Moda "plus size" - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-05, 19:01   #4201
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Moda "plus size"

MrsVargas te trzecią można zamówić (niby to polska strona ale sprowadzają te buty ze stanów (wyglądają mi na buty ze strony cutes-> ostatnio sama zamawiałam i naliczyli mi w polsce cło wrrr czekalam na nie 2 miesiące)) a jakbym zamówiła z tej polskiej strony to czeka się do 21 dni! a ja bym chciała jednak je mieć JUŻ a po za tym takie wysokie obcasy lepiej przymierzyć

kasiamniam uwielbiam takie obcasy, jak wychodzę na obcasach całkowicie inaczej się czuję, tak bardziej kobieco ale czasami i płaskie ubieram

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 19:16   #4202
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny podziwiam was ja to bym chyba na pierwszym zakrecie zęby wybiła czasem na płaskich butach się potykam takie obcasy wow wiem ze powinnam pewnie tez nosic wyzsze, bo jestem niska (162cm) ale co z tego jak nie potrafie i czuje sie jak na szczudłach?? hehe
Kasiu dałabyś radę a ja to chyba mam po mamie, całe życie śmiga na obcasach, podziwiam tę moją Mamusię
Widziałam filmik piękna z Was para, naprawdę.

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
MrsVargas te trzecią można zamówić (niby to polska strona ale sprowadzają te buty ze stanów (wyglądają mi na buty ze strony cutes-> ostatnio sama zamawiałam i naliczyli mi w polsce cło wrrr czekalam na nie 2 miesiące)) a jakbym zamówiła z tej polskiej strony to czeka się do 21 dni! a ja bym chciała jednak je mieć JUŻ a po za tym takie wysokie obcasy lepiej przymierzyć
kasiamniam uwielbiam takie obcasy, jak wychodzę na obcasach całkowicie inaczej się czuję, tak bardziej kobieco ale czasami i płaskie ubieram
Ja mam tak samo, od razu czuję się inaczej...

Wiem, pewnie bucikowo.pl
A wiesz że ja podłączyłam się do wizażowego zamówienia, najpierw byłam zdecydowana na cutesy ale zmieniłam na UrbanOrg i póki co czekamy wybrałam jakieś buty przecenione na 9$ bo pierwszy raz zamawiałam, nie chciałam ryzykować jakichś drogich :/
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 19:38   #4203
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, od razu czuję się inaczej...

Wiem, pewnie bucikowo.pl
A wiesz że ja podłączyłam się do wizażowego zamówienia, najpierw byłam zdecydowana na cutesy ale zmieniłam na UrbanOrg i póki co czekamy wybrałam jakieś buty przecenione na 9$ bo pierwszy raz zamawiałam, nie chciałam ryzykować jakichś drogich :/
tak tak bucikowo :P
hahah ja nie wiem po kim to mam , bo moja mama to w ogole płaskie i wygodne a ja to raczej wysokie i ładne wygoda to na drugim miejscu u mnie może to też dlatego że jednak więcej podróżuje autkiem a jak więcej chodzenia to zawsze baletki w pogotowiu są

jeśli chodzi o zagraniczne zamówienia to powiem Ci ze zamawiałam raz 10cm obcasy właśnie na cutesyach i byłam SUPER zadowolona, idealny rozmiar, wysokość i bardzo stabilne (całe wesele w nich przetańczyłam!) potem zamawiałam na 3cm takie na lato i hmm już byłam mniej zadowolona bo o pół rozmiar za duże, teraz czekałam 2 miesiące na sandałki na koturnie, minusem było to że tyyyle czekałam, rozmiar idealny ale troszczkę mnie obdzierają wiec jak będziesz kiedyś zamawiała cutesy to dowiedz się dokładnie jaka firma jaką ma rozmiarówke bo z tym to rożnie bywa :P jak dostaniesz te Twoje to daj znać jak wrażenia bo jestem ciekawa tej stronki ah i pochwal się jak wyglądają, ja teraz czekam na ciuszki z forever21 jak znajdę zdjęcie to wkleję :P

ale kurcze szukam tych oxfordów ale nigdzie ich nie widzę! DZIEWCZYNY JAK BĘDZIECIE JE WIDZIAŁY OD RAZU DAJCIE ZNAĆ

żeby nie było takiego offtopiku to powiem wam że jednak wysokie obcasy wyszczuplają :P po za tym inaczej się stoi, sylwetka wyprostowana, a i łydeczki są ładnie napięte :P

Stary 2008-10-05, 19:46   #4204
Faficzkowa
Wtajemniczenie

MAM tą bluzkę
wkurzyłam się bo zawsze kupuję wszystko to samo, teraz zdecydowałam się na kupno czegoś całkowicie innego!! ciekawe jaka będzie na żywo :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tunika.jpg (39,4 KB, 32 załadowań)

Stary 2008-10-05, 20:05   #4205
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
tak tak bucikowo :P hahah ja nie wiem po kim to mam , bo moja mama to w ogole płaskie i wygodne a ja to raczej wysokie i ładne wygoda to na drugim miejscu u mnie może to też dlatego że jednak więcej podróżuje autkiem a jak więcej chodzenia to zawsze baletki w pogotowiu są
jeśli chodzi o zagraniczne zamówienia to powiem Ci ze zamawiałam raz 10cm obcasy właśnie na cutesyach i byłam SUPER zadowolona, idealny rozmiar, wysokość i bardzo stabilne (całe wesele w nich przetańczyłam!) potem zamawiałam na 3cm takie na lato i hmm już byłam mniej zadowolona bo o pół rozmiar za duże, teraz czekałam 2 miesiące na sandałki na koturnie, minusem było to że tyyyle czekałam, rozmiar idealny ale troszczkę mnie obdzierają wiec jak będziesz kiedyś zamawiała cutesy to dowiedz się dokładnie jaka firma jaką ma rozmiarówke bo z tym to rożnie bywa :P jak dostaniesz te Twoje to daj znać jak wrażenia bo jestem ciekawa tej stronki ah i pochwal się jak wyglądają, ja teraz czekam na ciuszki z forever21 jak znajdę zdjęcie to wkleję :P
ale kurcze szukam tych oxfordów ale nigdzie ich nie widzę! DZIEWCZYNY JAK BĘDZIECIE JE WIDZIAŁY OD RAZU DAJCIE ZNAĆ
żeby nie było takiego offtopiku to powiem wam że jednak wysokie obcasy wyszczuplają :P po za tym inaczej się stoi, sylwetka wyprostowana, a i łydeczki są ładnie napięte :P
No właśnie trochę się boję czy będą pasowały się okaże. To granatowe lakierki na obcasie, sobie wymyśliłam że fajnie będą wyglądać do granatowych dżinsów żeby była ciągłość koloru i noga będzie dłuższa
Jak zobaczę jakieś fajne Oxfordy to dam znać. Jedynie przypomniało mi się że w Top Secret widziałam ale takie w kolorze koniakowym, są chyba pokazane w ostatnim Avanti. A właśnie też weekend będzie zniśkowym z kuponami z tej gazet. wybiera się ktoś na zakupowe szaleństwo?

Cytat:
MAM tą bluzkę
wkurzyłam się bo zawsze kupuję wszystko to samo, teraz zdecydowałam się na kupno czegoś całkowicie innego!! ciekawe jaka będzie na żywo :P
Świetna do granatowych dżinsów i butów oczywiście na obcasie hihi jakieś zboczenie ostatnio z tym granatem ale stwierdziłam ostatnio że mi bardzo pasuje
Stary 2008-10-05, 20:12   #4206
Faficzkowa
Wtajemniczenie

tak tak też to widzę do granatowych jeansów i obcasik jak najbardziej!

oj to chyba muszę kupić AVANTI bo może tam są jakieś fasony?

słuchajcie, moja koleżanka ma w czwartek urodziny, jutro wybywam na zakupy żeby coś wybrać, macie jakieś pomysły? kurcze już brakuje mi pomysłów bo to spora ekipa znajomych i trudno żeby prezenty się nie powtarzały a jednak były oryginalne rok temu dostała super, seksowną koszulkę nocną, w tym roku trzeba wymyślać coś innego

Co wy kupujecie swoim koleżankom?

Stary 2008-10-05, 20:20   #4207
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
tak tak też to widzę do granatowych jeansów i obcasik jak najbardziej!
oj to chyba muszę kupić AVANTI bo może tam są jakieś fasony?
słuchajcie, moja koleżanka ma w czwartek urodziny, jutro wybywam na zakupy żeby coś wybrać, macie jakieś pomysły? kurcze już brakuje mi pomysłów bo to spora ekipa znajomych i trudno żeby prezenty się nie powtarzały a jednak były oryginalne rok temu dostała super, seksowną koszulkę nocną, w tym roku trzeba wymyślać coś innego
Co wy kupujecie swoim koleżankom?
Mogę zrobić zdjęcia butów a Avanti jeśli chcesz i wysłać Ci na pocztę, bo teraz jak je zrobiłabym je teraz a dziś TŻ już mi nie obrobi i nie będą się nadawały do wątku Napisz mi na PW swojego maila i wyślę

A co do prezentów to trudna sprawa. Ale ja lubię dawać w prezencie książki, oczywiście trzeba "zbadać najpierw teren" w czym kto się zaczytuje a może jakiś bon upominkowy do sklepu np reserved i niech sobie kupi co chce może coś fajnego do pokoju? zestaw świeć z podstawą? biżuteria (kolczyki, bransoletka) ? a może jakiś mega wyszukany smakołyk?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-05, 20:28   #4208
Faficzkowa
Wtajemniczenie

oh dobra kobieto, dziękuje, na priva posłałam adres

co do prezentu to też tak myślałam o czymś do pokoju, może jakaś szalona lampka? wychodzę z założenia że jako prezent można kupić COŚ czego dana osoba sama sobie nie kupi bo szkoda jej kasy może jutro coś rzuci mi się w oczy

ojojjo jak dziewczyny tutaj zajrzą to znowu będą miały dużo głupot do czytania ups

Stary 2008-10-05, 21:01   #4209
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
oh dobra kobieto, dziękuje, na priva posłałam adres

co do prezentu to też tak myślałam o czymś do pokoju, może jakaś szalona lampka? wychodzę z założenia że jako prezent można kupić COŚ czego dana osoba sama sobie nie kupi bo szkoda jej kasy może jutro coś rzuci mi się w oczy

ojojjo jak dziewczyny tutaj zajrzą to znowu będą miały dużo głupot do czytania ups
Proszę bardzo, może na coś się przydadzą

A ja mam pytanie z innej beczki jakimś jeździsz autem i jak sie sprawuje? Robię rozeznanie bo jestem przed zakupem swojego pierwszego
Stary 2008-10-05, 21:17   #4210
Faficzkowa
Wtajemniczenie

na pewno się przyda

jeżdżęGrande Punto czyli FIAT jeździ się REWELACYJNIE z racji pracy rodziców często mam okazje jeździć różnymi autkami i powiem Ci że to jest najlepsze, kobiece, ma kopa i ogólnie ładny wygląd, ładnie się parkuje itp ale jeśli wolisz coś mniejszego to fajna też jest PANDA małe, zwinne, z gorszym silnikiem ale też fajne, chociaż z racji jego wagi na autostradzie przy wietrze czuje się lekkie podmuchy więc trzeba zwalniać, a przy PUNCIE na pewno tego nie czuć reasumując polecam oba z małym + na grande punto a ty masz już jakieś na oku?

Stary 2008-10-05, 21:29   #4211
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
jeżdżęGrande Punto czyli FIAT jeździ się REWELACYJNIE z racji pracy rodziców często mam okazje jeździć różnymi autkami i powiem Ci że to jest najlepsze, kobiece, ma kopa i ogólnie ładny wygląd, ładnie się parkuje itp ale jeśli wolisz coś mniejszego to fajna też jest PANDA małe, zwinne, z gorszym silnikiem ale też fajne, chociaż z racji jego wagi na autostradzie przy wietrze czuje się lekkie podmuchy więc trzeba zwalniać, a przy PUNCIE na pewno tego nie czuć reasumując polecam oba z małym + na grande punto a ty masz już jakieś na oku?
Grande Punto bardzo ładne auto, ale odpada jako pierwsze bo mnie na razie na nie nie stać Miałam styczność na kursie z tą starszą wersją i mile wspominam.
Panda bardzo mi się nie podoba, taki klocek a dziś nawet była w zakupie kontrolowanym dość zachwalana przez p. Adama ale dziewczynie się nie podobał.

Bardzo ciężka sprawa z kupnem auta. Najpierw chciałam Micrę, później Lupo ale wszyscy odradzają później pomyślałam że zacznę od podstaw czyli Seicento, teraz myślami jestem przy Corsie... zleciłam bratu znalezienie porządnego auta...bo sam już miał ich wiele i zna się na rzeczy
Stary 2008-10-05, 22:05   #4212
Faficzkowa
Wtajemniczenie

heheh no chyba najlepszym rozwiązaniem jest zlecić kupno samochodu jakiemuś facetowi, co jak co ale oni się na tym znają

Seicento to też mój pierwszy samochód i mam do nich sentyment, a jako pierwsze autko zaraz po zrobieniu prawa jazdy to na pewno dobry pomysł a jeśli chodzi o Corse to źle jeździło, ale to wiesz każdy ma inaczej i to na pewno też kwestia przyzwyczajenia
w takim razie życzę powodzenia w kupnie autka

uciekam do łóżka dobranoc

Stary 2008-10-05, 22:11   #4213
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Grande Punto bardzo ładne auto, ale odpada jako pierwsze bo mnie na razie na nie nie stać Miałam styczność na kursie z tą starszą wersją i mile wspominam.
Panda bardzo mi się nie podoba, taki klocek a dziś nawet była w zakupie kontrolowanym dość zachwalana przez p. Adama ale dziewczynie się nie podobał.

Bardzo ciężka sprawa z kupnem auta. Najpierw chciałam Micrę, później Lupo ale wszyscy odradzają później pomyślałam że zacznę od podstaw czyli Seicento, teraz myślami jestem przy Corsie... zleciłam bratu znalezienie porządnego auta...bo sam już miał ich wiele i zna się na rzeczy

Moj tz sie raczej na tym zna i wszystkie japonce sa dobre no i niemieckie seicento sorki, ale najgorszy wybor psuje sie strasznie strasznie - mysle, ze moge polecic toyote(corolla, yaris) , mazda)323 bo tania i raczje niezawodna) Mysle.. ze powinnas napisac cene jaka zamierzasz przeznaczyc na swoj samochod i bedzie latwiec doradzis ps, my mamy stare bmw1994 i tez raczej problemow z nim nie ma Mielismy seicento...,renault i nie polecam
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 22:19   #4214
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

a teraz ja prosze o rade Jutro konczy sie aukcja tego pierscioneczka Chcialam go zakupic jako moj pierscionek zareczynowy heh Jak Wam sie widzi??? I nie wiem do jakiej ceny go licytowac, jelsi ktos jest zorientowany po ile takie chodza na rynku proszeeeee o odp
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierscionek.jpg (22,9 KB, 67 załadowań)
Stary 2008-10-05, 22:47   #4215
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
a teraz ja prosze o rade Jutro konczy sie aukcja tego pierscioneczka Chcialam go zakupic jako moj pierscionek zareczynowy heh Jak Wam sie widzi??? I nie wiem do jakiej ceny go licytowac, jelsi ktos jest zorientowany po ile takie chodza na rynku proszeeeee o odp
Śliczny niestety nie jestem w stanie ci powiedziec po ile chodza? bo niewiem a jaka jest cena??
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 23:04   #4216
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Śliczny niestety nie jestem w stanie ci powiedziec po ile chodza? bo niewiem a jaka jest cena??

Licytacja ...;/ W aukcji umieszczono zdjecie z wycena- 2.200 zl, no ale ta wycena byla robiona w 2003 roku. wiec nie wiem po ile teraz takie chodza, czy stanialy, zdrozaly.. No wlasnie mi tez sie podoba bardzo i jutro mam zamiar go licytowac
Stary 2008-10-05, 23:48   #4217
Limonatka
Zakorzenienie

dziewczynki moje kochane, ja nie chcę być niemiła ani nic podobnego, ale może o autach i pierścionkach rozmawiajmy na naszym temacie plotkowym?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 07:40   #4218
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Licytacja ...;/ W aukcji umieszczono zdjecie z wycena- 2.200 zl, no ale ta wycena byla robiona w 2003 roku. wiec nie wiem po ile teraz takie chodza, czy stanialy, zdrozaly.. No wlasnie mi tez sie podoba bardzo i jutro mam zamiar go licytowac
widziałam taki wzór u jubilera za 1300, ale nie wiem jakie w licytowanym są kamienie i jakie były u jubilera ;/

Limonatka - przyzwyczaj się na plotkowym gadają o zakupach

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-10-06 o 08:17
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 09:05   #4219
MrsVargas
Wtajemniczenie

Na 1 zdjęciu bardzo ładna polska modelka Joanna Gwóźdź
Zdjęcia 3 i 4 to co prawda nie xl ale ubrania bardzo fajne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg joanna.jpg (60,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1735027799_b33415e45d_o.jpg (106,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nec_xxl1.jpg (43,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nec_xxl2.jpg (44,4 KB, 22 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 09:44   #4220
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
dziewczynki moje kochane, ja nie chcę być niemiła ani nic podobnego, ale może o autach i pierścionkach rozmawiajmy na naszym temacie plotkowym?
przepreaszam, przepraszam, napisze tylko, ze zaponialam ze w irlandii mamy inny czas i przeoczylam licytacje. Licytacja nie osiagnela ceny minimalnej, dlatego tez probuje sie dogadac ze sprzedajaca o cene i wystawienie go ponownie
Stary 2008-10-06, 10:38   #4221
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo ładny pierścionek mogłabym taki zaręczynowy mieć ale też nie orientuję się ile takie w ogóle kosztują

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
a to na plotkowym też jest jakieś nasz/wasz wątek? mogłybyście wkleić linka jak będziecie miały go pod ręką? będę wdzięczna, bo kurcze ja tu jeszcze nie jestem tak całkiem rozeznana

wspomniałyście o seicento, ja jeździłam chyba 2 lata i powiem szczerze że ani razu mi się nie zepsuło... więc to chyba kwestia pechowego samochodu :P

miłego dnia

Stary 2008-10-06, 10:55   #4222
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Laski ale natrzaskalyscie ale przeczytalam wreszcie
Stary 2008-10-06, 11:05   #4223
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:

a to na plotkowym też jest jakieś nasz/wasz wątek? mogłybyście wkleić linka jak będziecie miały go pod ręką? będę wdzięczna, bo kurcze ja tu jeszcze nie jestem tak całkiem rozeznana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276522
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 11:24   #4224
Faficzkowa
Wtajemniczenie

dzięki Gośka T.

Stary 2008-10-06, 11:35   #4225
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Faficzkowa zazdroszcze Ci tej wagi ale ja tez bede taka miec
Stary 2008-10-06, 11:45   #4226
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Faficzkowa zazdroszcze Ci tej wagi ale ja tez bede taka miec
dzięki, na pewno będziesz taką miała! trzymam kciuki! ja mam jednak nadzieję że będę zbliżała się jednak do tej 6 :P

Stary 2008-10-06, 11:49   #4227
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

no jaw weekend mialam nawet 92,9 ale wyspalam sie i prawie nic nie jadalm bo zle sie czulam ale nie chce tak wiec spokojnie walcze spokojnie mam nadzieje do siwat zobaczy osemke z przodu....
Stary 2008-10-06, 12:08   #4228
Faficzkowa
Wtajemniczenie

no to gratuluje! ta 8 na pewno przyjdzie i to szybko... ale i tak CIę podziwiam! już tylko schudłaś! będziesz moją motywacją ja mam straszne problemy z tym odchudzaniem.. opornie to idzie... mam dosyć efektu jojo, dlatego staram się zmienić podejście do jedzenia,,, eh długa historia, właśnie czytam wasz wątek plotkowy, jak skończę to na pewno się dołączę i będziemy mogły tam plotkować o odchudzaniu itp ;P

Stary 2008-10-06, 12:12   #4229
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

SPOCZKO PRZENOSZE SIE TEZ za chwilke
Stary 2008-10-06, 19:14   #4230
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
MAM tą bluzkę
Faficzkowa Mów mi tu szybciutko szybciutko skąd ta bluzka jest!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości