Forum.lover.pl - Poradnik jak wyrwać kobietę - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-04, 23:01   #31
Morte
Raczkowanie

Dot.: Forum.lover.pl - Poradnik jak wyrwać kobietę

Znalazłam ich tajny szyfr przeczytam to jeszcze ze 20 razy i może zacznę rozumieć co bredzą te lowelaski

Cytacik:

PUA - Pick up Artist - Artysta Podrywu, czyli to kim chcesz sie stac
HB - Hot Babe - wszystkie laski powyzej 8ki, oprocz 10tek, bo te sa SHB - Super Hot Babe
UG - Ugly - brzydka laska 6 i ponizej w skali
KC, FC - Kiss Close i F*** Close - chyba nie trzeba tlumaczyc ?
DHV, DLV - Demonstracja Wysokiej i niskiej wartosci
AMOG - meski przywodca grupy, ktory mysli ze jest Alfa
Alfa - to wlasnie koles ktorego szukaja wszystkie kobiety, dokladniej opisane na loverze
AFC - Average Frustrated Chump, po polsku TSN - Typowy Sflustrowany Nieudacznik, czyli ktos kim najprawdopodobniej jestes skoro czytasz ten FAQ
LJBF - Lets Just Be Friends, czyli najgorsze co was moze spotkac - zostanmy przyjaciolmi
Opener - wszystko czym otwierasz laski

Co to jest "sześcian, g-string opener, palm readding oraz ring story"?
A:Sa tp historyjki/openery podnoszace wasze attraction, oraz pozwalaja zbudowac wstepny raport. Nie musisz ich zawsze uzywac. Wyrecytuj wtedy kiedy czujesz. G-string jest dobrym openerem gdyz zawiera w sobie 3 rzeczy, ktore pozwola ci dobrze otworzyc laske: twoje otwarcie (laska zobaczy ze ptworzyles sie przed dnia co oznacza zaufanie), historie zwiazku, problem oraz dowcip w jednym. Doliczyles sie 4? Spoko Mystery mowi o 6 z 5ciu cechach prawdziwego ALFA.

Żenuła

Edytowane przez Morte
Czas edycji: 2008-10-04 o 23:49 Powód: a fuj-brzydkie słowo w cytacie (sie zgorszyłam normalnie :) )
Morte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-04, 23:04   #32
Lena_20
Zakorzenienie

nawet nie mam siły tego ogarniać..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-04, 23:22   #33
Mirianka
Zakorzenienie

"Mam propozycje -> za pare lat jak juz wszscy beda ustawieni zbierzemy najlepszych graczy z tego forum i zrobimy sobie takie turne po świecie "
Najazdy na "czarnulki" po małżeństwie
Dziewczyny tez pisza
" Dla mnie przewazajaca wiekszosc Azjatek nie jest atrakcyjna. Sa niskie, anemiczne z krzywymi konczynami, 0 kobiecosci czy sex appeal'u Choc czasem zdarzaja sie takie lasencje..... ze naprawde sama sie moge obejrzec "
to taki jeden z łagodniejszych damskich akcentów na tym forum takto głownie prześcigają się ile "lodzików" zaliczyły, trójkątów ze swoimi facetami i kumpelami itp

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-04, 23:43   #34
Aramintha
Wtajemniczenie

Coś o intelekcie

Cytat:
Dziewczyny nawet 18 letnie sa teraz wyjatkowo glupiutkie, puste i dziecinne, a takich z ktoymi mozna o czyms porozmawiac trzeba szukac dopiero w przedziale 20+, ale to i tak jest za malo. Czasem wydaje mis ei ze kobiety dojrzewaja wolniej od facetow psychicznie i dluzej zajmuje im nabrania jakiejs zyciowej zaradnosci czy oglady. Z tego co widze to dopiero w wieku 23-25 lat zaczynaja patrzec na wszytsko z jakims minimalnym dystansem i pozbywaja sie dzieciecej naiwnosci. Ale tak na prawde cos do powiedzenia o zyciu maja czesto dopiero kolo 30ki, wczesniej zyja zludzeniami i sloganami z tvnu i M jak masturbacja. Nie iwem, ja za powazny nie jestem na codzien, ale w powaznych sprawach czesto wydaje mi sie ze mam duzo wiecej rozsadku nawet od kobiet z 10 lat starszych ode mnie. Fakt ze z facetami jest podobnie, ale facet 30 letni juz powiedzmy cos w zyciu zrozumial, kobieta w tym wieku nie zawsze, niektorym wciaz sie wydaje ze maja 18 lat i ze ich najwiekszym problemem jest czy buty pasuja do bluzki .
P.
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-04, 23:55   #35
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

Dekalog PUA

1) I'm the PRIZE
2) Kobiety to wspaniale stworzenia kochajace sex
3) PUA zna kobiety i ich ciala lepiej niz one same
4) Kazda, nawet negatywna reakcja ze strony kobiety jest dla nas nauka
5) Jesli twoje zachowanie nie podoba sie kobiecie, to tylko jej problem nie twoj
6) Nie wazne jak reaguje na ciebie kobieta i tak w koncu bedzie sie chciala z toba przespac, musisz tylko stworzyc odpowiedni kontekst
7) Nie musisz szukac akceptacji u kobiet, to one musza jej szukac u ciebie
8) Kazda kobieta ma na ciebie ochote, wszystko zalezy tylko od tego czy spelnia twoje kryteria i czy ty ja chcesz
9) To ty decydujesz czy sie ze soba przespicie, kobieta moze tylko cie do tego zachecac
10) Jestes najlepsza rzecza jaka sie moze przydarzyc w zyciu kobiety

Jesli przyjmiecie te 10 przykazan do swiadomosci i zaczniecie zyc wg nich, to swiat stanie sie piekniejszym miejscem. Przykazania jak Mojzesz spisal Swinggcat, a ja przetlumaczylem, przeredagowalem i rozszerzylem .

Stary 2008-10-05, 00:05   #36
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
"każda ma na ciebie ochotę" pomarzyć dobra rzecz, dobrze że marzenia nic nie kosztują.
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 00:20   #37
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
pojechałem do panienki na małe co nieco...

Zaczynamy się bawić, zrobiłem jej minetke, później wjazd, baraszkujemy, baraszkujemy, ona doszła a ja jeszcze nie...

Zaproponowała, że dokończy ustami więc ok

no i jak już byłem bliski dojścia to się pytam "nieśmiale" czy moge skończyć w środku

zgodziła się, doszedłem, ekstaza i generalnie wypas

dziewczyna za chwile wstała i szybciutko do łazienki wypłukać co trzeba... I teraz się zaczyna

wraca do pokoiku uśmiechnięta, ja leże zadowolny no i się kładzie, przytula i chce się pocałować, rozchylam usta i ona ****a jego mać wlała mi moją spreme do buzi

zepchnąłem ją na bok, zacząłem pluć, wycieram język, szaleje

"powiedz mi, że to nie było to co myśle"

a ta się ze mnie zlewa...

Poszedłem umyć fiuta i gębe przede wszystkim i myślałem że ją za***e ale generalnie potraktowałem to dość łagodnie, jako bardzo subtelny żarcik

choć teraz czuję się jakbym sam sobie zrobil loda...

Po***ane to
:d
Stary 2008-10-05, 00:23   #38
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

Stary 2008-10-05, 00:24   #39
significant
Rozeznanie

Nie wiem, czy po przejrzeniu tego ich forum śmiać się czy płakać.
significant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 00:25   #40
carolinascotties
Zakorzenienie

k a t a s t r o f a

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 00:26   #41
teofano86
Zadomowienie

techno boye... dla nich generalnie każda którą wyrwą to jest 9,5 a te których się nie udało to można powiedzieć że brzydkie.
Co do fascynacji niewinnością... pedofilia bym powiedziała. W ogóle żal mi faceta dorosłego który spotka się z 15... tylko takie naiwne na nich lecą? bo kobiety mają za duże wymagania?

na szczęście to tylko część, bo są jeszcze normalni którzy małolaty spławiają
teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 00:29   #42
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
techno boye... dla nich generalnie każda którą wyrwą to jest 9,5 a te których się nie udało to można powiedzieć że brzydkie.
hehe....dobrze powiedziane

Cytat:
W ogóle żal mi faceta dorosłego który spotka się z 15...
A mi żal tego dziewczęcia....
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 00:29   #43
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dekalog... No mówiłam, ż to tacy zadufani w sobie idioci, którzy wierzą, a przynajmniej chcieliby wierzyć, że każda ich chce, a jak nie chce, to tylko ona ma tu problem!
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 08:22   #44
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja nie wyobrażam sobie że gdzieś tam trafiam na taką imprezę z TAKIMI ludźmi....
Ja też czasem idę na dyskotekę ale kurcze..... nie zauważam czegoś takiego a może ślepa jestem
Stary 2008-10-05, 09:56   #45
Taranka
Zakorzenienie

Następny cytat:

sposobow jest sto miliardow
dla poczatkujacych polecalbym troche pomiziac potem chlodnik i tak kilka razy
w praktyce wyglada to tak lekkie macanko lizanko, wstajesz od niej idziesz do kompa sprawdzasz co tam na loverze timeless napisal, ona ma siedziec na lozku i czekac (jak sie poruszy to zastrzel, hehehe nie no joke) ale generalnie jak wstaje i lazi po pokoju to za lapke (stanowczo aczkolwiek delikatnie) i niech siedzi jak piesek czekajacy na miseczke z zarciem/pozniej wracasz troche wiecej miziania sciagasz wierzchnia warstwe stroju (o tej porze moze poza ta warstwa miec nie wiele wiecej, zawsze mozna jakas bizuterie sciagnac) no trzeba ja troche rozpalic, sami poczujecie jak wam idzie, jesli dobrze to znowu wstajesz i mowisz, ze chce ci sie pic i wychodzisz do kuchni or whatever, a tak naprawde w tym czasie idziesz do lazienki i dokladnie myjesz wacka , bo wiesz ze za chwile moze sie przydac
na takie upaly jak dzisiaj mozecie wrzucic lasce kostke lodu w majtki
tylko bron was panie boze zeby to wygladalo tak, ze sie znia silujesz i na chama wpychasz jej do spodni
raczej proponuje zaczac od calusow, a kostke najpierw przylozcy do szyi ewentualnie dekoltu
wracajac do chlodnikow to wcale nie musicie jej zostawiac 2 razy, moze byc 3,4 lub 10 , nie ****a 10 to nie , zobaczycie jak to na nia dziala, laski sie powoli rozkrecaja taskze za 2 minuty wam nie wystygną

Jak piesek czekający na miseczkę?
Stary 2008-10-05, 10:05   #46
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja nie wyobrażam sobie że gdzieś tam trafiam na taką imprezę z TAKIMI ludźmi....
Ja też czasem idę na dyskotekę ale kurcze..... nie zauważam czegoś takiego a może ślepa jestem
No, na forum to się mozna pochwalić, jakim to się jest ogierem. W realnym życiu malo który lowelasik od siedmiu boleśni zaryzykuje dostanie po gębie
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 10:16   #47
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A wiecie, jaką miałam myśl po przeczytaniu tematu o nieletnich? Zgłosić forum policji. Zastanówcie się - puszczacie dzieci na kolonie i... trafiają na takich "wychowawców", co tylko f i u t e m myślą. Dramat.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 10:19   #48
kleo14
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt wysokie laski sa latwiejsze ale nie zawsze, bo jesli nie maja ponad 180 cm i nie sa koniowate to nie koniecznei musza miec kompleksy. Co ciekawe male laski sa raczej bardziej niz mnie wysuczone, chociaz z praktycznego punktu widzenia takie cipki ponizej 160 cm tez sa malo praktyczne i tanczyc z nimi czy calowac sie to masakra, trzeba sie nagimnastykowac i garba mozna zlapac . Najlepsze sa laski z przedzialu 170-175cm i z BMI 18-19, reszta to jzu albo konie albo karly albo grube pasztety (czasem jeszcze anorekcsja ponizej BMI 18), wiec przedzial "odpowienia laska" jest jak widac bardzo waski, jak do tego dodac cycki przynajmniej jedrne C, ladna buzie i super cere to juz wchodzimy w zbior ponizej 1% ogolu populacji . A jakby ktos jeszcze chcial waska szparke i duza inteligencje to zaczynamy szukac Yeti
Cytat:
Standard to standard a jak ktos lubi laski z malymi cyckami to akurat znaczy ze ma sklonnosci gejowskie. Tak samo zreszta jak wszyscy wielbiciele modelek o meskich ksztaltach
Podpis jednego z użytkowników:
Cytat:
FuckClose x29 /\ x2 KissClose - kto to wogole liczy?!
Chyba komentarza nie potrzeba (sama nie wiem czy mam się śmiać czy płakać).
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 10:30   #49
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Co do fascynacji niewinnością... pedofilia bym powiedziała. W ogóle żal mi faceta dorosłego który spotka się z 15... tylko takie naiwne na nich lecą? bo kobiety mają za duże wymagania?

na szczęście to tylko część, bo są jeszcze normalni którzy małolaty spławiają
DOKŁADNIE to samo pomyślałam.
Ale co się dziwić, Panie, są różne gatunki i.... Oni to samo sobie myślą trafiając np. na forum poświęcone paznokciom- z ich punktu widzenia to taki sam hardcore jak dla nas forum podrywaczy.
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 11:51   #50
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Tak mi się przypomniało, jak Bess wklejała link do odcinka Miasta Kobiet, w którym panie dosłownie miażdżyły takich panów od kursów w stylu "jak stać się PUA"
Poszukam, bo to było mocne

Edit
Niestety, usunęli filmiki z serwisu

A to było takie fajne. Panie dorwały ich tajny przewodnik , oni się dopytywali skąd gop wzięły, a one zadawały im kolejne pytania o opisane techniki, których sami panowie nie umieli wyjaśnić, albo migali się przed tym jak mogli . Do tego namówiły ich guru (sam tak o sobie mówił ) na przeprowadzenie takiej modelowej rozmowy, ośmieszając tę technikę przy okazji

Jak dobrze, że ja nie chodzę na dyskoteki, bo tam ponoć najwięcej tych napaleńców.

Swoją drogą, czy to nie jest dość desperackie, kiedy facet musi się uczyć jakichś technik, stosować się do zasady 3 sekund i takich tam, żeby mieć szansę na poderwanie dziewczyny? Jak facet naprawdę jest fajny, to zdecydowanie tego nie potrzebuje
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 12:27   #51
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Ło matko i córko masakra. Nie wiem czy śmiać się czy płakać Modlę się tylko żebym nie miała przyjemności poznać takiego bezmózgowca. Masakra. Normalnie aż nie wiem jak skomentować te głupoty-brak słów
Stary 2008-10-05, 12:38   #52
awia
Zakorzenienie

http://forum.lover.pl//index.php?showtopic=2669

uroczy wątek
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 12:45   #53
polkadxdx
Zadomowienie

O matko, oni tak serio? O takich głupkach jeszcze nie słyszałam!
polkadxdx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 13:52   #54
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Cyt:
Ostatnio Panienka wyskoczyła do mnie z wyrzutami, że podczas spotkań które do tej pory odbyły się w liczbie 2 za dużo było KC i macanek, szczególnie na ostatnim gdy zabawiałem się z nią 20min A teraz po czasie wyrzut do mnie że "ja nie chce żeby tak wyglądały nasze spotkania", "że to się dzieje za szybko" itp. BTW. może dostałem już od niej LJBF, a Panienka poprostu nie potrafi odmówić ? lub załączył się jej program społeczny z Bravo, że najpierw 3 miechy chodzenia, a dopiero potem da dupy jak sobie zasłuże ? rozkmińcie mi to

Odp kolegow:
Ja bym walnął jakiegoś focha, żeby poczuła się winna, że niszczy coś pięknego
Chodzi mi o to, że jak ją upewnisz, że nie chodzi ci o seks, a zależy ci na niej i takie tam romantyczne rzeczy to ci może da.

A wtedy ją zostawisz i zyskasz kilka mrocznych punktów .

nie pomysleli tylko, ze wlasnie tego typu texty sa najbardziej podejrzane i tandetne !!

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 13:56   #55
carolinascotties
Zakorzenienie

Mój kolega podpowiada, że powinnyśmy zrobić najazd na forum zarejestrować się jako mężczyzni i... zająć to żałosne miejsce

Stary 2008-10-05, 14:00   #56
Anetuniaa
Wtajemniczenie

hmmmm ciekawa propozycja, tylko czy to nie będzie dla nas poniżające rozmawiać z nimi??
Stary 2008-10-05, 14:03   #57
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
hmmmm ciekawa propozycja, tylko czy to nie będzie dla nas poniżające rozmawiać z nimi??
mozemy ogarnąć forum i zaprezentować inne podejście - i klasę a rozmowy będziemy toczyć - przypuszczam - między sobą...bo prostactwo i chamstwo wysiądzie...

Stary 2008-10-05, 14:08   #58
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

to co, rejestrujemy się?
Stary 2008-10-05, 14:11   #59
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez kleo14 Pokaż wiadomość
Chyba komentarza nie potrzeba (sama nie wiem czy mam się śmiać czy płakać).
No coś Ty, płakać nad paroma pustakami?

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Mój kolega podpowiada, że powinnyśmy zrobić najazd na forum zarejestrować się jako mężczyzni i... zająć to żałosne miejsce
Koniec podobny do nalotu na ana i zalew trolli na nasze forum.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 14:15   #60
Aramintha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość

Koniec podobny do nalotu na ana i zalew trolli na nasze forum.
Skąd by wiedzieli, że my jesteśmy z Wizazu?
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości