|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
bbaasstt1331 moge prosic o zmiane avatara?
|
#2762 |
|
Przyczajenie
|
wiesz dobrze co było by dalej jak bysmy blyli szczęsliwi xD
Życie to droga. Czy oby na pewno wybrałam odpowiednia ścieżkę??? Moze będę tego żałować, moze będzie jak ostatnio, ale pójde za miłością... Chroń To Co Masz, Gdy Trzeba Walcz I Kochaj Jak Najmocniej =] :MiŁoŚć To NiEnAwIŚć, KtÓrA pOmYlIŁa DrOgĘ:::... ...:::SoBiE pRzEzNaCzEnI? cZaS pOkAŻe:::... Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia ponawiam prosbeeeeeee |
|
|
|
#2763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odczekać kilka godzin albo kilka dni. parę miesięcy, może rok. potem znów zaświeci słońce. człowiek ciągle czeka, na mieszkanie, na miłość, na głupi telefon. jak jest Ci zbyt gorąco poczekamy na zimę.. chcę czekać na ciebie z obiadem w domu i co dzień tak samo tęsknić. zatem było nas 7: ciało serce rozum tęsknota czekanie smutek zrozumienie. mam na stanie niebo do wynajęcia. wystarczy jeden Twój telefon. ona setny raz z telefonem w dłoniach. co dzień czekam na znak. na telefon, który śpi. im bardziej patrzę na telefon, tym bardziej nie dzwonisz. chcę być blisko. nawet telefonicznie. z nadzieją na lepsze jutro. usypiam z telefonem. _może nie o to chodziło, no ale cóż. a nuż Ci coś wpadnie w oko. ;* tak, to Ty jesteś tym słynnym, co rani serca innych. i ja poproszę: 1. coś o jesieni. 2. o czekoladzie ;d 3. o tym, że jest szaro, zimno, smutno itd. 4. jakieś, że cieszę się ze spotkania z przyjaciółmi, ale jednocześnie się obawiam. 5. że przydałoby się jakieś 36,6 stopni obok. kee, styrana, RealGirl89, Frizz, abunee i wszystkie inne. ;*
|
|
|
#2764 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Cudne kochanie cudne dziekuje pięknie (: kochana jestes
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj się uwieść... czekoladzie! Czekolada ciki ta ciki ciki ciki ta Powody - czekolada jest lepsza od faceta. * Czekolada nie krytykuje Ciebie. * Twoi rodzice zawsze pochwalą twoją czekoladę. * Czekolada nie bedzie Cię oszukiwać. * Możesz iść z czekoladą do łóżka i nie będzie żadnego kłopotu. * Zawsze wiesz gdzie była twoja czekolada. * Czekolada nigdy nie lamentuje jeśli nie byłaś dla niej dobra. * Czekolada nie potrafi Cię Opuścić. * Nie musisz tłumaczyć się przed czekoladą "bólem głowy". * Czekolada nie wychodzi z "chłopcami" i nie zostawia Cię samej. * Czekolada zawsze smakuje dobrze. ![]() Jedzmy czekoladę Milka, żeby krowa i świstak nie stracili pracy ... kończy się już czekolada ... ![]() Po co jest biala czekolada? Aby Murzyniatka tez mogly sie ubrudzic. ...
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
postaram się ![]() 1: niestety ;* 2: w zbiorach nic nie ma a wiele razy ktoś prosił ale takie z głowy siakieś lub to co mi sie przypomni: czekoladowe szaleństwo... życie ma smak czekolady czekoladowe spojrzenia czekoladowy smak Twoich ust jestem wierna tylko sobie i czekoladzie ![]() czekolada...zabija wszystkie smutki Wieczór.tylko ja i moja ukochana czekolada czekoladowy pożeraaaacz ![]() 3: zimno.szaro.do d_upy szarośĆ za oknem.Jesień zawitała... 4: spotkanie z przyjaciółmi.obawy i radośĆ w jednym. tylko to 5: i przydał by się taki księciunio... z wizażu - szukam aniołka na cały etat i diabełka na nocną zmiane można zmieniĆ na przydałby sie no i gdzie ten Romeo? Bo czasem potrzebuje takiego swojego rycerza... nic specjalnego.Przynajmniej próbowałam ![]() ________ Do you wan't be my hero?
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-10-05 o 13:28 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
narkomanka
1 i 3 cóż mi pozostało, z twoich wielkich, małych słów? jesiennych obietnic, że nie znikniesz nigdy z moich snów? wymieniłam, bo mi do jesiennej kolekcji ubrań nie pasował. Wicher wieje, deszcz zacina, Jesień, jesień już! Jesień. Park. Liście. Wiatr się zerwał i wyszeptał mi do ucha Twoje imię. Jesienią padają smutne deszcze, mgły okrywają przestrzeń... 2 poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy ;* Nawet ta biała czekolada dziś jakaś gorzka mi się wydaje Beze mnie tak samo słodka czekolada jest? ![]() Nie cukruj mi tak i tak Cię bardziej nie polubię... 5 zimno się robi. kto mi pożyczy szalik ? ![]() moja dłoń ma ochotę na coś więcej niż tylko poręcz w tramwaju. chciałabym tylko poczuć jak oddychasz, być blisko. <3 Romeo? gdzie jesteś, cholero? marznę tu bez Ciebie na balkonie. 4 - nic. Pozdrawiam;*
|
|
#2768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż, bardzo mi miło, że mnie uwzględniłaś. (: Jesień, ah to Ty. Osłodzi nam usta ciepła czekolada! Wypijmy gorzką czekoladę. Za te wszystkie serca złamane... Czekolada oplata wanilię. Wplata się w nią...- pięknie i namiętnie. Jesienne odcienie melancholii. Czysta forma parodii... Jesienne sentymenty... Powietrze pachnie białą czekoladą. Swego typu niepewność ogarnia mnie. Efektywna jesień. Jesienna pustka. I wspomnienia. Jakoś nic więcej mi do głowy nie przyszło. o.o ........ Życie jest tylko przechodnim półcieniem, Nędznym aktorem, który swą rolę Przez parę godzin wygrawszy na scenie W nicość przepada - powieścią idioty, Głośną, wrzaskliwą, a nic nie znaczącą. Oczekiwać wzajemności w kochaniu jest stratą czasu... Jak łatwo zniszczyć przeszłość i jak trudno o niej zapomnieć... - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. Miłość jest ślepa i dlatego obmacuje. Ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz. Ta obłąkana mówi do rzeczy. Przez ciemność dochodzi się czasem do światła. Marznę bez ciebie. ...tylko rozpacz, gdy rozdrapuję rany. Odejdź z mojej pamięci. Dopiero wtedy będę wolna... Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką. To, że się milczy, nie znaczy, że się nie cierpi. Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta. Koniec świata. Umarł Bóg. Ona nie wierzy w miłość. Nawet w tą do Boga. A potem potłukł jej duszę. Bliskość jest w dzisiejszych czasach tak rzadka, że aż magiczna. I proszę, uważaj na słowa. Nawet tęsknota może być nieodwzajemniona.
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
Dobra...uwaga
pora wreszcie na pierwszą prośbe bo nie potrafię sama nic wymyśliĆ, a więc:Jest facet,z którym kiedyś kręciłam i sie okazało że ma laske...olałam go ciepłym moczem...fakt faktem mineło kilka lat i widaĆ się zmienił,ale ... ma w głowie to że nie ma u mnie szans i stara się o mnie bardzo delikatnie i stopniowo żeby mnie nie spłoszyĆ chyba.A że ma swoją dumę,to nie chce dostaĆ kosza znowu od tej samej dziewczyny-czyli mnie i jakbyście mi pomogły w opisach takich niedosłownych i zadziornych jednocześnie to byłabym wdzięczna ;*EDIT: nie napisałam konkretnie o co chodzi żebyście miały różne możliwości rozmyślając nad opisami ![]() ________ A umarłbyś za mnie i naszą miłośĆ?
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesień jest fajna ,bo każdy może dostać z liścia Jesień.Park.Liście. Wiatr się zerwał i wyszeptał mi do ucha Twoje imię. Jesienią o zmroku przechodzę z Tobą przez pełne kasztanów ulice... Nie ma nic smutnego w jesieni, jeżeli nie zaniedbało się wiosny. Przy kominku sącząc kolejną herbatę, milczę potokiem jesiennych słów... Jesień kładzie słoneczne wspomnienia w słoiki. Jesienią padają smutne deszcze, mgły okrywają przestrzeń Wieczorom długim końca brak, na miasto jesień wkłada płaszcz... Dobra jest mi jesień, rozpływam się w jej pięknie, zapominam się... siedziała . słyszała szelest liści - to jesień mówiła 2) czekoladoholizm. (: czekoladowe serce mam (; Gorąca czekolada optymizmu wlewa mi się do serca i przyjemnie tętni w żylach. W czekoladowej symfonii <3 poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy kuracja czekoladowa w toku czekoladowe myśli . 3) melncholijnie ot tak. siedziała licząc krople jesiennego deszczu . Uśmiecham się do moich smutnych myśli. Każdy nowy dzień doprowadza mnie do furii i depresjii swoją monotonnią i szarością. zacisznie, melancholijnie, refleksyjnie.. 4) tęsknię za chwilami, które dzięki wam odkryłam.. 5) czy mógłbyś przyjść i mnie odsamotnić Skarżę się, że zimno a obok puste miejsce. Słyszysz? znajdź mnie. i weź. ja sie uciesze przecież tymczasem, wiesz, martwię się co z moim sercem miło by było być dla kogoś bodźcem, jakimkolwiek potrzebuje tej obecności dłoni . Chyba nie pomogłam,ale przynajmniej się starałam ;** ______________________ Myślisz, że cierpisz.? Tak naprawdę walczysz o szczęście.! Archiwum wspomnień : Trwa usuwanie. spróbuj mojego dnia, a sparzysz sie jak ćma, nie chce znać,czuć,kochać Syndrom singla - wyczulenie na tulenie Chce być z kimś kto dojrzał by mnie mieć-kto zrozumie ten mój świat... normalnie piórkuje! ;] Kiedy leży się w wannie z uszami pod wodą słychać bicie swojego serca On czarne espresso aby rozruszać swoje serce z chłodu.! miłego dnia dziewczynki (; !
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Rozpierdalasz mnie na cząstki elementarne wciaz brakuje mi slow please , leave me alone... Więcej niż słowo, więcej niż nawet bym chciała . Jesteś moją ulubioną pomyłką <3 wpatrzona w jego oczy ... nie widzi świata poza nimi ... te wspomnienia wciąż kręcą się tu Tylko jakoś Nie potrafię utrzymać szczęścia przy sobie. Cofnąć czas, by życie odzyskało sens . ` a w jego zestawie brakuje kilku żyletek . Dożywotni zakaz zbliżenia się do Ciebie . _________________________ _________________________ _ a jakieś o nieszczęśliwej miłości i próbie zapomnienia ? ;***
|
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
Na urodziny dostałam wykrywacz kłamstw więc nawet nie próbuj chłopcze. ;]
Taki z Ciebie bóg seksu jak ze mnie zakonnica. ^^ ![]() ![]() Miłość? Taa, i co jeszcze, może frytki do tego? Nie podchodź. Mam alergię na kłamstwo, zdradę, obłudę. Nie łudź się. Kac mi przechodzi, miłość też. Piernik do wiatraka ma 5 liter. Ty do mężczyzny masz jakieś pięć tysięcy mil. ![]() ![]() ![]() Może i nie jestem doskonała, ale nie jestem walnięta, nie będzie nic między nami. ![]() Ja i Ty? Powiedz mi, a czy piękna Julia pasuje do Shrek'a? Więcej seksapilu to ma już chyba nasz ukochany pan prezydent. No, albo jego brat ![]() ![]() ![]() -Obiecałaś że dasz znać i się spotkamy... ![]() -No tak, ale nie obiecałam kiedy ![]() ![]() ![]() Spadaj. Nie rozumiesz? No masz, nie dość że brzydki, to jeszcze z lekka tępawy. ![]() ![]() Dziewuszki dziękuję za opisy dot. tego prawa jazdy od każdej coś ukradłam, przydadzą się jeszcze, bo robie jeszcze na A i na C ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AnnWroc Czas edycji: 2008-10-05 o 14:05 Powód: poprawki (; |
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię to tak jak ty, więc co o tym myślisz? walczy się do końca. Napiszemy sobie inny scenariusz. Skąd możesz wiedzieć, że niegdy nie bede Twoja? Możesz juz dostrzec moje znaki. Pozwalam sie mna zajac. Puść wodze swojej fantazji. Widzisz, jak nam spier.dala szczescie? Wiec rusz sie i zrob cos! Troche wiecej odwagi maleńki! ;D no nie wiem czy o to chodzilo... ale moze wybierzesz cos
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Is there any way that i could stay in your arms ?
przetlumaczy ktos?
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89 a moge spytać dlaczego??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadaje sygnał.Zagrasz? ogólnie o znakach i odwadze (to tak żeby pomóc,bo sama niewiem czego chce dokładnie )Jeszcze niedawno to był mój avatar i mogą mnie po nim rozpoznawaĆ jeszcze....
|
|
#2777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem: nie ma tam żadnych dróg/drogi, więc mogł/a/bym zostaĆ w twoich ramionach? ______ i weź tu sie kur_wa zakochaj
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Czy jest jakis sposob/ droga aby pozostac w twoich rekach ?
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, wiecej pomyslow nie mam... ___ opisy: wiesz, mam dosc obłudy, ktorej sens ciezko ogarnac ból doświadczeń sprawia, ze smiech znika pierdo.lić wszystkie nieuzasadnione słowa krytyki z dala od ulizanych kenów i niedor.uchanych barbi
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej - czy jest jakis sposob, bym mogla zostac w Twych ramionach.
tak mi sie wydaje
|
#2781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś na ten kształt ![]() He's got the cutest laugh I've ever heard Call it dumb, call it luck, call it love or whatever you call it
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć ten opis ? don't it make you sad about it
|
#2783 |
|
Raczkowanie
|
Amorku...proszę ! Zrób to jeszcze raz, ale tym razem go traf!!!
![]() Milosc....bez niej czlowiek po prostu gasnie.....gasne szybko... Czasem prosty gest wystarczy by wszystko zmieniło dalsze wydarzenia ... .....wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt.... Przejadłam myśli, wypiłam marzenia przefiltrowałam moje serce z kamienia. Mam ochote poczuć cię wszystkimi zmysłami Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a Ty? Czy patrząc widzisz? miłej niedzieli
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym mogła prosić jakieś o tym że dziś z przyjaciółką robimy sobie babski wieczór przy winie ? takie na mega śmieszne.. prosi;*
|
#2786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. ~~ Agonia zieleni, triumf złota, brązu i czerwieni. To tylko jesień. ~~ Furia zapachów, omdlewająca mieszanka wygasłego letniego szaleństwa.. ~~ Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście... ~~Uśpić swą pamięć..zmysłom czujność odebrać..by jakoś jesień tę przetrwać.. ~~ Jesienią zawsze zaczyna się szkoła.. a w knajpach zaczyna się picie ~~ zapach cynamonu i ..czerwone liście.. jesień ~~ Jesień przyszła cicho.. przyniosła kilka liści i deszczowych łez... 2. ~~ czas płynie.. czekoladowym strumieniem ~~ Powiedzieć Ci coś słodkiego.. Czekolada ~~ czekoladowe niebo Może coś Ci się spodoba
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Raczkowanie
|
Bierz, bierz
![]() Cytat:
Takie misz masz, dobrze? * Jesienna melancholia popijana gorącą czekoladą. * Jesień przyszła szybko i bezboleśnie, nawet nie zauważyłaś... * Nostalgia się skryła, gdzieś pomiędzy kolorowymi liśćmi. * Możesz wpaść na czekoladę, dobrze robi na jesienną chandrę. * Poszukuję towarzysza na jesienny spacer wśród liści. * Czekolada na języku. * Teraz sama siedzę znów, a za oknem melancholia. * Czekolada na smutek, czekolada na szarość. * Jesień niesie szarość i smutek, ma tylko kolorowe liście. * Waniliową czekoladę spijać chcę z Twoich ust. * Zasmucone dziewczynki tulą misie, zamiast męskie ramię. * Otworzę drzwi. Rozgość się. * Mam na ustach czekoladę. * Upij się ze mną czekoladą. * Jej wolno było żyć marzeniami i zamykać się w sobie. Szczególnie na jesień. * Bez Ciebie rozpłynę się w tej gorzkiej kałuży czekolady. * Ze strachu obgryzę paznokcie, ciesząc się jednocześnie. * Miło, że jest kolorowa myśl, wśród jesiennej szarości. * I już wiem jak to, rzucać uśmiechy pokryte obawą. * Nie tak jest. Czujesz to? * Drogi Nieznajomy. Potrzebuję Cię. * I nie połam mnie oddechem pośród burzy liści. * Wepchnę Cię na kupę liści, potem spiję z powiek czekoladę. * Być dla kogoś promieniem słońca w październikowy poranek. * I tylko mi nie mów, że trzeba kochać jesień. * Na jesienną chandrę receptą miała być miłość. * Jesienną nocą, kochaj mnie. * Chcę jak liść, zasłonić oczy twe. * Zakochać się na jesień. Opisy; * Pośpiesz się, bo spadam. * Powiedz czy warto mnie ratować. * Jestem na krawędzi osiemnastego piętra. * Mówisz najlepiej, kiedy ostatecznie nic nie mówisz. * Podróżuję po słowach, powodujesz, że mogę zwariować. * - Szczerze mówiąc, nikt inny mnie nie interesuje. Dziwne, ale w ogóle nie dostrzegam mężczyzn. Sharon uśmiechnęła się do koleżanki. - To się chyba nazywa miłość, Denise. * Nigdy mnie nie kochał!- Szepcze. -Podły kłamca! - Skąd wiesz...? Ktoś mówi Ci, że jest noc, pokazuje księżyc... Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą? * Kiedy zawołasz do króliczej norki: "Hej, jest tam kto?", a głos zwnętrza odpowie: "Nie!", to znaczy chyba, że nie jesteś mile widziany. * Więc cicho serce, stul wreszcie pysk! * Przz chwilę choć, zawahaj się.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
A jakies miłone zadziorne;> moga byc krótkie albo jakies inne fajne
ze mi dobrze z TŻ i wogole ![]() Odemnie. 1.Gdy Ciebie zabraknie ziemia rozstapi sie... ![]() 2.W nicości fal...
|
#2789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie jestem pewna . ^^
|
|
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętaj, aby Twoje marzenia nie zarosły chwastami!
Czas to jedyna droga od początku do końca jednokierunkowa. Czasem anioły odlatują mimo że schowasz im skrzydła pod poduszkę...... Chroń to, co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej ... Ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

dziekuje pięknie (: kochana jestes

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
sama ni wim