2008-10-03, 13:57 | #121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: glupia zazdrosc o ex;/
Cytat:
2008-10-03, 14:07 | #122 |
Raczkowanie
|
......................
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2009-02-20 o 18:32 Powód: ... |
2008-10-03, 21:15 | #123 |
Raczkowanie
|
Eh no wszystko ok, ale to by mnie z rownowagi wyprowadzilo... Podziwiam Cie za zachowanie zimnej krwi.
U mnie nowosci... Otoz, bylam wczoraj na dyskotece szkolnej, na ktorej niestety musialam byc obcecna. Byl ze mna Wojtek, ale poszedl pogadac z kumplami. Ja stalam z moja wychowawczynia o ktorej juz wspominalam i z kumpelami. Owa wychowawczyni zaczela podpytwac moja kolezanke o jej dawna milosc. Ona zaczela opowiadac, jak to jedna z nauczycielek ja skrzyczala, ze niby sie maca z owa miloscia, gdzies tam w szkole. A ona jej odpowiedziala "A przeciez Wojtek z H moga sie macac..." I znowu mi sie humor zepsul... Jak tak ich pamietam jak sie tulili zawsze... Wrrrrrrrr... W ogole zla dzisiaj jestem dlatego wybaczcie moj ton... |
2008-10-03, 22:26 | #124 |
Raczkowanie
|
......................... ................
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2009-02-20 o 18:33 Powód: ... |
2008-10-03, 22:33 | #125 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny A sprobujcie pomyslec w ten sposob:
Teraz on jest waszym facetem i te babska niech zauja. Wy jestescie teraz górą One kiedys byly w jego ramionach i teraz mogaa tylko tesknic za tym co bylo i zazdrosic. Juz wam go nie odbiorą, bo teraz jestescie najwaznijesze dla tz i zadna laska nie moze juz polozyc na nich reki
2008-10-04, 11:19 | #126 |
Raczkowanie
|
......................... ....
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2009-02-20 o 18:34 Powód: ...... |
2008-10-05, 08:46 | #127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Biedny chlopak xd Nie wiedzialam, ze jestescie razem tak dlugo swietny staz;] Madaaa ten sposob myslenia jest swietny xd tylko trzeba na niego duzo czasu poswiecic, zeby wyszlo |
|
2008-10-05, 11:02 | #128 |
Raczkowanie
|
......................
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2009-02-20 o 18:34 Powód: ........ |
2008-10-05, 23:20 | #129 |
Raczkowanie
|
ja jestem pewna ze ex mojego Tżta mnie obgaduje.. i to jeszcze z żoną brata tżta bo sie bardzo dobrze znaja i sie zawsze razem trzymaly ;/ nie lubie ani jednej ani drugiej :/ Staram sie nie myslec o niej ale jakos nie idzie;/ musze sie w koncu zajac swoim zyciem. teraz ja z nim jestem wiec chyba powinnam sie z tego cieszyc a nie stwarzac ;/
2008-10-06, 00:52 | #130 |
Rozeznanie
|
Powiem tak... to bardzo niestosowne z jego strony ze opowiedzial Ci o tym wszystkim.. Chocby nie wiem jaki by byl, to uwazam ze kompletnie nie ma wyczucia. Ja wrecz zwrocilabym mu OSTRO uwage na to, ze nie chce wysluchiwac o jego podbojach i o H. Jak Ty masz sie czuc w takiej sytuacji...zero wyobrazni z jego strony. Moze chcial pokazac jaki to on fajny ale troche mu nie wyszlo. Sama z mojej wlasnej ciekawosci wypytalam mojego TŻ o jego ex i chociaz byl baaaardzo dyskretny i prawie nic mi nie powiedzial to i tak juz w glowie urodzily mi sie rozne mysli na jej temat. Stanowczo uwazam, ze nie powienno sie mowic o swoim ex, ani on ani Ty. Powiennas z nim o tym porozmawiac.
2008-10-06, 15:12 | #131 |
Raczkowanie
|
Mam wrazenie, ze na takich wrogow w rodzinie, juz sie nie da nic zrobic. Skoro sie kumpluja, to obie wiedza lepiej. Tak to juz zwkle bywa. Najlepiej to po prostu te obgadywanie ignorowac. To chyba najlepsze co mozesz zrobic. Gdybys bardzo bronila swojego zdania, moglyby pomyslec, ze sie boisz, ze tak fatycznie jest.
Ignoruj. Reszta sama przyjdzie. onemi ten temat juz mamy za soba. On nie wspomina juz o H, chociaz nie przecze ze dalej o niej mysle. Ale juz mi to zaczyna zwisac powoli. Wojtek pozwolil mi juz kilka razy odczuc, ze mu na mnie zalezy i ze mnie kocha i zadna ex niczego miedzy nami nie zmieni... |
2008-10-07, 00:47 | #132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czemu mnie tak wkurza zachowanie bratowej tżta... może dlatego, że ja z natury jestem dla wszystkich miła, i po prostu nie potrafie odwrócić się tyłkiem do kogoś i z góry coś do niego miec i go nie lubieć... :/ a co do tego mówienia o ex naszych tżtów przy nas.... na początku sama jakoś się wypytywałam o nią. tzn nie wypytywałam, ale jakoś przypadkiem dowiedziałam się ze byli 5 lat ze soba.. pozniej w trakcie naszego związku dowiedziałam się ile już nie byli razem... on chyba od razu znalazła sobie kogoś... a my zaczęliśmy być ze sobą po chyba pół roku.. w sumie gdybym wiedziała, ze tak krótko po zerwaniu to nie wiem czy by było tak samo.. jakos inaczej bym to wszystko zrobiła..no ale stało się jak się stało pozniej pytałam się czemu nie są razem. powiedział, że jakoś to za długo trwało i było zle juz od dawna.. itp i wkoncu musiało sie to skonczyc.. pozniej jeszcze pare rzeczy mi o niej mowil, ale tylko jak ja sama sie pytalam. raz jak sie wkurzylam , ze co ona tak do niego wypisuje na gadu to cos tam powiedzial ze czemu mialby z nią nie pisać, że ma się do niej nie odzywać teraz? a ja powiedzialam, ze skoro nie była dla niego taka miła jak byli ze sobą to niech teraz spada i się nie przymila a on" az taka zła to nie była" strasznie mnie to wkurzyło bo ją bronił i pamiętam o tym do dziś ale nie okazałam mu tego. od tamtej pory nigdy jej nie broni czasami mi o niej wspominał ale zaawsze były kłótnie itp. a z tymi zdjęciami w antyramie to nie było tak ze kazałam mu je wyrzucić, sam je wyrzucił, powiedział, ze ma je gdzieś. nie wiem czy to prawda, czy moze je gdzies schował... nie interesuje mnie to teraz. ale to nie zmienia faktu ze czesto o niej mysle :/ ale zauwazylam, ze jak np jestem z tżtem i o niej pomysle, to już coś sobie wymyślam, że np on coś z nią tam kiedyś i zaraz jestem wkurzona na niego, a on nigdy nie wie o co chodzi.... musze przestac. wiem ze mnie kocha i ze mu na mnie zalezy, juz nieraz pytał czy za niego wyjde ) chociaż nawet rok nie jestesmy. pierscionka nie dostałam, bo powiedzialam, ze nie chce narazie. może keidyś jak bede na niego gotowa. codziennie powtarza ze jestem dla neigo najwazniejsza, i on dla mnie też jest, ale czasami tak mi odwala,ze nie widze innego wyjscia jak tylko rozstać się 0_O strasznie sie rozpisałam ale moze w koncu wyrzuce to wszystko z siebie i mi przejdzie i juz bedzie ok nigdy nie pozwolcie zeby tż opowiadał wam o byłych, ani wy tego nie róbcie, bo pozniej bedziecie sie tylko zadręczac i to moze popsuć cały związek. gdybym wiedziała ze tak bedzie, gdybym miała jakies doświadczenie to napewno nigdy w zyciu ani słowem bym się nie odezwała o niej... no ale trudno.skąd mogłam wiedziec, ze to bedzie tak boleć, skoro jest moim pierwszym....
2008-10-07, 07:03 | #133 |
Raczkowanie
|
......................... .........
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2009-02-20 o 18:35 Powód: .. |
2008-10-11, 09:01 | #134 |
Raczkowanie
|
nowakowamonika sa rozni ludzie na swiecie. Laska achowuje sie nie fair, nie ukrywa ze Cie nie lubi, chociaz pewnie nawet Cie dobrze nie zna. 'zauwazylam, ze jak np jestem z tżtem i o niej pomysle, to już coś sobie wymyślam, że np on coś z nią tam kiedyś i zaraz jestem wkurzona na niego, a on nigdy nie wie o co chodzi..' ojjj skad ja to znam xd
Jak wiadomo, czlowiek uczy sie na bledach. Niewarto ich pozniej powtarzac... A kolezanka nade mna ma calkowita racje Idz i sie baw |
2009-02-04, 21:43 | #135 |
Zadomowienie
|
'zauwazylam, ze jak np jestem z tżtem i o niej pomysle, to już coś sobie wymyślam, że np on coś z nią tam kiedyś i zaraz jestem wkurzona na niego, a on nigdy nie wie o co chodzi..' ojjj skad ja to znam xd
chyba w takim razie wszystkie tak mamy:P nienawidze tego co czasami roi się w mojej głowie zupełnie bez powodu i zachowuje sie jak głupia suka, może nie tyle co się obrażamj ale jest mi zwyczajnie przykro i nie mam ochoty się odzywać a moj biedny niczemu nie winny TŻ() nawet nie wie o co chodzi gdyż oczywiście moja damska duma nie pozwala mi na to by powiedzieć co jest! nie w tej sprawie:P generalnie nie mam powodów do takich sytacji TŻ wie, że jestem atrakcyjna i to on chociaż w zupełności nie ma powodów jest strasznie zazdrosny i boli go to co było kiedyś jeżeli chodzi o mnie. Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata jestem z nim meeeega szczęśliwa! Nigdy nie byłam z nikim tak długo ani on nigdy z nikim tak długo nie był. Ja byłam TĄ pierwszą i on był TYM pierwszym. Okoliczności czasami były nieprzyjemne ponieważ dużo lasek leciało i leci na moją miłość generalnie nie raz byłam wyzywana przez ów panny Jeżeli natomiast chodzi o wczesniejsze związki mojego TŻ..w zasadzie to długs historia ale złamał serce zwłaszcza jednej(i nie jednej) dla mnie więc to one są zazdrosne alee.. jak któraś z was wyżej napisała to JA jestem z nim to MNIE kocha a reszta głupich panien niech cmoknie sie w 4litery bo nie ma do mnie podjazdu |
Nowe wątki na forum Intymnie |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.