mam kogoś do pomocy kto wczoraj się obrnił to powinno być dobrze ![]() Aga weź ty tylko przy wybieraniu zwróć uwagę z czego byś chciała pisać i jak możliwe wybierz sama temat to będzie ci łatwiej ![]() A co do mojego promotora to z nim nigdy problemu ni ebyło on zawsze na uczelni wiec wystarczy zadzwonic upewnic sie czy jest i czy mozna przyjechac zawsze pogoda ewentualnie meile zostaja jak się nie chce jechać ![]() ![]() miłego dzionka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Wtajemniczenie
|
oliwka, nie słyszałam, że już zawiesili tego kuratora w PZPNie...
![]() ale dziś ponury dzień, aż się z łóżka nie chcało wychodzić... ![]() Wczoraj wieczorem mój Tż poszedł do kolegi na piffko, ja porozkładałam koraliki, chciałam porobić jakies cudaki, miałam wenę nawet ![]() ![]() ![]() ![]()
#1860 |
|
oli widziałam listę tematów i są całkiem ok
![]() a konkretnie mysle ze sie bede dogadac z promo ![]() kma to ci psikus i nie ma biżuterii :P jak juz zrobisz to pokaz koniecznie ! ![]() brr ale dzis zmarzłam, okropna pogoda :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.