![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Twoja ignoracja czy moja pycha?
Za cały babski świat. Nie każdy dostanie to na co czeka. P.S. Kocham Cię. A księzyc opowiada mi... ![]()
![]() |
#2552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wielkie dizęki ![]()
![]() |
#2553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i teraz cos ode mnie... Mówisz jaki jestem a nic nie wiesz o mnie, nie wiesz o czym chce zapomnieć w jakiej jestem formie. ! bo nie pozwolę Ci tego zepsuć!!! świat pełen zadzrosnych i pustych ludzi... Wokół nienawiść zazdrość. nie pozowlę Ci zespuć tego, co jest między nami Chcesz ze mną wojny? Gratuluje odwagi, współczuje głupoty ! NIGDY nie mów o mnie za moimi plecami, bo Uwielbiam Rozmowy "Twarzą W Twarz" Masz coś do mnie [?] To powiedz mi to wprost, A nie obrabiasz mi cztery litery za plecami [!] Zobaczymy czy bedziesz na tyle odważna. Wiesz, mam dość obłudy, której sens ciężko ogarnąć... nie jesteś w stanie zniszczyć naszej przyjaźni!!! i... niestety pomysłów brak... przepraszam... mam nadzieje, że cos wybierzesz... a plotami sie nie przejmuj;* nie warto;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Miło, że Komuś się podobają.
![]() --------------- Bo miłość składa się z cudownych, małych miejsc... A trzynastego dnia Bóg stworzył Miłość. Bez wzajemności... I mówić mi coraz trudniej. Odbierasz mi powietrze. Możesz mnie potraktować nawet jak powietrze. Przecież bez niego nie da się żyć... * * * * 'Słodko jest nie myśleć o niczym. Się zgubić we własnej spódnicy'. Wprost do ust. 'Kocham się ze snami, które noc zamiast Ciebie da mi.' 'Jak gejsza bez kimona, Joko Ono bez Lenona, jak Tokio pod śniegiem: marznę bez Ciebie' <3 'Ty prasujesz pomięte moje sny...' Z nowej płyty Marii Peszek, polecam gorąco ![]()
![]() |
#2555 |
Zadomowienie
|
Mam w głowie zamęt, już mało co kumam.
Są jeszcze faceci myślący mózgiem Chociaż czasami wychodzi im to różnie. Głupku ja będe nawijać do skutku. Tylko sex, pieniądze, piwo i czekolada. Znów zabijają w nas młodość, Znów zabijają w nas wolność...
![]() |
#2556 |
BAN stały
|
Dziewczynki mojee
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przydałoby sie wiecejjj Proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee.! ;************************ * licze na was Puchatek - Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego - Jestem Misiem o Bardzo Małym Rozumku i długie słowa sprawiają mi wielką trudność. - Z pszczołami nigdy nic nie wiadomo. - Wszystko to przez to, że zanadto lubię miodek. Ratunku! - Miałbym pewien pomysł, ale nie myślcie, żeby był bardzo dobry. - Myślę i myślę, i teraz już wiem, że to jest bardzo zły gatunek pszczół.
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
ponawiam, bardzo potrzebne.... P.S. chodzi o takie cholernie tajemnicze !!
