|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Kasiaher a skąd jesteś?
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
No przecież nie jestem chora. Poza tym ja mam licencjata z Psychologi.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
jupiku, bez paniki
Co to w ogóle za gadka, że jesteś głupia, czy idiotka...![]() Jestem pewna, że promotor byle kogo by nie polecał prezesowi. Poza tymto nie jest tak, że nie możesz znaleźć pracy od 0,5 roku Będzie dobrze Zobaczysz, że nie będziesz długo bezrobotna beata_1988, witaj w naszym gronie ![]() kasiaher, nie dziw się sobie, że masz podły nastrój, że jesteś teraz wrażliwsza niz kiedykolwiek. Przeżywasz złe chwile Widzę jednak, że jestes uparta i potrafisz ze sobą walczyć. Walcz, a wygrasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Samba, zdrówka jak najwięcej dla Ciebie!
|
||
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher ja nie twierdze, że jesteś chora, a samemu sobie wcale łatwo się nie pomaga. Może prycholog pokaże Ci inne spojrzenie.
|
|
|
|
#3666 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak idą przygotowania?Cytat:
Musisz się czymś zająć, na siłę nawet wychodzić, zadzwoń do kumpeli, umówcie się na ploty, nie możesz się złamać, nie teraz... a on w ogóle się odzywa?Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia w szukaniu fajnego fotografa i kamerzysty![]() Cytat:
Cytat:
o pracę się nie martw, nie ma potrzeby. A nawet jeśli ci dadzą wypowiedzenie to nie będziesz miała czego żałować, oni natomiast bardzo pożałują, że stracili taką pracownicę jak ty
|
|||||||
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
zastanawiam się jak zabrać pozostałą resztę rzeczy a zostało mi jeszcze :. łóżko, meble, pralkę, lodówkę, odkurzacz, żelasko, firanki zasłonki, komplety pościeli, ręczniki, narzutki, koce... już sama nie pamiętam co tam zostało
. Jakoś nie mam do tego głowy.
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
masz klucze do mieszkania chyba? pójdź z kimś bliskim, tatą czy bratem i zabierzcie to wszystko gdy go nie będzie
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz, zaraz... o czym Wy piszecie...?
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiście że mam . Tylko że ja kończe o tej samej godzinie pracę co on. Narazie wolnego nie mogę sobie wziąć. Nie chce się z nim spotkać
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher to ten Twój były Tż to z domu nie wychodzi? na pewno wychodzi. Więc do roboty. Niektóre rzeczy zarządaj żeby Ci dopstarczył. np. pralka. Na plecy jej nie weźmiesz przecież. Albo zarządaj gotówki za te przedmioty których nie weźmiesz. i zdecydowanie sama się tam nie udawaj, bo jak go spotkasz to będzie katastrofa głównie dla Ciebie. A nie wiadomo co jemu odbije. Może z teściową popakuj rzeczy?
edit. to skoro nie wychodzi, to zadzwon do ktoregos z jego bliskich kolegow, niech go w okreslonej godzinie w sobotę zabiorą na jakiś wypad. lub pod pretekstem naprawy kompa czy cokolwiek. magialena poczytaj kilka stronw tył. |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher rozstała się ze swoim Tż, teraz chce zabrać wszystkie swoje rzeczy z mieszkania
|
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
Kasiaher, jak wiadomo szewc zwykle chodzi boso- to że masz licencjat z psychologii w takiej sytuacji nie pomoże, sama pewnie wiesz, że to co pomaga to rozmowa z drugą osobą, która Cię wesprze i pomoże spojrzeć z boku na całą sytuację. No i obca osoba Cię nie oceni, a z rodzinką to różnie bywa, bo często sami są zaangażowani w sprawę...Więc może zdecyduj się na wizytę, jeśli orientujesz się, czy jest jakiś dobry psycholog w Twojej okolicy, bo do byle jakiego też nie warto iść - jednej koleżance TŻta psycholog o podobnej sytuacji powiedział, żeby "wybudowała mur między sobą a swoim ex"
co ją zresztą 80 zeta kosztowało![]() Dziewczyny, dzięki za wsparcie, wysłałam dziś kolejną CV i postanowiłam nie marudzić w końcu w Poznaniu bezrobocia prawie nie ma, więc w końcu coś znajdę, choćby pokrewnego mojemu zawodowi i wszystkim Wam życzę tego samego, bo widzę że nie ja jedna mam kłopoty "zawodowe" Rybulka, wiem że przesadzam, ale jak łapię doła to wszystko wyolbrzymiam i widzę w czarnych barwach. a z miłych spraw, to TŻ mnie do jakiegoś centrum handlowego dziś zabiera
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Zaszalej w centrum handlowym
|
|
|
|
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
jupik do UMWW wyślij tam teraz ludzi szukają.
