|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9215102]ktoras pisala ze na super full rozowa nie ma opustu- nieprawda! jest-wypracowany[/quote]
dobra wiadomość bo mam zamówienia na te tusze |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zadomowienie
|
Dobra wiadomosc. Ja co prawda mam COK u siebie. ale takich punktow powinno byc wiecej. W koncu klientki (zwlaszcza przy zamowieniach powyzej 50 zl) nie musi obchodzic jaki mamy dzien zlozenia zamowienia, albo ze termin minal
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Raczkowanie
|
a ile % jest tego opustu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Raczkowanie
|
no tak!!! DZIĘKI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Konto usunięte
|
w takim razie nie wiem kto nam daje takie trefne info co do opustu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9215102]skad te info?
ktoras pisala ze na super full rozowa nie ma opustu- nieprawda! jest-wypracowany w brakach na 1 termin kat 14 mam blyszczyk z jojoba[/quote] potwierdzam na ten tusz mam 35 % a nie masz błyszczyka alternatywnego? bo ja mam na dole fv alternatywny |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3518 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy!
Zaraz puszczam zamowienie, a klientka napisala mi mail, ze chce krem do stop "Na miękkich nogach". Jaki to jest, bo nie mogę go znależć w katalogu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Wtajemniczenie
|
mam ten krem i myślałam że jest to ten uelastyczniający stopy bo jako taki go kupowałam.. ale dokładnie studiując opakowanie doszłam do wniosku, że to krem intensywnie zmiękczający stopy (mają to samo napisane na opakowaniu: Intensive Callus Cream)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
Ten jest w katalogu, znalazłam go, ale ie pamiętasz czemu klientka nazywa go 'Na miekkich nogach".Czy to byl tylko taki chwyt reklamowy z tą nazwą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Wtajemniczenie
|
on to ma napisane na odwrocie opakowania tam gdzie jest sposób użycia i takie tam, prawdopodobnie tak genialnie przetłumaczyli jego nazwę na polski..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś było 20 zł, więc widać obniżyli próg, ale dobre i to ![]()
![]() |
#3524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to dzięki . Ja go nie mam w domu, a szukając po samym katalogu nic nie moglam wykombinować. Ashiva jesteś niezstąpiona. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
wczoraj wysłałam zamówienie na prawie 1100 zł z kat. 16...tlyko woda LBD jest alternatywna,tak to wszystko przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Raczkowanie
|
jestem załamana, nie mam ani jednego zamówienia z k 14 ;(
Nie wiem jak to jest ale nawet stałe klientki nic nie zamawiają już od kilku katalogów, przedtem nigdy nie miałam problemów żeby uzbierać 50 zł a teraz jakaś masakra ![]() ![]() Musiałam się wyżalić
![]() |
#3528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie aktualny katalog jest najsłabszy z całego roku. Nawet w wakacje miałam większe zamówienia. Przesyt jakiś kosmetykami avonu, czy co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (Sama się niedawno o tym dowiedziałam.) A z 14 ja też nie składam zamówienia. Edytowane przez tess_d Czas edycji: 2008-10-03 o 10:01 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
U mnie w K14 słabiej niż zwykle, ale na złozenie zamówienia mam (narazie troche ponad 200 zł, ale czekam jeszcze kilka klientek nie dało znać czy coś chcą czy nie).
Dla siebie biore tylko nowe Foot Worksy. Biżuterię Pamela zamówię w kolejnym katalogu bo zestaw będzie tańszy ![]()
#3531 |
Zakorzenienie
|
U mnie zamówienie na jakieś 200 zł oprócz mnie.
Ja z k14 dla siebie biorę jogurtowy zel pod prysznic, szampon z jaśminem, nowy żel pod prysznic dla TŻ-ta, podwójną próbkę z wyprzedażowych stron. Za chwilę składam zamówienie ![]() W k 15 nie widzę nic interesującego... może skuszę się na perfumy bo mi się akurat kończą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Wtajemniczenie
|
u mnie ostatnio w ogóle było strasznie słabo i z wielkim trudem zbierałam 150zł, a w K14 wyjątkowo bez problemu zebrałam zamówienie na 200zł, póki co nie narzekam
![]() na fakturze wystawionej dzisiaj brak braków, z wyprzedażowej przyjdzie mydło w płynie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też nie ma braków.
Jestem w Avonie od prawie 10 lat i dlatego łatwo mi porownać zainteresowanie tymi kosmetykami teraz a kiedyś. Spadek jest bardzo widoczny. Nawiasem mowiąc ja też już jestem trochę znudzona tą zabawą. Zarobek niegodny wysiłku i włożonego czasu, ale to raczej już przyzwyczajenie i wygoda.Nie przepadam bowiem za łażeniem po sklepach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
U mnie teraz jest na odwrót - gdy zaczynałam, chodziłam do LO, kolezanki mało zamawiały - nie interesowały sie kosmetykami, miały mało kasy. W wiekszosci zamawiały kolezanki mojej mamy w pracy.
Potem poszłam na studia, nowe towarzystwo, w moim otoczeniu nie było zbyt wiele konsultantek, wiec nie narzekałam. Odkąd mama zmieniła dział (jest on w innym budynku) mam nowe klientki - zamawiają kolezanki ze starego działu i z nowego. W marcu rozpoczełam staż - byłam jedyna konsultantką w dziale więc zamówienia były spore. Teraz pracuję, tutaj nie ma tu innej konsultantki, panie powiedziały ze dawno juz nie zamawiały nic z Avonu bo nie miałyu kogo i rzuciły sie na kosmetyki ![]()
#3537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też zamówienia zbiera mi czasem rodzina, kuzynka w pracy, druga od swoich sąsiadek itp. i zbiorczo czasem po prostu zamawiają więcej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za odpowiedź - jesteś nieoceniona! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba ten katalog 14. Od klientek mam zamówienie na prawie 500 zł z katalogu a moje zamówienie na prawie 200zł z katalogu(wzięłam sporo dla siebie zeby skorzystać z programu mot. Anew i opustu 45%. W sumie mi się opłaca
![]() Tak więc dla siebie wzięłamKrem na noc Rejuvenate i koncentrat(+prezenty) szminkę Anew Nectar +woda Rouge ![]() No i dla mamy balsam Today z netto. Czekam na fakturkę.
#3540 |
Zakorzenienie
|
Witam wszytskie Panie.
Wiecie co mi sie przydażyło? Dostałam w poprzedniej paczce do zapachów parasolkę Cinty tę w kwaity i wiecie co się z nią stało przy drugim deszczu (zaznaczam tylko kropiło) ZŁAMAŁA MI SIĘ !!! Odpadła od niej na materiałowa część a mnie w ręce został sam badyl ! ! ! Złamał się trzonek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.