|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
ehhh dziewczynki mam dylemata znow
jakis czas temu na salonie era niedaleko miejsca gdzie mieszkam zawislo ogloszenie ze szukaja kogos do pracy wyslalam tam cv i dzis dzwoni do mnie gosciu czy nadal jestem zainteresowana i ze chcialby mnie zaprosic na spotkanie kwalifikacyjne. Na spotkanie niestety nie dam rady isc bo ono jest ogolne dla wszystkich (tak przynajmniej zrozumialam) a ja mam wtedy 1 zmiane. Ale koles kazal mi zadzwonic jak skoncze prace w ten dzien i jakos inaczej sie umowi tylko ze mna (przynajmniej dzis tak mowil, bo spotkanie jest za tydzien wiec nie wiem czy mu sie nie odmieni) I teraz mam dylemata ![]() Dziewczyny ja to chyba jestem nienormalna bo wiecie czego sie najbardziej obawiam szukajac nowej pracy?? Jak ja sie zwolnie z tej, co powie szef itd. A przeciez i tak za miesiac konczy mi sie okres probny i sami moga mnie wywalic A jeszcze tez obawiam sie ze w nowej pracy bedzie gorzej niz w tej ktora mam obecnie i co wtedy? zas szukac?? heheNa razie to mam jeszcze tydzien na rozmyslanie Tyle plusow z tej pracy w Erze ze mialabym bardzo bliziutko - z 5 min na nogach a poza tym tam pracuje sie od 9 do 17 i w soboty od 9 lub 10 (nie wiem dokladnie) do 13. Takze duzo lepiej niz tu na 3 zmiany i kazdy weekend.Strippi mozesz mi zdradzic jak Ci sie pracuje w Orange i jak ksztaltuja sie tam zarobki?? |
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
To jest sukienka Annais Bridal model kristi
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesteś pewna, że z tej pracy Cię wyrzucą? chciałabyś w niej zostać? |
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szefem się nie martw, jeśli dostaniesz się do tego salonu to po prostu powiesz, że trafia ci się lepsza oferta, to normalne, że ludzie zmieniają pracę jeśli dostają lepszą ofertę. Niczym się nie przejmuj tylko przygotuj sie na rozmowę![]() jak będę w stanie to wpadnę
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to takie moje gdybanie, bo konczy mi sie umowa w sumie to kiedys szef mnie pytal ile juz tu pracuje, ja mu mowie ze 1,5 miesiaca, a ten na to "ooo tak krotko, myslalem, ze juz dluzej z nami jestes" i sie pytal jak mi sie podoba i czy zamierzam szukac czegos innego. A ja sie go pytam "czy to jest delikatna sugestia, zebym zaczela szukac??" a on sie zaczal smiac i mowi, ze "nie, ale ze w najblizszym czasie bedzie przeprowadzal rozmowy (bo potrzebowalismy jeszcze 1 dziewczyny na recepcje) i chcialby wiedziec"...nooo w zasadzie to wydaje mi sie, ze po tych 2 miesiacach to juz spoko mi idzie, juz wszystko umiem itd nie latam sie o cos pytac co 5 minut No ale jednak tak trudno wyczuc co oni o mnie mysla w sumie to ja jestem na miejsce osoby, ktora zwolnili, bo ponoc po 3 miechach nie umiala jeszcze zbyt wiele, a ostatnio zwolnili dziewczyne z bufetu (ale jesli o nia chodzi to przeczuwalam ze ja zwolnia od 2 dnia mojej pracy).W sumie to mi sie wydaje ze dobrze mi idzie, ale co im sie wydaje tego nie wiem :P A moja praca mi sie podoba, tyle tylko mnie denerwuje ze pracuje na 3 zmiany i prawie kazdy weekend ;/ gdyby nie to to by bylo super
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Ja się dzisiaj zobaczę z moim Tztusiem
![]() A jutro idziemy na wesele(a raczej przyjęcie)do mojej koleżanki.Chyba będę musiała się ciepło ubrać,bo podobno ma cały dzień padać i zapowiadają 7 stopni... Dziewczyny,jak liczycie wódkę na wesele?Ile na osobę?
|
|
|
|
#3788 |
|
Rozeznanie
|
Samba ja na twoim miejscu poszłabym na rozmowe, przynjamniej nie będziesz później zalowała że wogóle ne sprobowałaś, i może poszukaj na necie, często na różnych forach pisze jak jest w danej pracy, może dowiesz się czegoś ciekawego
![]() ja zmykam do mojej pracy i nie powiem bo też nie kocham jakoś specjalnie moich 2 zmian ![]() ewelinka my będziemy liczyli 0,5 na osobe, nawet dzieci i ci co nie piją, + dodatkowo coś na bramy i takie tam różne 'na zapas'
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wlasnie tez sobie czytalam na necie, ale ile ludzi tyle opinii jedni narzekaja, drudzy chwala. Wiadomo pewnie co salon to inna atmosfera itd a tez nie kazdemu taka praca moze odpowiadac Co do zarobkow to tez nie wyczytalam nic konretnego bo podaja kwoty od 800 do nawet 2200 takze nie wiem w co tu wierzyc Moze Strippi zdradzi ile jej tam zaproponowali Bo ja mam teraz 1500 na reke i nie chcialabym mniej heheh ![]() A Ty zielony motylku gdzie pracujesz? AAA jeszcze mam pytanko Pilyscie kiedys wodke o nazwie Soplica? bo u mnie w biedronce jest promocja i kosztuje 15 zl A wodke bede liczyc tak jak Motylek, czyli po 0,5 l na glowe |
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sami dostalismy weselna do domu i byla ok.ale z biedronki kiedys slyszalam od znajomego ze kupili bolsa w dobrej cenie i sie potruli wiec lepiej wziac na sprobowanie!!co do ilosci licze po 0,5 litra na glowe na kazdego goscia bez wzgledu czy pelnoletni czy nie.bedzie tez wino i alkohol "kolorowy" |
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, idź na rozmowę, dowiedz się o zarobki. Jak byś zarobiła przynajmniej tyle, ile w hotelu, to brałabym pracę w Erze
A jeśli chodzi o "Soplicę", to na ostatnim weselu, na którym byliśmy młodzi właśnie mieli tę wódkę. Goście pili ewelinko, my też będziemy liczyć 0,5 litra na głowę, bez względu na to, czy gość jest dzieckiem czy osobą dorosłą+ butelki na bramy |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, weszłam do domu i się rozryczałam. nie wiem sama dlaczego. na szczęście nikogo nie ma.
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
jesienna chandra?
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia.
ale przyszło mi teraz do głowy, że boję się jutrzejszych zajęć w "szkole". to będą pierwsze normalne, bo dwa tygodnie temu były organizacyjne. |
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
w pracy jest niestety.
|
|
|
|
#3798 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[ ja tez mam depreche.. duzoooo czekaldy i solarium.. podobno pomaga
|
|
|
#3799 |
|
Wtajemniczenie
|
oj pustki cos na wizazu wieczorkiem
pewnie wszystkie spedzacie wieczory z tzami![]() nio ja tez i dzis jakos nabbrala nas ochota na wieczorek z pizza i winkiem![]() ![]() co prawda nie powinnam jesc o tej porze pizzy nio ale raz mozna
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale one są takie pół szorty pół stringi..no ja tak mam ![]() Cytat:
a zarobki to sie przekonamy ile dostane za 1 miesiac... 15 mam wyplate 3 miesiace pierwsze to nauka...i sa mniej placone.. a pozniej juz na pewno powyzej 1000zł Cytat:
pilam soplice byla na weselu ostatnio u tż-ta kuzyna pyszna byla i nikt sie nie potrul dostalismy jeszcze 3 butelki na droge ![]() imprezki byly pozniej i smakowala wszystkim
|
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh rozmowa niestety nic tu nie da, bo jest nas na tym stanowisku 5 (do niedawna bylysmy we 4, wiec teraz niby ma byc lepiej), a w jeden dzien musza pracowac 3 osoby, bo sa 3 zmiany. Do tego 3 dziewczyny z recepcji studiuja i musza miec wolne w pewne weekendy. No ale i tak im nie zazdroszcze bo maja np 3 zmiane i do szkoly - jak dla mnie porazka no ale my z kolezanka ktora tez juz nie studiuje klocilysmy sie ostatnio, ze chcemy miec przynajmniej 1 weekend i niech spadaja. Efekt tego byl taki ze ja mialam wolna sobote i w nastepny weekend niedziele i ona tak samo ;/ Ale i tak odnioslam sukces bo zapisalam sie na wloski i nawet zrobili tak ze mam wolne wszystkie popoludnia w ktore jest kurs Takze sie ciesze ![]() I szczerze mowiac to chcialabym zmienic prace ale na taka jakas moja wymarzona a praca w erze taka mi sie nie wydaje Musze to dobrze przemyslec ![]() Cytat:
chyba kupimy jutro ta soplice na sprobowanie tylko nie wiem kiedy bedziemy ja probowac bo ja antybiotyki biore a my juz z Tż w bielsku jestesmy tz chrapie, a ja mam nadspane przez ta chorobę i nie moglam zasnac wiec weszlam na neta
|
||
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie z wodka nie mozna przesadzac...bo kazda jak sie za duzo wypije to sie stroje
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Sas --> gdzie Ty będziesz ślubować, bo mignęłaś mi na kielceckich pannach młodyc? Wczoraj dowiedzialam się, że taka oprawa introligatorska kosztuje 25 zł :hura: tak więc podwójna introligacja + cena papieru wizytówkowego wyniesie nas ok. 70 zł za wa albumy :hurra: w takim razie zrobię jeszcze księgę gości
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-10-04 o 08:10 |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i cześć
Mam malutko czasu ostatnio na forum, ale muszę się pochwalić jednym KOLEJNY WEEKEND Z MOIM SŁONECZKIEM |
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
czesc czesc
ale dzisiaj tutaj spokój....ja zaraz zaczynam sprzątać mieszkanko....bo później z tż-tem wieczór jupi
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz sie nie moge doczekac wybierania sukienki. JUz bym chciała pojeżdzic po salonach, co prawda za wiele ich w poblizu nie mam ale zawsze coś. ale jestem przekonana , ze zdecyduje sie na uszycie bo jeszcze nie tarfiłam na taka sukienke jaka bym chciała. Poza tym kompletuje powoli garderobę mam juz białę pończochy welon i buty ale co do butów to jeszcze mam problem (wiem że to nie ta kolejność kompletowania stroju ale cóż....okazja )
|
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że dużo radości ci to daje i o to chodzi![]() Cytat:
ale mnie wzięło, masakra, od wczoraj mam taką seksowną chrypę, że szok Do tego katar... ale z tym walcze, musze do poniedziałku wyzdrowieć Tż mnie dziś wygrzeje, więc szybko powinnam wrócić do siebie![]() Aaaaa w końcu idziemy na nauki, trwają od 20-25.10, zawsze wieczorkiem. Musimy się w końcu za to zabrać, żeby potem mieć z głowy. |
||
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

jakis czas temu na salonie era niedaleko miejsca gdzie mieszkam zawislo ogloszenie ze szukaja kogos do pracy
wyslalam tam cv i dzis dzwoni do mnie gosciu czy nadal jestem zainteresowana i ze chcialby mnie zaprosic na spotkanie kwalifikacyjne. Na spotkanie niestety nie dam rady isc bo ono jest ogolne dla wszystkich (tak przynajmniej zrozumialam) a ja mam wtedy 1 zmiane. Ale koles kazal mi zadzwonic jak skoncze prace w ten dzien i jakos inaczej sie umowi tylko ze mna (przynajmniej dzis tak mowil, bo spotkanie jest za tydzien wiec nie wiem czy mu sie nie odmieni) I teraz mam dylemata
bo wiecie czego sie najbardziej obawiam szukajac nowej pracy?? Jak ja sie zwolnie z tej, co powie szef itd. A przeciez i tak za miesiac konczy mi sie okres probny i sami moga mnie wywalic
A jeszcze tez obawiam sie ze w nowej pracy bedzie gorzej niz w tej ktora mam obecnie 

Ze stresa, ze mam dzis pierwsze zajecia na uczelni sie zestresowalam i nie moglam zasnac(swoja droga we wrzesniu moja uczelnia niezle mi dala sie we znaki, juz myslalam, ze psychicznie i fizycznie wysiade...).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Na dodatek zgasł mi jak jego szef z synem wjeżdzali. No myślałam że zawału dostane. Wiedziałam dobrze że on zaraz też podjedzie. I kurcze jak mi tak nie chciał odpalić, to bałam się że będę musiał do nich zadzwonić i poprosić o pomoc
bo stałam tam, jakieś 4minuty. Spóźniłam się do pracy 40 minut, dobrze że nikt nie zauważył.

(wiem że to nie ta kolejność kompletowania stroju ale cóż....okazja