|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Forum.lover.pl - Poradnik jak wyrwać kobietę
Znalazłam ich tajny szyfr
przeczytam to jeszcze ze 20 razy i może zacznę rozumieć co bredzą te lowelaskiCytacik: PUA - Pick up Artist - Artysta Podrywu, czyli to kim chcesz sie stac HB - Hot Babe - wszystkie laski powyzej 8ki, oprocz 10tek, bo te sa SHB - Super Hot Babe UG - Ugly - brzydka laska 6 i ponizej w skali KC, FC - Kiss Close i F*** Close - chyba nie trzeba tlumaczyc ? DHV, DLV - Demonstracja Wysokiej i niskiej wartosci AMOG - meski przywodca grupy, ktory mysli ze jest Alfa Alfa - to wlasnie koles ktorego szukaja wszystkie kobiety, dokladniej opisane na loverze AFC - Average Frustrated Chump, po polsku TSN - Typowy Sflustrowany Nieudacznik, czyli ktos kim najprawdopodobniej jestes skoro czytasz ten FAQ LJBF - Lets Just Be Friends, czyli najgorsze co was moze spotkac - zostanmy przyjaciolmi Opener - wszystko czym otwierasz laski Co to jest "sześcian, g-string opener, palm readding oraz ring story"? A:Sa tp historyjki/openery podnoszace wasze attraction, oraz pozwalaja zbudowac wstepny raport. Nie musisz ich zawsze uzywac. Wyrecytuj wtedy kiedy czujesz. G-string jest dobrym openerem gdyz zawiera w sobie 3 rzeczy, ktore pozwola ci dobrze otworzyc laske: twoje otwarcie (laska zobaczy ze ptworzyles sie przed dnia co oznacza zaufanie), historie zwiazku, problem oraz dowcip w jednym. Doliczyles sie 4? Spoko Mystery mowi o 6 z 5ciu cechach prawdziwego ALFA. Żenuła
Edytowane przez Morte Czas edycji: 2008-10-04 o 23:49 Powód: a fuj-brzydkie słowo w cytacie (sie zgorszyłam normalnie :) ) |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie mam siły tego ogarniać..
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
"Mam propozycje -> za pare lat jak juz wszscy beda ustawieni zbierzemy najlepszych graczy z tego forum i zrobimy sobie takie turne po świecie " ![]() Najazdy na "czarnulki" po małżeństwie Dziewczyny tez pisza ![]() " Dla mnie przewazajaca wiekszosc Azjatek nie jest atrakcyjna. Sa niskie, anemiczne z krzywymi konczynami, 0 kobiecosci czy sex appeal'u Choc czasem zdarzaja sie takie lasencje..... ze naprawde sama sie moge obejrzec to taki jeden z łagodniejszych damskich akcentów na tym forum takto głownie prześcigają się ile "lodzików" zaliczyły, trójkątów ze swoimi facetami i kumpelami itp
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Coś o intelekcie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy po przejrzeniu tego ich forum śmiać się czy płakać.
![]()
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
k a t a s t r o f a
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
techno boye... dla nich generalnie każda którą wyrwą to jest 9,5 a te których się nie udało to można powiedzieć że brzydkie.
![]() Co do fascynacji niewinnością... pedofilia bym powiedziała. W ogóle żal mi faceta dorosłego który spotka się z 15... tylko takie naiwne na nich lecą? bo kobiety mają za duże wymagania? na szczęście to tylko część, bo są jeszcze normalni którzy małolaty spławiają
|
|
|
|
|
#42 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A mi żal tego dziewczęcia.... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dekalog... No mówiłam, ż to tacy zadufani w sobie idioci, którzy wierzą, a przynajmniej chcieliby wierzyć, że każda ich chce, a jak nie chce, to tylko ona ma tu problem!
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wyobrażam sobie że gdzieś tam trafiam na taką imprezę z TAKIMI ludźmi....
Ja też czasem idę na dyskotekę ale kurcze..... nie zauważam czegoś takiego a może ślepa jestem
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Następny cytat:
sposobow jest sto miliardow dla poczatkujacych polecalbym troche pomiziac potem chlodnik i tak kilka razy w praktyce wyglada to tak lekkie macanko lizanko, wstajesz od niej idziesz do kompa sprawdzasz co tam na loverze timeless napisal, ona ma siedziec na lozku i czekac (jak sie poruszy to zastrzel, hehehe nie no joke) ale generalnie jak wstaje i lazi po pokoju to za lapke (stanowczo aczkolwiek delikatnie) i niech siedzi jak piesek czekajacy na miseczke z zarciem/pozniej wracasz troche wiecej miziania sciagasz wierzchnia warstwe stroju (o tej porze moze poza ta warstwa miec nie wiele wiecej, zawsze mozna jakas bizuterie sciagnac) no trzeba ja troche rozpalic, sami poczujecie jak wam idzie, jesli dobrze to znowu wstajesz i mowisz, ze chce ci sie pic i wychodzisz do kuchni or whatever, a tak naprawde w tym czasie idziesz do lazienki i dokladnie myjesz wacka , bo wiesz ze za chwile moze sie przydac na takie upaly jak dzisiaj mozecie wrzucic lasce kostke lodu w majtki tylko bron was panie boze zeby to wygladalo tak, ze sie znia silujesz i na chama wpychasz jej do spodni raczej proponuje zaczac od calusow, a kostke najpierw przylozcy do szyi ewentualnie dekoltu wracajac do chlodnikow to wcale nie musicie jej zostawiac 2 razy, moze byc 3,4 lub 10 , nie ****a 10 to nie Jak piesek czekający na miseczkę? ![]()
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
A wiecie, jaką miałam myśl po przeczytaniu tematu o nieletnich? Zgłosić forum policji. Zastanówcie się - puszczacie dzieci na kolonie i... trafiają na takich "wychowawców", co tylko f i u t e m myślą. Dramat.
|
|
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co się dziwić, Panie, są różne gatunki i.... Oni to samo sobie myślą trafiając np. na forum poświęcone paznokciom- z ich punktu widzenia to taki sam hardcore jak dla nas forum podrywaczy.
|
|
|
#50 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Tak mi się przypomniało, jak Bess wklejała link do odcinka Miasta Kobiet, w którym panie dosłownie miażdżyły takich panów od kursów w stylu "jak stać się PUA"
![]() Poszukam, bo to było mocne ![]() Edit Niestety, usunęli filmiki z serwisu ![]() A to było takie fajne. Panie dorwały ich tajny przewodnik , oni się dopytywali skąd gop wzięły, a one zadawały im kolejne pytania o opisane techniki, których sami panowie nie umieli wyjaśnić, albo migali się przed tym jak mogli . Do tego namówiły ich guru (sam tak o sobie mówił ) na przeprowadzenie takiej modelowej rozmowy, ośmieszając tę technikę przy okazji ![]() Jak dobrze, że ja nie chodzę na dyskoteki, bo tam ponoć najwięcej tych napaleńców. Swoją drogą, czy to nie jest dość desperackie, kiedy facet musi się uczyć jakichś technik, stosować się do zasady 3 sekund i takich tam, żeby mieć szansę na poderwanie dziewczyny? Jak facet naprawdę jest fajny, to zdecydowanie tego nie potrzebuje
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło matko i córko
masakra. Nie wiem czy śmiać się czy płakać Modlę się tylko żebym nie miała przyjemności poznać takiego bezmózgowca. Masakra. Normalnie aż nie wiem jak skomentować te głupoty-brak słów
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
http://forum.lover.pl//index.php?showtopic=2669
uroczy wątek
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
O matko, oni tak serio? O takich głupkach jeszcze nie słyszałam!
|
|
|
|
|
#54 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Cyt:
Ostatnio Panienka wyskoczyła do mnie z wyrzutami, że podczas spotkań które do tej pory odbyły się w liczbie 2 za dużo było KC i macanek, szczególnie na ostatnim gdy zabawiałem się z nią 20min Odp kolegow: Ja bym walnął jakiegoś focha, żeby poczuła się winna, że niszczy coś pięknego Chodzi mi o to, że jak ją upewnisz, że nie chodzi ci o seks, a zależy ci na niej i takie tam romantyczne rzeczy to ci może da. A wtedy ją zostawisz i zyskasz kilka mrocznych punktów ![]()
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kolega podpowiada, że powinnyśmy zrobić najazd na forum
zarejestrować się jako mężczyzni i... zająć to żałosne miejsce
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmmm ciekawa propozycja, tylko czy to nie będzie dla nas poniżające rozmawiać z nimi??
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozmowy będziemy toczyć - przypuszczam - między sobą...bo prostactwo i chamstwo wysiądzie...
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
to co, rejestrujemy się?
|
|
|
#59 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
![]() Koniec podobny do nalotu na ana i zalew trolli na nasze forum.
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

przeczytam to jeszcze ze 20 razy i może zacznę rozumieć co bredzą te lowelaski

"