|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Potrzebuję 2 kody probek zeby wpisac do zamowienia, a dokladnie chodzi o kody wod perfumowanych z tego nowego katalogu 14/2008 a dokladnie o kod do probki wody U by Ungaro dla niego ze str 75 i wody U by Ungaro dla niej ze str 77 i przy okazji ile te probki kosztuja i po ile sa pakowane ? bo kiedys były po 5 sztuk i kosztowały 6 zł a teraz nie wiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Wtajemniczenie
|
Buziaczek U by Ungaro dla kobiet mi się bardzo podoba, tylko troszkę drogie...męskie też ładne a kody próbek to:
dla Niego 33530 - 3,75zł promocja (normalnie 4,90zł)/ 5 sztuk dla Niej 14233 - 4,90zł / 5 sztuk
#3213 |
Wtajemniczenie
|
pomogło
![]() ![]()
#3215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok dzieki, zapach jest sliczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak a propo to ja znowu tylko na troszkę bo u siostry jestem na necie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
znowu się rozpisałam a tu zdaje się nikogo nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() No tak nie da sie ukryc, ze dzis weekend bo cichutko tutaj. No ale w sumie to jedyny dzien dla niektorych aby spedzic go w domowej atmosferze ![]() U nas dzis paskudnie i zimno ![]() Alkamor kiedy masz wizyte? ja tez sie swojej doczekac nie moge ![]()
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz w piątek 10 października mam wizytę u ginki...idę po południu bo tylko popołudniami przyjmuję.Mam nadzieję, że w tygodniu jeszcze będę miała możliwość zajrzeć na wizaż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja dopiero co wróciłam, bo na giełdzie byłam (kupiłam sobie sweterek), potem u rodziców i potem zjadłam obiad. Teraz odpoczywamy z mężem. Dziś maja do nas wpasć na kawę znajomi, z którymi się nie widzieliśmy prawie rok. Nie wiem czy to wypali, ale trochę sie denerwuję. ![]() Dzidzia kopie mnie codziennie, raz mocniej raz słabiej, czasem dłuższą chwilę a czasem kopnie raz na dłuższy czas. Życzę miłej niedzieli ![]()
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie, u nas wczoraj bylo przeslicznie, sloneczko i dosc cieplo a dzis tak paskudnie ![]() Mam nadzieje, ze szybko sie to wszystko wypada i do PL juz tak duzo nie doleci ![]() Pewnie, ze bedziemy trzymac kciuki ![]() ![]()
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Buziaczkku co do kosmetykow z Avonu (zwłaszcza tych droższych) to polecam allegro.
ja po ciąży chce stosować korektor cellulitu, który w katalogu kosztuje 65 zł a na allegro zakupiłam za 25+przesyłka ![]()
#3225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie musze na allegro kupowac bo ja jestem w avonie a dokladnie wspolpracuje z taka jedna babka na jej konto, wspolnymi siłami wyrabiamy wysoką znizke wiec mam zazwyczaj 30 % znizki, ale teraz od kiedy jestem na L4 troche to olałam bo ja juz nie potrzebuje tyle kosmetykow (siedze w domu wiec zadziej sie maluje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zadomowienie
|
wpadlam na chwilke, po 5 godzinach ogladania domow... Na cale szczescie tym razem bylo kilka, ktore nam sie podobaly, wiec jest nadzieja
![]() ![]() ![]() Do zobaczenia jutro ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
BAN stały
|
Dobrywieczor dziewczyny.......Taki piekny weeken a ja caly przesiedzialam w domku bo boje sie ze jak zaczne chodzc gdzies to znowu bede krawic.. Jutro ide od gina mam andzieje ze dowiem sie jaka plec jest malca idlaczego mam te krwawienia.... Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zadomowienie
|
Wlasnie pomyslalam, ze moze chcecie zobaczyc moja sliczna coreczke
![]() Prosze was bardzo, zalaczam zdjecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaka śliczniutka.....i to nie żartuję, na serio widać rysy pięknej twarzyczki. Zazdroszczę, że widzisz już jak wygląda Twoja księżniczka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() U nas dzis znow paskudnie i brzydko no ale trzeba sie w koncu z domu ruszyc i zrobic jakies zakupy. Zanka jak tam piesek? My z mezem ciagle sie zastanawiamy nad szczeniakiem ale nie wiem czy to nie bedzie za duzy obowiazek ![]() spicegirl sliczna mala.
#3231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też taką chcę ![]() no i cycusia faktycznie nie widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz pod rząd się wtrącę
ale stało mi się dziś coś niepokojącego,wczoraj wieczorem podczas stosunku z mężem miałam orgazm i od tamtej pory mam twarde podbrzusze,czuję jakby macica była trochę spięta,myślałam,że po nocy to minie ale to się utrzymuje.Niby jak leżę luźno to nic nie czuję,a jak się podnoszę i napnę trochę mięśnie brzucha to czuję,lekki skurcz w podbrzuszu.Oczywiścienie jest to bardzo mocne i bolesne,ale nigdy wcześniej się nie zdarzyło i jest niepokojące.Komuś się tak zdarzyło? |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do was Kochane. Termin mam na 26.03.2009, czyli teraz piętnasty tydzień i 3 dni. I w sumie to czuje się świetnie.
Pozdrawiam wszystkie oczekujące mamusie. Buziole ![]()
![]() |
#3234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy serdecznie!!! Napisz PW do Zanki to dołączy Cię do naszej listy.Fajnie oglądać jak wzrasta ilość mamusiek marcowo-kwietniowych.Życze zdrowia dla maluszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo... a raczej dziękujemy!
![]() Poroniłam rok temu na skutek pustego jaja płodowego. Trzy tygodnie temu miałam USG na którym ujrzałam śliczną dzidzię. Nie wiem czemu ale jakoś tak wcale się nie martwię, bo czuje że wszystko będzie dobrze. Grunt to dobre nastawienie ![]()
![]() |
#3236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy nowa mamusie ![]()
![]() |
#3237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
Wtajemniczenie
|
przykro mi Jastinada, ale Ci nie pomogę....może faktycznie zadzwoń do lekarza...
Cytat:
![]() ![]() ![]() Raspberry, trzeba było tak na lewo i prawo nie rozdawać słoneczka bo teraz dla Ciebie zbrakło a u nas pomimo tego, że zimno i mróz rano było to słoneczko świeci "pełną parą" - przesyłam Ci kilka promyków ![]()
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź sobie nospę forte i się poloz i odpocznij ona ci pomoze, nospa jest rozkurczowa wiec rozluźni ![]() Pogoda u nas super typowa polska jesien ![]() ![]() I byłam jeszcze wczoraj na zakupach i zaciagnełam mojego po drodze do SMYKA i poslzismy na dział dla najmniejszych i normalnie doznałam szoku, jakie cudowne ciuszki tam są, normalnie nie wiedziałam co mam do reki wziac!! W zyciu takich super ciuszkow niewidzialam! Az sie moj rozkrecil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Wtajemniczenie
|
dzwoniłam do lekarza,kazał wziąć 2x aspargin (potas i magnez) i no-spe.W sumie to racja,na badaniu krwi dwa dni temu wyszło,że mam za niski potas i może dlatego.Na razie mam czekac i zobaczyc co się będzie działo dalej.Trochę się uspokoiłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.