|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
#3842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3843 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, wiem z przepony, mnie nawet tak uczelnia nie dobija na gardło jak treninigi , bo jak się biega po sali z dzieciakami to czasem trudno z przepony gadać ale u mnie to tak zawsze jest we wrześniu i pażdzierniku - czyli jak sie zaczyna rok szkolny i akademicki, wiec mam nadzieje, ze juz wreszcie mi przejdzie Cytat:
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Aguniu koteczku dziękuję
Ufff... się nastresowałam tym suwakiem, że ho ho. Przepraszam za zwłoki Widgeciku <weno wróóóóóóćććć >
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszłym tygodniu w piątek odebrałam nowy dowód osobisty i wczoraj byłam w Urzędzie Skarbowym wypełnić odpowiedni druczek o zmianie nazwiska (Nip 3).
![]() Mamy już wymienione okienka, teraz mamy wizje nowych zasłonek do sypialni, pasujących kolorystycznie do tapety, łoża.
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
No i o to chodzi
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
Właśnie się dowiedziałam że mi przyznali stypendium 420zł miesięcznie![]() Jestem happy
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Superasnie Izus zdolna bestia z Ciebie. To milo ze Cie zmotywowali na starcie
A tak w ogole to dziekuje dziewczeta za komentarze na NK. milusio.Lilus wracaj do zdrowka, poki moze to niech maz Cie grzeje.... I nie plakaj, pomysl ze niedlugo wroci do Ciebie.
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-08 o 14:05 Powód: dla Lilusi |
|
|
|
#3851 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może z Ciebie taka okrutna nauczycielka ![]() . Tak na serio to nie zazdroszcze pracy z dziećmi...nie na moje nerwy.Cytat:
ależ Ty zorganizowana jesteś. U mnie na trzy miesiące po ślubie wszystko stoi w miejscu![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za piekne komentarze ;o)
prosze nie pisac tak duzo!!!! w pracy nie ma mnie od 2 tygodni-tam moglam czytac, w domu nie mamy jeszcze neta, poki co mam 27stron do nadrobienia ![]() postaram sie wkrotce wstawic wiecej fot kiss
|
|
#3853 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad.2 ja też Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3854 |
|
Rozeznanie
|
kochane wroooocilismy z podrozy juz jakis czas temu, ale czasu jakos znalezc nie moglam...
wybaczcie..... bylo cudoooooooooooooooooownie ..ale stanowczo za krotko! tydzien to za malo zeby odpoczac! przeczytalam o Tav....wiadomo cos juz? straszna historia! ![]() buziole
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3855 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciekawe czy ja dostanę ![]() Cytat:
przeżyłam dzisiejszy dzień nie było tak źle zobaczymy co będzie później...
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wpadam się przywitać
i mykam na romantyczny wieczorek z Mężemjutro nadrobię-ściskam mocno moje Kochane Daget Monia Dzasta
|
|
|
|
#3858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a szkolenie z BHP mialas? I z zasad zachowania sie w przypadku pozaru bo bez tego ani rusz . Cieszem sie ze fociaki sie podobuja, juz je wrzucilam do wywolania hihihCytat:
Dlatego ja jeszcze niczego nie zaczelam zmieniac bo nie mam czasu na latanie po urzedach. Zmienilam tylko dane w ZUS, w pracy i w PZU bo do tego dowod nie jest potrzebny hihihi |
||||
|
|
|
#3859 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
17 mam odebrać, ciekawe jak ja to teraz zrobię Cytat:
![]() w przedszkolu jest jedno dziecko opóźnione w rozwoju, jest bardzo wymagające i podobno agresywne czasami chyba będzie ciężko ![]() Cytat:
![]() ale mi się spać chce ale ycd oglądam i oczywiście nadrabiam całodniową nieobecność na wizazu
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzasti a co to jest ycd ???? Bo jakas chyba zacofana jestem... |
|
|
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
You Can Dance na TVN
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa no to mnie olsnilas, ale to dlatego ze telewizor to ja widze tylko przy obiedzie
.... To bedzie ostatnia rzecz ktora zakupimy do mieszkania.... Nie pamietam kiedy ostatnio siedzialam i cos w telewizorni ogladalam.... Pewnie z pol roku temu ![]() Lecem spac, moj Maz juz zasnal po drogiej stronie laczy z glowa na klawiaturze, a mial pilna fuche do skonczenia. Hihihihii Spijcie dobrze... Dzasti PS.Dziewczyny a wiecie co z Lulu ? Zaginela nam dziewczyna..... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-08 o 22:47 Powód: bo Lulu wsiakla |
|
|
|
#3863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo podoba mi się pomysł nie włączania telewizora przy dzieciach nooo może na wieczorynkę włączę te "pudło" ![]() budź Męża, bo Mu się literki odbiją na czole ![]() dobranoc Edit 9.10. godz 6.35 kto to słyszał, żeby wstawać do pracy w środku nocy właśnie piję herbatkę, może któraś chciałaby??
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-10-09 o 06:34 Powód: bo to już rano!!! |
|
|
|
|
#3864 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry z kawą i płatkami chocapic
![]() Wczoraj wieczorkiem nic nie zrobiłam ( w kwestii remontu oczywiście), na aerobicu miałam ćwiczenia wzmacniające i nie wiem czy to dlatego czy ze względu na pogodę po powrocie do domu normalnie padłam. Mąż coś tam do mnie mówił a ja słyszałam go jak gdyby gdzieś z oddali Dawno już tak nie miałam, normalnie nawet na drugi bok nie dałam rady sie przewrócić![]() dużo... teraz jest malutko czytania rano mam najwyżej jedną stronę a kiedyś było przynajmniej ze 3Cytat:
myślę, że w listopadzie już będę mogła wszystko pozałatwiać. Chodzi mi o to, że ja jeszcze nawet aktu z usc nie odebrałam może jutro...dzisiaj przyczłapałam w moich ukochanych czarnych adidasikach, to nie będę tak po urzędach biegać.Cytat:
![]() Jak zaczynałam pracować to wszyscy wydawali mi się tacy dobrzy i mili, niestety z biegiem czasu nastąpiło zderzenie z rzeczywistością. Teraz już umiem się w tym wszystkim odnajdować... Cytat:
6:35? normalna godzina, zwłaszcza jak trzeba włoski rano umyć
|
|||
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Albo tak jak mowi Gosia trzeba wloski umyc, ale ja sie strasznie leniwa ostatnio zrobilam Cytat:
![]() A ja mam dzis na sobie swoje nowe szpileczki wiec do urzedow w sam raz sie nadaje
|
||
|
|
|
#3866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to takiego ten slimnastic? Mmm szpileczki, podobają mi się i to bardzo ale sama jakoś nie preferuje, strasznie mnie nogi bolą i tak sukces, że latem troszkę się przyzwyczaiłam do obcasików, teraz więc planuję zakup kozaczków na obcasie. Już mam nawet upatrzone - ciemne zielone
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajęcia przy muzyce podczas których wzmacnia sie mięśnie całego ciała za pomocą hantli, stepów, mat. Dzięki nim nabywa sie pięknych kształtów ciała oraz zwiększa siłę i wytrzymałość organizmu. Jednym slowem aerobik troszeczke urozmaicony. Po godzine zajec bylam padnieta, czesto czulam jak mi miesnie drza do 15 min po zajeciach. Uklady choreograficzne cwiczen po 5 zajeciach sa juz mozliwe do powtorzen bez zgubienia sie i bez wiekszych przerw ![]() No to trzymam Gosiu za kozaczki. |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja kawusię dopiero teraz popijam, coś mi się pospało dzisiaj dłużej Jak któraś nie dobudzona po porannej kawce to zapraszam!
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję tylko, że mi buciorków nie wykupią bo oglądam je już od miesiąca i się nad nimi zastanawiam a dopiero w next niedzielę jak pojadę na kurs to mogę je kupić. Tak w ogóle to mam doła po przeczytaniu pewnej informacji na wizażu, ale nie będę komentowała. |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki, niestety, ale mąż taverney nie żyje, natomiast jest ogromna prośba o nie ciągnięcie tego tematu, nie komentowanie. Prośba, o zachowanie żalu dla siebie i modlitwę za nią. Tav zajrzy w końcu na wizaż, lepiej, żeby przydługie kontynuowanie tematu na różnych wątkach (nawet jeśli wyraża Wasz ból i współczucie) nie przypominało jej stale o tej tragedii. To jest też prośba tav, przekazała ją jedna z moderatorek, uszanujmy jej wolę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

tylko że u mnie to zajęcia "wyjściowe": basen z aerobicem na przemian.

Nasze fociaki mnie powalily ale przyznam sie wam ze mam ich lekki niedosyt.
I mam juz pomysla na to by temu zaradzic. A nasz kumpel bardzo cetni eby sie z nami wybral w nasza I rocznice slubu na podobny plenerek.. Wiec moze, moze. Katarzinko smigaj w kiecce ile wlezie bo to tylko raz w zyciu taka frajda i bez granic
<weno wróóóóóóćććć
>
hand-made: urodzinowo na 40tkę

ależ Ty zorganizowana jesteś. U mnie na trzy miesiące po ślubie wszystko stoi w miejscu

za prace

i tak sukces, że latem troszkę się przyzwyczaiłam do obcasików, teraz więc planuję zakup kozaczków na obcasie. Już mam nawet upatrzone - ciemne zielone