|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Dziewczyny, mamy już wątek, w którym wymieniamy się próbkami, mamy wątek o okazjach i marzeniach perfumeryjnych, ale... no właśnie.
Bardzo brakuje mi wątku, w którym mogłybyśmy pisać o zapachach, których poszukujemy, które chcemy kupić, a nie mamy gdzie. Może akurat innej forumce wpadnie w oko nasz mroczny przedmiot pożądania i będzie mogła podzielić się z nami informacją, gdzie go wypatrzyła? Dzięki Waszej uprzejmości zdobyłam już w ten sposób kilka flakonów, sama też staram się pomóc, kiedy tylko mogę - może dzięki temu wątkowi spełnią się marzenia chociaż paru Wizażanek? Mam nadzieję ![]()
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
i prawem kaduka pozwolę sobie na pierwszy wpis
![]() niezmiennie od czasu dłuższego poszukuję
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No tak - to dlatego mnie wyrzucilo
. Ale masz racje - nalezy Ci sie pierwszenstwo. Swietny pomysl, Hybris. I ja tez sie wpisuje: 1. Chloe Innocence 2. Asja Fendi |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja pałam chęcią nabycia NAHEMY Guerlaina. Proste to nie będzie, bo nigdzie w Polsce tego zpachu nie widuję. Ale a nuż ktos napotka? Za każdą informację będe wdzięczna.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
TROPICAL PUNCH ESCADA - proszę o ew. namiary
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Le Feu d'Issey Issey Miyake jest w Zielonce koło Warszawy. 50 ml za 228 zł ale podobno można dostać mały rabat. Elami |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piszę PW
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety, mam tylko napoczętą kulę 75 ml i cały testerek 50. Jeszcze ze dwie butelki powinnam kupić, żeby móc cieszyć się spokojnym używaniem przez następne 5 lat
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu, Sotto Voce jest w Białymstoku, widziałam 25 ml za 170 zł, jak cos to służę
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, wygląda na to, że powstał watek, w którym spełniają się MOJE marzenia
Edytko, jak nie znajdę większej pojemności, to z radością skorzystam, ale... już nie w tym miesiącu, niestety Zresztą, sama wiesz, jak to jest Ale dzięki serdeczne
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł na wątek bardzo zacny.
![]() Ja poszukuję Escady Collection. Przyjęłam zasadę, że nie robię zapasów, ale dla Escady będzie wyjątek. Muszę mieć przynajmniej 2 flachy.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, bo prawie 400 zł to jednak troszkę chora cena ), to być może będę mogła spełnić Twoje marzenie (być może, bo nie jestem przekonana, czy ta Escada jeszcze jest tam gdzie była 2 tygodnie temu ). Ale musiałabyś się szybko decydować.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie ta normalna-nienormalna cena to mnie lekko przeraża. Więc na razie podziękuję, póki co bede mieć nadzieję na bardziej okazyjną cenę.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ja na całe szczęscie mam wielki zapas, dzięki testerowej setce odkupionej na gazecie.
Mogę juz spać spokojnie ![]() PS. Koko, dzisiaj poznałam Doridee w Douglasie, kiedy idziesz ze mna na szperanie w półkach
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Chipie Princesse by Coty
Witam
Chcialabym sie dowiedziec czy nie wiecie czy nie mozna jeszcze gdzies dostac perfumy chippie fitmy coty? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: perfumy chippie
Witam
Są 2 oferty na niemieckim ebay-u: 50ml tester (obecnie za ok.20EUR) i używane 15ml (ok.10EUR). Jeśli masz możliwość, to korzystaj Jest też coś, co nazywa się Chipie Princesse by Coty za niecałe 30EUR w Sofort Kaufen (Kup Teraz)
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
ojej dziekuje
nie wiedzialam ze ktos jeszcze sprzedaje takie perfumy bo one byly w sklepach 11 lat temu jeszcze raz dzieki.. aha.. a czy moglabys mi podac linka bo nie moge znalezc nigdzie na ebay'u :P
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
http://cgi.ebay.de/Chipie-Princesse-...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Chipie-50-ml-eau-...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Chipie-von-Coty-E...QQcmdZViewItem Gdybyś miała problemy z otworzeniem tych linków (nie wiem czy dobrze je wkleiłam), to na stronie ebay-a szukaj chipie (przez jedno p) w kategorii Beauty&Gesundheit. Powodzenia
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje
Mam jeszcze pytanko..czy nie znasz sie moze na zakupach na ebayu ale wlasnie tak jak tu z niemieckiej strony? Czy duzo sie placi za przesylke i jak to w ogole wyglada? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Koszty przesyłki zależą od sprzedającego, jest to zawsze napisane przy danej aukcji, ale niestety wysyłka tylko w obrębie Niemiec. Musiałabyś zatem znaleźć jakąś dobrą istotę mieszkającą w Deutschland, która wylicytuje to dla Ciebie. Ja niestety nie mam takich możliwości.
A poza tym, ciekawa jestem, jaki to zapach? Ja go zupełnie nie pamiętam..
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
pamiętam je byly boskie,totalnie moje
ostatni raz udalo mi sie je dostac w Paryzu,dwa lata temu...eh..piękny zapch a ile wspomnien
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Time For Peace Kenzo! - poszukuję
Time For Peace Kenzo! - poszukuję
Czy można jeszcze je gdzieś kupić?? Może ktoś wie. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Time For Peace Kenzo! - poszukuję
Raczej nie można, bo jak pewnie doskonale wiesz, to była limitowanka. Nie pocieszę cię chyba, jeśli Ci napiszę, że pojawił się 2 tygodnie temu na Allegro, ale oczywiście już się sprzedał... Więc jedyna twoją szanse widzę w regularnym przeczesywaniu Allegro i... małych perfumerii.
Możesz też próbować na Ebayu, o ile uda Ci się dogadać ze sprzedawcami co do wysyłki i o ile masz jak zapłacić (albo jesteś tam zdeterminowana, że koszta nie grają roli ), tam trwają aktualnie dwie aukcje:http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7204613594 oraz http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7203673406 powodzenia
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama ma jeszcze całą flaszke
I niestety pachnie już jakby troszkę inaczej ..przynajmniej ona tak sądzi.No w sumie ma juz swoje lata...Hahaha flaszka rzecz jasna nie mama.A tak swoją drogą to nie wiem jak to jest z psuciem się zapachów..nie ma żadnej zasady chyba ? Jeden ma 10 lat i nic mu nie jest a inny psuje sie po 4,5...sama nie wiem..
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
a do jakiej kwoty warto zapłacić za 100ml Kenzo Time for Peace, tak żeby nie przesadzić
Czy 85 EUR to nie za dużo ??
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
85 EUR to już z przesyłką
Sam nie sama muszę ocenić...
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

. Ale masz racje - nalezy Ci sie pierwszenstwo.
Piszę PW 

..przynajmniej ona tak sądzi.No w sumie ma juz swoje lata...Hahaha flaszka rzecz jasna