|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
podobno studenci gloduja..
ja tu jestem caly czas napchana! ![]() wlasnie zostaly nam 2 grzanki z jajkiem.. ktos chce? ![]()
#4382 |
Zakorzenienie
|
jak cudownie jest się wyspać w moim łóżku
![]() muszę iść po zeszyty bo u mnie kosztują 6 zł, a takie same znalazłam w KRK za 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tez poki co to lodowka pelna ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
ja tez chciałam kołozeszyty ale u mnie kosztuja 30 zł i innych nie widziałam [ takie z kolorowymi kartkami ]
wie cjuz zostane przyz wyklych duzych, trudno...
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze w papierniczym dostane jakies niedrogie i jak dla mnie moga byc nawet biale kartki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
qr.wa qr.wa qr.wa mać!
![]() był post - nie ma posta! ![]()
#4387 |
po prostu Em :)
|
To ja jestem jakaś inna, bo też szukam kołozeszytów, ale z białymi kartkami, a wszędzie są kolorowe!!
![]()
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
ja sobie kupię chyba właśnie kolorowy, bo biały już mam
![]()
#4389 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niestety nie dam rady przeczytac wszystkich postow, bo caly tydzien bylam bez neta, w dalszym ciagu nie mam go w krk i tak tylko przy okazji wpadlam do Was. Aktualnie jestem w domu. W Krk jest super, swietni ludzie, warunki mieszkaniowe nie sa najgorsze. Da sie przezyc. Plan juz sobie ulozylam. Piatek mam caly wolny. W sumie 12 godzin zajec. 6 egzaminow w sesji. Studentki z Krakowa!! Jakbyscie sie chcialy spotkac to tamtam zostawiam swoj numer koma. Serdecznie pozdrawiam... Buuuuuziaki ![]()
#4390 |
Zakorzenienie
|
Shi, sama mogłaś sobie plan ułożyć? Wy też dziewczyny??
U mnie na spotkaniu org. mówili, że w piątek nie ma zajęć, a okazało się że mam ![]() Ja co drugi wtorek mam jedynie wolny i to by było na tyle... Aktualnie spisuje notatki z ekonomii, których mam w połowie w swoim notesie ![]() ![]() ![]()
#4391 |
Zakorzenienie
|
Tak, DsC, sama sobie ukladalam plan. Dostalam taki duzy grafik, z jednym terminem wykladów i kilkoma grupami cwiczen i w ogole z roznymi przedmiotami. I moglam sie zapisac na te, ktore mi pasują i na grupy, ktore mi odpowiadaja. Calkiem fajnie.
I cos czuje, ze rzadko bede na cwiczeniach z politologii, bo mam w czwartek od 16:30 do 18 :/
#4392 |
Zakorzenienie
|
DsC ja robilam notatki z mikro ostatnio i zapisalam wlasciwie wszystko, wszystko wyjasnilam, i jeszcze pokolorowalam sobie niektore rzeczy
![]() Shi, a mozna byc rzadko na cwiczeniach? u mnie mozna miec tylko 2 nieobecnosci, potem sa trudnosci w zaliczeniu.. co lepiej...mamy tez zaliczenia z wykladow ![]()
#4393 |
Zakorzenienie
|
Vill, sama nie wiem. U mnie tez pewnie mozna 2 razy nie byc. Ale przy dobrych wiatrach. Bo kurcze, pozno mam strasznie i zimą bedzie juz ciemno, a ja mam Wydział w lesie w ogole i to chyba z 10km od Krakowa.
#4394 |
Zakorzenienie
|
Shir godzina 18 to wcale nie jest tak późno jak na kończenie zajęć, wiele osób ma do 19.30 lub do 20 lub nawet pózniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Shir, to niefajnie :/
ja na szczescie wszedzie mam blisko, tylko wczoraj jakos mi bylo nie po drodze na cwiczenia.. wrocilam do pokoju o 6 rano .. i ze ja mialam byc na uczelni za 1,5h z mega kacem? ![]() wiec wolalam juz nie isc, i wiecej w czwartek nie przeholowywac.. ![]()
#4396 |
Zakorzenienie
|
Vill, ja 4 dni bylam w KRK i 4 dni balowałam na całego. W czwartek bylo dramatycznie i na uczelnie w piatek rano pojechalam na takim kacu, ze szok. Jak nie wylece w lutym to bedzie cud normalnie.
#4397 |
Zakorzenienie
|
Ja również witam i też nie zdołam przeczytać wszystkich stron.
Na studiach jest ciężko, szczególnie gramatyka praktyczna daje mi wycisk niesamowity, bo większość pierdół, które tam robimy, ja w szkole nie przerabiałam. Ceny podręczników mnie powalają, nie wiem, w jaki sposób dam radę jej kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Vill - my po prostu nie zdążyliśmy, tak ta babka szybko dyktuje.
Shi - to fajnie, że mogłaś sobie sama plan ułożyć, wg. własnych upodobań...szkoda, że nie każdy ma taką możliwość :/ ... u nas ćwiczenia są obowiązkowe, chodzić trzeba - a jak cie nie ma to masz pecha ;] na ekonomii wykłady nieobowiązkowe, babka ma to w dupie, że tak powiem, ale dla uczęszczających stosuje ulgi w postaci 5 z zaliczenia ![]() na ang. może mnie nie być tylko dwa razy! a o reszcie nie wiem, bo jeszcze nie miałam ![]() ile macie w sumie przedmiotów?
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz ide na randke z kolesiem, ktorego imienia nie znam [o losie! ![]() a potem ide na gore na impreze, a ze ja juz po jakiejs szklance wodki jestem niezle pijana takze.. o nieeeeeeeeeee! ![]() [od poniedzialku sie ucze... yhhy ![]()
![]() |
#4400 |
po prostu Em :)
|
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Ja mam, o ile dobrze liczę, 9 przedmiotów:
- pisanie - praca z tekstem - mówienie - gramatyka praktyczna - gramatyka opisowa - fonetyka - wiedza o krajach niemieckojęzycznych - łacina - literaturoznawstwo - wstęp do językoznawstwa A nie, to 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zadomowienie
|
niestety
![]() ja jutro będę robić notatki z nauki o ziemi, bo juz mam zapowiedziane zaliczenie ![]() Cytat:
![]() nauka o ziemi podstawy geodezji z geomatyką matematyka informatyka rysowanie map wf j.angielski a poza tym jestem chora ![]() ![]()
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam zapowiedziany już test z gram. praktycznej. Zaraz idę do nauki, bo babka jest cholernie wymagająca. I kilka kartek ćwiczeń do zrobienia. Ech, zaczyna się.
W ogóle mam szansę zaliczyć tak gdzieś za miesiąc łacinę za cały rok, babka dała mi zagadnienia, ale nie wiem, czy spróbuję, bo muszę parę rzeczy się nauczyć, gdyż niektórych nie miałam na łacinie w LO. Ale miałabym już z głowy łacinę w semestrze zimowym i letnim też. |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Moje przedmioty:
Biologiczne podstawy zachowania Wprowadzenie do psychologii i historii myśli psychologicznej Kierunki rozwoju psychologii Filozofia z elementami logiki Komunikacja interpersonalna Logika Technologia informacyjna j. angielski w-f czyli w sumie 9 |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
A, zapomniałam o WFie. Ale mam zwolnienie, więc nie zwracam uwagi na ten przedmiot. Drugi język obcy wchodzi mi w II semetrze.
I będę mieć filozofię w sem. letnim. Na szczęście po polsku ![]() Poza tym jestem jedyną osobą na roku, która zdawała podstawowy niemiecki. Przynajmniej jedyna, która się do tego przyznaje. Zaintrygowałam bardzo babkę od literaturoznawstwa, dlaczego jestem na germanistyce. Powiedziałam, że sama tego nie wiem ![]() Na zapleczu ujawniłam swoją facjatę, więc, baboszki, szybko, zanim się nie rozmyślę i nie skasuję :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugi dzień już siedzę na necie szukając jak się wypełnia jakiś dokument do celnego i lipa. Wszystcy nigdy nie mają problemu, paczka od ręki, tylko zawsze mam pecha. Mam nadzieję, że jak tam pojadę raz to wystarczy i nie będę musiała tam jeździć codziennie ![]() Mamcia kupiła mi dzisiaj nową kurteczkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wazne ze mam piatek wolny i sie ciesze z tego ![]() 9 ![]() Dziewczyny czy moze mi ktoras podeslac link do tamtam bo mi sie lista zakladek usunela :/ Plis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
czesc Babuchy!
lelusia zyje i nadaje z torunia jest super, z dziewczynami sie dogaduje.. zaraz ide na immatrykulacje juz mam neta, wiec bede was nawiedzac czesciej sasasasa |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
ja mam 8 przedmiotów:
matematyka fizyka geomorfologia i modelowanie rzeźby terenu geodezja podstawy geptechniki i geologia złóż TI bezpieczeństwo i ergonomia pracy wf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.