|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Dobrze że ma Ciebie Izuś
![]() ![]() Muszę zmykać do biblioteki ![]() Papa do jutra Testu nie kupię, szkoda sobie psuć dobry humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Ech ze mna tez jest ciezko ale gdzie ja znajde druiego takiego glupiego co by mnie z moimi fochami zechcial.. pierwszy nie zdzierzyl
![]()
#1113 |
Zakorzenienie
|
Iza ja mysle ze sie fajnie ze swoim Tz uzupelniacie
![]() Wspolczuje siostrzyczki no ale coz rodziny sie nie wybiera ![]() U mnie posprzytane ugotowane a jutro rano mam zlot w domu wpadnie do mnie z 7 mamusiekz dziecmi lub zaciazonych wiec bedzie sie dzialo ![]() Zmykam prasowac bo sterta czeka a na razie energia jest wiec trzeba ja wykorzystac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Blondi, gratuluję
![]() ![]() ja też nie lubię porównań. Jeśli w przyszłym roku udałoby mi się urodzić dziecko, to już widzę, jakie byłyby porównywania do mojego bratanka. Bratowej też ciut zazdroszczę, że ona mamą jest, a ja jakoś nie mogę ![]() ![]() ![]() Mischoko, niech te 2 tygodnie miną jak najprędzej ![]() ![]()
#1115 |
Zakorzenienie
|
Ala trzymam kciuki za twoja jutrzejsza wizyte u gina
![]() ślub prawdopodobnie nie odbedzie sie w Poznaniu ![]() Moj Tż na meczu a ja mam czas na kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie się odbędzie, jeśli możesz zdradzić? ![]() ![]()
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
jesli zdecydujemy sie na grudzien to w Luboniu jesli po Nowym Roku to w Poznaniu.
![]() Ja patrze na tv i wypatruje Tż hihihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Hej piwusia... hej Gabi dzis ws nie było u nas!!!!
![]() Dziewczyny mam prośbę niech kazda kto moze oczywiscie napisze mi kilka a tytulów utworów o miłości itp. które mozna dac na podkład do pokazdu zdjęc. Rok mija a ja sie obudziałam bo po slubie zawsze cos mi wypadało i tak cały rok a musimy sie rozliczyc z fotografem do konca ![]() ![]()
![]() |
#1121 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() To moje miasto to w ogóle jest nasiakniente atmosfera gotyku. To tu krecili Drakule ![]() Pozdrawiam wszystkie gangowiczki ![]() ![]() ![]()
#1122 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie jem kolacje
![]() dzisiaj bedzie w tv 4 sezon Gotowych na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Hej
Blondyna co do obrączek ja kupiłam swoje na necie u pani która jest jubilerem czy złotnikiem (nie rozróżniam) wg własnego mojego wzoru i pomysłu. Znalazłam ją na allegro i wysłałam pytanie czy zmieni ciut dla mnie wzór i skonczyło się na tym, że zrobiła nowy wzór dla nas idealnie jak chciałam. Pani ma sklep i zakład (razem) gdzieś zaraz pod Katowicami i można do niej jak co pojechać i to nie prawda że jeśli obrączka ma wzór pleciony lub łączone złota to nie da się poszerzyć! Moja jest prosta(nie okrągła) od spodu żółta i na górze jakby doklejona biała wzór gwiazdek! I wystarczy że złotnik ma ROZCIĄGARKĘ ODŚRODKOWĄ i każda obrączka się rozciągnie! Moja przyjechała zamała i wracała pocztą do tej pani i wróciła poszerzona! się napisałam Co do ślubu, to jeśli zamierzacie robić a'la wesele to polecam odrazu kościelny i wesele, bo ja miałam cywilny i własnie a'la wesele a teraz kościelny i wesele. Zapłaciłam dwa razy! za praktycznie jedną imprezę! Także jeśli planujesz zabawę to moje zdanie odrazu kościelny i wesele, a jesli o stres weselny chodzi to ... coś czuje ze Ty charakterek podobny ciut do mnie. Nerwus jesteś tak czy siak, więc taki stresik to dla nas niewielki taki stres a i tak zrobią wszystko po Twojemu coby Ci własnie nerwa oszczędzić, więc ... Skoro ja tańcowałam cała noc to i Ty przetańcujesz ![]() Madziwia a np piosenka Kukulskiej "zakochani" (mój pierwszy taniec) albo Kukulska z Piaskiem JESTEŚ BLISKO MNIE też śliczna. NO TO SIĘ NASKROBAŁAM |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Cześć Lasencje!
