|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
hehe ale sie odwrocilo
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj
ślubujące w tym dniu rosną w siłę jak idą przygotowania?Cytat:
Może dopasujesz sukienkę do butów powiedzmy 5 cm, te 3 cm różnicy nie będą bardzo rzucać sie w oczy, a gdy zmienisz obcas na mniejszy to tez nie podeptasz sobie kiecki.
|
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam juz wybrana faworytke na suknie ślubna ale ostatnio znalazłam inna suknie i sie zakochałam jest całkowicie innego fasonu niz moja, jak myslicie pasowała by do mojej figury załączam zdjecia. Chociaż suknia kristi bardzo mi sie podoba to nie wiem czy bedzie pasowała do mojego rozmiaru 42-44 i figury brzuszek i oponki itd
Jak myslicie wyrazcie swoje opinie mi sie wydaje ze na swerze marzeń powinnam sie zatrzymac bo to chyba sukienka dla szczupłych dziewczyn ale z biustem.
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałam, że te sukienki odcinane pod biustem też są dobre dla dziewczyn o bardziej kobiecych kształtach, bo zakryją ciut to co zakryć się chce, a wyeksponują biust. jak to jednak jest naprawdę nie wiem, zmierz podobną i będziesz mieć porównanie ![]() edit masz tu zdjęcia PM w tej wlaśnie sukience, dziewczyna jest szczupła i na mój gust nie wygląda zbyt dobrze, zobacz jak ma brzydko ten dekolt, za mało wycięty, zle dobrała fason(czyt. za mały biust do takiej kiecki) edit 2 ale ze mnie gapa:P linka nie dałam http://allegro.pl/item444890937_sukn...ti_annais.html Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-10-04 o 17:01 |
|
|
|
|
#3846 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
Chciałam się podzielić moim spostrzeżeniem, jako że byliśmy dziś na jednym ślubie i tam para młoda mówiła przysięgę z pamięci, powiem Wam, że wypada to 1000 razy lepiej niż takie powtarzanie za księdzem i chyba się zdecydujemy na taką formę. Zwłaszcza że po tych wszystkich ślubach tego lata znam już tę przysięgę i mogłabym ją nawet obudzona w środku nocy mówić przez sen
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
To nic, mąż kuzynki mojego TŻta, zaczął po księdzu powtarzać formułkę którą miała mówić jego żona, tzn mówił "Michale, przyjmij tę obrączkę" razem ze swoją żoną, ale wiadomo głos faceta jest donioślejszy
Zawsze można się umówić z księdzem, że jak zobaczy że stres przerasta, żeby po prostu dopomógł. A mój TŻ to sam od dawna mówi o tym, żebyśmy przysięgali z pamięci. Ja nie byłam tego pewna, ale dzisiaj na tym ślubie naprawdę fajnie to wypadło. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-10-04 o 17:10 Powód: dopisek |
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie...
wlasnie wrocilam z zajec.. myslalam ze po trzech latach studiownia na usiu nic nie zaskoczy ale jednak.. jedna wielka porazka... mieli przyjac 90 osob przyjeli 170... tragedia.. na szczescie ostalo nam sie 130.. zmenili nam plan.. i teraz ZAOCZNI pracujacy w wiekszosci w skzole i w przedszkolu albo gdiekolwiek indziej maja zajecia co tydzien w piatek plus sob ndz co dwa tgodnie.. ale co najsmieszniejsze moja grupa ma zajecia tylko w soboty smiech na sali.. niedziele wolne ale co z tego.. w piatki od 8 do 12 mam wyklady.. szlak by ich trafil napisalismy podanie ale w pol godziny juz byla odpowiedz ze nie bo costam.. i np teksty ze nikt nam niekaze studiowac.. mamy wybrac albo studia w piatki albo praca mysllam ze sie zalamie.. ollam to.. niebede chodzic na wyklady *******e ich.. jiebede co pietek sie zwalniac zpracy bo mi urlopu braknie tylko poto zeby przyjechac na zajecia n od 8 do 10-45 abo do 13.30 zeby sie okazlo ze nieprzyjedzie wykladowca.. co pamietam z licencjackich.. poprostu smiech na sali.. dzisiaj mialam zajecia od 10 do 14;45 suma sumarum zaczelnismy 10;15 a wolna bylam o 11.30.. i niemyslcie ze to dlatego ze sa organizacyjne.. a najsmieszniejsze jest to ze mielismy o 14 szkolenie bhp OBOWIAZKOWE to siedzialysmy jak ciolu te 2ipol godziny i przyszedl jakis fagas i gadac o.. ODBYCIU SLUZBY WOJSKOWEJ W CZASIE STUDIOW - hahaha strescil ie w 20 minut, po nim przyszel inny i mowi e on szybko 2 max 2i polgodizny to zaczelismy jeczec (bylo nas ok 300 osob na auli na 150 - ale to malo wazne) no i on do nas to ja wszyscy pracujecie my TAK a wszyscy mieliscie juz pewnie szkolenie a my TAK no to dajcie indesty podpisze wam i idzcie do domu... 2000 tysiace.. za co? jakbym wiedziala ze zmienia nam ten plan na ten zenujacy to bym nieplacila (bo mialam plan podany przed zaplata - sobota niedziela cala co 2 tygodni i piatek raz w miesiacu od 16;45 do 19.30) a jak sie zaplacilo zamknelo listy to nam zmienili... jestem zniesmaczona.. ide na imreze sie rozladowac
|
|
#3851 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
slubowac bede wjedrzejowie a slub mam w ksiazu wielkim a jak Ty?
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za rok o tej porze będę już męzatką
![]() ! i będziemy "poprawiać wesele" ![]() wczoraj to aż stresik miałam hehe![]() Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzis bylismy w kosciolku i zarezerwowalismy sobie godzine na slub
Ale sie wkurzylam bo jak bylismy tam w lutym to nas wygonili i kazali przyjsc dopiero kolo listopada-grudnia. Dzis jestem pewna ze gdyby nie to ze byl inny ksiadz, a nie proboszcz to tez by nas pewnie pogonili ze za szybko Bo ksiadz jak uslyszal ze 05.09 to mowi ze to masa czasu i czy nam sie nie odmieni i w ogole, ze za szybko przychodzimy!! No ale co? W zeszyciku wpisanych raptem 6 slubow i oczywiscie nasza 15.00 05.09.09 zajeta ;/ No i w koncu zdecydowalismy sie na 14 bo we wrzesniu to sie szybciej ciemno robi. No ale jestem wkurzona bo tak chcialam ta 15 ![]() A w ogole dzis spedzilam caly dzien z Tżtem i kurde taka sobota nicnierobienie (chociaz caly dzien po sklepach biegalismy) to super relaks hehe
|
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
czesc z samego rana
wczorajsze nauki byly w 50% fajne tzn z ksiedzem bylo naprawde ciekawie i smiesznie:P na luzie i z jajem ale z kobieta z poradni to byla porazka-gadanie o kalendarzyku jako o jedynej metodzie antykoncepcji,o tym ze ubezplodniamy sie jezeli stosujemy inne metody (kobieta pracuje na co dzien w szpitalu!!!!! i takie rzeczy gada) za tydzien kolejne spotkanie z ksiedzem i niestety jeszcze dwa spotkania w poradni kazde po 45 min;/ (kazda para ma osobiste "lekcje") moj Tż juz kwiczy ze on nie chce isc do poradni bo to strata czasu....edit: bylo nas sporo bo 9 par,ale z nasza data nie bylo nikogo oprocz nas oczywiscie- za to powtorzyla sie data 19.09.09.jedna para 31.01.09
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny do środy mam wybrać temat pracy czym mam się kierować nic nie wiem
![]() poza tym zastanawiam się nad poprawinami
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna wielka tragedia![]() my mielismy jedno spotkanie z ksiedzem i jedno z pania zporadni i pewnie tylko dlatego to wytrwalismy.. indywidualnego spotkania bym nieprzezyla
|
|
|
#3857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie cały weekend od 8 - 19.30 tak sobota wykłady i dwa ćwiczenia od 14, niedziela cała zawalona itp. itd. później na czwartym i piątym roku już był luz, plan się jakoś unormował. ale pamiętam najgorsze były okienka. Ludzie dojeżdżali po 100 km. a ty w środku dnia między zajęciami 3 okienka ...to dopiero porażka.a bylismy u księdza zaklepac sobie godzinę i nie zgadniecie co?! mówimy, że interesuje nas godzina 16, 19 wrzesnia 2009 roku a on, że już zajęta ktoś nas ubiegł dwa dni wczesniej. Mówi, że jak na razie ma dwa śluby na przyszły rok i akurat nasza data i godzina jest zajęta
|
|
|
#3858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
a co studiujesz to moze dziewkuszki od nas ci powiedza w co sie niewkopac jesli mialy z tym jakies doswiadczeia
ale u nas kazdy promotor mowil ajwazniejsze to literatura... jak jej nie ma o masz ogromny problem... jak masz sporo to zawsze sie mozesz do czegos odowlac z czyms polemizowac... kumpela miala problem bo pisala o metodzie harcerskiej i niebylo na ten temat wiele.. ale na szczescie sama jest jakims tam komendantem wiec dala swietnie rade ale ktos inny by mogl tego nieudzwignac... grunt zebys pisala o tym co ci sie podoba... to niebedziesz miala odrazy do pracy owszem napewno bedzie tekt stylu bozz jak mi sie niechce.. wsyztskie to preabialysmy... ale jak piszesz oczyms co cie kreci fascynuje.. to chetniej siegasz po ksiazki gebiasz czytasz.. niz jaby pisala oczyms co cie nienteresuje lub co niedaj Boze nierozumiesz...
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
finanse i bankowość
myślę o czymś związanym z handlem internetwoym promotor podał nam 30 tematów ale co wybrać
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
Ja nadal trzymam się wytrwale swoich postanowień. Kurcze wczoraj byłam z mamą w jednym z większych marketów. Wyobraźcie sobie że stoje przy kasie czekam na mamę aż zapłaci, patrzę przed siebie i co widzę....? MÓj TŻ !!, no myslałam że mi serce wyskoczy, normalnie aż mi się w głowie zakręciło, wyszłam z tego marketu i mama coś tam do mnie mówi, a ja jak w amoku nic nie wiem, o co chodzi , co się dzieje, szukam spojrzeniem tylko jego na tym parkingu. Mama coś tam do mnie żebym wózek odstawiła a ja do mamy " tak mamo no przeciez ja go nie widziałam 2 tygodnie (...)" coś zaczełam gadać, jakieś głupoty, mama staneła i patrzy się na mnie jak na głupią i tylko się pyta o czym ja gadam? Mama wsiadła do samochodu a ja stoje w końcu musiala na mnie krzyknąć bo ja tylko po całym parkingu się rozglądałam. Paranoja. Nie spodziewałam się że tak zareaguje na jego widok.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba to drugie bo widzę, że suwaczek nadal jest
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam temat w necie jest masa informacji o tym jeszcze sprawdzę jak w bibliotece
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
Zupełnie nie chodziło o to że mi coś zrobi. Poprostu dla mnie ten okres 2 tyg. to jest naprawdę dużo czasu, niebyło tak nigdy że tyle się nie widzieliśmy. Zresztą tak jak pisałam wcześniej, myślę i myślę ..... co mam robić Zawsze po każdej kłótni jak nie widzieliśmy się 2 lub 3 dni to wystarczyło że spojrze na niego albo w jego oczy i wszytsko normalnie wszystko mi przechodzi. Ale wczoraj widziałam go tylko z profilu.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
był sam czy z kims czy nie wiesz?
|
|
#3867 |
|
Wtajemniczenie
|
był sam i wyglądał jakby miał doła, zmarnowany, nie zadbany.
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
może do niego w końcu dociera, że Cię stracił może już nikogo tak nie skrzywdzi
![]() dziewczyny możecie mi podac adres stronki z bukietami miałyście taką fajna a ja miałam formata i juz jej nie mam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-10-05 o 12:30 |
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html o tą stronkę CI Kasiu chodziło?a wiecie- za 11 miesięcy będzie nasz ślub
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Jak myslicie wyrazcie swoje opinie mi sie wydaje ze na swerze marzeń powinnam sie zatrzymac bo to chyba sukienka dla szczupłych dziewczyn ale z biustem.
Chciałam się podzielić moim spostrzeżeniem, jako że byliśmy dziś na jednym ślubie i tam para młoda mówiła przysięgę z pamięci, powiem Wam, że wypada to 1000 razy lepiej niż takie powtarzanie za księdzem i chyba się zdecydujemy na taką formę. Zwłaszcza że po tych wszystkich ślubach tego lata znam już tę przysięgę i mogłabym ją nawet obudzona w środku nocy mówić przez sen

ktoś nas ubiegł dwa dni wczesniej. Mówi, że jak na razie ma dwa śluby na przyszły rok i akurat nasza data i godzina jest zajęta