![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
Nie znosze za to przesadnie ozdobnych opakowan, takich jak np. ma Guerlain. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Minimalna ilosc Astral Rays mieszam ze swoim mazidlem podkladowym i nakladam na cala twarz, efekt, to pieknie rozswietlona, odbijajaca swiatlo cera, zmarchy, linie i rozniaste zalamania znikaja jak sen jaki zloty, buzia jak z okladki
![]() Sweet&Shy uzylam na poliki - slabo widoczny kolor, mocny blysk, a takze na powieki jako rozswietlajaca baze pod cienie - spisal sie w tej roli swietnie, kolory byly bardziej zywe, "wibrujace" ![]() Aha, swietnie sie sprawdzaja tez jako dodatek do balsamu do ciala - mozna wyrzucic wszystkie balsamy rozswietlajace, wystarczy ulubiony balsam i kropla Glittershimmera do porcji na cale cialo i jest pieknie. Olejek Nuxe moze sie schowac, zwlaszcza, ze smierdzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie. Glittershimmer nie potrzebuje juz dodatkowego wspomagacza, z meteorytami byloby juz za duzo dobrego.
Nie wiem jak inne kolory ale Sweet&Shy daje raczej blask w odcieniu rozowym niz kolor jako taki, rozu raczej nie zastapi. Moze ciemniejsze kolory daja mocniejsze udezenie. Astral Rays dodaje naprawde niewiele, jest to ulamek calego mazidla podkladowego, wiec jesli nawet rozjasnia to minimalnie. Mam wrazenie, ze razem z moim HR Magic dodatkowo tonuje i "odrozawia" kolor cery. Aha, pomka choc urocza spisuje sie do dupy, ciagle wyciskam sobie za duzo i marnuje przez to sporo kosmetyku. Nie moge cos opanowac tego ustrojstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
Mariola - Astral Rays zostawiam, a rozowy Sweet&Shy pofrunie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wyczytałam na Spectra, że glimmershimmery nie są do stosowania w okolice oczu, masz jakąś informację na opakowaniu na ten temat? faktycznie, jako baza pod cienie może być świetne Cytat:
![]() Cytat:
szukam też ciemnego, zimnego fioletu, bez różu, do uzupełnienia czwórki, ciemniejszego niż Parfait Amour, ale nic nie mogę wymyśleć, co coś wybiorę to znajduję fotkę na której jest w ciepłym odcieniu i znów apiat od początku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Alkapone - nie mam kartonikow do Glittershimmer'ow, a na buteleczce nie ma takich informacji. Jedyne co moge powiedziec, ze mnie nie podraznil, gdy nalozylam go na cala powieke, a mam wybitnie wrazliwe patrzalki. Ale z tym to roznie bywa, mnie od pierwszego kopa, juz po paru sekundach ostro podraznil pigment Basic Red, przed ktorym ostrzegaja na stronie MAC, leczylam podraznienie kilka tygodni
![]() Ciemne, matowe fiolety ma w ofercie Clinique, nowa seria Stay Matte. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
vril widzialam zdjecia na zbiorach tru i coraz bardziej mi sie podobaja te cuda!
![]() ![]()
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
Tak, jest kremowo-zloty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
ale nie wyciaga ze skory zoltego koloru? bo ja jeszcze bede wygladac jak chora na zoltaczke
![]() ![]()
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzeba chyba w takich przypadkach po prostu kończyć aukcję i tyle, bo inaczej może być bałagan, jak ktoś licytuje np. ze względu na kolory, których już brak. Wiadomo bedzie wnerwiona taka osoba, a co za tym idzie odpowiedni komentarz ![]() EDIT: Kliknęłam Astral Rays ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-10-05 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Mariola daj znac jak juz przetestujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jasne ![]() ![]()
![]() |
#2029 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W wakacje też zaczęłam systematuzowac i porządkowac kosmetyki. Ja poukładałam je w koszyczki wiklinowe, takie prostokątne- do kosmetykó do twarzy i ciała mam wysokie ( naprawdę super się sprawdzają, nigdy nie miałam takiego porządku w balsamach, kremach maseczkach peelingach itd ), a do kolorówki i pędzli mam takie dośc płytkie - te się mniej sprawdzają, bo jednak 1 koszyk na całą kolorówke to mało i mimo wszystko szukając robi się bałagan. Jednak zauważyłam , że szukanie czegoś/ malowanie się rano idzie mi o wiele sprawniej jak kiedyś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już myślałam, że nic mnie nie skusi, że jestem zaspokojona, nawet myślałam, że jakoś obojętnieje na MACa, aż tu nagle zobaczyłam kolekcję Emanuela Ungaro, ech... i po co mi było...... Zakochałam się w cieniach Mineral, Soft Flower i w pomadce Pure rose ![]() Pozdrawiam |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błyszczykolubne mam pytanie: który z błyszczyków MAC ma efekt tafli wody na ustach? Najlepiej jeszcze, żeby był to taki naturalny beżykowo- cielaczkowo- brązowy kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
cielaczek jasny to c-thru, ciemniejszy: chai, ale połysk nie jest jakiś "mega"
![]() ja jestem ostatnio fanką błyszczyka prrr - śliczna brzoskwinka, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Warszawy niebawem otwarcie nowego sklepu MAC w Arkadii już się rozreklamowali
![]() więc będzie gdzie kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to czekam az do Ciebie przyleci i jak juz wszystko zalatwie, oplaty itp to klikam go tez ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety też mnie to wkurza, że nie ma sklepu w Poznaniu. Uważam, że MAC ma super kosmetyki i chciałabym iść do sklepu pomacac je, pooglądac, pozachwycac się a tu ........ nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Ile kolekcji MAC wypuszcza w ciągu roku?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Raczkowanie
|
Poznań wcale taki mały nie jest... Poza Warszawą która ma fory z racji tego że jest stolicą i największym miastem PL, to zawsze wymieniane są przecież takie miasta jak Wrocław, Kraków, Trójmiasto i Poznań...
a wiadomo chociaż od kiedy mac w arkadii ? ![]() dimiti, lekko je rozjaśnia, postaram się zrobić dla Ciebie zdjęcie, żebyś sama mogła ocenić - muszę tylko wrócić wreszcie do domu jak jest jasno, a nie ciemno bo jednak dzienne światło jest najlepsze i wtedy nadrobię zaległości 'swatchowe' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.