|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
ale ta świeżośc jeszcze mnie nie przekonuje do końca ![]() bardzo mi się podoba grapefruitowa nutka w I love love właśnie wwąchuję się w nadgarstek (ostała mi się próbka )mogłam tu nie wchodzić wcześniej starczał mi jeden zapach do szczęścia ![]() Cytat:
ale tak sobie poleżeć.. mnie to najbardziej relaksuje
|
|
#3182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My będziemy mieć dąb leżakowany w wodzie - taki bardzo ciemny, prawie czarny i czarne dewno (nie pamiętam nazwy)- jakieś afrykańskie.
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale mam dziś dzień w obrotach i strasznie dużo pracy .... Na szczęście zrobiłam wiele ważnych rzeczy w pracy i cieszę się z tego Acha, po pracy idę po kozaczki ![]() Znalazłam takie jak chciałam i niedrogie 295 zł Szkoda że pogoda taka pluchawa ![]() Dziś się odgruzuję lekko, muszę zużyć peeling enzymatyczny Ziaji, a potem zrobię sobie maseczkę oczyszczającą Garniera. Muszę powiedzieć że po tym preparacie 3 w 1 Garniera mam idealnie czystą skórę, matową, bez śladu zanieczyszczeń, to jest genialne Gajuś, gdybyś chciała ze mną pogaduszyć to będę późnym wieczorkiem na gg Aguś, Gayenka mi opowiadała o Twoich krzesłach ![]() Szczęściaro, ale Ci się zdobyczne trafiło
|
#3184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, wróciłam z uczelni i zakupów.
Mam Alienka Kupiłam go w Sephorze i dostałam jeszcze próbkę Azarro Women Now(ładny, ale za świeży dla mnie ).Kupiłam też w Aptece Europejskiej w G.Krak. masełko sezamowe Eveline Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś też w dziekanacie nie dowiedziałam się czy zdałam ten egzamin czy nie Nie mają nadal wyników ![]() Cytat:
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
isa ile kosztuje 15ml aliena?
![]() dolce vita nie na moja kieszen 180 zlotych za 30ml
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
zizku w Sephorze 130 zł
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
to jak sie kupi dwie pietnastki w s. to taniej wychodzi
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak to jest z Dolce Vitą? niektóre flakoniki są okrągłe ( http://allegro.pl/item453042900_chan...r_polecam.html co za podróbka :/ jeszcze nie spotkałam się z takim "wychudzonym" logo
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
chude to eau de dolce vita
czym sie roznia - nie wiem, ale chyba eau de dolce jest lzejsza wersja dolce
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie...nawet na to nie wpadłam
No, ale Alienka już mam(zaraz sobie zaaplikuję na nadgarstek) i teraz mogę powoli się nastawiać na jakieś nowe pachnidło, do którego będę wzdychać W Douglasie przypadkiem obpsikałam sobie rękaw Addictem 2(nie trafiłam w papierek ) i teraz mi pachnie. Kurczę, ładny jest ![]() A wogóle to zła jestem trochę, bo w całej Krakowskiej nie znalazłam szarych rurek Czemu znów są modne dzwony?
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki uwielbiam tę grubiutką buteleczkę - moja mama zbierała kiedyś miniaturki i przyjemność sprawiało samo patrzenie na DV Isa, dzwony są modne mówisz? nie przepadam bo niekorzystnie wyglądam ![]() Edit: chcem takie playballe http://allegro.pl/item445647546_lore..._puszeniu.html http://allegro.pl/item445647549_lore...ura_blask.html zwłaszcza drugi
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2008-10-07 o 15:59 |
|
|
|
|
#3192 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dopiero od tygodnia używam tego serum Tamanu, ale albo ono za słabe albo jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek ślady używania kwasów. Jak po miesiącu wciąż nie będzie żadnych efektów, to kupuje Effaclar. Lub któryś tonik kwasowy z BU. Nie wiem sama, co lepiej.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będę polować po tegotygodniowej dostawie. Kosztowały 80zł, więc nie dużo.Ja też nie przepadam i nie zamierzam nosić. ![]() Obejrzałam gazetke Rossmanna, idę w piątek po duże żele Palmolive Thermal Spa. Jakby tak Opium w takiej pięknej cenie rzucili....![]() Byłam na wykładzie, nawet jakimś cudem udało mi się usiąść na krześle a nie na podłodze. Wykład skończył się dużo przed czasem, więc nie chciało mi się czekac na następny. Muffinek znowu nie upieke, bo nie chciało mi się iść po zakupy. Strasznie leniwe popołudnie się zapowiada.
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Większość spodni jest z prostymi lub rozserzanymi nogawkami
A ja chciałam rułki Cytat:
Poza tym większość spodni tam jest przecieranych, dziurawych, z naszywkami i ogólnie młodzieżowych. Niestety nie stać mnie też na Big Stary czy inne tego typu(za jeansy mogę dać góra 150 zł i gdzieś za tyle kupuję w H&M). Ale nawet w H&M nie było nic dla mnie(tam już wogóle same szerokie nogawki ).Pachnę sobie właśnie Alienkiem, mrau A wieczór jeszcze może mi tata zrobi farbowanie włosów.
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Jajku jak nic mi się nie chce
Muszę się zbierać na fitness .... ja to jednak leń i maruda jestem
|
#3195 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zizou na allegro jest 30tka Dolce Vity za 125
![]() wąchałam kiedyś Eau de DV i to raczej taki owocowo-kwiatowy zapach jest, dla fanek DV może być za grzeczny
|
|
#3196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a strasznie mi sie nie chce nawet palcem ruszyć, ledwo po klawiaturze stukam isa ja ma tan korektor http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22639 wszystkie inne wlażą mi w zmarszczki i bardzo je podkreślają, więc efekt ostateczny jest gorszy niż przed u mnie ten najjaśniejszy wychodzi dość naturalnie, |
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj jestem u cioci na peryferiach , juz zapomnialam jakto fajnie jest jak jest las , cisza i swiety spokoj . wlasnie pijemy winko i zaraz bedzie cukinia faszerowana miesem ... mniaaaam.
![]() Ps. Moja ciocia podchodzi do kompa i pyta - " co robisz?" ja : "ciociu, siedze na wizazu", ciocia : "oooo, nałogowe alkoholiczki !"
|
#3198 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głupi to zawsze ma szczęście, ale głupszy był ten, kto je wyrzucił .Cytat:
Cytat:
Cytat:
, nawet mój TZ się uśmiał ![]() Wróciłam z zakupów. Kupiłam w Oxmo sweterko- sukienkę z grubej wełny we fioletowym kolorze (TZ doradzał) oraz botki. Zamówione Kazary były, ale panie zamówiły 40, a ja chciałam 41 (podobno większych nie robią ). Na szczęście na żywo buty prezentują się wyjątkowo kiepsko, tj. wyglądają jak buty z kiepskiego skaju po 10 przecenie w Deichmannie. Poszłam więc do Venezi- nie było nic ciekawego, w kilku innych sklepach to samo. Ostatecznie kupiłam botki z irchy na wysokim obcasie w Humanicu.W Douglasie stanęłam przed półką Lancome i chciałam zakupić Fatale, ale nie było . Poprosiłam więc by pani doradziła mi jakąś inną mascarę, dającą identyczny efekt jak Fatale. Przez 15 min. wciskała mi DiorShowy i Chanele i wyraźnie niezadowolona i zniecierpliwiona zapytała: "a ta Fatale to właściwie jaka marka?" Odpadłam. Na koniec potraktowała mi oczy tonikiem Lancome (ponieważ poprosiłam o coś do zmywania makijażu, by usunąć efekty testów), który podaznił mi oczy tak bardzo, że aż bolało. Z oczami królika i ogromnym niesmakiem wyszłam z niczym . Jutro idę po mascarę Guerlain, do innej perfumerii oczywista .
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Skarby moje miłe
Cytat:
Blat marmurowy? a nam wszyscy trąbią, że do kuchni to tylko granit, że tylko on jest na tyle trwały, żeby w kuchni dac radę ... i juz zgłupiałam My mamy plan kuchni biało-czarnej. Białe, laminowan szafki. Czarne sprzęty i właśnie granitowy blat. A marmur to w łazience jako blat pod umywalką.Napisałaś o luksferach i mi się śmiać zachciało, bo tez chcemy część ściany nimi wyłożyć. TZ opowiadał o tym swojej bratowej, bo oni akurat też urządzają mieszkanie. No i ona jak usłyszała, że chcemy luksfersy to stwierdziła , że one są passe i nie wypada już ich montować Cytat:
|
||
|
|
|
#3200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[quote=MagJa;9261780=I jeszcze mam peeling z zestawu Hydrabio Biodermy, także nieprędko kupię jakiś złuszczacz do gęby
Przynajmniej jeden zakup z głowy.[/quote]Ojoj, zostawisz mi kapeńkę na spróbowanie? ![]() Cytat:
co za zasady chyba jesnak sie cieszę, ze mój wydział malutki i malutko studencików i nei ma takich ceregieli ![]() Ale mnei wkurzyła babka w sekretariacie katedry biochemii- nowy dziekan jest tam profesorem i w godzinach urzedowania nei siedzi przy dziekanacie tylko wlasnei n akatedrze i ta wredna baba mnie kolejny raz do niego nie wpuszcza- ja musez z nim ustalic do kiedy moge oddac indeks bo nei mam tego jednego egzaminu a ona mi mowi zebym se do dziekanaty z tym szla, no gupia a jak mnei w tym czasie dziekam skreśli z listy studentów to co ja kurde mam zrobic? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wypatrzyłam dziś śliczną płaszczo-kurtkę, w boskim zielonym kolorze ciemnym ![]() A ja byłam dziś tam, nie wytrzymałam i poleciałam zobaczyć czy już mają nowości manhattana- boska jest ta paletka do oczu ale wszystkie kolory cieni mi się dublują ![]() Dostałam moje mini pisaczki permanentne i jeża G. jest piękny
|
|
#3201 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A opinią bratowej się nie przejmuj. Luksfery sa piękne Cytat:
. Poza tym, ja kocham art deco
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Poki co wertuje kwc, ale mam zamiar niedlugo ja wciagnac w forum ;D
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
ale się dziś wkurzyłam!Zerwała się trakcja na stacji W-wa Włochy i wszystkie pociągi miały od 30 do 60 minut opóźnienia a intercity po 100-120 Mój "tylko" 50,ale się wymarzłam na peronie,bo jechałam z Zachodniego Na dodatek strasznie głodna byłam,bo na lunch zjadłam tylko zupę,więc jak już dopadłam do domu to wcięłam 2 talerze ogórkowej i 4 naleśniki ze szpinakiem i ricottą![]() I prześladuje mnie myśl o pędzelku do maseczek MUSZĘ mieć!Madziarra fajna ciocia Lubi kosmetyki?
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo bedzie kolejna NK: Ciocia_Madziarry
![]() Wróciłam z fitnessu Coś kondycji nie mam, szybko się męczę i jakoś ochota na fitnessowanie mineła - chodze rok a efekty jakies mizerne, tyle że sie poruszam troche ...Przypomniało mi się - kilka dni temu śnił mi się wokalista z Feel Zupełnie nie wiem skąd on w moim śnie (i to TAKIM ) skoro nie podoba mi sie ani jako facet ani jako piosenkarz
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Ice, ten żel Palmolive z efektem łaźni tureckiej to nie wiem jaki daje efekt, ale za taką łaźnię turecka to ja dziekuję... Spodziewalam się jakichś odświeżających zapachóe eterycznych, a tu po prostu miły i przyjemny zapach.
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrocilam z galerii bylam po TZa w pracy i tak spacerkiem do domu wracajac przelezlismy przez galerie. wrocilam bogatsza o spodnie z oysho, rekawiczki jednopalczaste z h&m, siatke ekologiczna z nici i, nie uwierzycie, dolce vite chlop mi kupil a prezenty sie przyjmuje, co nie? rzyrafencjo gdzie chodzisz na fitness? szukam jakiegos klubu w okolicach dabia - koelzanka tam mieszka i powiedziala, ze sie zapisze jak znajde jakis klub na jej osiedlu wiec szperam i szperam i szukam
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2008-10-07 o 21:56 |
|
|
|
|
#3207 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale chcę, zeby efekty było widać, więc Effaclar to taki mój plan B, jakby Tamanu nie dało rady.![]() Cytat:
A najbardziej to nie mogę się doczekać aż pójdę na łyżwy. Nienawidzę zimna, ale lubię sporty zimowe - łyżwy i narty - to chyba straszny paradoks.![]() Cytat:
A ten żel tak nawywam, bo takie ma bajki na opakowaniu. Jak dla mnie to on jest bardzo odświeżający, uwielbiam jego zapach.
|
|
|
#3208 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Cytat:
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ile zapłaciłaś? Ja kupiłam sobie w Reserved w piątek- za złotówkę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zatęskniłam do mojej deseczki ukochanej, przydałoby się wymienić ją na nową, ostatnia sztuczką na jaką pójdzie ojciec to chyab tylko zdane egzaminy w sesji zimowej za pierwszym razem, nie wiem jak ja to zrobię ale muszę się chwycić tej ostatniej deski ratunku Npo chyba, że mnie ktoś zatrudni do pracy, ale jeszcze nie zaczęłam szukać
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
za siateczke zapalcilam 20 zlotych
ale mnie urzeklo wielkie krowsko podpisane ze to pani cafe latte ![]() a do fitnesklubu idziemy na jachowicza do strefy ruchu - obaczymy, co to za cudo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

jeśli masz ochotę czymś pachnieć to to rób i tyle 
ale ta świeżośc jeszcze mnie nie przekonuje do końca 
właśnie wwąchuję się w nadgarstek (ostała mi się próbka
)

).
Nie wiem, co z seminarium magisterskim, bo przecież tez nie mogę się zapisać, nigdzie mnie już nie przyjmą, nie wiem co robić. 

180 zlotych za 30ml 

) i teraz mi pachnie. Kurczę, ładny jest 
nie przepadam bo niekorzystnie wyglądam 
Lub któryś tonik kwasowy z BU. Nie wiem sama, co lepiej.

.
, nawet mój TZ się uśmiał