![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
A tam selekcja! Wyglądasz bardzo fajnie i nie zmienisz mojego zdania
![]()
![]() |
#452 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęć nie będzie, aparatu brak
![]() ![]()
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna fryzurka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak apropo tego wsparcia, to jest niesamowite, przecież się praktycznie nie znamy a jedna drugą wspiera jakbyśmy znały się latami ![]() ineczka7 mam takie samo zdanie jak nice6irl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja planuję na zimę zmianę koloru... teraz jestem ciemną brunetką no w sumie bardziej odcień takiej szatynki trudno go sprecyzować ale chce sobie zrobić RUDE! takie bardzo ciemne! ciekawe czy się odważę ![]()
![]() |
#455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No taki dość krótki bob ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
ineczka - ale ewenement no masakra
![]() ![]() Faficzkowa - oczywiście, dla mnie np. twoja socjologia to normalnie o kurde, jestem typowo umysł ścisły, chociaż piszę wiersze, prozę i kocham książki dobrze, że mój gin nie rzuca mi tekstami "znalazłaś już chłopa" bo bym go zatłukła chociaż bardzo go lubię ![]() Faficzku - mogę tak pisać? zgadzam się z inką podaj nr. komórki jak chcesz będziemy cię pocieszać nocami jakimiś smsami ![]() Phoce- witaj w klubie "owłosionych tam gdzie nie potrzeba" precz z włosami gdzie indziej niż na głowie! ![]() -mała- - pisz więcej to może i ciebie kiedyś ochrzanimy doradzimy pocieszymy rozśmieszymy full serwis ![]() Mortyshja - zgadzam sie postują i postują ![]() Ponura - ja też mam nowy fryz- a raczej odnowiony kolor ![]() girl- zatłucz brata gazetą następnym razem ![]() ![]()
#457 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi również podoba się to wsparcie i z chęcią wchodzę na 'nasz' wątek. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rude włosy są świetne, ale niestety nie każdemu pasują. Ja jestem zdecydowanie chłondym typem urody, więc wyglądałabym kiepsko. Ale może ty się odnajdziesz w tej kolorystyce. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no z tego co wiem to będą chyba mi czyścili tą zatokę.... :/ po prostu na zdjęciu wygląda to na taki balonik... podobno jest tam jakiś taki płyn koloru bursztynowego... trzeba tu wyczyścić i tyle... ale igły mnie przerażają (mimo ze mam tatuaż i kiedyś nosiłam kolczyk w języku...) panikuję strasznie! ![]() ![]() ![]() piszesz że miałaś coś robione ale z noskiem, wiec z pewnością to bolało... ja nie wiem jak to będzie bo mnie nigdy zatoki nie bolały i nie wiem czy jak mi wysysną ten płyn to czy będę coś czuła czy nie? eh ten ból wytrzymam gorzej z samym zabiegiem! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no mi właśnie rudy powinien pasować bo naturalnie włosy świecą mi się na lekko rudo, czasem fioletowo mimo że nie farbowane wiec SPRÓBUJE jak zaoszczędzę trochę pieniążków bo mój fryzjer jest dość drogi ![]() ![]() AH MALINKO wrzucaj też zdjęcia twojego odnowionego kolorku ![]() ![]()
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
wybacz, ale już nie dziś
w tym momencie nienawidzę całego świata, samej siebie a w szczególności jego... jak można tak zniszczyć znajomość? kur... jak!
#460 |
Zakorzenienie
|
malinka, tak jestem z Bytomia
![]() ![]() Faficzkowa, postaram się coś wrzucić ![]()
![]() |
#461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee to nie takie straszne ![]() ![]() no miałam septoplastykę nosa czyli http://pl.wikipedia.org/wiki/Septoplastyka Cytat:
![]() no bo powiedz mi jak można przez rok widywać się co 2 dni, dzwonić smsować itp. za***isty kumpel a tu od kwietnia tego roku cisza ambaaaaaaaaa dosłownie, jak ja nie napisze to on też, teraz był na gg i kuźwa kamień w wodę. głupi buc ![]() juz mi przeszło, rozmowa z psiapsiółą i gut ![]() dodaje fotę ![]()
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
Kasia , miło mi
![]() oj szalona piękne masz te włoski!!!!! świetnie CI pasują! podejrzewam że nie tylko do twarzy ale także do osobowości! ![]() oh Ci faceci... powiem Ci że nie rozumiem takiego zachowania.... faktycznie dziwne... a może on coś do Ciebie poczuł? w sensie coś więcej niż przyjaźń? a wiedział że ty do niego masz podejście czystko koleżeńskie i wolał się wycofać? ogólnie faceci to inny gatunek... czasami nie rozumiem ich zachowania ale cóż... ![]() sąsiadko z Bytomia a jak Tobie na imię jeśli jeszcze tutaj jesteś? ![]()
#464 |
Zakorzenienie
|
świetny ten kolor
![]() pewnie wogole jesteś dziewczyną z pomysłem na siebie. ![]() Jestem Malwinka ![]()
![]() |
#465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też nie rozumiem, walnęłam mu dedykacje w książce na urodziny, że cieszę się że mam takiego przyjaciela jak on, robiłam wszystko żeby mu niebo przychylić a ten się wypiął zadem. wątpię że on poczuł, ja na pewno ale wyleczyłam się bo nie ma sensu dalej tkwić w takim czymś... niestety ja straciłam kumpla i fajnego kompana, a on stracił o wiele więcej Cytat:
![]()
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
kochana przyjeżdżam do Kielc i idziemy na imprezę
![]() ![]() uwielbiam takich postrzelonych ludzi ![]() A facet masz racje stracił o wiele więcej... ale głupie z jego strony że nie pogadał z Tobą, a wiesz o czym to świadczy?.... facet nie ma jaj i tyle :P ale z pewnością męczy Cię to ze względu na niewyjaśnioną sytuację... eh Malwinko bardzo mi miło! ![]() ![]()
#467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Faficzkowa, no widzisz ![]() ![]() I ja będę się żegnała już, bo jutro trzeba wstać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Rozeznanie
|
Malinka... piękna z Ciebie kobieta !
![]()
#469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mimo swojego postrzelenia myślę bardzo racjonalnie niestety albo stety ![]() no właśnie, ale mnie denerwuje to bo przestrzegali mnie że On taki jest a ja nie słuchałam... Cytat:
Dziękuję, po prostu rodzice mnie tak wychowali, żeby podchodzić z luzem do życia i być indywidualistką. ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADNIE, od zazdroszczę odwagi
![]() ja również uciekam, za dużo emocji na dzisiaj ![]() kolorowych snów ![]() ![]()
#471 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Właśnie wróciłam od TŻ. Ale się rozpisałyście ![]() ![]() Jeszcze kierunek łazienka i łóżkowce a jutro wszystko nadrobię ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Tak trzymaj !!! I z tym optymistycznym akcentem czekamy na weekend. A faceci to takie jeszcze do końca niezbadane istoty i często działają irracjonalnie.
Malinka - ładny kolor włosów, bardzo Ci pasuje, fajna z Ciebie osoba i jak można zobaczyć na "kawałku" twarzy - fryzurka i kolor bardzo Ci pasują. Faficzkowa - na popatrzyłaś na pobyt w szpitalu z pozytywnej strony : ilu będzie stażystów ?! Poflirtować dla zdrowia też trzeba !!! Jak nie będzie komputera - Dziewczyny maja dobry pomysł : podeślij nam nr telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | ||||
Zadomowienie
|
a to dziękuję, w wolnej chwili wrzucę aktualniejsze i mniej pozowane zdjęcia, zobaczymy wtedy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() o jaaaa... śliczna jesteś, a ten kolor masz bossski ![]() Ach, skoro się przedstawiamy, ja jestem Delfina, i jestem z Łodzi, to prawie jak Bytom ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
malinka_86 jakie Ty masz ładne włosy: kolor i obcięcie
![]() wogóle bardzo podobają mi się ostatnio te fryzurki boby (czy jak one się nazywają) ale jakoś nie widzę się w takiej bo za dużą twarz mam ![]() a tak na marginesie nie chce mi się wychodzić dziś z domu...i na uczelnie zapychać...takie chwilowe lenistwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||
Wtajemniczenie
|
a wy od rana już tu piszecie!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o endokrynologa to my chodzimy bo mamy problemy z hormonami... ale może też powinnaś się zbadać... ![]() ![]() jeśli chodzi o facetów to chyba tak z nimi jest... też miałam takiego kolegę, tylko kurcze miedzy nami zawsze dziwna chemia była i nie raz dochodziło do jakiś hmm sytuacji do których miedzy kolegami nie powinno dojść, wszyscy znajomi mówili że powinniśmy być razem, ale ja jakoś tego nie widzę, mimo że skubanieniec jest dla mnie atrakcyjny ![]() ALE zauważcie to że jest taka sama sytuacja nieraz z dziewczynami! nagle któraś z koleżanek znajdzie chłopaka i NIE MA JEJ , cały swój czas spędza z facetem, coraz rzadziej się odzywa itp... więc nie tylko faceci są tacy paskudni ![]() Delfinko (mogę tak pisać) śliczne imię! ![]() ![]() Heroldin boskie podejście! STAŻYŚCI hahahah wiesz raczej atrakcyjnie nie będę wyglądała w tym szpitalnym łóżku ![]() jak już będę wychodziła do szpitala i jednak nie załatwię tego internetu to na pewno podam numer! ![]() -mała- na uczelnie MARSZ! ![]() ![]()
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
hahaha widzisz o tym jeszcze nie pomyślałam ![]() ![]()
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
hihihi bo malinka to w ogóle śliczna jest
![]() Faficzkowa albo w ogóle seksi koszuleczkę, a co się będziesz szczypać ![]() mnie dzisiaj dzień się zaczął walką w naszej polskiej tfu służbie zdrowia :/ nie dość, że na wizytę u neurologa czekałam 3 tygodnie, to dzisiaj jakaś za przeproszeniem franca, nie chciała mi potwierdzić rejestracji bo uwaga: nie mam pieczątki w książeczce ubezpieczeniowej!! wrrrr gadam pustej babie, że zwolnienie mam, zwolnienie do ZUSu sie składa, więc nie ma możliwości, żebym nie była ubezpieczona, umowę o pracę jej pokazuję, a ta swoje... tłumaczę, ze Mąż pojedzie podbije to dziadostwo i będzie dobrze, pokażę jej to o 15 i będzie mogła założyć kartę bez problemu, ale to by było zbyt piękne. Skończyło się na tym, ze mam błagać na kolanach neurologa o przyjęcie, mimo, iż 3 tygodnie temu się rejestrowałam, bo one mnie z kolejki wypierniczają ;( toć ja się pochlastam dzisiaj na prawdę... buuu.... niech mnie ktoś przytuli bo wyjdę z siebie dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
akasha84 przykro mi....
![]() ![]()
#480 |
Zadomowienie
|
nie wiem,dopiero na 15 idę, ale właśnie wyczytałam w legitymacji ubezpieczeniowej, że pieczątka jest ważna pół roku, a nie 3 miesiące tak jak ta baba mówiła i o zgrozo mam legitymację ważną!! ja dzisiaj doprawdy już nie mam siły, a to babsko to usłyszy ode mnie kilka miłych słów.
ech gdyby nie fakt, że teraz remont nas z kaski pompuje to bym prywatnie poszła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.