|
|
#2641 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Agatko kochana, to bedzie pozniej ostrozni, bo chwila nie uwagi i masz Ci los
Na wymiarach dzieciaczkow sie nie znam, wiec nie pomoge...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie, dzisiaj mam wolne
Bylismy na zakupkach, jechalismy duzo dłuzej bo wypadek byl i objazd zrobili. Zdjęcia zakupków beda poxniej, bo teraz kolacje robie TZ marudzi, ze glodny jest ![]() Cytat:
Agatko jak beda tescie marudzili to powiedz tylko tyle, ze do tanga trzeba dwojga i pewnie buzie im sie zamkna Cytat:
Marcelko a masz juz jakies typy, które Ci sie podobaja, ktore chciałabys mierzyc? A bedziesz kupowała, szyla czy wypożyczała Cytat:
![]() A to nie boli jak uzywasz tej frezarki? Ja na szczescie nie mam problemu z pietami, raz w miesiacu mocze nogi i potem robie peeling do stóp i jest bardzo ok- pietki rózowe ![]() Cytat:
Madziu ciesze sie, ze bezpiecznie dojechaliscie ![]() Gratuluje dobrego wyniku egzaminu!!!! Miłego wieczoru Edycja: zakupki czarna sukienka biala tuniko-sukienka z mysla o Egipcie, zeby narzucac na stroj kapielowy ![]() kurteczka skórzana, ( ale i tak Misi mi sie bardziej podoba sweterek długi, siega za pupe ![]() Kupilismy jescze transporter dla kota i sczotke do czesania, tez dla Princeski Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-10-04 o 20:11 |
||||
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam wieczorkiem miedzy praniem
![]() gizelcia nie znam sie na wielkosci dzieci ale wydaje mi sie ze kade jest inne to i wielkosc jest inna.. skoro na usg wyszlo ze wsio ok to chyba nie ma sie czym martwic narazie.. no moja weszla w 8 mc jedyne co raczkuje na calego po calym domu i wspina sie do stania siadac niestety ciezko.. siedzi jak sie ja posadzi w foteliku za to sama ni groma wywraca sie co do jdzenia ona mleka i kaszek to jakis terror dla niej.. dzis posmakowala ogorka kiszonego myslalam ze sie skrzywi a ona cmokala jeszcze.. do tego moja mama dala jej sok malinowy z woda:/ nic mi nie mowila kurde troche zniesmaczona bylam bo balam sie ze bedzie ja brzuszek bolal ale narazie jest ok.. echhh a mi spadla pol kg waga az dziwne bo ostatnio sie pizza objadalam slodyczami.. przez te tabletki anty chce mi sie ciagle jesc i slodkie oczywiscie sie nie daje ... ale musze kuoic moze jakies tabletki na diete ktore troche hamuja glod szczegolnie w nocy dobra lece dalej prac
|
#2644 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=292 szybkie wiesci od Justynki...
Kasiasiar fajjjjjjjjjjjjjjjne ciuszki ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo sie ciesze ze u tej malej jest lepiej...
a zapomnialam napisac ze poszlam do fryzjera i kurde nie obiecial mnie jak chciala wrr a mowilam co i jak.. no ale trudno obciela mnie za krotko mam krotkie wlosy za ucho ale przezyje odrosna ... nie jest najgorzej ale chcialam inaczej echh.. a tej mojej fryzjerki nie bylo no trudno
|
#2646 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar sliczne zakupy
Marcelinko oby udalo wam sie wszystko zgrac na 7.08.09 Agatko a kiedy bedziecie znali plec? ray organizm pewnie musi soe przyzwyczaic do tabletek,pewnie po jakims czasioe sie wszystko unormuje Madziu to czekamy na foteczki zakupow niby dobrze sie czuje,ale mam tak twarz rozpalona,ze mam dwa wielkie rumience oczywiscie caly czas jade na gripexie![]() kupilam dzisiaj koszule nocna,rekawiczki,zegarek, bokserki tz i bizu to kreacji weselnej(ktora zmienilam,ale juz nie bede wam nudzic) ![]() a tz jutro dosatnie winko kartke i zaproszenie do indyskiej restauracji
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie, ze u Karolinki z godziny na godzine lepiej, mala niewatpliwie jest silna dziewczynką
Marcelko, Misiu cdziekuje i ciesze sie, ze sie zakupki podobaja, a tak od niechcenia jechałam z przeswiadczeniem, ze pewnie nic sobie nie kupie, ale to tak zawsze u mnie na przekór ![]() Misiu pochwal się swoimi zakupkami i nowa kreacja , koniecznie A to rozpalenie to moze byc od gripexu, podziwiam Cie , że dajesz radę go pic, ja nie moge sie przemóc, pijam fervex bo jescze ma smak do wytrzymania ![]() A u nas leje i wicher taki, ze dym do komina z powrotem wciska |
|
|
|
#2648 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar ja pije cos ale gripex,bo tu nie ma fervexu
, jest to okropne poprostu ale wole to niz lykac tabletkiide zrobic fotki ![]() dzisiaj tylko koszula nocna i sukienka lampa blyskowa zjada wszystkie detale,wiec fotki bizu w ciagu dnia na dniachsukienka jest granatowa
Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2008-10-04 o 22:59 |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
ok to czekam na fotki
|
|
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
ide do sklepu
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu piżamka słodka
A w sukience wygladasz wystrzałowo ![]() Oby w sklepie praca szybko zleciala
|
|
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Kasiu
wydaje mi sie ze ten zestaw bedzie odpowiedniejszy jezeli sie myle to prosze mnie oswiecicok zmykam |
|
|
|
#2653 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Misia, nie bede owijac w bawelne, bo dla mie to super wygladasz
slicznie ![]() Jak smakuje gripex?? ![]() Zdrowka kochana ![]() Misia i Kasiasiar tak sie zamotalam, ze Wam nie odpisalam hmmm moj plan co do suknii, na ta chwile, smigac do salonu, przmierzyc kilka kiecek do figury (choc chce tylko ta jedna taka delikatna co Wam pokazywalam) i smigac do krawcowej Choc jak sie trafi wyprzedaz, w co watpie zeby mieli rozm 40, to bedzie suknia z wyprzedazy Ray widac nie masz duzej tendencji do tycia ![]() Justynka, Maciej i mala Karolinka sa naprawde dzielni Kurcze, imprezka domowa sie skonczyla, nic nie pilam, jeszcze J do domu odwiozlam a czuje sie gorzej, jak po weselu u brata Czyzbym upila sie patrzeniem na alkohol?? Dobranoc kochane ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2654 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Marcelinko
gripex przepyszny ![]() to od kiedy zaczynasz podbijac salony? zmykam spac dobranoc kobietki |
|
|
|
#2655 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Już lepiej się czuję i dziękuję za miłe słowa Misiu zakupki rewelacja i w sukieneczce wygladasz po prostu świetnie. Sama bym chciała tak wyglądać jak Ty. Kasiasiar Twoje zakupy też super. Ostatnio kupiłam sobie 3 sweterki i wszystkie prawie zakrywające pupę hehe ![]() Zgadnij fajna data, będzie łatwo zapamiętać i fajnie będzie wyglądać jak będziecie ją pisać. Gizelcia wyobrażam sobie co przeżywasz. Chcę drugie dziecko ale nie teraz, za kilka lat. Wiem,, że może być ciężko ale już co się stało to się nie odstanie więc trzeba szukać pozywnych stron tej sytuacji Miłej niedzieli
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Ech napisałam do was długasnego posta i mi wcielo. Cos na razie energii nie mam na powtórke.
Tylko sie przywitam i Życze miłego dnia
|
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ladne ciuszki sobie pokupowalyscie..eh..juz nie moge sie doczekac kiedy to ja bez zadnych zachamowan bede mogla wparowac do sklepu i kupic sobie co tylko chce
![]() Plci pewnie znow nie bede znala do konca ciazy..jesli znow trafie na te lekarki,ktore robily mi Usg z Oliwia to nawet wole sie nie odzywac bo dostane tylko opieprz,ze ich to nie interesuje i czym innym sie tu zajmuja..sluzba zdrowia.. ![]() Ray tak to juz jest z tymi babciami..ja tez mam ochote nakrzyczec na moja mame jak daje jej gazowana wode mineralna albo kawe polizac..wrrr..ale..co mama to mama i za nic w swiecie jej nie zamienie Tesciami sie nie przejmuje..na nich trzeba brac poprawke a moi rodzice napewno beda sie cieszyc i pewnie duzo mi pomoga jak przyjdzie bobasek na swiat.. Watpie,ze tescie kiedy przyjada i wezma dzieci na spacer..z Oliwia jeszcze nie byli ani razu a maja ja pod nosem.. |
|
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
dopiero co z wyrka wstalismy ![]() gusiu dziekuje kasiasiar milego dnia i odzyskania weny do pisania gizelciu a chcielibyscie znac plec? zmykam sie ogarnac,a potem jeszcze na male zakupki,i popoludniu znajomi przychodza wiec milego popoludnia i wieczoru wam zycze |
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
..chcielibysmy ale jak nie bedziemy wiedziec to tez dobrze bo bedzie niespodzianka..
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu wszystkiegonajlepszego dla TZ, uzo zdrówka i zeby wszystkie jego marzenia sie spełniy. Choc pewnie duzo wiecej mu nie potrzeba, wystarczy , ze ma taka fajowa dziewczyn jak Ty
![]() Udanego świetowania
|
|
|
|
#2661 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Misia wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dla Twojego TŻ Daj znac jak mu sie kolacyjna spodobala indyjskiej restauracji ![]() Gusiu powodzenia w zrzucaniu kg... Bylismy z pieskiem w lesie na grzybkach Pol koszuczka nazbieralismy, a teraz sie susza kolo kominka ![]() Pietro wyzej mamuska ma imprezke imieninowa Siostrzyczki i babcia sie zjechaly ![]() Bedzie sprzatanka troszke
|||||||||||||||||||||
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja dzis jestem wsciekla .. moj ojciec od rana psuje wszystkim humor bo jesli on nie ma to zapewny wszyscy nie powinni miec.. juz mnie dorowadzil do szewskiej pasji... mam dosc wtracania sie rodzicow co do mojego dziecka.. mala sie wywrocila z brzuha na plecy i uderzyla glowka nic sie takiego nie stalo wedlug mnie to calkiem normalne bo jak dziecko ma nauczyc sie siadac, chodzic itp bez malego guza czy lekkich uderzen?? chyba bym je w gumie musiala obkladac... a ona nie raz sie lekko uderzyla wspinajac i przez to wiedziala ze tak nie wolno i robila sie ostrozniejsza.. za to moj ojciec z krzykiem ze dziecka nie pilnuje itp juz nie wytrzymalam i wydarlam sie zeby sie zamknal !! bo on najmniej wie o wychowaniu dzieci... i poszlam z mala mam dosc.. do tego moja matka co chwile daj jej jesc, idz poloz ja spac, na okraglo juz nic sie nie odzywalam bo mamy gosci... ale kurde widzi ja raz na 2 tyg skad ona wie kiedy ona je i kiedy chce spac... ja dokladnie wiem kiedy mam jej dac jesc czy polozyc ja spac... teraz wymyslila ze zupe buraczkowa mozna jej dawac... ok ale nawet nie zapyta mnie czy chce jej dac tylko ona jej da!! tak mnie to denerwuje juz chce byc na swoim (do tego okres mam juz ponad tydzien jakas masakra jutro ide do gina niech mi da cos na zatamowanie bo sie wykrwawie ![]() gizelcia ja tez bym chciala znac plec bo ja niecierpliwa jestem ale niespodzianka tez fajna rzecz... dobrze ze ci rodzice pomoga w opiece nad dwojka to bardzo duzo.. ja np na taka pomoc liczyc nie moge bo jestem zdala od jednej i drugiej babci .. zgadnij co do tycia ja mam tendencje niestety te tabletki narazie sa ok tylko glodna czesto jestem w ten weekened nie pottrafilam tego opanowac i oj pocholowalam ostro czekoladki, cukierki itp... najgorsza noc dzis patrzylam na takie suplementy diety linea czy cos zmniejsza laknienie chyba sobie kupie na noc bede brala hehehekinia wysle ci linka jak znajde chwilke czasu, co do frezarki to fajna rzecz tylko trzeba sie nauczyc ja poslugiwac bo inaczej mozna sobie troszkie krzywdy zrobic ... ale lepsze to niz tarka.. ja mam od obcasow niestety szybko rogowaciejace piety i jedynie frezarka i dobry krem cos daje.. dzis zamierzam wyprobowac ja na paznokcie u rak.. zgadnij czasem mozna na prawde fajne suknie dostac ze starych kolekcji polowe taniej... ja kupilam i lezy w szafie a wydalam kupe pieniedzy, czasem mysle ze moglam wypozyczyc ![]() dziewczyny na chorobe dobry jest upsarin c tani a na prawde skutkuje te fervex hmm.. sredni jest a moja ciocia po nim nawet dostala wysypki wiec trzeba uwazac zeby nie przedawkowac
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ja tylko na chwilę między jednym a drugim malowaniem. Najpierw dla TZta Misi wszystkiego naj naj naj ![]() Ja muszę się poskarżyć, że chora jestem jak jasny gwint Prycham, kicham, głosu prawie nie mam, słaba jak dziecko jestem. Ale dzielnie maluję dalej, chociaż po połowie sufitu jestem mokra jak mysz. Ale pochwalę się, że dziś pomalowałam już ostatni pokój Życzę wam miłej niedzieli |
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko zdrowiej nam kochana
![]() dzielni jestescie, walczycie jak lwy z tymi scianami i sufitami
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak sie cytuje pojedyncza wiadomosc
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
zaznaczasz ja plusiikiem i dajesz potem cytuj
lub w prawym gornym rogu kazdego postu jest numerek postu, trzeba tam kliknc, otworzy sie nowe okno, kopiujesz to i wklejasz w nowy post O to chodziło?Tylko nie wiem czy przystepnie wytłumaczylam
|
|
|
|
#2667 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Laskiiiiiiiiiiii, jak przekonac rodzicow, ze poprawin nie chcemy, bo nawet nie bylo by ich gdzie wyprawic??
Mama sie uparla, ze skoro do brata przyszlo na poprawiny 90% gosci, to treaz TRZEBA zrobic tez (Brak mi argumentow ![]() Ray ja mam linea i wydaje mi sie, ze bnedzie lepiej jak zakupisz czerwona herbate, jak te tabl Pomidorko to bedzie pewnie weekendowa parapetowka ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm Marcelko chyba nie ma innego wyjscia jak tłumaczyc, tlumaczyc i jeszcze raz tumaczyc, dopóki rodzice nie zaakceptuja Waszego wyboru
A powiedz Marcelko, WY sami bedziecie płacic, czy rodzice Wam pomoga finansowo? Bo jesli sami to powiedzenie rodzicom, ze WY placicie wiec robicie jak chcecie, moze poskutkowac
|
|
|
|
#2669 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar niestety to odpada, bo kasy brak na sfinansowanie 120 gosci... Ja jedynie co to bede placic za znajomych, nie za rodzine...
Aha zapomnialam napisac, ze pt to TEZ ODPADA, bo przeciez ludzie pracuja ehhhhhhhhhhSzczerze, to po tej rozmowie to juz mam dosc organizacji czegokolwiek... Czego im sie nie powie, to nie, nie i nie... Musi byc tradycyjnie sob, z poprawinami i wszystko ma vyc robione dla gosci, czyli Dj odpada, bo musi byc orkiestra... Wiecie co, chyba wdraze w zycie moj stary plan, po cichu slub cywilny, potem moze koscielny, bo inaczej z nimi sie nie uda, bo przeciez oni uwazaja, ze tylko oni maja racje...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie Marcelko, powiem Ci szczerze, ze rodzina czesto skutecznie zniecheca do tego cudownego dnia. My z TZ tak bardzo cieszylismy sie z tego slubu, niemal euforycznie, ale po kazdej akcji tesciowej jakbym dostawala pałka po glowie i usmiech mi maleje po kazdym jej telefonie i wtedy mysle sobie, ze chcialabym juz to odpekac i tyle
Ale potem przychodzi mysl, ze przeciez nikt dokladnie nikt nie moze nam zepsuc tego cudownego dnia, takze Marcelko dobrze sobie wszystko przemyslcie z J na spokojnie i wtedy podejmiecie na pewno dobra dla Was decyzje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

Bylismy na zakupkach, jechalismy duzo dłuzej bo wypadek byl i objazd zrobili. Zdjęcia zakupków beda poxniej, bo teraz kolacje robie TZ marudzi, ze glodny jest
Pewnie bedzie ze to moja wina bo moglam sie zabezpieczyc albo sie nie kochac a Tomek bedzie najbiedniejszym synusiem bo zapracuje sie na amen i jeszcze jego chory kregoslup..najchetniej wogole bym im nie mowila..
potem nawet nie wiedzialam co napisac...
oczywiscie caly czas jade na gripexie

ale wole to niz lykac tabletki

(