a to? http://www.pup.poznan.pl/?a=4008 |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, Ty to normalnie wszystko w internecie wyszperasz
Niezastąpiona jesteś
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
![]() człowiek się uzależnia od internetu i informacji jakie może w nim znaleść. Jak kieedyś nie było w pracy netu to człowiek nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Że nie wspomnę o tym że się zapomina co to książka telefoniczna i do czego służy
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I widze, że jestes w stanie znaleźć wszystko . Mój TŻ w pracy się nudzi i biedak internetu nie ma... Za to czyta książki! Śmiałam sie, że musiał do pracy pójść, żeby zacząć czytać
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
a czytanie książek w pracy to i moja specjalność.
dwie leżą i czekają. Ale poczekają, ąż dorobię się lampki na biurko - jak mi tu nie dadzą to sobie sama kupię. Już widziałam takie za 30 zł. Nie będę sobie psuc oczu w tych ciemnościach i brzoskwiniowych żarówkach energooszczędnych. ![]() a tego internetu najbardziej nauczył mnie znajomy z sieci. z którym miałam flirt. w zasadzie zakochałam się w nim swego czasu. Ale nie wykorzystał tego. Jego strata ![]() On zawsze jak coś miał mi do pokazania to dawał hasło i musiałam sobie sama odszukać w necie Taki typ okropny. No ale widac poskutkowało.
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą ja to wogóle w niektórych sprawach jestem straszną pesymistką, wole najpierw się nastawić że się nie uda, żeby się miło rozczarowac.. ![]() Cytat:
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powinnam się uczyć - teraz mało klientów, to ja zamiast wykorzystać czas na naukę, siedzę na wizażu.
![]() może miałąbym większą motywację, gdybym wiedziała czego się uczyć... ![]() "ja też tak mam zresztą ja to wogóle w niektórych sprawach jestem straszną pesymistką, wole najpierw się nastawić że się nie uda, żeby się miło rozczarowac.. "ja też.
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tyle wam napisalam i wszystko mi sie skasowalo ;/
dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia, mam nadzieje ze szybko wydobrzeje, w sumie dzis juz jest duzo lepiej, bo wczoraj i przedwczoraj caly dzien przespalam jak 5 zl dzieki temu ze mam L4 mam tez wolny weekend bo normalnie mialam pracowac przez sobote i niedziele, ale dostalam l4 do niedzieli heheh Takze ciesze sie bo wreszcie spedze weekend z tztem Ustalilismy ze pojedziemy do mnie do bielska i zaklepiemy ksiedza. Mam nadzieje ze juz nas zapisze bo jak bylismy u niego w lutym to kazal nam przyjsc w grudniu. Ale to jest dosc popularny kosciolek i sie martwie ze w grudniu to juz moze byc za pozno ![]() A w ogole to nastepny weekend tez mam wolny, ale musialam niezle nasciemniac bo inaczej bym go nie dostala takze ozenilam pol rodziny, ale mam weekend wolny mam tylko nadzieje ze przez to ze jestem teraz chora mi nie pozmieniaja grafiku i nie bede musiala isc wtedy do pracy ;/ bo planujemy wyjazd na weekend do besenovej bo to bedzie rocznica od naszych zareczyn heheh musze sie zastanowic kogo ozenic w przyszlym miesiacu heheh ![]() A w ogole to zamowilismy na allegro albumy (juz doszly) i powoli bierzemy sie do robienia prezentu dla rodzicow tż niezle sie zapalil do roboty najchetniej to by mnie w ogole nie dopuscil hehe
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a tak w ogole sobie mysle, czy majac zawiadomienia powinny byc takie same jak zaproszenia ??
zastawiam sie ile zamowic zaproszen, i tak myslimy z tz czy nie zamowic tych zawiadomien takich zwyklych, a zaproszenia tylko dla gosci weselnych, sa dosc drogie bo ponad 4 zl od sztuki.. |
|
|
|
#3686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja troche boje sie dawac zloto to przetapiania jednak, bo wiem, ze spora czesc zlotnikow zbiera od roznych klientow zloto, wklada wszystko do jednego kotla a pozniej rozlewa na czesci. No i wyrob jaki u niego robisz to nie tylko Twoje zloto, ale i innych. Nie kazdy zlotnik tak robi, ale czesc na pewno. Cytat:
Co ciekawe sam mi ostatnio powiedzial, ze nie przepada za stringami tak samo u mezczyzn jak i u kobiet...Cytat:
Co ciekawe sama mam ochote sie do niego wybrac, bo mam pewien problem, z ktorym sobie nie radze. Ale nie uwazam siebie za chora... ![]() Z reszta dla mnie to dziwne rozumowanie... Z tego co zauwazylam, jak ktos przyzna sie do tego, ze byl u psychologa to zaraz jest uznawany za jakiegos "nienormalnego"...:rolley es: Cytat:
Pamietam, jak pomagalam kolezance spakowac jej wszystkie rzeczy, gdy sie wyprowadzala od swego bylego, ktory niby tak ja mocno kochal, nie pozwalal sie z kimkolwiek spotykac, nawet z rodzina(!) a sam ja zdradzal. Do dzis mowi, ze gdybym jej wtedy nie pomola, to najprawdopodobniej do dzis bylaby z nim... Sama psychicznie nie byla w stanie sie spakowac. Do tego tego bylo tyle i tak ciezkie, ze i fizycznie by nie podolala... Musisz miec kogos (najlepiej kolezanke), ktora bedzie "myslec racjonalnie za ciebie". No i najwazniejsze, pakuj tak, by wszystko zabrac za jednym razem. Ja mowilam to kolezance, ale ona mnie nie posluchala. Reszty rzeczy nie odzyskala... Na szczescie to rzeczy najmniej wazne, typu kurtka narciarska.
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozna zrobic tez tak, ze kazdy gosc bedzie mial inne zaproszenie.
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole rowne zaproszenia, mam juz wybrane pokazywalam gdzies tam na 95 stronie chyba ;] a o zawiadomieniach no to pomysle jeszcze ![]() w dumie fajnie byloby miec rowne |
|
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
[quote=jaga_2001;9212882]jesli dasz zloto zotnikowi i poprosisz o to by je rozjasnil, sprawil, by bylo bardziej zolte to to zrobi. Barwa zlota zalezy od pierwiastkow jakie sa do niego dodnae. Te rosyjsie zloto ma wiecej miedzi i dlatego jest bardziej czerwone. (ja takie bardzo lubie). Im bardziej zolte tym mniej miedzi a wiecej np. srebra lub... niklu, kttory uczula...
No i ja troche boje sie dawac zloto to przetapiania jednak, bo wiem, ze spora czesc zlotnikow zbiera od roznych klientow zloto, wklada wszystko do jednego kotla a pozniej rozlewa na czesci. No i wyrob jaki u niego robisz to nie tylko Twoje zloto, ale i innych. Nie kazdy zlotnik tak robi, ale czesc na pewno. Jaga,dzięki za odpowiedz |
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie i szorty i stringi i moj tż tez na mnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Co to w ogóle za gadka, że jesteś głupia, czy idiotka...
Będzie dobrze
Musisz się czymś zająć, na siłę nawet wychodzić, zadzwoń do kumpeli, umówcie się na ploty, nie możesz się złamać, nie teraz... a on w ogóle się odzywa?
). a tu coraz węższe ubrania mi się robią - przez te nerwy związane z brakiem (teraz zaczepił się do pomocy na miesiąc chyab) pracy TŻ, to ja jem i jem i jem... i boję się na wagę stanąć. 

co ją zresztą 80 zeta kosztowało
Nie będę sobie psuc oczu w tych ciemnościach i brzoskwiniowych żarówkach energooszczędnych.