Scent Bar V - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-06, 11:23   #4621
sasia73
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Stęskniłam się za Wami
Ann, witaj!

sasia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:48   #4622
Zuziunia
BAN stały

O 13 wyjeżdżam
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:51   #4623
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
O 13 wyjeżdżam
Udanego wyjazdu.

A u mnie znów ból głowy, ile to już, tydzień, dwa? nie ma dnia bez bólu głowy.
Nie ma listonosza, paczkowoza. Kiedy do mnie to wszystko dotrze

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 14:10   #4624
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Kolejny dzień mojego ósemkowego cierpienia L Tzn. w dzień nie jest tragicznie, po prostu mam obolałą połowę twarzy, źle mi się je i uśmiecha. Natomiast w nocy zaczyna mnie to normalnie boleć, jak dziurawy ząb L
Zamierzam dziś usiłować dostać się do mojej dentystki bez kolejki. Chcę, żeby mi to obejrzała i żeby mi wypisała jakiś antybiotyk na wypadek, gdybym zaczęła puchnąć. Stresuje mnie to bardzo, bo w czwartek jadę na upragnione wakacje i boję się, że ten ząb mi je zepsuje L Dlatego nie ruszam się nigdzie bez antybiotyku (na wszelki wypadek). Mam tylko nadzieję, że mnie dziś przyjmie. Że też coś mi musiało zepsuć radość oczekiwania na wyjazd L

W dodatku dziwnie dziś pachnę, psikałam się rano Amourem, ale całkiem przytłumił go zapach mojej bluzeczki. W sobotę na zakupach wstąpiłam do Douglasa i testowałam kilka męskich zapachów (m.in. Davidoff Adventure i Kenzo Tokyo) bloterki wrzuciłam do reklamówki z zakupionymi ubraniami. Teraz pachnę niczym ci panowie opisywani często w „Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach”- ci, którzy wchodzą do Sephory, psikają się pięcioma zapachami z rzędu i wychodzą
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 15:14   #4625
Fenris
Czekam na Ragnarok

Już jest lepiej, przynajmniej przeżyję ten rok, bo bez kasy to się raczej nie da.
Sabbath, nie masz się co martwić. Ja popadam w głębokie, ale zwykle niedługie doły.
Dalej jest mi przykro, że mnie zwolnili za to, że nie dałam się obrażać i sobą pomiatać, ale co zrobię. To nie świadczy źle o mnie. Zwolnili mnie bez podania powodu, mam tak jakby 2 tygodnie płatnego urlopu teraz. Urlop to 100%, prawda?
Zawiodłam się znowu na ludziach. Osoba, która nosiła tej babce z Wawy ciasto, nawet na mnie nie spojrzała jak odchodziłam - ale szczerze mówiąc, to też tylko o niej świadczy.
Przynajmniej nie dałam z siebie zrobić g..wna.

Dzisiaj dostałam propozycję pracy pon-pt do wyboru 8-15 lub 15-20 za taką samą kasę, jaką miałam w sklepie. Weekendy wolne - to ważne. Umowa zlecenie, ale dobre i to. Mam kredyt za oczy na 4 lata i tym się martwiłam, że nie dam rady. Wszystkie moje plany i marzenia legły w gruzach, ale może będzie ok.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 15:39   #4626
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Już jest lepiej, przynajmniej przeżyję ten rok, bo bez kasy to się raczej nie da.
Sabbath, nie masz się co martwić. Ja popadam w głębokie, ale zwykle niedługie doły.
Dalej jest mi przykro, że mnie zwolnili za to, że nie dałam się obrażać i sobą pomiatać, ale co zrobię. To nie świadczy źle o mnie. Zwolnili mnie bez podania powodu, mam tak jakby 2 tygodnie płatnego urlopu teraz. Urlop to 100%, prawda?
Zawiodłam się znowu na ludziach. Osoba, która nosiła tej babce z Wawy ciasto, nawet na mnie nie spojrzała jak odchodziłam - ale szczerze mówiąc, to też tylko o niej świadczy.

Dzisiaj dostałam propozycję pracy pon-pt do wyboru 8-15 lub 15-20 za taką samą kasę, jaką miałam w sklepie. Weekendy wolne - to ważne. Umowa zlecenie, ale dobre i to. Mam kredyt za oczy na 4 lata i tym się martwiłam, że nie dam rady. Wszystkie moje plany i marzenia legły w gruzach, ale może będzie ok.
Fenris, przykro mi Właściwie to się domyśliłam, kiedy napisałaś, że nie chodzi o faceta.

Mnie też kiedyś tak zwolnili - bez podania powodu - przyszłam do pracy a moja bezpośrednia szefowa oznajmiła mi w bardzo zaowalowany sposób, ale mimo wszystko - że jestem do d..., nie radzę sobie, ogólnie to działam jej na nerwy itd i pracuję do końca miesiąca. Oczywiście to było ujęte w ten ich firmowy bełkot, ale wiadomo było, o co naprawdę chodzi. Główna szefowa nie reagowała, wierzyła na słowo bezpośrednim szefom, nie weryfikowała jak jest naprawdę, wogóle nie reagowała. Wisiało jej to głęboko.

Dobrze, że nie dałaś zrobić z siebie g...a, jak piszesz. Ja niestety dałam - pierwsza praca, więc uznałam, że pewnie ona ma rację, ja nie, nie powinnam się wychylać, odzywać itd. Do dziś jak myślę o tej pracy i o tej firmie to mam potworny niesmak.

Trzymam kciuki Z tego co piszesz praca jest - ta umowa-zlecenie niezbyt fajna, ale skoro ci zależy na spłacie kredytu na pierwszym miejscu - to myślę, że jest ok Pensja ta sama - nic nie tracisz, a może dadzą ci za jakiś czas normalną umowę? Weekendy wolne - gites

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 15:43   #4627
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki
Dzięki.
Firmowy bełkot... mi nawet firmowym nic nie mówili. Kierowniczka po tym jak mi to powiedziała tylko tłumaczyła się, że to nie jej wina, że ona nie mogła nic zrobić i tak dalej - żeby nie było na nią i żeby nie była winna.
Cóż. I tak jest. Miała na to duży wpływ, nawet o tym nie wiedząc. Ale już mi to wisi.

No mam nadzieję na normalną umowę i podwyżkę 100% po 3 msc - he he he... Kto jak kto, ale ja w tych sprawach byłam liderką
Stary 2008-10-06, 15:49   #4628
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Dzięki.
Firmowy bełkot... mi nawet firmowym nic nie mówili. Kierowniczka po tym jak mi to powiedziała tylko tłumaczyła się, że to nie jej wina, że ona nie mogła nic zrobić i tak dalej - żeby nie było na nią i żeby nie była winna.
Cóż. I tak jest. Miała na to duży wpływ, nawet o tym nie wiedząc. Ale już mi to wisi.
Bez komentarza

Cytat:
No mam nadzieję na normalną umowę i podwyżkę 100% po 3 msc - he he he... Kto jak kto, ale ja w tych sprawach byłam liderką
Normalnie ci zazdroszczę - wolne weekendy, praca np. od 8-15.00 ( czyli np. wolne popołudnia) - jesteś jak pączek w lukrze

Frank Zappa

Stary 2008-10-06, 17:19   #4629
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Widzę, że jest coś o dietach, ja od tygodnia piję soki warzywne, nie jem fast foodów i słodyczy odżywiam sie głównie warzywnymi zupami.
Jestem na 8 dniu A6W - ktoś dołączy?
Niby jestem szczupła, ale od roku nosiłam głównie tuniki do rurek aby ukryć, że wyhodowałam sobie niezły brzuszek

Mam taką straszną ochotę kliknąć sobie w Pure Poison .. ten zapach nigdy nie był moim marzeniem, dwa razy testowany, a dziś ta aukcja tak za mną chodzi..... niech mnie ktoś trzyma
Jolu, jak Ci idzie A6W? Bo ja się przymierzam i przymierzam ale leń ze mnie straszny
Kliknęłaś już PP?

Cytat:
O 13 wyjeżdżam
udanego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
A u mnie znów ból głowy, ile to już, tydzień, dwa? nie ma dnia bez bólu głowy.
Nie ma listonosza, paczkowoza. Kiedy do mnie to wszystko dotrze
Blue, odpocznij sobie, pogrzeb w próbkach i może ból przejdzie
Ja na pocztę nie mogę dziś narzekać bo doszło do mnie Les Belles DS

Cytat:
i bardzo dobrze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Może w następnej pracy będzie Ci się lepiej pracowało i będziesz bardziej zadowolona, kto wie

Cytat:
Normalnie ci zazdroszczę - wolne weekendy, praca np. od 8-15.00 ( czyli np. wolne popołudnia) - jesteś jak pączek w lukrze
ja też zazdroszczę
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:23   #4630
rozwydrzona
Zadomowienie

nie zdałam... chociaż można już było darować sobie komentarz, że jestem sierotą, nie oblewając 3 raz na łuku :/ ech, i tak sama już wiem, że jestem beznadziejna

Fenris, gratuluję chociaż ktoś ma dziś dobry dzień
Stary 2008-10-06, 17:53   #4631
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Kolejny dzień mojego ósemkowego cierpienia ...
Dentysta na pewno coś zaradzi

Będzie dobrze

Cytat:
...
Dalej jest mi przykro, że mnie zwolnili za to, że nie dałam się obrażać i sobą pomiatać, ale co zrobię...
Kurde, Fenris...

Tym bardziej trzymam za nową pracę

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
nie zdałam... chociaż można już było darować sobie komentarz, że jestem sierotą, nie oblewając 3 raz na łuku :/ ech, i tak sama już wiem, że jestem beznadziejna
Z tymi egzaminami jest coś nie tak (moim skromnym, aczkolwiek obiektywnym zdaniem ).
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 18:00   #4632
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Wydro
Buty na cieniutkiej podeszwie to podstawa. Takoż podejście do egzaminu na luzie.
Z tymi butami to nie do końca tak jest. Dobrze jest zdawać w podobnych do tych, w których się jeździło.
Ja kategorię B zdawałam w glanach. I to takich wysokich.
Egzaminator popatrzył na mnie jak na wariata, zapytał czy pierwszy raz i stwierdził, że w takich butach ni8e da się jeździć.
- Ja mu na to odpaliłam, że jestem zdolna i w każdych potrafię.

Cytat:
Stęskniłam się za Wami

Cieszę się, że całkiem mnie nie zapomniałyście
Annmarie!
Ogromnie się cieszę, że Cię widzę. Choć wolałabym na żywo.

Cytat:
Przegapiłam coś ważnego przez ten miesiąc? (poza opisem z podróży Sabbath, do którego postaram się dokopać )
Opisu podróży jako takiego nie było. Tylko wyliczanka atrakcji.

Cytat:
Siedze i czekam na cynk kiedy jedziemy...auto w naprawie.. cholercia zawsze musi się coś pochrzanić
Juz była by połowa drogi a tak siedzę i czekam.
Cytat:
O 13 wyjeżdżam
Ufff...

Cytat:
Kurcze, a myślałam, że nikt tego nie oglądał
To było w ramach tego głównego etatu Choć tak to wypadło nagle, że cieszyłam się w pierwszej chwili, że nie przyszłam w swetrze do pracy, choć w białych adidasach . Ale potem i tak na zewnątrz i w kurtce kręcili, więc bez znaczenia to było
Przegapiłam coś.
Proszę o szersze informacje. Jestem nietelewizyjna.

Cytat:
Oczywiście, że mam się co martwić. I nie chodziło mi o powód, tylko o Twoje oczy. Mam jednak nadzieję, że im nie zaszkodziło. I nie zaszkodzi już.

Cytat:
Rewelacyjna wiadomość. Powodzenia życzę.
Cytat:
Może to stres Cię zjada?
Mój Koszmarny Brat z forum też się na łuku wyłożył. Zdarza się, jak widać.

Nex time.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 18:12   #4633
taiwa
Zadomowienie

Nie mam nawet baldego pojęcia co się w Scent barze dzieje, taki nawał pracy znowu mnie dopadł wychodze jednak z radosnego założenia, że co nas nie zabije, to nas wzmocni, więc od przyszłego tygodnia będziecie mogli mówić na mnie Pudzia
Dziś wieczorem znowu wizyta u dentystki, już w zeszłym tygodniu kobieta się prawie popłakała ze śmiechu, jak zaczęłam żartować, że całkiem udany związek tworzymy- spotykamy się regularnie wieczorami, później każda z nas jest zadowolona, co tu gadać
Wszystkich, którym na PW nie odpowiedziałam, przepraszam i obiecuje poprawe
Stary 2008-10-06, 18:57   #4634
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Trzymam Zmiany są dobre

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Jolu, jak Ci idzie A6W? Bo ja się przymierzam i przymierzam ale leń ze mnie straszny
Kliknęłaś już PP?
Idzie mi całkiem nieźle. Zbierałam się jakieś 3 lata Aż w końcu koleżanka opowiedziała dziewczynom w pracy jaki to miałam brzuch jak kiedyś skończyłam A6W ( nieźle to ubarwiła ). Kochana jest - strasznie mnie to zmobilizowało no i teraz muszę to skończyć.
PP kliknęłam i będzie to mój ostatni klik w tym roku.

Cytat:

Nie wiem kto Ci tak powiedział, ale olej to. Na pewno jeździsz dobrze a oblewasz przez stres.
A o następnym egzaminie nie mów nikomu, oszczędzisz sobie połowę nerwów ...

Tylko sie nie poddawaj!

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 19:06   #4635
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Idzie mi całkiem nieźle. Zbierałam się jakieś 3 lata Aż w końcu koleżanka opowiedziała dziewczynom w pracy jaki to miałam brzuch jak kiedyś skończyłam A6W ( nieźle to ubarwiła ). Kochana jest - strasznie mnie to zmobilizowało no i teraz muszę to skończyć.
PP kliknęłam i będzie to mój ostatni klik w tym roku.
a Ty już kiedyś to ćwiczyłaś? mów mi tu szybko jakie efekty były

Annmarie, witaj

rozwydrzona, ja Cię pocieszę bo ze mnie jest taka sierota, że zdałam szybko (ale to było dawnooo) a moje siedzenie za kierownicą można na palcach policzyć boję się i już bo tyleee lat nie jeździłam
Stary 2008-10-06, 19:08   #4636
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
zajrzyj do wątku spotkaniowego
Hmmm, ta sobota... ciężko będzie, ale dużo zależy od pogody (znaczy się - będzie padać - będę na spotkaniu )

Cytat:
Annmarie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Witaj Annmarie
Co u Ciebie?
Cześć Gryxiu Za szybko mi czas biegnie... Ale oprócz tego - całkiem nieźle

Cytat:
Napisane przez sasia73 Pokaż wiadomość
Ann, witaj!

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Kolejny dzień mojego ósemkowego cierpienia
Rośnie, a nie ma gdzie, czy coś innego? (ja mam brak miejsca, ale dentystka ciągle twierdzi, że może jeszcze nie usuwać, bo szkoda...).
A antybiotyk coś na to pomaga?

Cytat:
100%
Bardzo dobrze, że nie dałaś sobą pomiatać - nie ma takiej pracy, która byłaby tego warta.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Annmarie!
Ogromnie się cieszę, że Cię widzę. Choć wolałabym na żywo.
A nie wybierasz się do Krakowa? Tak... przypadkiem chociaż?

Cytat:
Opisu podróży jako takiego nie było. Tylko wyliczanka atrakcji.
A zdjęcia?

Cytat:
Przegapiłam coś.
Proszę o szersze informacje. Jestem nietelewizyjna.
Zaraz Ci puszczę na priv linkę

Cytat:
Ja też częściowo Zdawałam wtedy co można było zrobić 1 błąd, a dugi to koniec egzaminu (dalej tak jest?). Pierwszy błąd to był właśnie łuk - i to przodem, bo tyłem wyjechałam ok A drugi był... po prostej. No, teoretycznie prostej - bo okazało się, że słupki były po ukosie lekko, ja nie zauważyłam i o ostatni zaczepiłam lusterkiem Dziękujemy, proszę się umówić na kolejny termin...
Stary 2008-10-06, 19:15   #4637
rozwydrzona
Zadomowienie

ja Was kocham!! no stres, stres :/ 3. raz na łuku się wyłożyłam... miałam z tym samym panem, co tydzień temu i był bardzo miły, bo mnie poznał i w ogóle miło... tylko te głupie linie i pachołki, wrr! no ale trudno się mówi i próbuje dalej
Yolu, a jednak ! no gratuluję mnie też dziś poniosło, takie ceny, że aż grzech nie kupić
Stary 2008-10-06, 19:18   #4638
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Annmarie, witaj

Tak przy okazji - w międzyczasie próbowałam ze 3 razy tu do Was zajrzeć, ale co chwilę mi jakieś awarie wyskakiwały (a to tylko pierwszą stronę było widać, a to nic, a to jakieś drzewka na górze mi się włączały) - to tak częściej, czy ja miałam tak pecha?

Chciałam wziąć udział w teście depilatorów (ostatni raz używałam tego czegoś... 10 lat temu! - byłam nawet ciekawa na ile technika poszła do przodu) A tu zonk - dziennikarzy i PRowców nie chcemy
Stary 2008-10-06, 19:30   #4639
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Z tymi butami to nie do końca tak jest. Dobrze jest zdawać w podobnych do tych, w których się jeździło.
Egzaminator popatrzył na mnie jak na wariata, zapytał czy pierwszy raz i stwierdził, że w takich butach ni8e da się jeździć.

Nex time.
Oj, to podziwiam, mimo wszystko w ciężkich nutach gorzej się jeździ i nie odważyłabym się na egzamin w nich iść...
A na łuku też oblałam chyba nawet nie raz... Wiem, że raz byłam w takim stresie że ruszyłam po łuku z otwartymi drzwiami

Cytat:
a Ty już kiedyś to ćwiczyłaś? mów mi tu szybko jakie efekty były
Efekty były niezłe
I są widoczne szybko, naprawdę polecam te ćwiczenia

Cytat:

rozwydrzona, ja Cię pocieszę bo ze mnie jest taka sierota, że zdałam szybko (ale to było dawnooo) a moje siedzenie za kierownicą można na palcach policzyć boję się i już bo tyleee lat nie jeździłam
Właśnie na pocieszenie Rozwydrzonej, po 7 mym egzaminie wsiadasz do auta i jeździsz. Masz tyle ludziom do udowodnienia, że nie ma miejsca na ten strach który czasem dopada inne osoby po zdanym egzaminie

Cytat:
Hmmm, ta sobota... ciężko będzie, ale dużo zależy od pogody (znaczy się - będzie padać - będę na spotkaniu )
Aż się wróciłam do wątku bo widziałam że Sabbath Cię nagabuje i zrozumiałam, że do Katowic na zlocik się wybierasz Szkoda...

Cytat:
ja Was kocham!! no stres, stres :/ 3. raz na łuku się wyłożyłam... miałam z tym samym panem, co tydzień temu i był bardzo miły, bo mnie poznał i w ogóle miło... tylko te głupie linie i pachołki, wrr! no ale trudno się mówi i próbuje dalej
Yolu, a jednak ! no gratuluję mnie też dziś poniosło, takie ceny, że aż grzech nie kupić
I próbuj do skutku
A kupowanie... jest grzechem

Stary 2008-10-06, 19:35   #4640
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Yolik - a co to są za ćwiczenia?

Frank Zappa

Stary 2008-10-06, 19:38   #4641
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
http://a6w.pl/index.html

Świetny trening na brzuch.
Jest też dużo o nim gdzieś na wizażowym forum, sama kilka lat temu chyba ćwiczyłam z wiżazankami

Stary 2008-10-06, 19:38   #4642
tharoon
Zakorzenienie

Annmarie
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 19:40   #4643
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Frank Zappa

Stary 2008-10-06, 19:41   #4644
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, to Aerobiczna Szóstka Waidera, czyli A6W Na fitnessie jest informacji od groma. W skrócie wygląda to tak, że codziennie ćwiczysz zestaw i stosunkowo zwiększa się ilość powtórzeń (i tak przez ponad miesiąc). Trzeba być wytrwałym, bo ważne jest aby nie przerywać i ćwiczyć codziennie według określonego planu. Poza tym chyba dają w kość (a raczej w tłuszcz)
Muszę się zebrać w końcu

ps. ja się napisałam a Jola mnie jednym linkiem wyprzedziła
Stary 2008-10-06, 19:43   #4645
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Madziu, to Aerobiczna Szóstka Waidera, czyli A6W Na fitnessie jest informacji od groma. W skrócie wygląda to tak, że codziennie ćwiczysz zestaw i stosunkowo zwiększa się ilość powtórzeń (i tak przez ponad miesiąc). Trzeba być wytrwałym, bo ważne jest aby nie przerywać i ćwiczyć codziennie według określonego planu. Poza tym chyba dają w kość (a raczej w tłuszcz)
Muszę się zebrać w końcu

ps. ja się napisałam a Jola mnie jednym linkiem wyprzedziła
Rozpisałaś się słusznie. Ja miałam po prostu dwa razy falstart. A skoro już się rozpisałaś ... to się pod tym podpiszę

Stary 2008-10-06, 19:45   #4646
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

To nie dla mnie Za leniwa d.... jestem

Frank Zappa

Stary 2008-10-06, 19:49   #4647
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Rozpisałaś się słusznie. Ja miałam po prostu dwa razy falstart. A skoro już się rozpisałaś ... to się pod tym podpiszę

Cytat:
To nie dla mnie Za leniwa d.... jestem
madzik, trzeba być twardym skoro Jola może to my też możemy (chyba)

Rany, jak ja nie lubię poniedziałków a poniedziałków w których wszystko idzie nie tak to już w ogóle wrrrr
Stary 2008-10-06, 20:11   #4648
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Stęskniłam się za Wami

Cytat:

Następnym razem się uda.
Też mnie ulali na łuku (na wstecznym) za pierwszym podejściem. Zdychał mi silnik i pachołki fruwały za tylną szybą.
Cytat:
W glanach
Toś zdolna, Sabbacie, jak sam czort.
Ja w moich olbrzymich egzaminacyjnych harbołach do dziś nie umiem jeździć.

Fenris, cieszę się, że udaje Ci się utrzymać ciągłość zatrudnienia Z tego, co piszesz nowa praca zapowiada się dobrze
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:23   #4649
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Nie wolno Ci tak mówić, egzaminy na prawko są chore i każdy o tym wie. Następnym razem będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dentysta na pewno coś zaradzi
Cytat:

Rośnie, a nie ma gdzie, czy coś innego? (ja mam brak miejsca, ale dentystka ciągle twierdzi, że może jeszcze nie usuwać, bo szkoda...).
A antybiotyk coś na to pomaga?
Dentysta doradził Udało mi się dostać nawet do chirurga szczęgowego, obejrzał mnie, wysłał na rentgen, posmarował czymś i stwierdził, że gdyby nie moje wakacje to by mi to pięknie usunął już dziś. Miejsca nie mam na ósemki, więc bez sensu cierpieć i czekać aż wyrośnie. Ale że za trzy dni jadę () a nie miałam nigdy w życiu wyrywanego zęba, to nie wiem jaka będzie reakcja organizmu, więc lepiej nic nie ruszać. Kazał przyjść w środę, przepisze mi antybiotyk na wypadek, gdybym zaczęła puchnąć. Ann- antybiotyk na ewentualną opuchliznę właśnie chcę- opuchlizna= stan zapalny= tylko antybiotyk pomoże.

A teraz idę do szafy szukać ciuchów na wyjazd.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:59   #4650
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dziękuję za miłe słowa i trzymanie kciuków. Też mam nadzieję, że będzie lepsza - facet który do mnie dzwonił z propozycją miał przeeeemiły głos i w ogóle wydał się niesamowcie sympatyczny. Jak będzie taka atmosfera to ekstra.

Sabbath
- z oczami chyba ok, 20.10 idę na kontrolę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości