Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-07, 20:19   #451
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
bo jest selekcja, prawda?
A tam selekcja! Wyglądasz bardzo fajnie i nie zmienisz mojego zdania
Stary 2008-10-07, 20:28   #452
Ponura
Wtajemniczenie

Zdjęć nie będzie, aparatu brak Za to opiszę: krótka, skośna grzywka, z tyłu też raczej krótko, z przodu na prosto do brody Łiiiii!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 20:44   #453
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Zdjęć nie będzie, aparatu brak Za to opiszę: krótka, skośna grzywka, z tyłu też raczej krótko, z przodu na prosto do brody Łiiiii!
Czyli taki bob?

Fajna fryzurka kiedyś też nad taką myślałam, ale doszłam do wniosku, że mam zbyt okrągłą buźkę. Teraz męczy mnie mój kolor włosów... obecnie mam taki słomkowy blond, o którym zawsze marzyłam, ale zastanawiam się nad ciemnymi włosami. I nie umiem się zdeycdować, a nikt nie potrafi mi doradzić
Stary 2008-10-07, 20:57   #454
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Faficzkowa, nie przejmuj się zabiegiem, zobaczysz, że wszystko szybko wróci do normy, czas prędko minie, a ty będziesz paradowała z ślicznymi zdrowymi ząbkami. Wszystko będzie dobrze! My też będziemy za tobą tęskniły. Na pocieszenie Myślę, że twoja płaczliwość to wynik brania hormonów, ale także aury i ogólnie dolegliwości, które cię męczą. Niedługo wszystko się odwróci w dobrą stronę.
dzięki kochana, jak wróciłam wpadłam trochę w histerię ale co tam boje się strasznie, szczególnie tego bólu, ja nigdy nie byłam w szpitalu, oprócz badań hormonalnych ale tam to sanatorium było prawie ale cóż MUSZĘ nie mam wyjścia... ale mam w was wsparcie
tak apropo tego wsparcia, to jest niesamowite, przecież się praktycznie nie znamy a jedna drugą wspiera jakbyśmy znały się latami

Cytat:
Wyglądasz bardzo fajnie i nie zmienisz mojego zdania
ineczka7 mam takie samo zdanie jak nice6irl bardzo ładnie wyglądasz na avatarku

Cytat:
fiu fiu to ładna fryzurka musi być zawsze podobały mi się krótkie włosy więc tym bardziej zazdroszczę

Cytat:
Teraz męczy mnie mój kolor włosów... obecnie mam taki słomkowy blond, o którym zawsze marzyłam, ale zastanawiam się nad ciemnymi włosami. I nie umiem się zdeycdować, a nikt nie potrafi mi doradzić
kochana jeśli podoba Ci się ciemny to spróbuj to tylko włosy zawsze możesz wrócić do poprzedniego koloru do odważnych świat należy
ja planuję na zimę zmianę koloru... teraz jestem ciemną brunetką no w sumie bardziej odcień takiej szatynki trudno go sprecyzować ale chce sobie zrobić RUDE! takie bardzo ciemne! ciekawe czy się odważę

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 21:08   #455
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli taki bob?

Fajna fryzurka kiedyś też nad taką myślałam, ale doszłam do wniosku, że mam zbyt okrągłą buźkę. Teraz męczy mnie mój kolor włosów... obecnie mam taki słomkowy blond, o którym zawsze marzyłam, ale zastanawiam się nad ciemnymi włosami. I nie umiem się zdeycdować, a nikt nie potrafi mi doradzić

No taki dość krótki bob Jak na mój gust trochę nieco za krótki, ale nic to - i tak jest duuużo lepiej niż było, a za miesiąc będzie myślę idealnie

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 21:19   #456
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ineczka - ale ewenement no masakra a co do lekarzy jestem mega mega happy bo moja lekarka endo wróciła do szpitala w moim rodzinnym mieście - cholera wrócił znowu ktoś kompetentny!

