|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz,czyli wszystkie o wszystkim :) - część VIII
ja zaraz zmykam z kuzynka do Torunia do lekarza..masakra..
Marcin sie do mnie normalnie odzywa...hrrrrr az mnie to wkurza, ale nic mu nie powiem o nie chce robic niemiłej atmosfery bo i tak kuzynka sie z chlopakiem kłoci..wyobrazcie sobie ze jade z nia dzis na 1 badanie bo chlopak nie moze z nia jechac bo...ma pierwszy ogranizacyjny wyład 3 godz, mogłby sie zwolnic z godziny i z nią jechac ale nie..pokłocili sie az sie bidna popłakała... |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana wysyłam CV po jakiś sklepach typu TESCO itepe... nigdy tam nie chciałam iść na kase bo niezły zapier.dol jest :| no ale zaczynam się czuć jak desperatka.. i właśnie do mnie oddzwonili własnie z TESCO no ale oni chcieli tylko na jutro od 13-23 i w sobote do 22 jakoś...bez sensu. Takie coś mnie nie ratuje;/
No nic lece zrobić rundke:biblioteka, ksero, Lidl Zet wu
|
#363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, ze masz fajne kolezanki. Przynajmniej się odstresujesz ![]() Cytat:
bidny TŻet![]() Cytat:
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
No juz sie wykąpałam teraz tylko odmalowac i bedzie git
Gosiu biedna ta Twoja kuzynka... Nosek mnie boli.. Cos mi sie robi na czubku
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Po pierwsze: Marcia- zaje.ałaś mi Avka Miałam takiego jakiś czas, ale na wizażu wczoraj widziałam jeszcze jedna laska ma taki sam, więc uważaj ![]() Byłam u orto i dostałam gumki: wiewiórki ![]() Gadałam też zszefową, bo musze jechać do lekarza a nie mam książeczki zdrowia bo nie jestem w UP zarejestrowana, bo przeca miałam pracowac na recepcji. I pytam sie jej kiedy dostane umowę, bo musze miec książeczkę, bo mam do lekarza termin, a ona do mnie: Teraz ja ci umowy nie dam, bo nie będziesz mi wisiec w powietrzu, jak hotel jeszcze zamknięty jest, Idz się rejestrować! no myślałam, że padnę I się jej pytam czy jstem potrzebna na weekend, bo nie ide do szkoły a ta do mnie : teraz nie, ale na przyszły, na wesele. A ja do niej, że za dwa tygodnie mam wykłady i pierwsze ćwiczenia:d A ona odp.: A ja cię obstwiłam na recepcję bo cały hotel będzie zajęty I sobie poszła![]() I jutro jade do UP się zerejestrować i w upie to mam czy bede tam robic czy nie, bo nie wiadomo kiedy wogóle zaczne! a jak znajdę coś lepszego, to przynajmniej 8 godzin bede robić a 1200 starczy mi na pewno!
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Z TZtami ciagle problemy ja z moim poklocona
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie, jak któraś zmienia avka, to koszmar jest
jestem strasznym wzrokowcem i później mam problemy z rozpoznaniem. Teraz to jak czytam posty Marci, to myslę o Katerinie
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
haha a ja juz sie chciałam pytać kateriny czemu sama do siebie posty pisze
ciekawe czy ktos ma takiego ava jak ja
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama jak zobaczyłam tego avka to pomyslałam: ktoś mi sie na konto włamał
![]() może zaraz ja sobie zmienię?
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wrociłam z ćwiczeń. Co 3 ćwiczenia mam kolokwium. Z innych z kolei ćwiczeń na kazdych zajeciach trzeba rysować tkanki i robić sprawozdania na 3 kartki A4 .. Szczerze , to trochę jestem załamana. Na angielskim wejściówki. Odpytywanie z innych. Czarno to widzę. Spałam dziś z kotem, pierw na brzuchu mi lezała, potem obok. O 4 w nocy wzieło ją nazabawy i mnie drapać zaczeła. Spała pozniej w przedpokoju. Niewiem co sie dzieje, ale gryzie wszystko i lata jak szalona. Wieczorem idę na WF czyli na basen ... |
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać:
Gosia ile kuzynka ma lat ? Troszke lipa z ciążą. Trzymaj sie kochana tam Pati Ty też silna baba jesteś Dzaf juz taki duzy, nie moge uwierzyć..
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no wybaczcie ale nie wiedzialam ze Kolezanka ma taki sam
ale chyba sie nie gniewa?yyyy... TŻ napisal ze szykuje sie do mnie.. i bedzie kłotnia cd. a ja jeszcze w pizamie upss..
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Ide coś wszamać .
Też zapisałam się do Brauna. |
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nikt nic nie powie
ja mam lasoa tylko jakieś oczy ruchome Ale nie mam ochoty na oczy w Avku bo praktycznie wszyscy maja oczy może wieczorkiem coś znajdę! A nie znajdę, bo jest YCD![]() Musze dziadkowi kupić piwko Bo wczoraj puszki sprzedałam i troszku zarobiłam, wiec trzeba podziękowac
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twojego ava nie widziałam Ale jakas dziewczyna, ma taki jak nasza Lineczka I się zacznie grupowe zmienianie avków ![]() Cytat:
![]() Co do kotów, nie lubię dorosłych ![]() Cytat:
Ja to wychodzę z założenia, że pewne sprawy można przemilczec i staram się olewać drobne błędy TŻta. W innym przypadku byśmy się kłocili chyba codziennie na facetów trzeba brać poprawki...
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Inso juz od wczoraj.. I niby on ciagle slyszy wyzwiska ode mnie i takie tam ze mam go gdzies i oo..
A tak naparwde nie jest.. To on potrafi milczec calymi dniami bo cos tam robi i nawet mnie nie poinformuje ze np. odezwie sie pozniej tylko sie nie odzywa i tyle. a mnie kur.wica bierze.. A wczoraj nasza miesiecznica a on nic.. Ci faceci.. ide suszyc wloski a nie mowilam wam przefarbowalam sie
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
a ja spadam
papa
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
witam witam i o zdrówko pytam
właśnie wróciłam z wfu. Wystarczy tylko chodzić na wszystkie zajęcia i jst 5 na koniec. A siłownia wyposażona rewelacyjnie nawet mama na płatnej prywatnej w jakimś super fitness klubie nie ma niektórych sprzętów jakie tam mamy. Generalnie jestem zadowolona ![]() Cytat:
na ćwiczenia jak sie chodzi i przygotujer jakiś referat raz na jakiś czas to już zaliczenie gotowe generalnie trafiłam na najlepszy kierunek na uczelni bo istnieje tu dopiero drugi rok i mało wymagają jeszcze od nas. Ponadto jest młoda i fajna kadra więc nie narzekam.pokazuj
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
marcia na jaki kolor?? pokazac
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia a powiedziałas coś, co mógłby odebrac jako lekceważenie? Faceci są dziwni
![]() Pokaż fotę ![]() Lasoa nie myśl, ze ja taka cacy jestem w stosunku do Tzta, o nie. czasem zdarzaja mi sie chore akcje;/
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaze pokaze ale nie w tej chwili bo czekam na tż..
A kolor taki jasny brąz.. Ale kurde mam wrazenie ze mi sie juz troche sprał bo codziennie glowe myje.. Lasoa nie bylam bo moja klasa pojechala na wycieczke w gory.. Ja nie pojechalam bo nie mam az tyle kasy :/ |
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio jak jechalam od niego prosto do szkoły na zajęcia to nie napisałam mu ze juz jestem w szkole it (nie specjalnie, poprostu nie pomyślałam o tym zeby napisać), dopiero pod koniec zajec wysłałam smsa ze koncze o tej a o tej godzinie i zeby przyjachał (bo sie umowilismy ze przyjedzie po mnie i jedziemy do mnie) no i troche sie ciepał ze mu nie dałam znac ze dotarłam do szkoly itd ze sie martwił no aby raz nie ja sie martwiłam tylko on - nie zaszkodzi mu
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie robie akcji mojemu a jak zrobie to on mowi ze to moja wina a nie jego
![]() nie wiem co robic
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przez okres liceum ani razu nei bylam na wycieczce kilkudniowej z klasą. Dlaczego? bo nie była żadna organizowana. ![]() Cytat:
![]() Może to tylko taki krótki kryzys w zwiazku?
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Inso my już kryzys mielismy, rozstanie na jakies 2 miesiace. Ale widze, ze nie pomoglo. Pewnie, że zazdrosny, on o wszystko jest zazdrosny
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pijem herbatkę i ide na dwór. o !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

slub w styczniu jestem w szoku

I się jej pytam czy jstem potrzebna na weekend, bo nie ide do szkoły a ta do mnie : teraz nie, ale na przyszły, na wesele. A ja do niej, że za dwa tygodnie mam wykłady i pierwsze ćwiczenia:d A ona odp.: A ja cię obstwiłam na recepcję bo cały hotel będzie zajęty 

Dzaf juz taki duzy, nie moge uwierzyć..