Miałam dziś leżeć, odpoczywać i się kurować, ale jak to zwykle bywa telefon mnie obudził i już nie mogłam zasnąć. Tylko mnie denerwowalo to kręcenie się po łóżku, więc wstałam. W tzw. międzyczasie małż przywiózł winogron, więc postanowiłam zrobić winko. Już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła się napić winka czy jakiegoś dobrego drinka... No, ale oczywiście bez przesady, wytrzymam. ![]() ![]() Doszła jedna z tych koszulek, co zamawiałam, jest superowa! Buziaki! ![]()
#1125 |
Zakorzenienie
|
Gabi musze z Tż porozmawiac bo na slub koscielny sie dlugo czeka a ja z brzuchem ogromnym nie chce isc
![]() Wymuslcie mi cos na sukienke slubna na grudzien mama twierdzi ze powinnam miec jakies futerko na allegro bylo fajne Aparta. |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
TOLA
masz Ty laska siły! A już jak na kobietę w ciąży to nadludzkie! A powiem Wam jeszcze w tajemnicy, ze mnie w ogóle ani ciut ani troszku nie chce się alkoholu! A wcześniej nie powiem lubiłam drinki a już np bacardi albo gorzką żoładkową! Bo wcześniej jezscze to ja prawie nigdy nie piłam, ale długo miałam faceta który nie stronił od procentów i to czasem w wielkich ilościach (ja nie piłam) a jak się napił to była kłótnia i zawsze słyszałam "bo ty się napiłaś i marudzisz"! Wtedy postanowiłam, że popije sobie i wtedy będzie mógł gadać, że marudzę bom napita! No i się rozsmakowałam w dobrych trunkach! i jak poznałam mojego A. to nawet wyszło, ze pije 2x tyle co on! Ale siara!!! za to teraz wcale ![]() BLONDYNA NIE CZEKA SIĘ DŁUGO NA KOŚCIELNY!!! U CIEBIE W GRE WCHODZIŁBY KONKORDAT WIĘC TYLE CO NA CYWILA CZYLI MINIMUM 30 DNI i musisz w tym czasie donieść nauki małżeńskie i kurs rodzinny, akty chrztu, bierzmowania, zapowiedzi uwierz jak się sprężycie bez problema w dwa miesiące załatwicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do alkoholu, to mi gdzieś tak do początku 7 miesiąca też nie brakowało. Ale teraz mam taką ochotę już... No, ale dam radę. ![]()
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Widziaąls Blondynka ja miałam takie krótkie futeko białe ale w październiku a w grudniu to juz chyba dłuższe bedzisz musiał miec takie do pasa conjmiej
![]() Gabi ja tez mam tak jak ty ze czasami sie tak super bawie i si e zapomne ze wiecej wypije niz mój kochnay mąż. .. i siara a na drugi dzien mi wypomina ze smiechem oczywiscie... ![]()
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć nie powiem w dobrych czasach potrafiłam wlać w siebie pół litra alkoholu (bacardi, gorzka żoładkowa, finlandia) i stałam na nogach tylko tyle, że film mi się zawsze urywał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Też lubię sobie podrinkować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1132 |
Rozeznanie
|
![]() Jedyny alkohol jaki lubie to matrini bianco ![]() ![]() Na sam zapach wódki mnie odrzca ![]() Zdrowie wszystkich Gangowiczek, oby w 2009 wszystkie z nas zostały mamuśkami ![]()
#1133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1134 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dobranoc wszystkim, będę po południu jutro, muszę w urzędzie pozałatwiać, dla psa zakupy zrobić (no bo psa nowego mamy...ten mój tż to wymyśla...ale dobra on się nim zajmuje) i na solarkę mam zamiar pójść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich dzisiaj
fakt ze rzadko sie odzywam-ale po prostu za szybko i za duzo piszecie ![]() u mnie dzis dzien pod znakiem braku gazu..nie pierwszy i nie ostatni..od tygodnia mamy awarie w bloku i panowie dzialaja. jakos mi to specjalnie nie przeszkodzilo w zrobieniu Risotto z grzybami - ah te nowoczesne wynalazki pt. butla z gazem ![]() Poza tym chcialam sie pochwalic ze od przyszlego tyg. bede adeptka tajnej sztuki nauki jazdy..ale cicho sza..najpierw jutro na badanie lek. i potem hulaj dusza ![]() ![]() Co do alkoholi to ja zdania nie zmienie i jak zwykle polecam nalewki: z samorobnych - boska jest wisniowa z kupnych - wszelkiej masci nalewki Babuni no i oczywiscie winooo:Kadarka,chilijskie i afrykanskie ![]() Z muzyki milosnej polecam: "You're so beatuiful" "All you need is love " The Beatles polecam rowniez tu zajrzec: http://mag.weddingcentral.com.au/mus...love-songs.htm Co do obraczek - ja mam w miare prosty kroj: zaokraglone acz grawerowane na krawedziach - dosc ciekawy efekt. Powiem tak - nie patrzylabym tak bardzo na trwalosc [ja np. obraczke zdejmuje do ciezszych prac domowcyh,spania a czasem nawet po prostu po przyjsciu do domu] no chyba ze w hucie pracujesz ![]() Zuziunia - doskonale cie rozumiem co do zakupow ubraniowych -dokladnie tak samo robilam w pierwszej pracy..teraz takich naglych odruchow nie mam -moze dlatego ze szafa skompletowana wg pewnego systemu kolorystycznego[wiem,wiem zboczona - ale teraz przynajmniej jak cos wyciagam z szafy na slepo to zawsze pasuje ![]() ![]() pozdr,magda
#1136 |
Wtajemniczenie
|
ahh..jeszcze jedno chcialabym abyscie mi podopwiedzialy [tu wielki usmiech moze do Kathi
![]()
#1137 |
Zakorzenienie
|
Cześć a Ja na weselu miałam "I wonder why"
![]() Kurcze cosik mnie okaszluje, ja nie wiem że się mnie ostatnio tak choróbska imają. Ale czuję się normalnie- tylko drapie po gardle. Nie wiem co mogę zażyć tak wiecie na wszelki wypadek. Wczoraj małż zrobił mi grzane piwko ale wypiliśmy je na pół- wolę nie ryzykować ![]() Wiecie co dziś 37,10 co prawda temp mierzyłam zamiast 5 to 9 minut bo znów mi się przysnęło, ale co przecież i tak by inna nie wyszła ![]() W bibliotece załatwiłam wczoraj tyle ze oddałam książki ale nie zdążyłam już pożyczyć, bo pojechałam za późno małż oglądał mecz. Ale za to poszliśmy jeszcze na zakupki i kupiłam dwa pędzle do cieni Sephora fajny łańcuszek w H&M pozłacany z serduszkiem i stanik pod sukienkę w New Yorker ![]() Kurcze wiecie co nie przyszły mi jeszcze te czarne sandałki, muszę do południa zadzwonić kiedy wysłali paczkę, bo bez przesady zapłaciłam za kuriera a idzie jak pocztą. U innego sprzedawcy kupiłam białe buty i ta sama firma kurierska dostarczyła je już 2 dni temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to że czarne sandałki nie doją
![]() ![]() ![]() Z tym że pod spodem podali mi numer nadania- więc może jednak już poszła bo skąd by mieli numer nadania? |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Witam
Madziu dla mnie Warius MAnx -Dziekuje http://iwonaaaa.wrzuta.pl/audio/8rW6...nx_04.dziekuje OLIVKA hmmmmmm`??????? Lasezki nie czytam ide sie stroic zaraz mam nalot ![]() Przy pracy na zmiany ciezko mierzyc temperature o jednej porze po 6 godzinach snu |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
A co ma znaczyć to hmmmm
![]() Absolutnie proszę mnie tu nie nakręcać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.