|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
Cytat:
Powiedz tylko słowo, a wskakuję na priva i się umawiamy |
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
To Anturium szybko szukaj cos2.
|
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
No problem muszę jeszcze tylko pomazać czoło a nie mogę się zebrać postaram się zrobić to w tym tygodniu
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Anturium Ty z Warszawy jesteś to na pięknej kusisz cos2
|
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
Ivonako- a oni prowadzą sprzedaż wysyłkową? Bo cosmelan 2 faktycznie w bardzo atrakcyjniej cenie
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Chyba Megi kupowała i jeszcze ktoś ale nie pamiętam kto. No jak może być nie oryginał, to normalny gabinet i też tam robią zabieg.
Wysyłkowo chyba nie.Anturium wcięło normalnie, nic sie nie odzywa. A ja się za nią cieszę |
|
|
|
#4297 |
|
Zadomowienie
|
Acha no tak to gabinet z krwi i kości
, dopiero teraz przeglądam co tam mają![]() |
|
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie tam wcięło, zamurowało mnie
Ane maziaj Kochana to czoło!No z cos2 nie będę miała problemu. |
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
No dobra cena
|
|
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
Dome nie żartuj sobie, jaki laser ma Osadowska. Ja nadal ubolewam nad moimi plamami bliznami
Jak zaczniesz się cosmalić w niedzielę to ja chyba zacznę się też pigmalić i będziemy się razem łuszczyć to jak razem w niedzielę![]() Madziusia a fryzurkę sobie wybrałaś do ślubu i makijaż, koniecznie pochwal się z jakich kwiatów będziesz miala bukiet - może go złapię jak mi rzucisz![]() To co możemy sobie jeszcze poprawić lub pogorszyć - my babki musimy być piękne ![]() Dzisiaj rano rozmawiałam drugi raz z wróżką - to był ostatni raz- bzdury, bzdury a ja myślałam że da mi gotową receptę. |
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
Lecę bo tylko podpatrzyć was miałam, w przerwie między kursem a wiadomościami z giełdy
|
|
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
Wy wszystkie takie wydepilowane,
nalaserowane, zbotoksowane, permanentne i z błyszczącym zębem - młode i zachwycające, z mnóstwem planów i energii.............. a ja stary i brzydki kocmołuch, buuuuuuuuuuuuuuuuI nie układa mi sie, wiecie co........ i w ogóle nie takie miało być to moje życie... sama już nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Ech, mam dziś taki dzień, że usiąść i płakać. Niech mnie ktoś przytuli... łopatą najlepiej! |
|
|
|
#4303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
madziusua ja u nich kupowałam Ja zasuwałam po schodzch bo boje się wind ![]() Witajcie dziewczyny.Mało mnie tu ostatnio bo brak jakoś czasu .Podczytuje was wieczorami i staram się być na bieząco bo bez was to czegoś w życiu brak Wiadomość dnia : KUPIŁAM SOBIE BUTY !!! Ivonako cieszę się,że wszystko idzie zgodnie z planem.Każdy musi swoje przejść : ty z cosmelanem a synek z chorobami. ![]() Cassatta musisz odpokutowac teraz w pracy za ten wspaniały urlop Buczka dawaj fotki .Uwielbiam "Pożegnianie z Afryka" a to wszystko w Kenii się przecież działo.Zawsze na tym filmie
Edytowane przez Megi72 Czas edycji: 2008-10-08 o 20:11 |
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :przytu l:Ja przytulam Cie bardzo mocno.Mam to samo.Na samo slowo laser reaguje odretwieniem,mowy nie ma zebym dala sie tym potraktowac Zeby nie wybielone Jakas niedzisiejsza jestem.Czasem sama sie sobie dziwie,ze na cosmelan sie zdecydowalam
|
|
|
#4305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dennka ja cię Ja też nie jestem (jeszcze ) odpicowana jak dziewczyny i też mi się czasem wydaje,że ja i moje zycie jest do d.... ale zaraz potem biorę głęboki oddech i przychodzi myśl,że moja rodzina i ja jesteśmy jeszcze młodzi,zdrowi i wszystko co najlepsze ciągle jeszcze przed nami.......Siedziałam dzisiaj z mamą w poczekalni w przychodni onkologocznej.Moja mama jest 2,5 roku po mastektomii.Kobiet w podobnej sytuacji była cała masa ......w takich momentach człowiek czuje się szczęśliwy,że nie ma takich problemów jak one.Że markery ,chemia ,scyntygrafia jeszcze mnie nie dotyczą,że nie muszę ukrywać ,że wypadły mi wszystkie włosy lub nie mam jednej piersi.Warto od czasu do czasu zaserwować sobie taką lekcję pokory denna na pewno jest coś co ci się udało.Wystrczy tylko usiąść i o tym pomysleć.....Jutro będzie piewszy dzień reszty twojego zycia -wszystko może się zdarzyć .... usmiechnij się ,życie jest piękne !!! |
|
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
Denna ja czasem też jak oglądam nasze dziewczyny to dochodzę do podobnych wniosków. Więc pocieszam Cię, że mam plamy, nie robiłam botoksu, laserów, nie prostowałam i nie wybielałam zębów i baaaardzo daleko mi do statywu (jakieś pół metra), a moja szafa jest całkiem zwyczajna. Nie bierz wszystkiego do siebie. Pamiętaj, że w życiu na wszystko przychodzi odpowiedni czas. Teraz masz inne zadania, tylko im się przyjrzyj, żebyś któregoś nie przeoczyła. Ja Cię bardzo przytulam.
Bądź dla siebie łaskawsza. Od teraz i na zawsze. |
|
|
|
#4307 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Pobeczalam sobie wlasnie w kapieli, moze mi lepiej po tym bedzie. Musze sobie jeszcze pare rzeczy przemysleć - pogadać sama ze sobą, jak to gdzieś tam napisała Buczka
![]() To nie jest tak, że chodzi o wygląd tylko - to wierzchołek góry. Chyba mam ten moment, że bilans robie i widze, że dalej nic do przodu, że ciągla czekam aż zaczne żyć, a nie trwać, że w końcu i u mnie będzie normalnie. Kilku ważnych rzeczy już nie będzie...... nigdy....... A do tego jest ciemno i nie mam chęci na nic. Kiedy w końcu będzie ten mój czas?? |
|
|
|
#4308 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
[quote=ivonako;9281432]Spokojnie Dennuś, nie wszystkie, ja ani pikna ani wydepilowana ani wylaserowana, zęby normalne, nie wybielone, żadne botoksy, żadne kwasy. Jednym słowem średnia przeciętna.
ale masz makijaż permanentny !!! ![]() ![]() |
|
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
Tak Megi mam kreski górne za trzy stówy, to chyba nie luksus jakiś, biorąc pod uwagę, że po kosmetyczkach nie ciekam i że nawet tipsy sama sobie robię
Zresztą co tu gadać, jakby mnie było stać to może też bym sobie latała, bo to fajnie chyba jest Ale kiepski dzień, Denna ja też doła takiego mam, że fuj Idę się wycosmelanować, może choć te fuj plamiska zejdą. A co z Buczką, długo jej nie ma a brzuch ja bolał, żeby tylko jakiejś zarazy sobie nie przywlekła z tej Afryki Anturium powiedz coś pozytywnego, cosmelanisz się Kochana? |
|
|
|
#4311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------ Ane jeśli u Ciebie jest tak drogo cos2, to może chciałabyś, żebym ja kupiła u mnie dla Ciebie? Zresztą to jest ogólna propozycja bo faktycznie nigdzie taniej nie widziałam, z wyjątkiem ebay'a i allegro ale tam ja akurat nie kupię. |
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny .Chciałam wam zameldować że po 5 dniach mojej naprawczej metody cos2 plamy zniknęły
![]() Ale powalczę do końca jak lekarka kazała,miała rację efekty widać.Trzeba było od początku jej słuchać ![]() Najbardziej jestem zdziwiona że twarz wygląda lepiej niż wtedy gdy się natłuszczałam.Skóra mało mi się łuszczy prawie wcale a, przede wszystkim nie błyszczę się tak koszmarnie bo nic innego nie używam.Z drugiej strony to pewnie skóra się przyzwyczaiła do cos 2,bo wtedy to okropnie przechodziłam. Czy któraś robi tak jak ja bo ciekawi mnie czy też tak macie i jaki efekty? |
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane! Czolo mi sie luszczy
domciu pamietasz jak pisalam,ze Ci wystarczy cosmelan2? Pamietasz? Prawde pisalam wrocilam z restauracji i mnie znowu serce mieknie Jestescie przecudowne Mnie na czulosci bierze dzisiaj,ale to nic.Prawda? Nie nudze Was moim wyznaniem milosci?
|
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
Anturium pozwolisz, że za kilka miesięcy skorzystam z propozycji zakupu cosmelanu
Chciałam jeszcze dopisać, że apteka Słonik jest jak najbardziej w porządku. Z moją przesyłka nawaliła Poczta Polska. Apteka dorzuciła nawet masę próbek. Polecam. No Buczka bo już się martwiłam, to do Ciebie niepodobne żeby tak sobie znikać. |
|
|
|
#4315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DENNA Jesteś cudowna szczupła zgrabna i ładna .I nawet jeśli miałabyś dużo kasy to nie masz co naprawiać(no tylko cos dokupić).Myślę że to tylko zły dzień.Głowa do góry dziewczyny z Gdańska są najlepsze,bo kto w tym cudownym mieści urodzony będzie szczęśliwy. Ja jestem gruba łeb mam jak samowar ,fałdy powiewają,i jeszcze plamy oooooooooo Luuuuuuuuudzie!!!!!!!! |
|
|
|
|
#4316 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Buczka ale prawdę powiedz tylko cos i nic , czy czasami małe co nieco na twarzczce? |
||
|
|
|
#4317 |
|
Zadomowienie
|
[quote=ivonako;9281558]Tak Megi mam kreski górne za trzy stówy, to chyba nie luksus jakiś, biorąc pod uwagę, że po kosmetyczkach nie ciekam i że nawet tipsy sama sobie robię
Ale kiepski dzień, Denna ja też doła takiego mam, że fuj Ivcia no co ty ? Ciebie też wzięło ? Twoja uroda idzie ku lepszemu a ty mazać mi się zaczynasz ? Poczekaj jeszcze troche a zaczniesz cieszyć się jak głupi trąbką jakąś fajną próbką kremu Jak wyobrażę sobie ciebie bez plam i w tych nowych kozakach o okularach nie wspomnę A wiesz,że odnalazłam twoje buty w sklepie i pchałam w nie nogę bo nie było dla mnie numeru chociaż zmierzyć chciałam ![]() Idę się wycosmelanować, może choć te fuj plamiska zejdą. Zejdą,zejda ..... A co z Buczką, długo jej nie ma a brzuch ja bolał, żeby tylko jakiejś zarazy sobie nie przywlekła z tej Afryki Zwazywszy na jej skłonności do przygód ....zaczynam się już niepokoić Anturium powiedz coś pozytywnego, cosmelanisz się Kochana? Jestem zazdrosna |
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Tak sobie od czasu do czasu zerkam co Wy piszecie,zeby zaleglosci nie miec!Ale dusza jestem z WamiFajnie ,ze domciu w niedziele (moze) cosmelanic sie bedzie Megi
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
Denko kochana napisz proszę czy zadowolona jesteś z tych kresek bo ja się przymierzam.Wypłowiała blądynka jestem może byłoby mifajnie ale trochę mam stracha.No i nie wiem czy tak po cos można i czy czarne czy inne?
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Megi o co jestes zazdrosna?
Castrolek powiem prawde!! 3 godziny sam cosmelan,,potem zmywam i nakladam filtr,czekam 20 min. i podklad.Wracam do do domu zmywam i nakladam cosmelan !!! Bez niczego i tak do rana
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Wysyłkowo chyba nie.
, dopiero teraz przeglądam co tam mają

Ane maziaj Kochana to czoło!
Jak zaczniesz się cosmalić w niedzielę to ja chyba zacznę się też pigmalić i będziemy się razem łuszczyć

nalaserowane, zbotoksowane, permanentne i z błyszczącym zębem - młode i zachwycające, z mnóstwem planów i energii.............. a ja stary i brzydki kocmołuch, buuuuuuuuuuuuuuuu

Jakas niedzisiejsza jestem.Czasem sama sie sobie dziwie,ze na cosmelan sie zdecydowalam