![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apel do dziewcząt umieszczających swoje fotki na MM.
MadziaS ja doskonale rozumie i wiem o czym piszesz. Bo osoba majaca postow 15 a 2000 jest tak samo wazna. Jest to bardzo drazliwa i trudna kwestia ale jakos trzeba ja rozwiazac. Bo my wklejajace fotki tez chcemy sie czuc bezpiecznie. No i bez osob umieszczajacych zdjecia to forum i tak straci racje bytu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
No właśnie, MagdziaS ma sporo racji. Także należę do obserwatorek i chociaż nie zamieszczam swoich makijaży to jednak bardzo inspirują mnie pomysły bardziej niż ja utalentowanych Wizażanek. I nie chciałabym stracić możliwości oglądania tych prac. Z drugiej strony rozumiem, że trzeba koniecznie zabezpieczyć zdjęcia i jestem w dużej kropce jak tu nasycić wilka, i owieczkę ocalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hihi - "wycierac pikselek po pikselku" - ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:41 Powód: Post po poscie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Może poręczenie jednej z "publikujących" Wizażanek? To byłoby jakimś tam zabezpieczeniem, jednak z drugiej strony nie każda z nas, obserwatorek, ma na tyle znajomą Wizażankę "publikującą", by mogła się do niej zwrócić z taka prośbą. Ja np chyba nie mam
![]() Na razie innych pomysłów brak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
A moze by zrobic tak ze na przyklad zdjecia moga ogladac osoby ktore napisaly juz na wizazu xxx posttow. Wiadomo, ze po ilus tam wypowiedziach mozna w miare poznac dana osobe a swirom nie bedzie sie chcialo trzaskac tak dlugo aby dobic do liczby xxx. Znajdzie sobie latwiejszy lup.
Wyjatkiem moglyby byc wizazanki o mniejszej ilosci postow ale przedstawiajace swoje makijaze, co oczywiscie po raz pierwszy przechodziloby przez moderatora. Moze tak?? Na MUT filmy instruktazowe tez mozna obejzec dopiero po nastukaniu chyba z 800 postow i nikt sie nie obrazil z tego co wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hm, sama zagladam czesto na mm, z przyczyn technicznych jeszcze tam nic nie zamiescilam, ale pewnie ten moment w koncu nadejdzie i faktycznie dobrze by bylo poczuc sie troszke bardziej "bezpiecznie"...:ehem : Co do tych napisow i znakow na zdjeciach - pozwole sobei przypomniec opinie Marcina - najlepiej takie znaczki nakladac na kolorowych miejscach zdjec (np. oczy)...ja rozumiem, ze mamy dwoje oczu, ale troche to jednak odbior tego makijazu znieksztalci, a przeciez o dokladne ogladniecie makijazy tu chodzi.... No nie wiem ![]() Z jednej strony rozumiem Zlosia - takie dodawanie znakow i napisow nie jest dla nas az tak pracochlonne, a poprawia bezpieczenstwo, ale zamkniecie forum jakos mi bardziej przemawia do wyobrazni.... hmmm.... Ciekawa jestem co o tym mysli Szefowa... BJ - spokojnie, wrocisz do nas jak tylko bedziesz mogla (dlugo na pewno nie wytrzymasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo wszystko to jest najlepsza propozycja ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:43 Powód: Post po poscie!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi sie ze to nie jest zle, tylko trza ustalic liczbe magiczna. I zrobic scisly regulamin zeby nie bylo potem nieporozumien. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
![]()
O jesuu kolejny zagmatwany temat.
![]() ![]() Faktem jest, że trochę trzeba nas zabezpieczyć przed potencjalnymi "pożyczaczami" zdjęć. Z drugiej strony dziewczyny, które się tutaj nie wystawiają czują się odsunięte, bo w razie czego nie mają za bardzo możliwości przedarcia się przez sidła MM. ![]() Ja bym zahasłowała forum, ale to spowoduję lawinę niezadowolenia, wzajemnych oskarżeń o kumoterstwo, gotowanie się w sosie własnym itp. Widze oczyma wyobraźni takie "zarzuty". ![]() Z drugiej strony wstawiając się w położenie dziewczyn, które tutaj się nie pokazują, też chciałabym [będąc na ich miejscu] obejrzeć w niezauważalny sposób czyjeś dokonania. ![]() Póki co nie mam super pomysł na wyjście z sytuacji, ale jestem pewna jednego, że nie wpdam w panikę, że ktoś wykorzysta w niechlubny sposób moją gędę. BO na zdrowy rozsądek, komu potrzebna jest moja twarz? Kto chciałaby się pod nią chować? NIKT, poza mną. ![]() Uff. Wypisałamsię w końcu. ![]() MadziaSz. Nic się nie mart swój brzydki makijaż zawsze Ci podrzucę na maila. ![]()
![]() |
![]() |
#169 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do bramki na MM proponuje 300. co wy na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem pewna, czy te 800 z postu Tanzanit to najlepszy pomysl, ale 300 to moim zdaniem nie jest bariera, ktora zabezpieczy to forum i jednoczesnie spowoduje zniechecenie do szybkiego i bezsensownego nabijania ilosci postow... Hmmm.... choc z drugiej strony, jak sie komus bedzie mialo odechciec to i przy 300 zrezygnuje.... nie wiem, ale ja bym podniosla granice (rany, podcinam pod samam soba galaz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:44 Powód: Post po poscie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Na razie nie mam koncepcji, jakoś. ![]() A odnośnie tych postów. Nie wiem czy to nie spowoduję lawinowego bicia postów? Już zauważam u niektóych początkujących kiedy to piszą 4 zdania w 5 postach pod rząd. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I też już widzę te problematyczne wątki "stare wyjadaczki nie lubią nowych" ![]() A co do minimalnej liczby postów - jako furtki do MM, no pomysł niezły.. ale znowu.. Jak się nowi mają nauczyć od Mistrzów ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
A moze 500?? Plus wizazanki ktore do tej pory czynnie braly udzial w makijazowym forum i pokazaly sie z jak najlepszej strony??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Z całym szacunkiem do małopostowych dziewczyn, ale ja bym barierę ustaliła na ok. 500 [600] postów. Może to trochę za dużo, ale coś w tych okolicach. ![]() Nie bijcie mnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale myslicie ze komus sie bedzie chcialo nabijac do 500?? No i zawsze mozna sprawdzic czy ta osoba ma 500 postow w dwa dni czy to jest po prostu wizazanka ktora troszke juz pisze i jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja stawiam na cos pomiedzy 600-800... Ale tak prawde mowiac, my tu sobie gadu-gadu, a ciekawe co na to Zlos i Szefowa.... w koncu tak na serio nie wiemy jak to sie technicznie da rozwiazac no i co oni o tym mysla... a moze beda mieli jakies propozycje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.