#2559 |
Raczkowanie
|
![]()
"ile dni musi minąć jeszcze byś powrócić chciał do tamtych chwil... ? "
![]() _________________________ _________________________ ______________ nadal kocham .. . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zadomowienie
|
Wasze opisy są niesamowite. Bez przerwy kradnę. Poszukuję czegoś samolubnego
![]() Popatrzyła mu w oczy i zaczęła się uśmiechać, w czym doszła mniej więcej do połowy. I nie kłóćmy się już nigdy, dobrze? Jego głos brzmiał intymnie jak szelest prześcieradeł. Bosko całował. Rozleciałam się na kawałki. Czy byłbyś tak uprzejmy i mnie poskładał? Nalażała do tych nieszczęśników, którzy pamiętają każde słowo. Był naprawdę bardzo przystojnym człowiekem. Stworzonym by drażnić. Ach, myśl tak zawsze i powiedz to od czasu do czasu. Kobieta która się boi o swoją miłość zawsze przegra. Ona nie czuje. Ona nawet nie pragnie. Jutro, i jutro, i jutro. Jak mam przebrnąć przez te kolejne jutra? Gdyby nikt nigdy nie nauczył się rozbierać, bardzo mało ludzi by się zakochało. Umrzeć musi i umrze niechybnie. Za to co mi zrobił. |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam to: Przyjaciele to ludzie, którzy pytają jak miną dzień... Którzy podają Ci paczkę chusteczek gdy płaczesz... Którzy o północy wpuszczają Cię do swojego mieszkania... Którzy piją z Tobą wódkę, a potem ścielą dla Ciebie łóżko na nocleg... Którzy przed podróżą mówią Ci 'uważaj na sibie'... Którzy o 2 nad ranem podnoszą słuchawkę telefonu i słuchają jak przeklinasz życie... Tanie wino w głowach nam namiesza ^^ ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
1. Zobaczysz kiedys, co straciłeś, ale pewno będzie juz za późno.. 2. Nawet jesli sie ockniesz, będę znała już dotyk innych rąk... 3. W niejedne oczy już spojrze, niejedne uwiodę, a Ty żałuj... 4. Nie raz, nie dwa będę miała to co chcę, a Ciebie juz nie. I dobrze. 5. Będziesz jeszcze chciał, ale wtedy to ja już zapomnę jak masz na imię.. 6. Zrobiłeś, co chciałeś, ja też tak zrobie, gdy skulony będziesz chciał powrócić.. może coś sobie wybierzesz ![]() ![]() P.S. Jak będa miały być bardziej tajemnicze (bo dopiero po wysłaniu zobaczyłam Twój ostatni post) to daj znać, pomyślę cos więcej ![]() i podziękowanie za spodobanie się dla MySmallCornerInSky ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
Rebelious - świetne.
ANUSIA. gdzie się podziewasz? w nicości trwać. październik. melancholijny październik. już nawet zdjęcia nie pomagają. i potem znów się spotkamy. i będzie tak jak dawniej. klucz do mego serca jest w twojej kieszeni, skarbie. skarbie, słońce, kochanie ;* i po co to wszystko? miało być wspaniale. tylko, że z czasem jest coraz bardziej do dupy. tylko proszę, nie mów mi, że na tym to polega. chciałabym kiedyś móc wszystko. za jakiś czas będę lepsza. i będziesz żałował. podejdę i w białych rękawiczkach zrobię ci tak, by zabolało. pieniądze szczęścia nie dają. za to ich wydawanie owszem ;D po co mieć coś i nie móc z tego korzystać? podobnie jest w miłości. chciałabym byś była moją przyjaciółką. taką na dobre i złe. na zawsze. z myślą, że niedługo to wszystko stracę. nadzieję mieć. jest inaczej. nie lepiej. i nie gorzej. takie jakieś. z mojej głowy. niezbyt fajne, bo brak weny. i ja bym poprosiła o jakieś o nauce. ale nie takie oklepane, że 'randka' z tym lub tym. takie oryginalne, fajne i w ogóle.
![]() |
#2564 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ajc boskie to naprawdę śliczne ahh kocham ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://cytaty.eu/motyw/przyjaciel.html _ kiedyś na mojej drodze stanie ktoś ważny.
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2567 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() 1. Jak ciastko zatęsknisz za wisienką.. 2. Zapłaczesz jeszcze nie raz, za tym co mogło być.. 3. Ludzie czasem nie wiedzą, że mogłoby byc sto razy lepiej 4. Inne drogi, inne przyszłości.. 5. Zamknij oczy i zastanów sie jeszcze raz... 6. Pogdybaj sobie jeszcze, przypomnij kolor moich źrenic 7. Co słuchać w Twoim sercu.. czy czasem nie...... 8. Zawiedzione marzenia. Twoje może jednak też? kurde no nie wiem, może takie jakieś ![]() sama taka jestem, ale jak ze mnie, to zawsze wale szczerze między oczy wszystko, no chyba, że jestem onieśmielona ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
A moze cos ze jest tak zimno szaro melancholijnie na dworku ... az chce sie do kogos przytulic ( konkretnie to do niego ..ale sie rozwaliło wszytko ;/) pomoze ktoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||||
Zakorzenienie
|
'W błękitnych oczach zakochana, zbiera serduszka z kącików ust.'
'Twoje oczy- moje małe. niebieskie. prywatne najpiękniejsze niebo.!' 'miłość ma niebieskie oczy..' '..te niebieskie Twoje oczy skradły duszę mą.. ' 'niebiańska rozkosz niebieskich iskierek miłości..' ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 'musisz się strasznie nudzić że opowiadasz takie bajki na mój temat.!' 'wiem, że Twoje życie jest nudne więc próbujesz ubarwić moje.. niepotrzebnie!' 'Taki sam.. choć inny, kłamstwa kolorami w zwierciadle ploty obraz zakłamany..' 'bo to loża szyderców..' 'nieszczere twarze fałszywych ludzi ukrytych pod kamuflażem..' 'Plotka, plotkę, plotką pogania, Ja żyję własnym życiem, a Ty nie masz własnego zdania !!' 'możesz też mnie nienawidzić ale ja takich znam, jakbym był tobą też chciałbym być taki jak ja' '.. i wszystkich takich jak ty pie**ę dwulicowi ludzie kur** ilu was jeszcze?' 'chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis.. nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic.!' niech sobie gada jak mu to sprawia satysfakcję.. znudzi się i przestanie ![]() Hans z 52 Dębiec ![]() ![]() tu masz parę opisów jeszcze: 'czasem gdy patrzę wstecz, myślę, że zaraz zniknę bo zbyt często moje życie jest zbyt szybkie i gdy patrzę w lustro widzę egoistę, widzę siebie, mówią, że jesteś Boże więc modlę się do Ciebie, 7 grzechów głównych, znam z nich kilka, matka mówi, że zbyt często z życiem igram, ja mówię, że zbyt często to nas czas dotyka i zbyt często myślę, że nic nie ma kiedy zdychasz' 'nawet jesli juz w Ciebie zwątpili pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej życie to nie zawsze droga, ani róże..' 'Ja dobrze wiem jak to jest znam to uczucie w sercu kucie tracisz czucie i kto jest winny? Zaledwie kilka słów już jesteś inny...' 'Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wk.rwianie stanie się legendą' 'Ej, śmiej się śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał' 'słowa mają moc której należy sie szacunek ale gdy mówię o wszechświecie uwierz mi wiem co mówię..' ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 'Wielka dama znów tańczy sama.. gubi czerwony szal.. Wielka dama dumna i sama w sukni z wilgotnej mgły..' 'Samotna wśród ludzi, którzy myślą-ona nigdy nie jest sama.' 'Otoczona ludźmi, a jednak samotna..' 'sama ale nie samotna.. czy samotna ale nie sama?' 'wciąż samotna.. nie zmienia się mój stan.. nawet w ludzi tłumie to uczucie mam.' 'W pędzącym na oślep tłumie.. mieszka wrażliwa samotność.' 'W smutku znajdę sens.. a w śmiechu skryje się.' 'W szarym tłumie idziesz sam..' jutro jeszcze poszukam innych.. a póki co łepek do góry, pewnie wszyscy załapali jesienną chandrę ![]() ![]() Cytat:
proszę, buziaki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() DOBREJ NOCY GWIAZDY ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BRAK MI SŁÓW ! ![]() BOOOOSKIE OPISY! ![]() ![]() bez off: czekam na ciebie obok tej nocy która przysiadła na sąsiednim krawężniku nie wiem gdzie się kończy pamięć a zaczyna rzeczywistość zegar mojego ciała zaciął się doba jest taka długa jeśli nie będę umierać kilka razy na dobę czym wypełnię czas mam go pełne ręce i pełne włosy drzazga mojej wyobraźni czasem zapala się od słowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kogoś wyobraźnia jest z lekka żałosna. w du.pie mam puste komentarze... brzydzi mnie to wszystko. Nie raz tak miałam,że zawiodłam sie na ludziach, którym ufałam.. stek bzdur. i po co to komu? pieprzysz bajki. i co, ulżyło Ci? jeden wielki żaaal. Nie obchodzi mnie czy tolerujesz to co robię, nie... pozdrawiam serdecznie środkowym palcem, tych którzy piep.rzą głupoty. Tysiace oceny powierzchowne... pomyśl dobrze zanim kogoś ocenisz i wydasz wyrok. Jeśli nie MÓWISZ w twarz... To nie mówisz WCALE ! Nienawidzisz mnie? Fajnie. Słyszysz te brawa? Są dla mnie! Obrażaj mnie jeśli chcesz. Mnie to nie interesuje... Śmiejesz się ze mnie? To ja cię pieprzę! Dla mnie jesteś jak powietrze! Pełni zawiści, zazdrości najchętniej obgryżli by Mnie do kości... Czasami od gorzkich słów chłodem wieje tu. Cytat:
Nierealność realności zamknięta w kręgu beznadziejności. Miało być tak kolorowo...ale ktoś połamał kredki... nie nie, wcale nie jest dobrze. nastąpiła we mnie zmiana. ale czy na gorsze? brak ludzi, na których mogłabym polegac... co tu ukrywac, jest po prostu fakowo... nie wiem, nie mam więcej pomysłów, głowa do góry ![]()
![]() |
#2574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zMiEnIłAm sIę...iNaCzeJ pAtRzĘ nA żYcIe i LudZi... ehh.. tAk bYwA.... Są dNi, kIeDY mÓwiĘ:dOśĆ, żYjĘ cHybA sObIe nA zŁoŚć... ;( Jak podnieść się i iść dalej,jeśli w przepaść się wpadło? ..zŁy hUmOreK.... ;/ sMutNo JaKoŚ ;/ ...... ehh ...... ;/ buu... ;/ Od tamtej chwili inna ja, patrząc na siebie- siebie mi żal... Wśród ludzi jest się także samotnym... Najczęściej spotykam się z serdeczną obojętnością... Sama ze sobą...ze swoimi problemami i własną osobą... NiktNieZapytałCoJejJest,C zemuBłądziGdzieś,NaKogoDz isiajCzeka Jestem jak klawisz Escape - samotna wśród tłumu
![]() |
#2575 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Głębia błękitu Twoich oczu.... Twe cudne niebieskie oczęta-uzależniają! Dla niebieskości Twoich oczu oddam wiele Kiedy spoglądam w Twoje nienbieskie oczy-wymiękam jak nie spasi to nie bierz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ludzie doceniają po utracie...przekonasz sie.... Wybór padł...serce zrozumie...a wtedy będzię za późno,przykro mi. Została wybrana...właściwa??? Przekonasz się i zapukasz...myślisz otworzy?Wątpie! tylko takie ![]() ![]() _____________________ i tak co mi do głowy wpadnie to daje żeby juz iśĆ spaĆ ![]() Bezczynnie.... -Mówiłeś że ją kochasz! -Zmieniłem zdanie,nie można? Dał jej wszystko!Wszystko prócz miłości... A może byś tak na herbatkę wpadł królewiczu ? ![]() Ta najporządniejsza....staje się złą.Chcesz spróbowaĆ jej życia?Dno.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
kontrowersyjna19 świetne opisy troszkę podkradłam
![]() ![]() coś ode mnie,takie pogodowe: zimno... smutno... eh... ta jesień... =( Staje się ten październik jesienią bogaty... leśnym duktem bezszelestnie...idzie jesień pełna barw... słońce cofa się w popłochu z dnia na dzień... i zimno nawet pod poduszką... kap,kap,kap deszcz z nieba pada,kap,kap,kap szkoda,że to nie oranżada;p Znów pada... Coraz mniej nadziei na słońce... a jesień się niewinnie uśmiecha Świat zasypiać już zaczyna... a o lecie zapomina...
