![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
ile moze zmienic jedno słowo, jeden gest zaufanie to połowa sukcesu w miłości nie puszcze Cie, nigdzie sam stad nie pójdziesz walczy się do końca. Napiszemy sobie inny scenariusz. Nieustanne poszukiwanie telefonu, z nadzieją, że zadzwoni. Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa, jak ja Cię kocham. ;ddd < 33
Ciężar niewypowiedzianych słów. Brak mi tchu. Tak zwyczajnie mijasz mnie... A czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart. Drugą noc już nie śpię. Kochać Ciebie zawsze pierwszy raz. Jak beznadziejnie i beznamiętnie... Nie załamuj rąk. Chroni nas Bóg! A my z dźwięcznego niepokoju... Z niecierpliwości strun spragnionych. Pod gniewem rozpalonych dłoni... Pokój bez widoku na przyszłość. Zmyślony świat. Szara rzeczywistość... Przestrzelona jakimś nieostrożnym słowem. Spójrz. Świat z nas drwi.
#2703 |
Zakorzenienie
|
dawno mnie tutaj nie było..
1.mogę prosić jakieś opisy o tym, że się boję, że wszystko między nami pryśnie? że nie będzie już takiego Jego, takiej mnie? że wszystko się zmieni? a że nie chcę tego, bardzo.. 2.jakieś o naszej kolejnej miesięcznicy, ale tym razem spędzonej osobno.. niestety ![]() coś ode mnie: Gdyby ludzie mówili tylko mądre rzeczy, wielu przestałoby gadać.. Słońce przytuli nas do swych rąk, ze świata czterech stron.. Więc prowadź nas do nikąd, prowadź jak najdłużej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Przyczajenie
|
Oczy chcą tego o czym ludzie śnią, oczy chcą tego czego nie sięga dłoń
Bo w oczach tkwi siła duszy. ...oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem. ... zamykam oczy i biorę się wgarśc.. nie ma czym przejmowac sie... Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje. Są chwile, kiedy czuję, że spadają mi z oczu wszystkie zasłony. ...tłum ma zbyt wiele oczu, by mieć spojrzenie. Każdy ma taki świat, jaki widzą jego oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
* and i can't be a perfect.
* a kiedy się uśmiechasz rób to tylko dla mnie. * Całe piękno jest w nas. W naszym sercu największy skarb. * była zawsze sobą i nigdy za to nie przepraszała. * i wish you were here before it's to late. // chce żebyś był tu zanim będzie za późno. * zatrzymać czas na chwile zapomnieć się i śmiać. * i wyjść na świata szczyt choć raz.
![]() |
#2706 |
Przyczajenie
|
Macie może coś o rozczarowaniu ? Proszę o pomoc ... Chcę wyrazić że spodziewałam się od chłopaka czegoś innego a dostałam coś zupełnie innego
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
Prosze o opisy związane z tym ze idę dzisiaj do wesołego miasteczka z przyjaciółmi, o zabawie i o tym ze będzie wesoło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Przyczajenie
|
Chłopaku, pożegnaj się ze swymi marzeniami
Czy jesteś gotowy na tak wielką stratę Czy poświęcisz wszystko za nic? Przecież wiesz jak jest Znów to samo... Moje błędy a Jej ból Z własnego, głupiego wyboru teraz nie masz honoru A charakter jak szmata, to Twoja strata Jesteś zawiedziony, w****iony na swe otoczenie, bo się nie udało? Przez to wszystko najwięcej tracą Ci, co zbyt wiele poświęcają |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
BAN stały
|
ej, za krótka trwa godzina. niech się chwila ta zatrzyma.
Świat wypadł mi z moich rąk, jakoś tak nie jest mi nawet żal.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Przyczajenie
|
.
#2712 |
Zakorzenienie
|
Proszę o opisy związane z tym, że przez życie lepiej iść samemu
![]() Nie zwracać uwagi na innych i nie przejmować się niczym.. że wolność jest piękna i życie również ![]() AnusiaPn Ubóstwiam Twoje opisy ;* Twoja Imaginacja agatee kee Domiiniisiia ZAKLETA KSIEZNICZKA frizz styrana Plotkaraaa nastychick Marcelinkaaa z góry dziękuję ;** ![]()
#2713 |
Raczkowanie
|
dzieki za poprawe ![]() i sory za błędy. * kiedy ewa dać nie chciała uciekała na drzewo ![]() * budzi sie zapłakana, we łzach przeklina drania.