Faficzkowa - oczywiście, dla mnie np. twoja socjologia to normalnie o kurde, jestem typowo umysł ścisły, chociaż piszę wiersze, prozę i kocham książki
dobrze, że mój gin nie rzuca mi tekstami "znalazłaś już chłopa" bo bym go zatłukła chociaż bardzo go lubię a na jaki zabieg z tymi zatokami? Biedna wiem co to znaczy zatoki mi robili 2 lata temu prostowanie przegrody nosowej masakra!

Faficzku - mogę tak pisać? zgadzam się z inką podaj nr. komórki jak chcesz będziemy cię pocieszać nocami jakimiś smsami

Phoce- witaj w klubie "owłosionych tam gdzie nie potrzeba" precz z włosami gdzie indziej niż na głowie!

-mała- - pisz więcej to może i ciebie kiedyś ochrzanimy doradzimy pocieszymy rozśmieszymy full serwis

Mortyshja - zgadzam sie postują i postują

Ponura - ja też mam nowy fryz- a raczej odnowiony kolor

girl- zatłucz brata gazetą następnym razem z Bytomia jesteś? mam tam przyjaciółkę

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 21:20   #457
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
dzięki kochana, jak wróciłam wpadłam trochę w histerię ale co tam boje się strasznie, szczególnie tego bólu, ja nigdy nie byłam w szpitalu, oprócz badań hormonalnych ale tam to sanatorium było prawie ale cóż MUSZĘ nie mam wyjścia... ale mam w was wsparcie
tak apropo tego wsparcia, to jest niesamowite, przecież się praktycznie nie znamy a jedna drugą wspiera jakbyśmy znały się latami
Napewno nie będzie tak źle. Strach jest zawsze gorszy od samego pobytu. Zobaczysz, że będzie ok i jeszcze nam tu wszystkim to powiesz
Mi również podoba się to wsparcie i z chęcią wchodzę na 'nasz' wątek.

Cytat:
No widzisz, nie ja jedna tak uważam

Cytat:
kochana jeśli podoba Ci się ciemny to spróbuj to tylko włosy zawsze możesz wrócić do poprzedniego koloru do odważnych świat należy
ja planuję na zimę zmianę koloru... teraz jestem ciemną brunetką no w sumie bardziej odcień takiej szatynki trudno go sprecyzować ale chce sobie zrobić RUDE! takie bardzo ciemne! ciekawe czy się odważę
Miałam już ciemny brąz, czarń, fiolet na tej głowie i mimo to nadal nie wiem, czy mi pasuje ten kolor. Może wam pokaże jakieś zdjęcia w tych kolorach i mi pomożecie?

Rude włosy są świetne, ale niestety nie każdemu pasują. Ja jestem zdecydowanie chłondym typem urody, więc wyglądałabym kiepsko. Ale może ty się odnajdziesz w tej kolorystyce.

Cytat:
No taki dość krótki bob Jak na mój gust trochę nieco za krótki, ale nic to - i tak jest duuużo lepiej niż było, a za miesiąc będzie myślę idealnie
Fajne są takie krótkie boby. Założe się, że jest rewelacyjny. Moja koleżanka ma boba i bardzo szybko jej włosy odrastają, a potem ciężko go znów fajnie ułożyć, więc dobrze, że masz takiego krótkiego. Troche jeszcze minie nim wybierzesz się do fryzjera, a zawsze to jakaś oszczędność.
Stary 2008-10-07, 21:35   #458
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Faficzkowa - oczywiście, dla mnie np. twoja socjologia to normalnie o kurde, jestem typowo umysł ścisły, chociaż piszę wiersze, prozę i kocham książki
dobrze, że mój gin nie rzuca mi tekstami "znalazłaś już chłopa" bo bym go zatłukła chociaż bardzo go lubię a na jaki zabieg z tymi zatokami? Biedna wiem co to znaczy zatoki mi robili 2 lata temu prostowanie przegrody nosowej masakra!

Faficzku - mogę tak pisać? zgadzam się z inką podaj nr. komórki jak chcesz będziemy cię pocieszać nocami jakimiś smsami
oczywiście możesz tak pisać Faficzku to mówią a raczej mówili na mnie na pierwszych studiach więc jestem przyzwyczajona

no z tego co wiem to będą chyba mi czyścili tą zatokę.... :/ po prostu na zdjęciu wygląda to na taki balonik... podobno jest tam jakiś taki płyn koloru bursztynowego... trzeba tu wyczyścić i tyle... ale igły mnie przerażają (mimo ze mam tatuaż i kiedyś nosiłam kolczyk w języku...) panikuję strasznie! ale wy mnie tu dzielnie wspieracie i od razu mi lepiej jak czytam wasze wiadomości! Postaram się załatwić internet do tego szpitala wiec jak coś będę z wami na bieżąco

piszesz że miałaś coś robione ale z noskiem, wiec z pewnością to bolało... ja nie wiem jak to będzie bo mnie nigdy zatoki nie bolały i nie wiem czy jak mi wysysną ten płyn to czy będę coś czuła czy nie? eh ten ból wytrzymam gorzej z samym zabiegiem! dobra kurde koniec tematu bo to dopiero za 3 tygodnie jeśli będzie termin, a jak o tym będę myślała to jeszcze bardziej zacznę świrować

Cytat:

Miałam już ciemny brąz, czarń, fiolet na tej głowie i mimo to nadal nie wiem, czy mi pasuje ten kolor. Może wam pokaże jakieś zdjęcia w tych kolorach i mi pomożecie?

Rude włosy są świetne, ale niestety nie każdemu pasują. Ja jestem zdecydowanie chłondym typem urody, więc wyglądałabym kiepsko. Ale może ty się odnajdziesz w tej kolorystyce.
wrzucaj fotki kochana, wrzucaj chętnie doradzę chociaż to wiesz zawsze kwestia gustu

no mi właśnie rudy powinien pasować bo naturalnie włosy świecą mi się na lekko rudo, czasem fioletowo mimo że nie farbowane wiec SPRÓBUJE jak zaoszczędzę trochę pieniążków bo mój fryzjer jest dość drogi ale innemu już się nie dam dotknąć

AH MALINKO wrzucaj też zdjęcia twojego odnowionego kolorku chwalcie się dziewczyny A CO

Stary 2008-10-07, 21:38   #459
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

wybacz, ale już nie dziś
w tym momencie nienawidzę całego świata, samej siebie a w szczególności jego...
jak można tak zniszczyć znajomość? kur... jak!

Stary 2008-10-07, 21:40   #460
nice6irl
Zakorzenienie

malinka, tak jestem z Bytomia z resztą sporo tutaj dziewczyn z moich okolic. widziałam Rudę Śl, Gliwice...

Faficzkowa, postaram się coś wrzucić
Stary 2008-10-07, 21:50   #461
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
wybacz, ale już nie dziś
ulalal widzę jakieś problemy natury sercowej?

Cytat:
malinka, tak jestem z Bytomia z resztą sporo tutaj dziewczyn z moich okolic. widziałam Rudę Śl, Gliwice...

Faficzkowa, postaram się coś wrzucić
oczywiście ŚLĄSK

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 21:59   #462
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
oczywiście możesz tak pisać Faficzku to mówią a raczej mówili na mnie na pierwszych studiach więc jestem przyzwyczajona
no z tego co wiem to będą chyba mi czyścili tą zatokę.... :/ po prostu na zdjęciu wygląda to na taki balonik... podobno jest tam jakiś taki płyn koloru bursztynowego... trzeba tu wyczyścić i tyle... ale igły mnie przerażają (mimo ze mam tatuaż i kiedyś nosiłam kolczyk w języku...) panikuję strasznie! ale wy mnie tu dzielnie wspieracie i od razu mi lepiej jak czytam wasze wiadomości! Postaram się załatwić internet do tego szpitala wiec jak coś będę z wami na bieżąco
piszesz że miałaś coś robione ale z noskiem, wiec z pewnością to bolało... ja nie wiem jak to będzie bo mnie nigdy zatoki nie bolały i nie wiem czy jak mi wysysną ten płyn to czy będę coś czuła czy nie? eh ten ból wytrzymam gorzej z samym zabiegiem! dobra kurde koniec tematu bo to dopiero za 3 tygodnie jeśli będzie termin, a jak o tym będę myślała to jeszcze bardziej zacznę świrować