#2577 |
Zadomowienie
|
czekoladka66 - Dziekuje. ;* Opisy świetne i na tmat..zresztą jak zawsze.
![]() eccentriic - Oj biedna. ;* Nic nie szkodzi, a opisiki zabieram obydwa. Zdrowiej.! ;* Domiiniisiia - Oj dziekuje Kochana..kradne wszystkie. :P ;* Asiunia - Wcale nie jesteś okropna. Nie mów tak.! ![]() ![]() AnusiaPn - Dziekuje ślicznie. ;* Dokładnie takich potrzebowałam. ![]() agattee - Dziekuje kochana. ![]() kasia2315 I zostaje tylko nadzieja na to, że będzie lepiej, że ktoś pokocha.. Nikt nie rozumie, nikt nie wspiera. Ciężko mi.. ;( Nigdy nie oceniaj książki po okładce.. <- ten znałam już dawno. Ktoś musi się domyślić, że masz na myśli siebie, czyli: 'Nigdy nie oceniaj mnie po pozorach..' Już nie jest tak jak dawniej, wszyscy się odwrócili..to boli. ;( Zmieniłam się? Robię coś źle? ..Dlaczego jest tak jak jest? ;( Wszyscy po pozorach oceniają, nie wiedząc jaka jestem naprawde.. ;( Kochana moja..tylko tyle. Weny brak. Będzie dobrze. Nie załamuj się. ;* Napewno jest taki ktoś, kto Cię kocha i poszedłby za Tobą w ogień. Nie jesteś sama.! A tym co dzieje się w szkole, to raczej się nie przejmuj. Pokaż im, że najważniejsze, to być sobą. Nie przejmuj się tym co myślą, mówią..bo nie wiedzą jak jest naprawde. Oceniają Cię po pozorach, bo po prostu nie nauczono ich, że wygląd czy to, jakie pozory stwarzasz nie pokazuje tego, jaka tak naprawdę jesteś. Zaufaj mi..będzie dobrze. ![]()
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-10-02 o 06:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Przyczajenie
|
"Chcę się obudzić, stanąć na streecie, krzyczec.....Chce czuc zycie"
"Dziś wyłączam swoją Nokię jako prostest, Wyłaczam kompa i TV, niech świat się pląta i krzywi, Dziś wyłączam wszystko, chowam peryskop, Dziś ten świat to trotyl, a człowiek jest iskrą. Uzależnieni od seksu, alkoholu, nikotyny, Cybernetyki, pieniędzy i adrenaliny, Od księży, mediów i od spiny na streecie, Uzależnieni od uzależnień - życie" |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
BAN stały
|
`zamykam oczy i udaję, że nie widzę...
`zamykam serce i udaję,że nie czuję... `catch me if yuo CAN ! [; `nie odrzucaj mnie, bo kiedyś byłam...byłam Twoja... |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
Nie widziałam Cię już do miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza! -Maria Pawlikowska – Jasnorzewska- bajki kończą się tylko raz. przecież nikt nie napisał Czerwonego Kapturka 2... Mówiłeś, że to tylko Twoja przyjaciółka, a okazała się kimś ważniejszym ode mnie. Widziałam miłość. Miała koszulkę w kratkę i beżowe spodnie może się komuś spodobają, pozdrawiam ;*
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.