![]() |
#301 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
kode to ta torebka na zdjeciach nie była twojej roboty ?
jesli tak to wybacz-czytalam wszystko rano ale nie moglam odpisac bo net nawałal. no ale jak juz daje kompementy to bierz ! ![]() sas rozbijac szkalnke na głowie dla zartu? takie poczucie humoru sie chyba powinno leczyć
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
Sas takie akrakcje w pracy to nie mnie
![]() dzięki wam za troske ale ja naprawde czuje sie rewelacja, podobno nawet lepiej wyglądam ale to może dlatego że sie wysypiam ![]() Ag4 wiem o czym piszesz bo ja mam to samo, jak ide gdzieś na impreze to zawsze musze wiedziec gdzie (żeby wiedziec jak sie ubrac żeby nie zmarznąc) i jak wracam bo żadne czekanie na dworzu nie wchodzi w gre. Wiem zdziwaczała jestem z lekka ![]() Kode dobrze że wpadłaś chociaż na chwile |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Aga nie moja, tzn moja ale kupiona
![]() Dziewczyny dziękuję za komplementy figury sprzed roku ale tu chodziło tylko o torebkę o którą Archi pytała ![]() A co do imprez to ja też muszę wiedzieć gdzie idę na jak długo, czy jadę czy idę , jak wracam, czy nocuję czy nie itp. ![]() ![]() Alicjo kobieta w ciąży jest piękna ![]() idę zrobić coś do pica, wykąpąć się i poszatkować zieloną pietruszkę do zamrożenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
Kode mam wrażenie piękna inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wrazenie że jak nie umyję twarzy moim żelem, tonikiem i nie nałożę mojego kremu to obudzę się z w czerwone kropki...no i zawsze coś mam do ukrycia pod korektorem:/
nigdy nie mam idealnej cery- to mój koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
|
Alicjo no więc mamy takie same dziwactwa
![]() dlatego nie przepadam za zimowymi imprezami. Bo to wyglada tak, ze najpierw siedzimy na stancji u dziewczyn w potem idziemy pootranczyć, a wiadomo droga nie za krótka a wracac jeszcze gorzej;/ potem u nich chłodno wiec ogolnie wolałam zostać w domu. a latem to sie wkurzam bo noce czesto są zimne ![]() Ooo waga to ty sie nie przejmuj! wiadomo ze bedzie coraz więcej! ![]() ![]() kode o widzisz, a ja roztrzepana myslalam ześ sama taie cudo zrobiła! ![]() no tak czy siak torebka bardzo ładna! ![]()
![]() |
#308 |
|
oo przybij 5 !
![]() |
#309 | ||||
Zakorzenienie
|
Wprawiasz się Allicjo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakich używacie tych kremów, toników, żeli ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Puchatko no wiec ja uzywam
![]() na dzien: aktualnie kremu The Body Shop z witamina C ale jest sredni , zamierzam kupic Iwostin z filtrem 20 na noc: ROC z retinolem i witaminami , to juz tak przeciwzmarszczkowo ![]() tonik:nie uzywam zel: Avene do cery wrazliwej plus husteczki do demakijarzu |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
|
puchatko ja ostatnio ograniczam chemię do minimum.
buzię myję kostką dove i dolewam trochę oliwki hipp. tonik mam poki co z firmy Uroda 'Melisa' zachwalany na wizazu, dlatego kupiłam. jestem zadowlolona. wcześniej używałam linii avene, krem (ae nie pamietam nazwy ![]() ![]() a przetestowałam juz chyba wszyssssstko! musze sie wybrac do mojej dermatolog, bo juz miałam ładną buzię a ostatnio co jakiś czas jakaś krostka wyskoczy i kilka takich czerwonych mam, z daleka ich nie widać ale z bliska tak,chociz moze i nie, ale ja wiem ze są i mi przeszkadzają. generalnie to niecierpię swojej cery tak czy siak
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
z koleżanką ze śląska, której mąż robi męską imprezę na którą mój mąż się wybiera. Ona jednak nie jedzie tam gdzie miała jechać więc ja przyjade do niej ( do mieszkania jej rodziców bo ich nie ma) i będą jeszcze jakieś koleżanki - może gdzieś pójdziemy albo zostaniemy..ważne że nie będę w tej wekened sama
![]() ps. nocować będę wieć kosmetycznę wezmę ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie stosuję całej serii , obecnie mam dwa żele do mycia twarzy: effclar - La Roche Posay oraz Cleanance - Avene ( bardzo go lubię a wydajny jest strasznie ![]() ![]() Na niespodzianki mam papkę jadwigi ale w sumie to nie wiem czy ona działa ![]() Aha wszystkie kosmetyki które kupuję znajduję najpierw na KWC ![]() zresztą dużo nauczyłam się z wizażu. Aga ja swojej też nie lubię:/ i zazdroszczę tym które wstają rano i nie muszą patrzeć w lusterko czy nie wyskoczyło coś nowego. cera to druga rzecz po biuście którą bym wymieniła ![]() dobra zmykam do kuchni zanim mi ta pietruszka uschnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
|
kode u mnie właśnie też stan cery zależy od jedzenia
![]() a niestety ani czekolady ani tłustego czy ostrego nie potrafię sobie odmówić :/ warzyw/owoców niemal nie jadam więc tym gorzej :/ a najwieksze niespodzianki mam po alkoholu. Zawsze po imprezie jakiś wulkan się zrobi.
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Kode dzieki za wpis, miła niespodzianka
Co do kosmetyków to na razie tylko pilinguje twarz i kremuje zwykłym nawilżającym, ale to oczywiste w tym stanie lepiej nie przesadzac |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oglądałam przed chwilą film na tvp1 ![]() ![]() Widzę, że weszłyście na temat kosmetyków... Yovi najlepiej poradzi ![]() ![]() Ja tam na moją młodą skóre używam jakiegoś toniku i krem nivea bambino ![]() Ale zjadłabym jakies pyszne lody ![]() ![]()
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() czemu nas nie odwiedza ![]() pewnie ma mniej czasu ostatnio. Cytat:
![]() Przyszłam zrobić sobie przerwę bo mnie palce bolą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Tez sie mialam spytac tylko balam sie ze cos mi umknelo i pomyslicie ze nieczytam watku dokladnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że nie ładnie jest zazdrościć ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Sas od siekania pietruszki
![]() ale i tak sporo mi zostało ..dziś już nie mam siły. Idę spać..za niecałe 7 h. pobudka ![]() Wpadnę do was koło 8 rano ![]() buziaczki dla wszystkich kozic ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc ![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kozly
![]() U mnie 6.30 wieczorem.Wlasnie wrocilam dopiero bo poszlam z Tz po pracy do lumpeksu(naprawial tam komputer) i przy okazjii wrocilam z bluzka w stylu boho ![]() ![]() Architekt-gratulacje dla brata ![]() Kodeina-Ja tez jak mam wolne to lubie leniuchowac.Co do szycia-to ja bawilam sie w to wieku 16-17 lat(pamietam podkradalam mamie ciuchy i je przerabialam)szylam sobie tez ciuchy z zamszu i ze skory,pamietam ze najbardziej lubialam szyc recznie ale potem mi jakos przeszlo...teraz wole gotowe ciuchy.Kodeina-swietny jest zestaw nr 1-no i potwierdzam -figura boska ![]() madziaczek-ja mam chlopca i dziewczynke i tez ze schroniska ![]() Saslycek-ale sie dzialo w tym barze...straszne.... Agniesia-co to za dieta ze sie jed duzo a chudnie? Puchatkowa-jezeli chodzi o pielegnacje to ja najczesciej uzywam kosmetykow samorobnych albo dla cery wrazliwej.Do demakijazu uzywam teraz olejku ktory sama robie(mieszam trzy oleje-rycynowy,migdalowy i rozany) Jako nawilzacz -stosuje olejek rozany.A filtr to Eucerin-do cery wrazliwej.I to tyle-nie stosuje zbyt wiele kosmetyko bo moja cera reaguje wtedy podraznieniem. Dzieki dziewczyny za wszystkie komentarze dotyczace zakupow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry koźlęta
![]() Piękny dzień się zapowiada ![]() Elfie u Ciebie wieczór u nas środek nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Melduję się i uciekam,bo zaraz mam tramwaj i tusz tylko na jednym oku ![]() Lecę na zajęcia ![]() ![]() Będę po 11 ![]() ![]() Czy u Was też jest taka mgła? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
U mnie taka mega mgła była przedwczoraj
![]() ![]() Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi odnośnie pielęgnacji twarzy. Ja na razie nie używam tych różnych specyfików na zmarszczki itp, ale niestety będę musiała już zacząć. A kompletnie się na tym nie znam ![]() Na razie używam zwykłego peelingu i toniku z Perfecty i płyn do demakijażu też mam z tej firmy (ale inna linia). Krem to zwykły Nivea matująco-nawilżający (nie wiem nawet czy ma filtr?). Także niestety, ale muszę chyba już poważniej do tej całej sprawy podejść ![]() Życzę miłego dnia wszystkim Kozicom ![]() madziu, oby buciki były wygodne ![]() kode, Ty pracusiu nawet nie masz czasu nic tu napisać ![]() Wybywam dziewczynki ![]() ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-10-09 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
i co madziku i jest po 11 a Ciebie brak
![]() jak się sprawdziły nowe buciki? ![]() Cytat:
![]() o tak dzisiaj nie mam pracy przed komputerem , teraz wpładłam napić się herbaty ale zaraz zmykam spowrotem na halę ![]() Mamy opóźnienia w produkcji i pomagam dziewczynom na lutowaniu ![]() Yovi widzę Cię ![]() co słychać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nie wyspałam się ![]() Jak mija dzień ? ![]()
#327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale najlepsze co mnie dzisiaj spotkało to to,że wykłądowca zaśpiewał dla mnie piosenkę! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ALe się wściekłam... Wróciłam do domu otwieram drzwi i pierwszy widok jaki mi się rzuca w oczy to leżące wszędzie papierki po krówkach... ![]() ![]() ![]() ![]() teraz muszę sprzątać, spakować się... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam Koziołki
![]() ![]() nadrobiłam zaległości... ufff troszkę tego było... ale dałam rade ![]() a teraz wszystko po kolei ![]() Cytat:
![]() z wieczoru kawalrskiego wrócił o 1... troszkę mnie zdenerwoła bo myślałam ze wroci wczesniej bo jak sam zapowiadał nie bedzie dlugo bo nie bedzie pił... na szczescie położyl sie grzecznie do łóżeczka i szybko zasnął ![]() na drugi dzien tzn w niedziele pojechaliśmy do jego miejscowości na msze do kosciola a pozniej do niego do domu na obiadek... po drodze wstapilismy na odpust... kupil mi slicznego czewonego misiaczka i pierscionek... he he he taki za 5 zl ale nie rozstaje sie z nim... zawsze takie drobizagi maja dla mnie ogromne znaczenie ![]() ![]() w domu czekala na nas moja rodzinka... ciocia, brat i siostra... no i bylo zajscie z moja siostra... okazalo sie jaka z niej sz****... wiem ze nie powinnam tak o siostrze ale taka prawda... nie spuszczala oka z mojego TŻa i nie chciala wyjsc z pokoju gdzie siedzielismy ![]() ![]() Cytat:
jak pojechalam z TŻem do szpitala do dziadka to TŻ zostal na dole a ja pojechalam na gore na 4 pietro... po chwili do mnie dzowni ze mam zejsc po on chce chusteczke higieniczna ![]() ![]() Cytat:
![]() piękne... boskie... ![]() ![]() Cytat:
![]() kochana... śliczny Koziolek ![]() po raz drugi sie w tobie zakochałam ![]() ![]() Cytat:
witam... Yovi sie klania... bardzo mi milo ![]() Cytat:
nosić w sobie taka mala istotke... czuc ja po serduszkiem ![]() oj jak mi milo... to nie jestem jedyna tutaj jedynaczka... ja tez jestem sama... nie mam rodzenstwa ![]() Cytat:
jestem na zaocznych ponad 4 lata i nie narzekam ![]() Cytat:
to mnie uratowalo i moja twarz ![]() Cytat:
krem dax gruszkowy antybakteryjny matujacy do demakijazy mleczko lawendowe ziaja Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale Guru wrocila... ![]() sas dziekuje za przywolanie do porzadku ![]() niestety ostatnio tak jakos wyszlo ze mam malo czasu... dziadek nadal jest w szpitalu wiec kraze tak od szpitala do domu... samochodem autobusem i czym tam sie tylko da... wychodzi dopiero w sobote... poza tym przygotowuje sie do poprawki ![]() mysle o prawku... trzeba wreszcie skonczyc to co sie zaczelo... no i planowalam wyjazd... juz jutro wyjezdzamy z TŻem na weekend do Ciechocinka ![]() ![]() wiem ze TŻ planuje niespodzianke... kolacje i obraczki... wiecie srebrne ![]() jak widze jak panny do niego lgna to obraczka bedzie dobrym odstraszaczem ![]() dzis jeszcze byłam na zakupach... kupilam spodnie na wyjazd ![]() ![]() teraz slucham polskiego regge i utopilam z herbacie nastepna klawiature... wkleje pare zdjec... 1. misio od TŻa 2. pierscionek od TŻa ![]() 3. spodenki, pidzamka 4. instrument TŻa ktory zostal u mnie po koncercie ![]()
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ten wykładowca jest nie-samowity. A może to on wysłał Ci smsa ? ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. tylko nie to ![]() 3. to było bardziej: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.