AH MALINKO wrzucaj też zdjęcia twojego odnowionego kolorku chwalcie się dziewczyny A CO
to dobra faficzku - a jeszczę się zapytam jak masz na imię? jam Agnieszka ale każdy woła na mnie Danka lub Dania
eee to nie takie straszne ja też mam kolczyka w języku, miałam nawet 2 ale drugiego wyjęłam
no miałam septoplastykę nosa czyli http://pl.wikipedia.org/wiki/Septoplastyka

Cytat:
świętokrzyskie witają śląsk

Cytat:
ulalal widzę jakieś problemy natury sercowej?
no bo powiedz mi jak można przez rok widywać się co 2 dni, dzwonić smsować itp. za***isty kumpel a tu od kwietnia tego roku cisza ambaaaaaaaaa dosłownie, jak ja nie napisze to on też, teraz był na gg i kuźwa kamień w wodę. głupi buc

juz mi przeszło, rozmowa z psiapsiółą i gut

dodaje fotę sam ja we własnej osobie w czerwonych kolorach na łbie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0462207887.jpg (46,5 KB, 26 załadowań)

Stary 2008-10-07, 22:07   #463
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Kasia , miło mi

oj szalona piękne masz te włoski!!!!! świetnie CI pasują! podejrzewam że nie tylko do twarzy ale także do osobowości!

oh Ci faceci... powiem Ci że nie rozumiem takiego zachowania.... faktycznie dziwne... a może on coś do Ciebie poczuł? w sensie coś więcej niż przyjaźń? a wiedział że ty do niego masz podejście czystko koleżeńskie i wolał się wycofać?
ogólnie faceci to inny gatunek... czasami nie rozumiem ich zachowania ale cóż...

sąsiadko z Bytomia a jak Tobie na imię jeśli jeszcze tutaj jesteś?

Stary 2008-10-07, 22:08   #464
nice6irl
Zakorzenienie

świetny ten kolor super!

pewnie wogole jesteś dziewczyną z pomysłem na siebie.

Jestem Malwinka , ale dla znajomych Ela od dawien dawna.
Stary 2008-10-07, 22:15   #465
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Kasia , miło mi

oj szalona piękne masz te włoski!!!!! świetnie CI pasują! podejrzewam że nie tylko do twarzy ale także do osobowości!

oh Ci faceci... powiem Ci że nie rozumiem takiego zachowania.... faktycznie dziwne... a może on coś do Ciebie poczuł? w sensie coś więcej niż przyjaźń? a wiedział że ty do niego masz podejście czystko koleżeńskie i wolał się wycofać?
ogólnie faceci to inny gatunek... czasami nie rozumiem ich zachowania ale cóż...
dziękuję czerwony to mój ulubiony kolor. osobowości? hmmm jestem cholernie porąbana i naładowana energią ha ale sobie schlebiam ogólnie maksymalna indywidualistka np. zrobienie sobie horizontala w języku teraz marzy mi się tatuaż z napisem Rodzina ale ciekawam kto mi go ładnie narysuje

ja też nie rozumiem, walnęłam mu dedykacje w książce na urodziny, że cieszę się że mam takiego przyjaciela jak on, robiłam wszystko żeby mu niebo przychylić a ten się wypiął zadem. wątpię że on poczuł, ja na pewno ale wyleczyłam się bo nie ma sensu dalej tkwić w takim czymś...
niestety ja straciłam kumpla i fajnego kompana, a on stracił o wiele więcej

Cytat:
świetny ten kolor super!

pewnie wogole jesteś dziewczyną z pomysłem na siebie.
ja tam sama nie wiem czy z pomysłem, ale na pewno z głową pełnych niebanalnych pomysłów i co każdego dziwi odmienną hierarchią wartości niż inni ludzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 22:22   #466
Faficzkowa
Wtajemniczenie

kochana przyjeżdżam do Kielc i idziemy na imprezę coś czuję że byśmy nieźle poimprezowały hahahaha

uwielbiam takich postrzelonych ludzi kiedyś też taka byłam ale cóż mi się wypaliło chociaż ostatnio czuje że wraca NA SZCZĘŚCIE! To chyba kwestia przebywania z odpowiednimi osobami :P

A facet masz racje stracił o wiele więcej... ale głupie z jego strony że nie pogadał z Tobą, a wiesz o czym to świadczy?.... facet nie ma jaj i tyle :P ale z pewnością męczy Cię to ze względu na niewyjaśnioną sytuację... eh

Malwinko bardzo mi miło! a wiesz że mam rodzinkę w Bytomiu? nawet osobistego chrześniaka

Stary 2008-10-07, 22:26   #467
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:

ja też nie rozumiem, walnęłam mu dedykacje w książce na urodziny, że cieszę się że mam takiego przyjaciela jak on, robiłam wszystko żeby mu niebo przychylić a ten się wypiął zadem. wątpię że on poczuł, ja na pewno ale wyleczyłam się bo nie ma sensu dalej tkwić w takim czymś...
niestety ja straciłam kumpla i fajnego kompana, a on stracił o wiele więcej
Miałam podobną sytuację jak moja 'męska przyjaciółka' (bo tak o nim mówiłam) wyjechał na studia, rok temu. I potem cisza, wymuszone rozmowy na gg, które ja zaczynałam, ale niech mu się wiedzie. Tż jest bardzo absorbujący i tylko czasem sobie wspominam. Ale niedawno pisaliśmy ze sobą i jak wpadnie do Bytomia to ma zamiar znaleźć dla mnie czas. Zobaczymy

Cytat:
ja tam sama nie wiem czy z pomysłem, ale na pewno z głową pełnych niebanalnych pomysłów i co każdego dziwi odmienną hierarchią wartości niż inni ludzie
a to właśnie miałam na myśli mówiąc, że masz pomysł na siebie ---->

Cytat:
dziękuję czerwony to mój ulubiony kolor. osobowości? hmmm jestem cholernie porąbana i naładowana energią ha ale sobie schlebiam ogólnie maksymalna indywidualistka np. zrobienie sobie horizontala w języku teraz marzy mi się tatuaż z napisem Rodzina ale ciekawam kto mi go ładnie narysuje

Faficzkowa, no widzisz ja nie mam nikogo w Rudzie, ale mój brat się tam urodził tez nieznośnik! A powiesz mi czy mieszkasz w centrum, w jakiejś dzielnicy?

I ja będę się żegnała już, bo jutro trzeba wstać Zastanowię się jeszcze nad jakimś pomysłem na siebie, bo mnie malinka zainspirowała. Dobranoc
Stary 2008-10-07, 22:30   #468
Mortyshja
Rozeznanie

Malinka... piękna z Ciebie kobieta !

Mortyshja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 22:38   #469
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
kochana przyjeżdżam do Kielc i idziemy na imprezę coś czuję że byśmy nieźle poimprezowały hahahaha

uwielbiam takich postrzelonych ludzi kiedyś też taka byłam ale cóż mi się wypaliło chociaż ostatnio czuje że wraca NA SZCZĘŚCIE! To chyba kwestia przebywania z odpowiednimi osobami :P

A facet masz racje stracił o wiele więcej... ale głupie z jego strony że nie pogadał z Tobą, a wiesz o czym to świadczy?.... facet nie ma jaj i tyle :P ale z pewnością męczy Cię to ze względu na niewyjaśnioną sytuację... eh

Malwinko bardzo mi miło! a wiesz że mam rodzinkę w Bytomiu? nawet osobistego chrześniaka
zapraszam serdecznie nocować jest gdzie
ja mimo swojego postrzelenia myślę bardzo racjonalnie niestety albo stety
no właśnie, ale mnie denerwuje to bo przestrzegali mnie że On taki jest a ja nie słuchałam...

Cytat:
Miałam podobną sytuację jak moja 'męska przyjaciółka' (bo tak o nim mówiłam) wyjechał na studia, rok temu. I potem cisza, wymuszone rozmowy na gg, które ja zaczynałam, ale niech mu się wiedzie. Tż jest bardzo absorbujący i tylko czasem sobie wspominam. Ale niedawno pisaliśmy ze sobą i jak wpadnie do Bytomia to ma zamiar znaleźć dla mnie czas. Zobaczymy

a to właśnie miałam na myśli mówiąc, że masz pomysł na siebie ---->

Faficzkowa, no widzisz ja nie mam nikogo w Rudzie, ale mój brat się tam urodził tez nieznośnik! A powiesz mi czy mieszkasz w centrum, w jakiejś dzielnicy?

I ja będę się żegnała już, bo jutro trzeba wstać Zastanowię się jeszcze nad jakimś pomysłem na siebie, bo mnie malinka zainspirowała. Dobranoc
ja przez właśnie TŻtkę mojego przyjaciela cudownego straciłam, ja nadal wierzę że się to da odbudować ale Łukasz cisza... 1 facet naprawdę którego mogłam nazwać przyjacielem, bez żadnych podtekstów emocjonalnych większych niestety padło...
Dziękuję, po prostu rodzice mnie tak wychowali, żeby podchodzić z luzem do życia i być indywidualistką. zainspirowałam?
dobranoc
Cytat:
Napisane przez Mortyshja Pokaż wiadomość
Dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 22:38   #470
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mortyshja Pokaż wiadomość
DOKŁADNIE, od zazdroszczę odwagi

ja również uciekam, za dużo emocji na dzisiaj zmęczyłam się :P

kolorowych snów

Stary 2008-10-08, 00:15   #471
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Właśnie wróciłam od TŻ. Ale się rozpisałyście bardzo chciałam teraz poczytać i popisać ale dosłownie padam na twarz a jutro pobudka o 5.30
Jeszcze kierunek łazienka i łóżkowce a jutro wszystko nadrobię
Dobranoc
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 07:18   #472
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
on stracił o wiele więcej
Tak trzymaj !!! I z tym optymistycznym akcentem czekamy na weekend. A faceci to takie jeszcze do końca niezbadane istoty i często działają irracjonalnie.
Malinka - ładny kolor włosów, bardzo Ci pasuje, fajna z Ciebie osoba i jak można zobaczyć na "kawałku" twarzy - fryzurka i kolor bardzo Ci pasują.

Faficzkowa - na popatrzyłaś na pobyt w szpitalu z pozytywnej strony : ilu będzie
stażystów ?! Poflirtować dla zdrowia też trzeba !!! Jak nie będzie komputera -
Dziewczyny maja dobry pomysł : podeślij nam nr telefonu.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 07:57   #473
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
A tam selekcja! Wyglądasz bardzo fajnie i nie zmienisz mojego zdania
a to dziękuję, w wolnej chwili wrzucę aktualniejsze i mniej pozowane zdjęcia, zobaczymy wtedy

Cytat:
Czyli taki bob?

o mamo ile ja sobie fryzur i kolorów odmawiałam, bo każdy marudził, że do pulchnej dużej buzi nie pasują, a bzdura i w czerwonych i rudych włosach wyglądałam nieźle, i odradzana trwała ("będzie cie jeszcze więcej") jest baaardzo fajna, tak sobie myśle teraz, że nie warto nikogo słuchać tylko trzeba ryzykować jak się chce coś zmienić, jak nie wyjdzie to przecież włosy odrosną

Cytat:
oj inaczej nie byłby to avatarek

Cytat:
ineczka - ale ewenement no masakra a co do lekarzy jestem mega mega happy bo moja lekarka endo wróciła do szpitala w moim rodzinnym mieście - cholera wrócił znowu ktoś kompetentny!
a ja nigdy nie byłam u endokrynologa, a tak jak sobie czytam co piszecie to może powinnam się przejść, hm...

Cytat:
wybacz, ale już nie dziś
niektórzy z nich tak już mają, mój przyjaciel kiedyś olewał mnie za każdym razem jak pojawiała się jakaś 'potencjalna nowa dziewczyna' na horyzoncie, a ja zamiast się w****ić zdrowo i raz na zawsze skończyć znajomość czekałam na rozwój wydarzeń

Cytat:
dodaje fotę sam ja we własnej osobie w czerwonych kolorach na łbie
o jaaaa... śliczna jesteś, a ten kolor masz bossski

Ach, skoro się przedstawiamy, ja jestem Delfina, i jestem z Łodzi, to prawie jak Bytom
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 08:08   #474
-mała-
Raczkowanie

malinka_86 jakie Ty masz ładne włosy: kolor i obcięcie piękne normalnie

wogóle bardzo podobają mi się ostatnio te fryzurki boby (czy jak one się nazywają) ale jakoś nie widzę się w takiej bo za dużą twarz mam ble może jak zrzuce kilka kilo z twarzy hehehehehhe

a tak na marginesie nie chce mi się wychodzić dziś z domu...i na uczelnie zapychać...takie chwilowe lenistwo
-mała- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 08:22   #475
Faficzkowa
Wtajemniczenie

a wy od rana już tu piszecie! jak miło!!!

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Właśnie wróciłam od TŻ. Ale się rozpisałyście bardzo chciałam teraz poczytać i popisać ale dosłownie padam na twarz a jutro pobudka o 5.30
Jeszcze kierunek łazienka i łóżkowce a jutro wszystko nadrobię
Dobranoc
czytaj kochana czytaj jest tego sporo, zrobiła się tutaj grupa wsparcia!

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
a to dziękuję, w wolnej chwili wrzucę aktualniejsze i mniej pozowane zdjęcia, zobaczymy wtedy

o mamo ile ja sobie fryzur i kolorów odmawiałam, bo każdy marudził, że do pulchnej dużej buzi nie pasują, a bzdura i w czerwonych i rudych włosach wyglądałam nieźle, i odradzana trwała ("będzie cie jeszcze więcej") jest baaardzo fajna, tak sobie myślę teraz, że nie warto nikogo słuchać tylko trzeba ryzykować jak się chce coś zmienić, jak nie wyjdzie to przecież włosy odrosną

a ja nigdy nie byłam u endokrynologa, a tak jak sobie czytam co piszecie to może powinnam się przejść, hm...

niektórzy z nich tak już mają, mój przyjaciel kiedyś olewał mnie za każdym razem jak pojawiała się jakaś 'potencjalna nowa dziewczyna' na horyzoncie, a ja zamiast się w****ić zdrowo i raz na zawsze skończyć znajomość czekałam na rozwój wydarzeń

Ach, skoro się przedstawiamy, ja jestem Delfina, i jestem z Łodzi, to prawie jak Bytom
no to czekamy na zdjęcia, aporpo włosów to ja też wiecznie słyszę ze będzie coś tam mi jeszcze bardziej zaokrąglać buzię! zawsze marzył mi się warkoczyki, ale też słyszałam że będzie mnie to pogrubiać ale co tam zrobiłam i czułam się świetnie! bardzo pewna siebie! uwielbiam je i tęsknię za nimi może kiedyś sobie znowu zrobię

jeśli chodzi o endokrynologa to my chodzimy bo mamy problemy z hormonami... ale może też powinnaś się zbadać... lepiej zapobiegać niż leczyć!!!

jeśli chodzi o facetów to chyba tak z nimi jest... też miałam takiego kolegę, tylko kurcze miedzy nami zawsze dziwna chemia była i nie raz dochodziło do jakiś hmm sytuacji do których miedzy kolegami nie powinno dojść, wszyscy znajomi mówili że powinniśmy być razem, ale ja jakoś tego nie widzę, mimo że skubanieniec jest dla mnie atrakcyjny ! Oboje do tego odchodziliśmy na luzie! on mówił że z całej ekipy która kiedyś była zostałam mu tylko ja i cieszy się że mnie ma! ja również! TO nawet on pierwszy wiedział o PCO, to on mnie pocieszał gdy ryczałam jak głupia bo nie wiedziałam co ze mną będzie... radził się mnie gdy miał problemy z dziewczynami, aż do momentu gdy chciał wrócić do swojej byłej za którą nie przepadam i on doskonale o tym wie! są ze sobą znowu rok i oczywiście widzieliśmy się 1 raz, kilka razy SMSy ale tylko z mojej strony... EH...
ALE zauważcie to że jest taka sama sytuacja nieraz z dziewczynami! nagle któraś z koleżanek znajdzie chłopaka i NIE MA JEJ , cały swój czas spędza z facetem, coraz rzadziej się odzywa itp... więc nie tylko faceci są tacy paskudni

Delfinko (mogę tak pisać) śliczne imię! milo mi! ładnie się tutaj przedstawiamy, mam nadzieję że nikogo nie pomylę

Heroldin boskie podejście! STAŻYŚCI hahahah wiesz raczej atrakcyjnie nie będę wyglądała w tym szpitalnym łóżku

jak już będę wychodziła do szpitala i jednak nie załatwię tego internetu to na pewno podam numer!

-mała- na uczelnie MARSZ! bądz dzielna! chociaż nie dziwię się mi też się nic nie chce!

Stary 2008-10-08, 08:42   #476
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
raczej atrakcyjnie nie będę wyglądała w tym szpitalnym łóżku
A o pidżamie w misiaczki lub słoniki pomyślałaś ?!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 09:35   #477
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
A o pidżamie w misiaczki lub słoniki pomyślałaś ?!

hahaha widzisz o tym jeszcze nie pomyślałam chyba będę musiała się wybrać na zakupy

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 09:44   #478
akasha84
Zadomowienie

hihihi bo malinka to w ogóle śliczna jest
Faficzkowa albo w ogóle seksi koszuleczkę, a co się będziesz szczypać
mnie dzisiaj dzień się zaczął walką w naszej polskiej tfu służbie zdrowia :/ nie dość, że na wizytę u neurologa czekałam 3 tygodnie, to dzisiaj jakaś za przeproszeniem franca, nie chciała mi potwierdzić rejestracji bo uwaga: nie mam pieczątki w książeczce ubezpieczeniowej!! wrrrr gadam pustej babie, że zwolnienie mam, zwolnienie do ZUSu sie składa, więc nie ma możliwości, żebym nie była ubezpieczona, umowę o pracę jej pokazuję, a ta swoje... tłumaczę, ze Mąż pojedzie podbije to dziadostwo i będzie dobrze, pokażę jej to o 15 i będzie mogła założyć kartę bez problemu, ale to by było zbyt piękne. Skończyło się na tym, ze mam błagać na kolanach neurologa o przyjęcie, mimo, iż 3 tygodnie temu się rejestrowałam, bo one mnie z kolejki wypierniczają ;( toć ja się pochlastam dzisiaj na prawdę...
buuu.... niech mnie ktoś przytuli bo wyjdę z siebie dzisiaj
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 09:50   #479
Faficzkowa
Wtajemniczenie

akasha84 przykro mi.... niestety taka ta nasza służba zdrowia... no ale załatwiłaś tą wizytę?

Stary 2008-10-08, 10:25   #480
akasha84
Zadomowienie

nie wiem,dopiero na 15 idę, ale właśnie wyczytałam w legitymacji ubezpieczeniowej, że pieczątka jest ważna pół roku, a nie 3 miesiące tak jak ta baba mówiła i o zgrozo mam legitymację ważną!! ja dzisiaj doprawdy już nie mam siły, a to babsko to usłyszy ode mnie kilka miłych słów.
ech gdyby nie fakt, że teraz remont nas z kaski pompuje to bym prywatnie poszła...
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości