Włosomaniaczki :D - część III - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-05, 11:23   #4381
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Ślicznie wyglądasz Porównując do wcześniejszych fotek widzę, że włoski są jednak dłuższe. A co to za widoczki za Tobą

Do Pestki imię Pestka pasuje idealnie. Jest taka drobniutka i malutka, przy tym wygląda tak słodko i niepozornie. Nie mogę uwierzyć w to, że ktoś chciał się je tak poprostu pozbyć Nie dziwie się, że tak szybko znalazła nowy dom.

A ten ananas prawdziwy I jeszcze go nie zjadłaś Uwielbiam ananasy

Kochane masz zwierzątka. Zwłaszcza zdjęcie 25 mnie urzekło - jak ten kot ze Shreka

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Naprawdę tak strasznie? Tak mnie jakoś natchnęło na oczo***ne kolorki
Spodziewałam się czerni. A tu taki zonk
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 11:41   #4382
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz Porównując do wcześniejszych fotek widzę, że włoski są jednak dłuższe. A co to za widoczki za Tobą
Dziękuję
Jak obciachaam się w lipcu tak jeszcze nie była u fryzjera podcinać końcówki, bo o dziwo nie jest z nimi jeszcze tak źle - olej kokosowy na końcówki działa
A fotki za mną zostały zrobione przez mojego kolegę z Wawy podczas jego różnych wyjazdów - np te góry to Alpy Wywolałam sobie te foki w formacie A4, oprawiłam w antyramki i powiesiłam na ścianie - szkoda, że nie słyszałaś moich rodziców jak marudzili, że tyle dziur w ścianie zrobiłam Jak się wyprowadzę to sobie tapetą przykryją i nie będzie widać

Cytat:
Do Pestki imię Pestka pasuje idealnie. Jest taka drobniutka i malutka, przy tym wygląda tak słodko i niepozornie. Nie mogę uwierzyć w to, że ktoś chciał się je tak poprostu pozbyć Nie dziwie się, że tak szybko znalazła nowy dom.
No, cudna jest - taka malutka I dlatego myśleliśmy na początku, że jest mloda. No ale psina mia swoje lata, zachorowała i nikomu nie chciało się wydawać pieniędzy na operację więc najłatwiej było wyrzucić

Cytat:
A ten ananas prawdziwy I jeszcze go nie zjadłaś Uwielbiam ananasy
Ananas jak najbardziej prawdziwy TZ mi kupił parę dni temu i jeszcze się nie złozyło mi go zjeść - dzisiaj zacznę

Cytat:
Kochane masz zwierzątka. Zwłaszcza zdjęcie 25 mnie urzekło - jak ten kot ze Shreka
Reksio ma takie spojrzenia, że normalnie wymiękam

Cytat:
Spodziewałam się czerni. A tu taki zonk
Ha! Jednak potrafię zaskakiwać!
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 11:45   #4383
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Milka, zgadzam się z Tobą w 100%.

EDIT: a tak w ogóle obejrzałam dziewczyny ten link z youtube który podałyście (z tym występem Rutowicz) i powiem Wam szczerze... z niedowierzaniem na to wszystko patrzyłam. Ta cała Jola kojarzy mi się własciwie tylko z plotkami w róznych portalach typu pudelek, rzadko widziałam ją w akcji, i po prostu mnie zatkało jak zobaczyłam co ona wyprawia, jak się odnosi do ludzi. Jak można komuś za coś takigo płacić?!

Ale najbardziej zasmuca fakt tych wołających ludzi wśród publiczności - 'królowa'?! - halo, gdzie my żyjemy...
Kobita lubi być w centrum uwagi, a że Bóg nie obdarzył jej jakimś szczególnym talentem, którym mogłaby się pochwalić to robi to co jej wychodzi najlepiej. Inna sprawa, że dziewcze by się nie wybiło jak by nie istaniało zapotrzebowanie na taką formę rozrywki.

Cytat:
Dziękuję
A fotki za mną zostały zrobione przez mojego kolegę z Wawy podczas jego różnych wyjazdów - np te góry to Alpy Wywolałam sobie te foki w formacie A4, oprawiłam w antyramki i powiesiłam na ścianie - szkoda, że nie słyszałaś moich rodziców jak marudzili, że tyle dziur w ścianie zrobiłam Jak się wyprowadzę to sobie tapetą przykryją i nie będzie widać
Myślałam, że Twoje Z daleka trudno ocenić, ale wyglądają na fajne i klimatyczne

Cytat:
Ha! Jednak potrafię zaskakiwać!
Podążasz za modą. W końcu fiolet w tym sezonie rządzi
Stary 2008-10-05, 11:55   #4384
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że Twoje Z daleka trudno ocenić, ale wyglądają na fajne i klimatyczne
Bardzo lubię jego zdjęcia - tu jest jego blog www.qbk.blog.pl
Nie wrzucił jeszcze wielu zdjęć bo nie ma czasu - ale i tak jest co oglądać

Cytat:
Podążasz za modą. W końcu fiolet w tym sezonie rządzi
Eeee tam, ja ewidentnie niemodna jestem Fiolet lubiam nawet jak nie był w modzie
Stary 2008-10-05, 12:02   #4385
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Kobita lubi być w centrum uwagi, a że Bóg nie obdarzył jej jakimś szczególnym talentem, którym mogłaby się pochwalić to robi to co jej wychodzi najlepiej. Inna sprawa, że dziewcze by się nie wybiło jak by nie istaniało zapotrzebowanie na taką formę rozrywki.
I to właśnie jest najbardziej bolesne. Niech sobie pajacuje, jej życie, jej sprawa.

Druga kwestia, to oczekiwania/preferencje estetyczno-kulturalne naszych rodaków... robi się po prostu przykro.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 12:06   #4386
Finlora
Zakorzenienie

Porcelainnn
dobrze kojarzę, że chciałaś linka do tego fragmentu "Celi" z koniem? Jesli jeszcze nikt Ci nie podał to tutaj jest teledysk, w którym zostały wykorzystane fragmenty z tego filmu - nie oglądałam filmu, więc nie mam pojęcia o co w nim chodzi, ale patrząc na te fragmenty myślę "błee"
Stary 2008-10-05, 12:09   #4387
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo lubię jego zdjęcia - tu jest jego blog www.qbk.blog.pl
Nie wrzucił jeszcze wielu zdjęć bo nie ma czasu - ale i tak jest co oglądać
Aż od 2004 Rzeczywiście jest co oglądać
Stary 2008-10-05, 12:11   #4388
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aż od 2004 Rzeczywiście jest co oglądać
Większość fotek jest z jego licznych podrózy - ostatnio był na Maderze - z każdej wyprawy dostaję pocztowki
Np te http://qbk.blog.pl/archiwum/?rok=2008&miesiac=4
Stary 2008-10-05, 12:13   #4389
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Większość fotek jest z jego licznych podrózy - ostatnio był na Maderze - z każdej wyprawy dostaję pocztowki
Nie mogłabyś się z nim zabrać To ja wtedy mogłabym liczyć na pocztówki
Stary 2008-10-05, 12:19   #4390
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogłabyś się z nim zabrać To ja wtedy mogłabym liczyć na pocztówki
TŻ by mnie nie puścił
Tym bardziej, że z tym kolegą coś nie coś mnie łączyło, kiedy mieliśmy z TŻ przerwą, ale on o tym nie wie
Tu też ma różne zdjęcia http://onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=13231
I tutaj http://plfoto.com/24683/autor.html

TZ wynalazł fajne miejsce na wyjazd - ja muszę to zobaczyć na zywo!
http://pejzaze.onet.pl/62992,g,galeria.html
Stary 2008-10-05, 12:23   #4391
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

W ogóle dziś już trochę lepiej u mnie, wyszłam na prostą chyba. Nie lubię tego swojego głupiego charakteru dziewczyny, bo czasem nawet drobnostka potrafi zwalić mnie na sam pysk...;/

Dobrze , że już lepiej... I chyba wszystkie mamy tę cechę. Ale i tak lepiej być kobietą, a wrażliwość to skarb..

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Aha, zapomniałam napisać, Jolie wszystkie cierpienia zostaną Ci wynagrodzone w poniedziałek, na spotkaniu z maniaczkami
O tak, to spotkanie będzie jak miód na serce

Aguś -cieszę się, że z Pestką już wszystko dobrze i że jest taka żywotna, zaraz zmykam oglądać zdjęcia. I bardzo trzymam kciuki za staż - zawsze to jakieś doświadczenie i jakieś pieniążki i wierze, że będzie tylko lepiej

Milka - kupiłam dziś ten krem z Bielendy , mirra i kadzidło - Powitanie z Afryką. Super jest Będzie świetny na dzień, pod makijaż. Czuję, że skóra po nim oddycha, dodał jej blasku.

Dziewczyny - wiadomo już na która jutro będziecie? I jak się umawiamy?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 12:26   #4392
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Aguś -cieszę się, że z Pestką już wszystko dobrze i że jest taka żywotna, zaraz zmykam oglądać zdjęcia. I bardzo trzymam kciuki za staż - zawsze to jakieś doświadczenie i jakieś pieniążki i wierze, że będzie tylko lepiej

Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszczę tego spotkania...
Stary 2008-10-05, 12:34   #4393
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ by mnie nie puścił
Tym bardziej, że z tym kolegą coś nie coś mnie łączyło, kiedy mieliśmy z TŻ przerwą, ale on o tym nie wie
Tu też ma różne zdjęcia http://onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=13231
I tutaj http://plfoto.com/24683/autor.html

TZ wynalazł fajne miejsce na wyjazd - ja muszę to zobaczyć na zywo!
http://pejzaze.onet.pl/62992,g,galeria.html
Jak znajdę chwilkę czasu to pooglądam wszystkie zdjęcia dokładnie

Też mi się marzą od dłuższego czasu Czechy Dobrze, że są stosunkowo blisko, więc kto wie...

Cytat:

Milka - kupiłam dziś ten krem z Bielendy , mirra i kadzidło - Powitanie z Afryką. Super jest Będzie świetny na dzień, pod makijaż. Czuję, że skóra po nim oddycha, dodał jej blasku.

Dziewczyny - wiadomo już na która jutro będziecie? I jak się umawiamy?
Super, że Ci pasuje Jest to jedyny krem, który zdarzyło mi się kupić aż trzy razy

Właśnie dziewczyny Jak się umawiamy. Muszę jeszcze jutro zaliczyć uczelnie, więc za przybliżoną godzinę spotkania będę wdzięczna

Cytat:
Jestem pewna, że nie będzie to jedyne nasze spotkanie, więc jeszcze się załapiesz
Stary 2008-10-05, 12:40   #4394
Finlora
Zakorzenienie

Za tydzień siostra TZ'a ma ślub i jak było do przewidzenia - nie zostałam zaproszona. Nie żeby mi zależalo, bo nawet jakby mnie zaprosiła to i tak bym nie poszła - ale uważam, że zachowała się niesamowicie chamsko. Nawet ojciec TZ'a powiedział, ze zachowały się nie w porządku. Zresztą niczego innego się po tych osobach nie spodziewam.

Cytat:
Jestem pewna, że nie będzie to jedyne nasze spotkanie, więc jeszcze się załapiesz
Ja tez mam taką nadzieję
Stary 2008-10-05, 12:50   #4395
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Za tydzień siostra TZ'a ma ślub i jak było do przewidzenia - nie zostałam zaproszona. Nie żeby mi zależalo, bo nawet jakby mnie zaprosiła to i tak bym nie poszła - ale uważam, że zachowała się niesamowicie chamsko. Nawet ojciec TZ'a powiedział, ze zachowały się nie w porządku. Zresztą niczego innego się po tych osobach nie spodziewam.
Czy na taką uroczystość nie idzie się z osobą towarzyszącą To normalne chyba, że TŻ jakby z kimś miał iść to poszedłby tylką z Tobą. Nie przewidziały takiej sytuacji...
Stary 2008-10-05, 12:54   #4396
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Czy na taką uroczystość nie idzie się z osobą towarzyszącą To normalne chyba, że TŻ jakby z kimś miał iść to poszedłby tylką z Tobą. Nie przewidziały takiej sytuacji...
To taka sukowatość wrodzona - nie akceptują mnie więc nie życzą mnie sobie na ślubie. Zresztą i tak bym nie poszła, ale chociaż mogła zachować się przyzwoicie i mnie zaprosić. A tak jak będzie mój ślub to już wiem kogo na nim nie będzie. Aczkolwiek będzie mi przykro ze względu na TŻ'a - bo one na pewno i tak nie przyjdą.
Stary 2008-10-05, 12:55   #4397
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze , że już lepiej... I chyba wszystkie mamy tę cechę. Ale i tak lepiej być kobietą, a wrażliwość to skarb..
Pewnie masz rację Porcelainnn

Cytat:
Ja też...

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 12:57   #4398
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też...
Jak na razie miałam przyjemność zobaczyć się jedynie z Milką
Stary 2008-10-05, 13:00   #4399
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Co za totalny brak klasy, albo mniej delikatnie powiedziane: co za buractwo :/.

Aguś -widziałam zdjęcia. Bardzo ładnie Ci w tych włosach, wolę Cię w takich niż długich.

Stary 2008-10-05, 13:03   #4400
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
To taka sukowatość wrodzona - nie akceptują mnie więc nie życzą mnie sobie na ślubie. Zresztą i tak bym nie poszła, ale chociaż mogła zachować się przyzwoicie i mnie zaprosić. A tak jak będzie mój ślub to już wiem kogo na nim nie będzie. Aczkolwiek będzie mi przykro ze względu na TŻ'a - bo one na pewno i tak nie przyjdą.
To okropne jak ludzie bez powodu potrafią być tak zawzięci i nienawistni

Cytat:
Ja też...
A Ty skąd jesteś
Stary 2008-10-05, 13:05   #4401
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Co za totalny brak klasy, albo mniej delikatnie powiedziane: co za buractwo :/.
Wiesz co, patrząc na to jak one się zachowują to ja się chyba naprawdę cieszę, że nie mam z takimi ludźmi stycznosci.

Cytat:
Aguś -widziałam zdjęcia. Bardzo ładnie Ci w tych włosach, wolę Cię w takich niż długich.
Dziękuję
Już powoli przygotowuję TŻ do tego, że chyba nigdy nie będę miała długich włosów - za słabe są i do tego jeszcze ten podwyżoszony testosteron, tarczyca itd. Może chociaz takie do ramion uda mi się wyhodować...
Stary 2008-10-05, 13:05   #4402
Heroldin
Zakorzenienie

Przeżyłam wczoraj {dzisiaj} w nocy coś przeokropniastego. Teraz trudno mi samej uwierzyć w to, co się stało. Ale widok z okna udowadnia, że było jawą, co się koszmarnym snem zdawało.
Mieszkam na wsi. Taka pół-wieś, taki pół-hotel większego miasta. Wróciliśmy wczoraj do domu - jak na nasze możliwości - dość późno : około 24-tej z niewinnej ale wyczerpującej imprezki. Natychmiast do spania. Około godziny 1.30 obudziły mnie jakieś dziwne odgłosy, coś jakby z oddali pykanie ogni sztucznych. Jestem przeczulona na temat odgłosów domowych, ze względu na nie najlepsze doświadczenia z budowniczymi. A że ze mnie nad wyraz inteligentna osoba, zamiast spojrzeć przez okno, wstałam i obeszłam dom z uchem przy ścianach, szukając źródła dzięków. Nic ... Wtedy podniosłam rolety w oknie i co ?! Wszyscy Święci, łuna na pół wsi, płomienia prawie do samego nieba. Paliły się zabudowania gospodarcze u rolnika, trzy domy od nas. Dziewczyny, tego nie można opisać. Nigdy z bliska nie widziałam pożaru. Prawie wszyscy z wioski pobiegli pomagać. Mój TŻ też stanął na wysokości zadania, a że jest postawny i ma tubalny, mocny głos - z tarasu mojego domu słyszałam jak objął dowodzenie. Paliła się oboro-stodoła : w jednej części zwierzęta i drugiej : słoma, siano. I ten rozpaczliwy wrzask zwierząt : świń, krów itp.
Chyba będę go słyszała jeszcze długo. Buchające płomienie, a mój TŻ i paroma
innymi wyrzucali i wyganiali z tej budowli zwierzęta. Jak z jednej strony ogień
zablokował dojście, mój Lalunia wsiadł na traktor - po raz pierwszy w życiu i rozwalił ścianę z innej strony. Opowiadał, że uratowały się wszystkie zwierzęta.
I wtem głośne puuuuf i wszystko się zawaliło. Straż pożarna przyjechała po pół
godzinie, już tak raczej pod koniec imprezy. Ale strażacy mieli robotę do rana. Dziewczyny, to było straszne i trwało krótko. Boże, jaki człowiek jest bezradny i malutki wobec kataklizmu i Matki Natury. Dzisiaj od rana wywożą nadpalone siano, słomę na pola, a mój Lalunia nadpalone brwi i włosy podcina.
Nie da się słowami wyrazić ogromu tej tragedii - niby tylko spalone zabudowania
gospodarcze, ale ... Ja tego widoku i płaczu zwierząt bardzo, bardzo długo nie zapomnę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sopieszyno-01.jpg (37,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sopieszyno-04.jpg (36,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sopieszyno-05.jpg (54,5 KB, 8 załadowań)
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 13:10   #4403
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To okropne jak ludzie bez powodu potrafią być tak zawzięci i nienawistni
Właśnie - gdybym chociaż dała im powód. Tzn one pewnie wymyślily sobie jakiś irracjonalny powód i to się już nie zmieni. Ostatnio matka TŻ'a mówiła mu, że widziała mnie na mieście a ja nie powiedziałam jej "dzień dobry" - sorry, ale ja tę kobietę widziałam po raz ostatni jakieś 6 lat temu i nawet nie pamiętam jak ona wygląda - a tym bardziej, kiedy idę po mieście, spiesze się i nie zwracam uwagi na mijanych ludzi.

OMG, Heroldin, niezłe przeżycie Dobrze, ze nikomu nic się nie stało...
I dla Twojego TŻ'a - zachował się naprawdę wspaniale!
Stary 2008-10-05, 13:16   #4404
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie - gdybym chociaż dała im powód. Tzn one pewnie wymyślily sobie jakiś irracjonalny powód i to się już nie zmieni. Ostatnio matka TŻ'a mówiła mu, że widziała mnie na mieście a ja nie powiedziałam jej "dzień dobry" - sorry, ale ja tę kobietę widziałam po raz ostatni jakieś 6 lat temu i nawet nie pamiętam jak ona wygląda - a tym bardziej, kiedy idę po mieście, spiesze się i nie zwracam uwagi na mijanych ludzi.
I to jest zapewne jeden z tych powodów dlatego tak Cię nie znoszą One Cię nie lubią tak dla zasady i wtedy każdy powód jest dobry, żeby w jakiś sposób uzasadnić tą niechęć.

Heroldin masz niesamowitego TŻ. Ciesze się, że nikomu nic się nie stało Takie wydarzenia na długo zapadają w pamięci. Obyś nie musiała już nigdy przeżywać czegoś podobnego
Stary 2008-10-05, 13:16   #4405
Porcelainnn
Zadomowienie

Heroldin To musi być straszne doświadczenie... Dobrze, ze nikomu nic się nie stało. I bardzo mi się podoba zachowanie Twojego TŻ -Laluni . Zachował się po męsku, odpowiedzialnie i odważnie, stanął na wysokości zadania - super, bardzo doceniam takich facetów. Wyobrażam sobie to uczucie jak odsunęłaś rolety... I biedny ten rolnik teraz strasznie, na pewno bardzo to przezył

Stary 2008-10-05, 13:18   #4406
Finlora
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja już uciekam - brat może w każdej chwili wrócić i nie chcę (jak zwykle zresztą) żeby mnie nakryli
Mam nadzieję, że uda mi się do Was zajrzeć w tygodniu - i że net w kafejce nie będzie się tak koszmarnie mulił bo szału dostanę...

Edit. A co do długośi włosów - TZ powiedział mi ostatnio (sam nie wierzył, że to mówi ), że ładnie mi w tych włoskach jakie mam teraz, że mi pasują
Stary 2008-10-05, 13:24   #4407
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
i że net w kafejce nie będzie się tak koszmarnie mulił bo szału dostanę...
I tego Ci na pożegnanie życzę

Cytat:
Dziewczyny, ja już uciekam - brat może w każdej chwili wrócić i nie chcę (jak zwykle zresztą) żeby mnie nakryli
Trzeba zachować pozory
Stary 2008-10-05, 13:29   #4408
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
I tego Ci na pożegnanie życzę

Dzięki
To się dopiero okaże

Cytat:
Trzeba zachować pozory
Ależ oczywiście
No i komputer musi wystygnąć
Jeszcze bym posiedziała gdybym wiedziała kiedy dokładnie będą ale mama (złośliwy człowiek) nie chce wysłać smsa i się zapytać - specjalnie robi mi na złość, żebym nie siedziała tyle przy komputerze
Stary 2008-10-05, 13:31   #4409
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ oczywiście
No i komputer musi wystygnąć
Jeszcze bym posiedziała gdybym wiedziała kiedy dokładnie będą ale mama (złośliwy człowiek) nie chce wysłać smsa i się zapytać - specjalnie robi mi na złość, żebym nie siedziała tyle przy komputerze
Mamusia kocha swoją córeczkę. Dba o jej kręgosłup i oczy
Stary 2008-10-05, 13:32   #4410
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mamusia kocha swoją córeczkę. Dba o jej kręgosłup i oczy
Hahaha!
Ale tak btw. to nogi strasznie mi zdrętwiały - siedzę na podłodze

To ja już ostatecznie uciekam - mama zaczyna mi marudzić, że odkąd przyszłam to siedze cały czas przy komputerze i że z dzieckiem to się nawet nie pobawiłam - więc, żeby uniknąć kolejnej pogadanki na ten temat wolę się ewakuować

Edit. Skleroza nie boli - Porcelainnn, masz cudne wlosy

Dawno nie oglądalam Waszych profili - będę musiała pozaglądać i posprawdzać, czy może pojawiły się jakieś nowe fotki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości