![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki cera nova
Cera nova totalnie działa!Po kilku dniach używania.Trądziki znikają.
Wada:Przewiesz,witaj trądziku ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]()
Te tabletki są naprawde świetne.. Zażywam je od 2 tyg ii efekty są widoczne
![]() Co prawda działają oczyszczajaco - wyrzucaja z organizmu toksyny ii dlatego na poczatku troche wysypuje, ale z czasem wszystko ładnie znika i cera robi sie nieskazitelna! U mnie też zadziałały pozytywnie na paznokcie i włosy ![]() Edytowane przez Stysiaa Czas edycji: 2012-04-13 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale prosze, pisz normalnie, a nie pOkEmoNaMi, bo to sie koszmarnie czyta, az oczy bola, dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
2 tabletki dziennie
![]() w opakowaniu jest 5 listków, więc wystarczaja na miesiac! + cierpliwości, efektów nie ma od razu. Edytowane przez Stysiaa Czas edycji: 2012-04-13 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanie. Czy one powodują mniejsze wydzielanie łoju?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() zapłaciłam za 23zł(60 tabletek) więc mam je na cały miesiąc. Jeżeli będą efekty to napiszę ![]() ahh na pewno tylko osób schudło ponieważ one oczyszczają organizm z toksyn itp. mówiła mi o tym farmaceuta w aptece pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Czy jak sie zaczyna je brac nastepuje taki "wysyp"?? Bo bralam FaceOkey i wlasnie tak działal...
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja tam te tabletki używałam już dawno, jakoś znaczącej poprawy nie było ale może skusze się na kolejną paczkę+herbatka z bratka i może będą jakieś efekty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Taaa tabletki antykoncepcyjne są super na trądzik, tylko gorzej jak się przestaje je brać :| Właśnie odstawiłam, bo duża ilość hormonów zaczęła na mnie źle działać i mam jakąś masakrę na twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() A nie wyjde z takimi "syfami" nad wode czy gdzies wiec mam nadzieje ze one pomogą.. I bardzo dobrze ze oczyszczaja organizm ![]() Czy wystarczy tylko je brac i ewentualnie pic herbatke ziołową? ![]() I czy trzeba bardzo dlugo czekać na efekty? :d Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Tabletki cera nova kosztują od 25-30 złotych. W opakowaniu jest ich 60 z tym że trzeba brać dwa razy dziennie po posiłku. Koszt więc nie jest taki ogromny ponieważ w najgorszym razie 1 złoty dziennie. Po dwóch tygodniach kuracji widze efekt co ciekawe wągry znikają bez usuwania mechanicznego. Poza tym czuje się lżejsza więc podejrzewam że chudnę, ale pewności nie mam bo się nie waże. W każdym razie polecam tabletki- łykasz pigułkę i już, bez parzenia herbaty o nieciekawym smaku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Tabletki CeraNova biorę od 2 tygodni i już widzę efekty. Możew nie są piorunujące, ale jestem zadowolona. Miałam bardzo przesuszoną skórę na twarzy a do tego problem z nadmiernie wydzielającym się sebum i wągrami. I jeszcze potworne blizny po wypryskach. Pryszcze zniknęły, nie łuszczy mi sie już skóra z twarzy i nie świecę się. Wągry i blizny zostały, ale mam nadzieję, że przy dłuższym stosowaniu tych tabletek one też się przynajmniej zmniejszą. Czyli ogólnie jestem z tabletek zadowolona
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Już jakiś czas temu słyszałam o tych tabletkach i chciałam sobie je kupić, ale w moim mieście nie ma tego żadna apteka... Najwyżej zamówię przez internet. Ale przeczytałam wątek i zauważyłam, że co najmniej dwie osoby piszą, iż po odstawieniu tych dragów problemy z trądzikiem są jeszcze większe. Moje pytanie brzmi więc następująco: czy warto? Nie chcę być od nich uzależniona przez resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
ja stosuje je juz 11 dni i uważam że pomagają. skóre mam napewno gładszą i kilka krostek ale już nie takich wielkich jak wcześniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
U mnie w aptece .. kosztują 20,99 ale jeszce tez ich nie wyprobowalam ... bo nie wiem czy warto .. jak ktoś będzie miał znacznnie widoczne efekty to piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trądzik nie trądziki. Każdego pryszcza nazywasz trądzikiem?? ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
![]()
hmmm...ja tez mam zamiar je kupić zobaczymy efekty a czy naprawde mozna po nich schudnac??? Napisze o rezurtatach pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
![]()
Mi pomagają...i tylko one ;P
A próbowałam dużo rzeczy... Maseczki domowe... przereklamowane kremy maseczki i trochę na to wydałam... ![]() na koniec kupiłam te tabletki i jakoś po tygodniu nie miałam połowy z wyprysków ![]() ale potem przestałam brać bo mi się skończyły a kupiłam tylko 2 listki... lecę po całe opakowanie :P 60 tabletek ![]() mam pytanie próbowała któraś z was tą nową linie Garniera ? Czerwoną jak coś i ten roll out czy jakoś tak ;P będę wdzięczna za odp... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Mi mój dermatolog polecił cera nova i dziś zaczynam brać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Jak pisałam wcześniej na samym początku tego wątku bardzo one mi pomogły i nie rozumiem oburzenia tutaj koleżanki ze ja coś naciągam... ;/ chyba wiem jakie sa efekty bo sama je zauważyłam,trądzik mi zniknął.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Przedmówczyni ma absolutną rację. Nie dośc,że syfki znikaja po regularnym zażywaniu, to na dodatek chudnie sie w tempie prawie zastraszającym. Bratek przyspiesza przemianę materii. Ważyłam 56 kg. przy 170 cm wzrostu. [Mam przemianę materii naprawdę genetycznie bardzo szybką,a po tych tabletkach mogę po każdym pokarmie iśc na tron.] W miesiąc straciłam 5 kg. Teraz się pilnuję, bo mi wszystkie spodnie z tyłka spadają.. Nie polecam więc pić dodatkowo żadnych herbatek z bratka.
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- I jeszcze coś. Wiadomo, że każdego inaczej zaatakował trądzik. Ja od 12 lat walczę z postacią raczej nie-hardcorową, bo głównie zaskórniki, głęboko podskórne syfki. Byłam leczona hormonalnie, bo kosmetyczki rozkładały ręce, a dermatolodzy nie trafili nigdy w odpowiedni antybiotyk. I, jeśli chodzi o mnie, to hormony nie spisały się tak dobrze jak suplement diety, jakim jest Ceranova. [W ogóle, to od jakichś 3 lat zauważyłam taką regułę w moim organizmie: od kwietnia do pierwszego tyg. września (!) mam ładną cerę i plecy. Od 2 tyg. września następuje na plecach sajgon. A twarz jakoś trzymam w ryzach do początku zimy. Po czym witam z grozą ropne wypryski na pyszczku. Czy to od słońca (albo jego braku?); nie mam pojęcia.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
stosowałam tabletki cerna nova jakies półtota roku temu, nie miałam okropnej twarzy, troche zaskorników i kilka krost na czole, chciałam sobie poużywać, żeby mi te małe gówienka poschodziły, bo nie chciałam już dłużej nosić grzywki. Zawiodłam się na cera nova, zużyłam 2 opakowania i nic, kompletnie nic. Ani poprawienia, ani pogorszenia, równie dobrze mogłabym ich nie brać i byłby taki sam efekt. Dla mnie cera nova to kolejna bajerka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam mam pytanie. Ponieważ od sierpnia walczę z cerą i na razie nic na mnie nie działa. Brałam przez miesiąc Unidox - nic, teraz od wczoraj biorę Tetralysal. Mam nadzieję że coś da i pomoże, ale zastanaweiam się nad właśnie jakimś suplementem. Czytam że wielu z was pomogły te tabletki... Tylko zastanawiam się czy mogę je brać, bo dermatolog przepisała mi jeszcze witaminę PP (3xdziennie), a Cera nova w składzie ma też tą witaminę...
Czy braniem tego razem z antybiotykiem nie zaszkodzę sobie? Dodam, że zalezy mi na czasie, bo 21.11.2009 biorę ślub, a nigdy wcześniej nie miałam problemu z cerą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Ja też biorę antybiotyk, dokładniej azyrmoycynę, a dermatolog dodatkowo przepisał mi cera nova. Cudu u mnie nie zdziałały... Może to skonsultuj z dermatologiem, albo w aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Wiadomo, ze nie u każdego zadziała tak samo, każdy jest inny. Jednym pomoże, drugich obrzuci jeszcze bardziej
![]() Czasem oczyszczanie z toksyn polega właśnie na tym, że pierwsze to wszystko wychodzi ( ![]() ![]() Idę liczyć oszczędności, zadowalających efektów moje panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.