![]() |
#2714 |
Raczkowanie
|
nie ma życia na księżycu, a na ziemi nie ma szans ![]() Później była wiewiórka... Ale jej nie kochałam... Czyste pożądanie wiesz, że to lubię.. dalej ..dalej rób to .. . ![]() 'dziś jesteśmy tymi ludźmi przed którymi ostrzegali nas rodzice' tak tak jestem trochę inna Z LISTY ![]() To niemożliwe chociaż proste tak,to nierealne ale mocno chce;];];]*** Ile będziesz żył marzeniami, weź się do roboty dzieciaku... Po prostu razem...od zawsze i na zawsze <3 ;* ![]() ![]() Śmiać...kochać...żyć! Tylko z Tobą! : ![]() jak przyjdzie ochota to i pies kota wyłomota ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
~Dość mam czekania na Twój ruch, życie biorę w swoje ręce!
~A najbardziej wkurza kiedy on nie zauważa.. ![]() ~Do cholery no kocham Cię! ~A może mam jeszcze postawić drogowskaz i obkleić się neonami? ![]() ~Zamknij się i mnie w końcu pocałuj ![]() ~Zmęczona zwracaniem na siebie Twojej uwagi.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam życie szczere, mam spokój i jestem wolna Szukam tego snu gdzie indziej. Sama, w pojedynke. I uwierz, jest droga, którą odnajdę sama. Umiesz liczyć? Licz na siebie. Bezwględnie. Mogę z Toba porozmawiać. Ale wierz mi, żyć bede sama. Ty umiesz kochać, ja umiem unieść się na szczyt i uśmiech kryć wśród słodziutkich słówek nigdy nie zagubić siebie Nie bedę ufać nikomu. Bo tylko sama sobie mogę dać szczescie. Jak wielką czescią jest połowa? Nie tak wielką, żebym żyć bez niej nie mogla : ) Kolorowo. Cudownie. Bo bez żadnego chama obok. Czego chcieć wiecej procz tego co mam?! Ja nie chce do nieba. Ja niebo mam tutaj. Czasem chodzi o to, by móc pozwolić sobie na zmiany. Nareszcie przyszedł ON! Szczęśliwy czas! ;D Moze cos podpasuje ![]()
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Pozytywny stan nawinął.
Ciężko oddychasz z ostatnią chwilą na ustach. Nieprzytomnie szczęśliwa. <3 Znalazłam ten dzień w którym zgubiliśmy szczęście.! ![]() Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłam.
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
Póki co jesteś moją imaginacją
ucieleśnij sie nadejdzie jasność... ![]() jaram się tobą jak palacze Holandią bez Ciebie czuję Sahare daj mi pic obok Ciebie w niebie nie jestem sama ![]() ![]() Ty masz to coś czego nie ma nikt inny dlatego chce z Tobą być ![]() jesteś powodem dla którego nie chce sama spać marzenie każde zmieńmy w czyn... co dzień mam Cię w sercu i w głowie Chce być z Tobą...z Tobą żyć... ...po to żyje słonko by do Ciebie wracać każdą nocą... P.S nadajesz sens memu życiu! ![]()
#2719 |
Raczkowanie
|
"..obiecaj mi, że widze Cie ostatni raz.."
mYślAlam twaRda bEdE jAk sTaL.. poOmyLiłAm Się.. Materialna Dziwka!! "obyś ze swej mądrości nie zgupiał" ![]() Życie ma i ciemne strony - to resztka jego przyzwoitości. Chce Ciebie Dotknac,pocalowac,chce Miec Na Zawsze!! Tylko mnie nazywa ' kochaniem ' To mój teren pod jego ubraniem... ![]() Bądź gotów znosić chwile niewygody w imię trwałej poprawy.
#2720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
pieprze Cie nad życie.
możesz mnie posolić albo (... ) Dziewczyny, czy któras mogłaby mi to przetłumaczyc na angielski? czy nie pomyślałeś żeby poświęć mi trochę więcej czasu? bądź samo - poświęć mi więcej czasu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645771 wymianka ciuchowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=646388 wymianka kosmetyczna Edytowane przez zakrecoOona Czas edycji: 2008-10-04 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
![]()
*Dlaczego jestem taka głupia, że wiedząc na pewno iż inni są głupsi, nie chcę być od nich mądrzejsza?
*Lubię się sparzyć i spokojnie koić ból apotem mówić, że tak chcę *Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia *Zaczekaj chwilę...Chcę z Tobą porozmawiać...a potem Cię pocałuję. Zaczekaj... *was willst du mehr? - czegóż Ty jeszcze chcesz? *Z Tobą byłam więcej warta *Sex to też sztuka, w dodatku bardzo przyjemna... ![]() *Będziemy razem dzielić radści i kłopoty. Ja wezmę te pierwsze, weź drugie mój złoty *Pijak żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej ![]() *Co robisz gdy kogoś kochasz? Walczysz Jak powtórzyłam jakieś to wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I cieszę się, że masz takie podejście do życia. ![]() * "...i tak wielu nas zniewala wolność, którą mamy w rękach..." * Bo kpie sobie z życia I śmieje się ze śmierci... * 'Czas, kiedy wszystko jest wspaniałe.. pod każdym względem dokonałe.!' * wstałam spojrzałam przez okno i pomyślałam piękny ten mój świat. * Mam swój własny świat przestałam płakać.. * Pamiętaj, że 1min gniewu odbiera Ci 6o sekund szczęścia * 'niebieskie migdały przepełniają myśli. świat jest niemal doskonały.' * radośnie. i tak do końca świata i jeden dzień dłużej może być. ((; * pełna optymizmu. pier.doli wszystko co nie jest cacy. Chyba nie o to chodziło. ![]() * Wyścig do szczęścia. * To był tylko sen. * Gdy wstaje nowy dzień, a z nim nowa nadzieja. * Pozostaną wciąż niespełnione marzenia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'W jego czach zakochana, zbiera serduszka z kącików ust.' 'Twoje oczy- moje małe. niebieskie. prywatne najpiękniejsze niebo.!' 'miłość ma niebieskie oczy..' '..te niebieskie Twoje oczy skradły duszę mą.. ' 'niebiańska rozkosz niebieskich iskierek miłości..' Cytat:
'W przyjaźni zdarza się falstart..' 'Różne są przyjaźnie.. fałszywe.. niemiłe.. niewyraźne.' 'złamana przyjaźń.. złamana ja.' 'Przyjaźń choć piękna jest.. to często zanika gdzieś..' 'Dziś nastała dla mnie noc.. znów przyjaźń straciła swoją moc.' 'Przyjaźń.. słowo obojętne.. przecenione..' Cytat:
'gorzki smak rozczarowania..' 'Czy warto było.. Tyle iść.. by znów się rozczarować.' 'rozczarowana.. oszukał mnie los.' 'Miały być gesty pełne miłości.. A jest rozczarowanie i serc rozdarcie.' 'rozczarowanie.. - kochanie..' Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 'ja już mam swoje małe. niebieskie. prywatne. całkiem szczęśliwe niebo.!' 'Żyć tak prawdziwie aż do dna! tańczyć na deszczu, gonić wiatr!.’ 'Życie- taki mój prywatny cud.!' 'życia karuzelą wiruję w zachwycie.' 'iść swoją drogą.. wolna. szczęśliwa. nie zważając na nic.!' 'mam życie w garści.. wolność i dystans do wszystkiego. idealnie.' 'moja radość niczym nie zmącona.. jedyny podmiot zdarzeń- JA..' 'i swoje skrzydła unieść z omdlenia uchwycić szczęście co w nocy się śni' 'W walizce noszę sposób na życie i okulary ciemne o świcie..' I opisik na dziś: 'Nadzieję wyślę poleconym listem.. zamiast znaczka uśmiech przykleję.' AHA! i proszę o życzenia dla Młodej Pary.. na telegram ![]() ![]() buziaki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
zasypiam samotnie z nadzieją, że obudze się
przy tobie, lecz gdy rano otwieram oczy, zamiast ciebie na swojej drodze widze tylko cierpienie. głuchy, niesłyszalny krzyk . w mroku zagubiona szukam światła, ratunku pytanie: Kim jestem? nie warto mówić ludziom o sobie, oni i tak nic nie zrozumieją. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Opisowy miszmasz
![]() The thing that I feel is stronger than love believe me / Uczucie, które czuję jest silniejsze niż miłość, wierz mi You’re something special / Jesteś kimś specjalnym You leave me breathless / Zostawiasz mnie bez tchu Muzyka dziurawi niebo Nie ma złej pogody są tylko niewłaściwe ubrania Wszystko co piękne dojrzewa powoli Chwile szczęścia którymi się cieszymy, przychodzą niespodziewanie. To nie my je chwytamy, ale one nas chwytają Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości M. Achard
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
Jesli co 2 pomysł wydaje Ci sie genialny ... to dopij wodke i idz spac
![]()
#2728 | ||
xoxo
|
Cytat:
I te kradnę ;D Cytat:
rozczarowanie to takie paskudne uczucie __________ Będziesz moją miłością ? rzuć wszystko i chodz się całować ;D jestem obiektem twoich pragnień choć zrobimy show ;D
![]() |
#2729 |
Przyczajenie
|
Don't worry Don't cry, say F**K you and smile
![]() Mam w sobie morderce, chcę zjeść Twoje serce ![]() Im mniejsza jaszczurka, tym większą ma nadzieję, że zostanie krokodylem. Dajmy sobie siana z całowaniem i chodźmy coś zjeść ![]() Atakują klony, będą nas miliony ![]() Co było pierwsze, pies czy kot? ![]() Nie jesteś idiotą, oprócz chwil kiedy jesteś ![]() Być kobietą to trudne zajęcie bo polega na zadawaniu się z mężczyznami Wiesz dlaczego upadamy? Żebyśmy mogli się pozbierać! Nie można zjeść ciastka i mieć go Władze umysłowe, czemuście mnie opuściły? ![]() Pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej Zabijam w snach, moje obcasy dziurawią serca... z oka błyskiem, gdy wytryśniesz krzykiem obudzimy świt Me serce to dynamit, tylko iskry mu brak Zagubienie to pierwsze stadium samotności. Gdy Twe serce milczy pod ciężką żałobą, wiedz, że co noc umieram wraz z tobą Zima i mrozy to nie czas na kwitnięcie poziomek ... Zaproszę cię głębiej .. Przekroczymy dziś granice nieba-piekła, dobra-zła Ja ci, kocie, dam łakocie jakich wcześniej nie dał nikt <3 Męczące te bezsenne noce i utykanie zegara... Za wszystkie uśmiechy, które nigdy do mnie nie dotarły ... Ufaj Tym Co Nie Warci Ufania, Kochaj Tych Co Nie Warci Kochania.. Ludzie sie nie zmieniaja, to my poznajemy ich lepiej Z radością chcę powiedzieć Ci, ze Cię kocham ![]() Niech ten sen słodko trwa, Ty masz mnie, a Ciebie ja..<3
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
*By Cie dotykać deszczem się stanę, by spływać tysiącami pocałunków po Twych policzkach zaklętych w małe kropelki
*A gdyby nawet kochać znaczyło umrzeć, to chciałabym umrzeć i tak ciągle umierać wiele tysięcy razy *Nie spisuj nikogo na straty, cuda zdarzają sie co dzień *Ja jestem wolna, mam swoje zdanie.. *Quidquid agis, prudenter ages et respice fanem - cokolwiek czynisz mądrze czyń i oczekuj końca *Prędzej czy później przekracza się granice między przyjaźnią a miłością. A wtedy koniec.. *Przeszłość to tylko martwe chwile które przemineły *Wszystko co najważniejsze staje się tylko raz w życiu *Jedno tylko może unicestwić marzenia - strach przed porażką *Zabraknie tylko jednego człowieka, a cały świat staje się bezludny *Kochać to szczęście, być kochaną - wielkość kobiety *Cnota jest jak zapałka - służy tylko raz *Z wódką nie wygrasz. Ty ją w mordę, a ona Cię na ziemię *Nie tak ważna jest pomoc przyjaciół, ile wiara że Ci pomogą *Każdy ma prawo do szczęścia, ale nie każdy ma szczęście do prawa :P *Kiedy dziecko się rodzi płacze - czyżby wiedziało co je czeka? *Jeślli myślisz, że masz już wszystko to się mylisz. Nie masz jeszcze mnie ![]() *Życie jest piękne, a potem się trzeźwieje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.