|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
TEż bym się nad tym zastanawiała, ale już to znam od kiedy kupiłam tusz marki Astor... Nie da się nie ubrudzić powiek :/ Ale myslę, że tusze Avonowskie są OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
Ale mnie wkurzyła moja OMSka, napisałam do niej czym się różnią nowe szkolenia od starych,a jej odpowiedz jest taka " różnią się"
tak więc jak zawsze mogę liczyć jedynie na Was. Jak będziecie coś więcej wiedzieć to proszę dajcie znać.
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie nowych odcieni pudrowych cieni do powie shimmering shell i peach sands.
Chodzi mi o te cienie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1222855131 Który z tych odcieni jest najbardziej zbliżony do złociście połyskującego cienia pinky peach? Wydaje mi się, że peach sands ale nie jestem pewna. Bo po zdjęciach Madzik87 to nie umiem do końca ocenić, wiadomo na monitorze wygląda inaczej, a na żywo inaczej. A może sama autorka fotek mi pomoże, w końcu widziała cienie ![]()
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam odcień Translucent, niby ten jaśniejszy, ale w rzeczywistości jest bardzo ciemny. W dodatku ma okropny duszący zapach ![]() Gdy tylko nałożyłam go na twarz, od razu zmyłam, bo się żyć nie dało a poza tym wyglądałam jakbym się wysmarowała pudrem brązującym (należę do osób, które mają jasną karnację)... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
chciałam się zapytać, czy może ktoś widział na żywo albo ma zegarek Makeda (jest w katalogu 14 na stronie 64), chciałam kupić koleżance na prezent, bo kiedyś już był w katalogu i się jej podobał, a nie wiem czy czasem ten łańcuszek i koraliki nie są zbyt tandetne ? Szukałam zdjęć w temacie ze zdjęciami kosmetyków i katalogów, ale nie znalazłam. Jeśli ktoś mógł mi pomóc to będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy to ci w czymś pomoże ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo go lubię. Mimo tego iż tarcza zegarka cały czas sobie wisi, przez 3 miesiące noszenia nie zauważyłam żadnej rysy na szkiełku. Łańcuszek jest bardzo mocny i ładnie się błyszczy. Koralilów jest chyba tylko 3 i myslę że jest to w sam raz. ![]() Ogólnie zegarek wygląda bardzo efektownie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny.... powiedzcie mi proszę który z nowych Sensesków jest taki sam, jak tamten poprzedni zielony, męski? "on power" on się chyba nazywał...
Czy ten obecny zielony to to samo? ![]()
![]() |
#3609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a masz możliwość wkleić jego fotki ? Cytat:
według mnie ma trochę intensywniejszy zapach od on power, mi się bardziej podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przez prawie 4 miesiące nawet nie oglądałam katalogów, więc troszkę niedoinformowana jestem, a tata już się dopomina tego żelu co zawsze mu zamawiałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może któraś z dziewczyn jeszcze mi doradzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Rozeznanie
|
Odebrałam dzisiaj paczuche z K14.
Moje wrażenia : Bond Girl 007 - jak dla mnie wierna kopia Tomorrow ![]() Korzenne aromaty - wypróbuję wieczorem, ale zapach bardzo przyjemny, taki na zimowe wieczory ![]() Marokańska róża - wypróbuję wieczorem - ślicznie pachnie różami. Braków żadnych oczywiście i bardzo jestem zadowolona, że wreszcie Netto buduje bazę opustu od K15. Mam jeszcze prośbę do trendujących lub tych co będą oglądały nowości w Cok'u. Czy mogłaby któraś oblukać/ew.wkleić zdjęcie Naszyjnika Maryam ??(to ten Nowy czarny z K15 str.21). |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
u mnie również zero braków. torebka anushka przyjdjdzie.
![]() dziewczyny a co się dzieje jeżeli przyjeżdża kurier z paczką i nikogo nie zastaje w domu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i zostałam konsultantka Avon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z zamówieniem dostaje się fakturę którą trzeba opłacić. Od klientów bierzesz tyle ile wynika z cen katalogowych a na fakturze wszystko jest juz pomniejszone o zarobek
![]() |
#3616 |
Konto usunięte
|
sluchajcie w katalogu 15 w gazetce jest oferta ze za 71 zl mozesz kupic anew rejuvenate koncentrat rewitalizujact i krem na noc plus torebka, ale czy ta oferta wlicza sie do opustu? jest nie limitowana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
Tłumaczyli ale jakoś nie wiedziałam czy dobrze zrozumiałam
![]() dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na koniec szkolenia dostałam dyplom i ulotkę z zestawami produktów, które mogę kupić za 20 zł: 1 zestaw - produkty Anew (wartość zestawu: 144,80 zł): - Korektor cellulitu Trilaser - Program liftingujący okolice oczu 2 zestaw - produkty Solutions (wartość zestawu: 138,60 zł): - Modelująco-liftingujący krem do biustu - Modelująco-opalający krem do ciała - Tonik przeciw oznakom starzenia - Krem nawilżająco-rozświetlający na dzień SPF 15 3 zestaw - Planet Spa (wartość zestawu: 146,50 zł): - Śródziemnomorska odżywcza maseczka do włosów z oliwką - Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką - Śródziemnomorski olejek do włosów - Śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu Tak więc jestem bardzo zadowolona ![]() To był poziom o pielęgnacji (dawny podstawowy) - trwał przeszło 3 godziny, natomiast o tym drugim, czyli kolorówce na razie się nie wypowiem, bo jeszcze nie byłam. W każdym razie zasady takie same - po ukończeniu 3 kolejne zestawy za 20 zł. Przy czym zmienia się to że już nie będzie tak, że dziewczyny się malują podczas tego szkolenia, czy poznają techniki makijażu. Ma to być bowiem ogólne szkolenie o kolorówce, które ma się zmieścić w 30 minutach... Natomiast od stycznia 2009 roku, nowością/odmiennością ma być to, że Avon będzie organizował specjalne kursy, już oddzielnie, np. techniki wizażu, makijażu, gdzie będzie można nauczyć się wykonywać 3 rodzaje makijażu: dzienny, wieczorowy, ślubny. Albo jak dopasować ubiór do sylwetki :P tak więc różne kursy, różne tematyki. Tylko jeszcze nie wiem jaki będzie ich koszt. Na pewno dowiemy się w swoim czasie ![]() No to tyle niuansów ![]()
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
Dziś jak byłam u siebie w COu to dowiedziałam sie że ponoć Klubowiczki Róży nie beda już dostawać katalogów z wyprzedzeniem. Czy do Was też taka informacja doszła??
#3621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba raczej to niemożliwe, w ulotce dotyczącej KR na rok 2008/2009 jest wyraźnie zaznaczony w przywilejach "katalog okręgów prognozujących".. więc to chyba tylko plotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Raczkowanie
|
Też tak myślę, aczkolwiek nie jestem pewna czy tak będzie w każdym okręgu, bo może to zależy od tego jak to sobie prowadzący szkolenie rozplanuje...
#3623 |
Zakorzenienie
|
dziwne, wysłałam w sobotę zamówienie z katalogu 14 i do teraz nie ma faktury (zaznaczam że mam saldo 0,00zł) nie wiem co jest grane, mam nadzieję że jutro wystawią bo mam odbiór na środę do COKu. A co do szkolenia to bardzo chciałam na niego iść, u mnie jest organizowany 21 października i to jest akurat ten dzień gdzie mam studia do 18:10 a szkolenie jest na 17
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli składasz zamówienie w sobotę, niedzielę, poniedziałek faktura jest we wtorek odbiór w środę; zamawiasz we wtorek faktura jest we środę odbiór w czwartek i tak dalej ![]() zamówienie -> faktura -> odbiór w COK sb, nd, pn -> wt -> śr wt -> śr -> czw śr -> czw -> pt czw -> pt -> pn pt -> pn -> wt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
Odebralam wczoraj w COKu paczke z k14, ogladam literature do 15 - w demo jest nowa szminka ale nie ma zdjec poszczegolnych odcieni! W ciemno mam zamawiac?? Probek oczywiscie tez nie ma, a karta kolorow ledwo sie ukazala a juz ma braki.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie można kupić wszystkie 3.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.