Scent Bar V - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-03, 11:17   #4471
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
U mnie niestety nie chciało przestać wychodzić, byłam uparta, chciałam przetrzymać, bo czytałam że swoje wyjść musi, ale Effaclar okazał się większym szkodnikiem niż pomocnikiem. Po co mi to było
Kurczę To jest najgorsze, że niestety nie przewidzisz jak zareaguje Twoja skóra i czy ten wysyp nie potrwa 2-3 dni (jak u mnie) czy nie będzie miał skutków długofalowych (jak u Ciebie). Może przejdź się znowu do dermatologa?

Homyczku, tak myślałam. Ja stosowałam Effaclar K i Effaclar A.I tylko punktowo na zmiany skórne (chociaż właściwie Effaclar K powinno nakładać się na całą buzię) i u mnie nie było negatywnych skutków To z Differinem miałam krótkie przejścia.
Ale mój dermatolog to skarb
Stary 2008-10-03, 11:37   #4472
Betty83
Zakorzenienie

Ja mam cerę bardzo problematyczną. Szybko się zanieczyszcza i dość ostro reaguje na różne czynniki zewnętrzne. Większość kremów mnie zapycha. Do tego co jakiś czas męczą mnie takie większe zmiany podskórne, długo wyłażące i później trudno gojące. Chciałam ją zaleczyć u dermtologa, to dostałam zineryt, nie pomógł za bardzo. Poźniej używałam kwasu migdałowego, robionego w domku. Było lepiej, ale filtry na dzień psuły co kwas naprawił i całe to łuszczenie i filtrowanie, było dość uciążliwe. Następny był effaclar K. Za słaby żeby porządnie oczyścić, no i ten wysyp, który nie chciał się skończyć. Miałam problem z brodą, to po E. doszedł z policzkami i czołem. Po 4 miesiącach odpuściłam. Tej wiosny postawiłam na Diacneal. Zdążyłam z kuracją do większego słońca i całe wakacje cieszyłam się cerą bez problemów. Ale teraz powróciły.
Radzę sobie tak:
Od rana do nocy:
Żel do mycia twarzy Ziaji, albo pianka Pharmaceris T
co któryś dzień peeling ścierający Lirene z zestawu do mikrdermabrazji,
Krem Daxa Antytrądzikowy krem matujacy - tu byłam bardzo zaskoczona, bo to pierwszy drogeryjny, który mnie nie zapchał i cera po nim wygląda ładnie
Podkład Astor Mattitude (najjaśniejszy odcień jest dla mnie idealny - nie zółci ani nie rózowi - polecam do bardzo jasnych cer) albo dermacol 211 wymieszany z kremem półtłustym AA - nie robi maski, nie włazi w pory, nie podkreśla suchych skórek, świetnie się go rozprowadza w takiej mieszance i cera jest matowa, ale nie przesuszona.
Do zmywania mleczko ogórkowe Ziaji,
Poźniej żel lub pianka taka jak rano,
Jakieś 2 x na tydzień Diacneal - w zależności czy skóra już sie zdążyła zanieczyścic,
albo krem Daxa, jak się łuszczy i przesusza to inny krem nawilżający czy odżywczy. Czasem zamawiam miniaturki Lancome z Allegro (5ml ok 7-8 zł)
I to jedyny zestaw który nie robi mi krzywdy, a widzę że jest coraz lepiej.
Próbuję włączyć w pielęgnacje filtry, ale jakoś mi nie służą, po wszystkich dotąd testowanych musiałam od nowa doprowadzać cerę do porządku. Może tej zimy się uda.
A od wewnątrz tabletki i herbatka z bratka i skrzyp polny z witaminami i minerałami.
Stary 2008-10-03, 12:12   #4473
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
W ogóle lubię Vichy, choć znam lepsze kosmetyki dla mojej skóry.
ja bardzo lubie Vichy, dla mojej skory są swietne a Normaderm to najlepszy krem jaki stosowałam

Cytat:
Madziu, ja, podobnie jak Rozterka, najczęściej kupuję próbki na Allegro. Takie w 5 ml słoiczkach albo tubeczkach. Pełnowymiarowych opakowań unikam, bo lękam się podrób.

Vichy, czy LRP tez można na Allegro kupić taniej - właśnie takie próbkowe słoiczki, czy nawet saszetki. Niby więcej kłopotu, ale jeśli się człowiek nie chce rujnować na kremy, to warto się potrudzić trochę.

.
polecam kupowanie aptecznych kremów w aptekach internetowych-jest nawet kilka na all, nawet z przesyłką wychodzi taniej niż w stacjonarnej aptece a często dodają tez probki i miniprodukty

Cytat:
Temat kremów chętnie pośledzę.
Swego czasu używałam Hydraphase Legere LRP i nawet dobrze się spisywał, antybakteryjny YOUNG AA też był dobry, ale szukam od 3 tygodni i nigdzie nie ma. Coś mnie zapycha, nie wiem co
Nigdy nie miałam trądziku na policzkach, a teraz nie mogę się go pozbyć.
Physiogel chwalony do tej pory nie radzi sobie z nawilżeniem, mimo ze mam raczej normalną w kierunku tłustej cerę.
Suche skórki widoczne po nałożeniu podkładu, nic nie pomaga
z kremów polecam AA therapy trądzik - zwlaszcza na noc, świetny jest

Cytat:
Sama nie wiem co mi szkodzi. Do demakijażu nie używam mleczek, tylko właśnie miceli Sensibio, lub sporadycznie Sebium Biodermy, tonik bezalkoholowy Uroda Melisa.
Nigdy nie miałam trądziku na policzkach, takiej ilości na brodzie, jednak wysypało mnie po Effaclar K, próbowałam ten wysyp przetrwać, jednak na nic się to zdało, musiałam odstawić i teraz nie mogę się wyleczyć.
Ponad pół roku się męczę.
Podkłady w tym czasie zmieniałam, kremy też i nie wiem już co mi szkodzi
Wrócę chyba do Hydraphase Legere LRP, jeszcze podczas jego używania było wszystko w porządku z tego co pamiętam. Już myślałam że mam to za sobą.
a toniku od dawna używasz? bo jeśli dopiero zaczęłaś go uzywać to niwykluczone, że to tonik, mnie niedawno tez tonik zapchał ;/ jak go odstawiłam wszystko wrócilo do normy

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Po Effaclar K też miałam wysyp, a po toniku (z numerem 2) z zestawu Clinique 3-Steps, jeszcze większy Stwierdziłam, ze moja skóra nie lubi agresywnych kosmetyków i spróbuję czegoś delikatnego, mało inwazyjnego. Pomogło.

Blue, życzę aby jak najszybciej udało Ci się uporać z cerą
ale kwasy tak działają-skóra się mocno złuszcza i wyskakusje wszystko co było pod nią... trzeba ten etap przetrwać

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie znam się za cholerę na biochemii kosmetycznej Ale czy Effaclar K nie działa w pewnym stopniu na tej samej zasadzie jak na przykład Differin i nie wyciąga ze skóry wszystkich zanieczyszczeń? Ja po Differinie własnie coś takiego zaobserwowałam. Powychodziło mi świństwo i już nie wróciło
kwasy tak działają, effaclar ma kwasy, differin pewnie tez, nie znam
ja stosuję krem z kwasami od ok. 2 tygodni, właśnie mi powychodziło troche drobnych krostek ale mam nadzieję, że szybko znikna i to na zawsze

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 12:17   #4474
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
z kremów polecam AA therapy trądzik - zwlaszcza na noc, świetny jest
Okropnie żałuję, że ta dyskusja nie wyskoczyła parę dni wcześniej.
Właśnie nabyłam (w aptece internetowej oczywiście - Paulinko, tez je odkryłam ) Effaclar M dla Królewny. Mam nadzieję, że nic mu po nim nie powyskakuje.
Chodziło nam o krem matujący do cery mieszanej.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 12:22   #4475
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Okropnie żałuję, że ta dyskusja nie wyskoczyła parę dni wcześniej.
Właśnie nabyłam (w aptece internetowej oczywiście - Paulinko, tez je odkryłam ) Effaclar M dla Królewny. Mam nadzieję, że nic mu po nim nie powyskakuje.
Chodziło nam o krem matujący do cery mieszanej.
AA therapy na dzien jest matujący, równiez bardzo dobry zdaje sie, ze w superpharm znowu cala seria aa therapy jest o 50% tańsza-to tak na przyszlość

Stary 2008-10-03, 12:32   #4476
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Ja zaczęłam swoją przygodę z kwasami w sierpniu i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona z efektów. Na początek zaczęłam od nizszego stężenia co dwa dni a teraz trochę zwiększyłam dawkę i stosuję codziennie. Zniknęły zaskórniki, cera jest pięknie rozświetlona i oczyszczona, pory ściągniete. Walczę jeszcze tylko z zanieszczonym nosem

Nie mam problemów z łuszczeniem, nie wiem czy to zasługa kremu ( zawiera mocznik) czy filtrów, które same w sobie są gętste i pięknie nawilżają mi buzię. Tak czy siak powoli zgłębiam temat
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 12:53   #4477
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie znam się za cholerę na biochemii kosmetycznej Ale czy Effaclar K nie działa w pewnym stopniu na tej samej zasadzie jak na przykład Differin i nie wyciąga ze skóry wszystkich zanieczyszczeń? Ja po Differinie własnie coś takiego zaobserwowałam. Powychodziło mi świństwo i już nie wróciło
Teoretycznie Effaclar powinien działać właśnie tak jak piszesz: najpierw "wyciągnąć na wierzch" potem złuszczyć i zostawić piękną gładką buźkę. Na mnie jednak działał jak placebo No kompletnie nic nie robił, nawet jak już w akcie desperacji nakładałam jedną warstwę, czekałam 20 minut i nakładałam kolejną
Za to Effaclar AI sprawdzał się bardzo dobrze nakładany na całą twarz, w kryzysowych sytuacjach, kiedy np. jakiś inny krem pozapychał mi pory. Przyśpieszał gojenie i znikanie krostek.
Lysanel Activ to dla mnie kwas wszechczasów i będe go chwalić pod niebiosa, bo nic innego tak pięknie nie wygładza skóry, nadaje jej zdrowy kolor i taką przejrzystość Siarczysty to kwas strasznie, chyba 8% aha ma w składzie, ale mojej przesuszającej się skórze absolutnie nie szkodzi, jeśli tylko stosuje go co drugi dzień, na przemian z mocno nawilżającym kremem.
Niebawem mam ochote kupić testowo, po raz pierwszy Lysanel Mat, który będzie złuszczał delikatniej, bo ma ok. 4% aha w składzie i stosowac go codziennie na dzień, a na noc nawilżacz

Edit: Tymeno, a zdradzisz czym się złuszczasz i czym się nawilżasz?
Stary 2008-10-03, 13:02   #4478
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Witam po krótkiej przerwie- nie miałam czasu na Wizaż
Gratuluję wszystkim zmieniającym pracę. Studentom życzę spokojnego początku semestru.

Ja dziś chyba zwariuję- jest tak smętno- nudny dzień, że można oszaleć. Czuję się, jakby mnie ktoś wrzucił do basenu wypełnionego smołą- czuję się taka spowolniona, ospała i zupełnie do niczego…

Na domiar złego nałóg perfumeryjny powrócił niespodziewanie- powąchałam nieopatrznie Delices de Cartier należące do koleżanki, a nawet psiknęłam sobie nadgarstek. nadgarstek wpadłam L Ten zapach jest tak bardzo mój, że nie da mi teraz spokoju, nie ma mowy.
A naprawdę nie mogę sobie teraz pozwolić na zakupy perfumeryjne…

Jedyne, co mi poprawia ten dzisiejszy zdołowany nastrój to świadomość tego, że za tydzień będę już się grzać na tunezyjskiej plaży.
Nie mogę się już doczekać wyjazdu, zrobię sobie zaraz listę rzeczy, które muszę ze sobą wziąć.

Czy ktoś wie jakie tam są gniazdka elektryczne? Da się podłączyć nasze polskie ładowarki?
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:07   #4479
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Blue, ja miałam okres, że wyskakiwało mi sporo niedoskonałości - też musiały mnie zapychać używane kosmetyki. Z niedoskonałościami walczyłam m.in. preparatami antybakteryjnymi. Ale nie pomagały wręcz skutek był odwrotny. Kiedy odstawiłam wszystkie żele i kremy i zaczęłam używać tylko płynu micelarnego oraz łagodnego, dobrze nawilżającego toniku i lekkiego kremu pod oczy, problemy z cerą się skończyły Sporadycznie mi jakiś pypeć wyskoczy przed okresem, ale poza tym mam spokój. Może daj zwyczajnie skórze odpocząć
Homyczku, smarujesz kremem tylko skórę pod oczami?
Czasami zdaje mi się, że pomogłaby taka kuracja. Ale nie mogę się przemóc...
Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość

Też ciekawam
Przeczytałam o irysowej serii Weledy, wygooglałam i jeszcze się tylko zastanawiam, gdzie się toto kupuje. A do pytania o złuszczacze się dołączam.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:14   #4480
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Też ciekawam
Przeczytałam o irysowej serii Weledy, wygooglałam i jeszcze się tylko zastanawiam, gdzie się toto kupuje. A do pytania o złuszczacze się dołączam.
Kupuje się toto np. tu: www.aquavitae.com.pl Ja (jeszcze) nie kupowałam, ale od dawna mam ochotę
Stary 2008-10-03, 13:21   #4481
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie jakie tam są gniazdka elektryczne? Da się podłączyć nasze polskie ładowarki?
Najnormalniejsze są.

Na razie witaj.
Miłego wypoczynku zdążę jeszcze życzyć.

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Ja też pięknie proszę.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:33   #4482
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Homyczku, smarujesz kremem tylko skórę pod oczami?
Czasami zdaje mi się, że pomogłaby taka kuracja. Ale nie mogę się przemóc...
Tak Papuzinko, kremu używam tylko pod oczy. Służy mi Myokine Eye oraz Bioderma Sensibio Eye. Oba mają podobną konsystencję i właściwości, różnią się tylko ceną na korzyść Biodermy. Do demakijażu: płyn micelarny, do nawilżania tonik AA Help (z ekstraktem z Boswellia serrata ) - na noc, Loreal tonik aksamitny HYDRA COMFORT - na dzień

Może ze wzgledu na wiek powinnam używać czegoś więcej niż tylko tonik i krem pod oczy Na przesuszenie cery i niedoskonałości nie narzekam, zmarszczki też jakoś specjalnie mi nie wyłażą, poza mimicznymi

Edytowane przez homyk
Czas edycji: 2008-10-04 o 11:09 Powód: popr.
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:55   #4483
Betty83
Zakorzenienie

Właśnie się dowiedziałam i nieśmiało zdradzę, że na 13 X mam zabookowany bilet WaW-SVO Wiza już się robi, jak wiatry będą pomyślne i nikt nie przeszkodzi, to lecę w wyczekaną podróż. W planie Moskwa i odwiedzanie miejsc z Mistrza i Małgorzaty (dom na Sadowej, Patriarsze Prudy, Muzeum MCHATu i wszystko co się da), może ruska bania , jak starczy czasu dzień-dwa w St Petersburgu. Niestety tym razem Karelii nie zdążę zobaczyć, a piękna jest...
Normalnie cieszę się jak dziecko
Stary 2008-10-03, 13:59   #4484
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Taiwo, Papużko, Sabbath - zaczęłam od Day Peel Lierac tu w rewelacyjniej cenie klik zawiera 6% AHA i 2% BHA więc w sumie nie tak dużo jest tych kwasów i 5% mocznika, który rewelacyjnie nawilża. Jak dla mnie ma rewelacyjną konsystencję gestej emulsji. Stosowałam go na noc bo w dzień za bardzo obciązał makijaż.

Teraz wyprosiłam próbasy Night Peel - serum z tej samej serii noc. W używaniu jest koszmarnym, smierdzącym lepiszczem ale efekty widzę

Na nos jedzie Lysanel. A na dzień filtr

Tu świetne kompendium o kwasach http://www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha.php

Cytat:

Papuziu - tu jest dużo produktów Weledy klik
Stary 2008-10-03, 14:05   #4485
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wróciłam z zapasem kremów z Iwostinu W aptece spotkała mnie miła niespodzianka - pracuje tam moja koleżanka z liceum A ja nieprzytomna stoję i się patrzę na tę farmaceutkę - "Ale podobna do Juliette Binoche...Matko, to przecież XX..."

Co do aptek internetowych - odkryłam je już jakiś czas temu. Moja ulubiona to Fabryka Zdrowia.

Kupiłam sobie granatowy tusz do rzęs z Maybelline. Chodziło mi o kolor głównie więc nie chciałam się za bardzo zrujnować finansowo. Od dawna za nim chodzę ( tzn. za kolorem tuszu). Mam jasnozielone oczy, ale może da jakiś ciekawy efekt?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:10   #4486
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Taiwo, Papużko, Sabbath - zaczęłam od Day Peel Lierac tu w rewelacyjniej cenie klik zawiera 6% AHA i 2% BHA więc w sumie nie tak dużo jest tych kwasów i 5% mocznika, który rewelacyjnie nawilża. Jak dla mnie ma rewelacyjną konsystencję gestej emulsji. Stosowałam go na noc bo w dzień za bardzo obciązał makijaż.
kwasy na dzień?

Stary 2008-10-03, 14:15   #4487
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
kwasy na dzień?

No on jest na dzień ale ja używawałam na noc
Stary 2008-10-03, 14:18   #4488
Betty83
Zakorzenienie

Na effaclarze też pisze, żeby stosować dwa razy na dzień i że jest świetną bazą pod makijaż
A nie jest!
Stary 2008-10-03, 14:21   #4489
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
No on jest na dzień ale ja używawałam na noc
wiem, że uzywałas na noc ale w opisie jest, że na dzień niedopowiedzialnośc producenta czy pomylka?

Stary 2008-10-03, 14:27   #4490
Zuziunia
BAN stały

Widzę że dyskusja dalej beze mnie sie toczyła.. ja sie już nie wypowiadam.
Dzięki osobom które sie za mna wstawiły bo nie chciałam nikogo urazić.

Cytat:
Zuziuniu, wszystko zależy od skóry. Mnie LRP pod oczy uczulił paskudnie, a Myokine było ok. W ogóle lubię Vichy, choć znam lepsze kosmetyki dla mojej skóry.
Ja szczerze mówiąc nigdzie ideału nie znalazłam..może za mało szukałam

Cytat:
Taiwo, Papużko, Sabbath - zaczęłam od Day Peel Lierac tu w rewelacyjniej cenie klik zawiera 6% AHA i 2% BHA więc w sumie nie tak dużo jest tych kwasów i 5% mocznika, który rewelacyjnie nawilża. Jak dla mnie ma rewelacyjną konsystencję gestej emulsji.
Ja chyba nie mam cierpliwości maziać się kwasami a na dzien filtr, w ogóle nie lubie kremów, moze dlatego że na dobry nie trafiłam

Miałam effecklar k na jesień zakupić...ale jak już pisałam boje się wysypy, który występuje chyba zawsze..ja i wielkie wulkany na twarzy... to chyba nie dla mnie, wole systematycznie peeling mechaniczny.

Mam na tyle gruby naskórek że jak robiłam zimą 30% kwasem w salonie nawet mnie nie zaszczypało.
No i że jest zanieczyszczona to fakt ale....jednak boje sie wysypu
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 16:22   #4491
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Mój szef jest naprawdę nienormalny. On jeszcze dzisiaj myślał, że ja w poniedziałek przychodzę do pracy i był strasznie zaskoczony - kto przeczyta katalog przed wydrukowaniem? Ja już nie wiem, czy to roztargnienie graniczące z głupotą czy tak wyrachowane cwaniactwo, że sie w pale nie mieści...?
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 16:40   #4492
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aggie - ale idziesz jeszcze do pracy? Czy szef już wie, że nie? Odzyskałaś pieniądze?

Oglądałam ofertę apteki wklejonej przez Taiwę Tam też mają mini-opakowania w fajnych cenach. Krem różany z dr Hauschki trzeba będzie przetestować

Frank Zappa

Stary 2008-10-03, 17:25   #4493
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Mój szef jest naprawdę nienormalny. On jeszcze dzisiaj myślał, że ja w poniedziałek przychodzę do pracy i był strasznie zaskoczony - kto przeczyta katalog przed wydrukowaniem? Ja już nie wiem, czy to roztargnienie graniczące z głupotą czy tak wyrachowane cwaniactwo, że sie w pale nie mieści...?
zdecydowanie wyrachowane cwaniactwo

Ale mi narobiłyście ochoty na Weledę jednak muszę trochę poczekać i zużyć Hydro Oxy Cream Clareny, który jako nawilżacz bardzo polecam
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 17:32   #4494
agaa13
Zakorzenienie

wątek, odnośnie czego stosujecie do twarzy, jest bardzo przydatny dla mnie. ostatnio mam ogromne problemy ze skórą. zastanawiam się nad płynem miceralnym. jaki polecacie? la rocher,avene czy moze jeszcze coś innego.

szukam też dobrego kremu pod oczy......
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 17:38   #4495
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
wątek, odnośnie czego stosujecie do twarzy, jest bardzo przydatny dla mnie. ostatnio mam ogromne problemy ze skórą. zastanawiam się nad płynem miceralnym. jaki polecacie? la rocher,avene czy moze jeszcze coś innego.
w kwc bioderma ma dobre opinie, ja uzywam daxa i jestem bardzo zadowlona (to oczywiscie odnosnie micela)

Stary 2008-10-03, 17:43   #4496
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
w kwc bioderma ma dobre opinie, ja uzywam daxa i jestem bardzo zadowlona (to oczywiscie odnosnie micela)
Tez bioderme chciałam polecic
Stary 2008-10-03, 17:48   #4497
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mnie po micelu Biodermy przez pierwsze 2-3 dni piekły policzki i trochę mnie zesuszył. Byłam w szoku, minę miałam nietęgą, bo przecież marka apteczna, płyn neutralny i do wrażliwej cery Na szczęście po dwóch dniach było ok, ale nie wiem czemu tak moja skóra zareagowała.

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 17:59   #4498
Fenris
Czekam na Ragnarok

Jest mi bardzo źle i... i w sumie co mam napisać... Piję sobie, choć mogę dopiero za tydzień. Wiszą mi już te oczy, studia i całe pier... życie.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 17:59   #4499
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mnie po micelu Biodermy przez pierwsze 2-3 dni piekły policzki i trochę mnie zesuszył. Byłam w szoku, minę miałam nietęgą, bo przecież marka apteczna, płyn neutralny i do wrażliwej cery Na szczęście po dwóch dniach było ok, ale nie wiem czemu tak moja skóra zareagowała.
Może masz wyjątkowo suchą skórę, płyny miclerne są do suchej, do tłustej, może jakiegoś nie odpowiedniego użyłaś?

Fenris co jest?
Stary 2008-10-03, 18:02   #4500
_Adelajda_
Rozeznanie

Fenris, co sie stalo?
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości