Scent Bar V - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 21:41   #4741
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana Napiszę jeszcze pewnie coś jutro, czeka mnie wszka cały dzień w pracy Choć ostatnio dni mijają mi nie wiadomo kiedy- 2 osoby z mojego działu są nieobecne, więc trzeba robić robotę swoją i ich. 8 godzin mija jak 8 minut.

Idę się już położyć, trzeba wypocząć, jutro nie będę spała wcale (wylot o północy).
Mendosito wspanialaego wypoczynku

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 21:55   #4742
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Dobry wieczór.
Pakuję się I na Boga, nie wiem jakie perfumy mam wziąć ... Planowałam Eau de Star, klasyczną Sabatini i Black XS, ale co, jeśli nie będę miała ochoty na te akurat zapachy? Biorę oczywiście też kilka próbek, ale sama nie wiem...
Mendosito, jeśli nie będziesz miała ochoty, to nie będziesz się perfumować. Urlopu Ci to z pewnością nie popsuje.

Ja miałam na urlopie ze sobą Harissę (tak po tunezyjsku ), Calamus, Jaisalmer i Revelation IHP i przyznaję, że cały urlop pachniałam Revelation.
Także dlatego, że nie zawiera spirytusu, więc jeśli cokolwiek mogę polecić, to jakieś perfumy bez spirolu, żeby słońce nie zrobilo Ci krzywdy.

No i wreszcie: cudownego urlopu Ci życzę! Baw się doskonale, wypoczywaj każdą komórką ciała, wróć pełna energi i pogody na całą zimę.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 22:08   #4743
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Fav, trzymaj się.
Nie wiem, co się dzieje ostsatnio, ale i ja się wykładam zupełnie własnie z powodu stresu. Nie chcę tu pisać więcej. Okropnie chce mi się przegadać z Tobą noc.
Kaloszki psychodelka. Super.
No trzymam się. Dziś się mocno trzymałam chodnika w łazience, jak mnię przerażone najstarsze dziecię znów cuciło wodą ze szklany ( dokładnie jak rok temu ).
Okropny dzień. Bieganina, nerwy, obciążenie fizyczne. Nie wyrobię i się wykończę.
Przyjedź wreszcie to się odstresuję i może mdleć już więcej nie będę

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Fav, głowa do góry, nie daj się stłamsić zazdrosnym babom

A kaloszki szkoda, że ja nie mam gdzie pomykać w takich
Wpadnij do mnie na budowę Pobiegamy w kaloszkach po sztucznej trawie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Favkes - kaloszki " w dechę"

hah
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 22:19   #4744
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
No trzymam się. Dziś się mocno trzymałam chodnika w łazience, jak mnię przerażone najstarsze dziecię znów cuciło wodą ze szklany ( dokładnie jak rok temu ).
Okropny dzień. Bieganina, nerwy, obciążenie fizyczne. Nie wyrobię i się wykończę.
Ojojoj
A jesz coś? W miarę regularnie?
Uważaj na siebie, Fav
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 22:19   #4745
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Gryx, Sabbath, Agnysko.... wybaczam ... to było śmieszne

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
A A6W pewnie nie zrobiłaś

Tak myślisz?

Cytat:
.... oj, nawet nie wiem co napisać....

Mendosito miłego urlopu życzę

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 22:30   #4746
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Ojojoj
A jesz coś? W miarę regularnie?
Uważaj na siebie, Fav
Jjem
I to bardzo regularnie - wciągam 5 posiłków dziennie.
Rano płatki z mlekiem, potem jogurcik, potem jakieś mięsko, albo zupa, jakas przekąska w iędzyczasie no i na kolację obowiązkowo - albo kanapki z wędlinka, albo gotowana zielenina. Więc wydaje mi się, ze "dietę" mam w miarę dobrze ułożoną. Przynajmniej się staram

Odchudzać się juz dawno przestałam. I tak mi waga poleciała do dołu bardziej niż chciałam (nie płaczę rzecz jasna z tego powodu ). Więc teraz - może nie szaleję ale nie ograniczam się za specjalnie'
Stary 2008-10-08, 22:38   #4747
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór.
Pakuję się I na Boga, nie wiem jakie perfumy mam wziąć ... Planowałam Eau de Star, klasyczną Sabatini i Black XS, ale co, jeśli nie będę miała ochoty na te akurat zapachy? Biorę oczywiście też kilka próbek, ale sama nie wiem...
Udanych wakacji, Mendosito! A jak zatęsknisz za którąś flaszką, to tym milej będzie ją powitać w domu po powrocie.
Cytat:
Uważaj na siebie, Favkes

Kaloszki świetne
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 22:46   #4748
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Fav trzymaj sie

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 23:26   #4749
tharoon
Zakorzenienie

Mendosito - udanego wypoczynku

Favkes
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 00:27   #4750
mariolasl
Zakorzenienie

Mendosito, wspaniałego wypoczynku życzę. Naładuj baterie i wróć do nas zadowolona, uśmiechnięta i ładnie pachnąca

Favkes, dużo zdrowia i mniej stresów życzę!

Madziczko zdrowiej!
Stary 2008-10-09, 07:15   #4751
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Mendosito wspanialaego wypoczynku
Cytat:
Mendosito, jeśli nie będziesz miała ochoty, to nie będziesz się perfumować. Urlopu Ci to z pewnością nie popsuje.

Ja miałam na urlopie ze sobą Harissę (tak po tunezyjsku ), Calamus, Jaisalmer i Revelation IHP i przyznaję, że cały urlop pachniałam Revelation.
Także dlatego, że nie zawiera spirytusu, więc jeśli cokolwiek mogę polecić, to jakieś perfumy bez spirolu, żeby słońce nie zrobilo Ci krzywdy.

No i wreszcie: cudownego urlopu Ci życzę! Baw się doskonale, wypoczywaj każdą komórką ciała, wróć pełna energi i pogody na całą zimę.
Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Mendosito miłego urlopu życzę
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Udanych wakacji, Mendosito! A jak zatęsknisz za którąś flaszką, to tym milej będzie ją powitać w domu po powrocie.
Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Mendosito - udanego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Mendosito, wspaniałego wypoczynku życzę. Naładuj baterie i wróć do nas zadowolona, uśmiechnięta i ładnie pachnąca
Dziękuję Wam bardzo Z tego podekscytowania nie śpię dziś już od 5.30 Dobrze, że idę do pracy, bo bym w domu zwariowała chyba

Favkes- uważaj na siebie. Może powinnaś jakieś badania sobie zrobić. Dobra dieta czasem nie wystarcza, żeby w organizmie wszystko grało. Trzymaj się
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 09:07   #4752
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mendosito, udanego urlopu i ja Ci życzę

Nie mam ostatnio w ogóle czasu na Wizaż, a jak dobrze pójdzie to nie wiem, czy w ogóle będę miała czas na cokolwiek. Najlepiej by było, żeby ktoś to wszystko załatwił za mnie a ja bym tylko przyszła na gotowe, ale tak się nie da i będę musiała przez to wszystko jakoś przejść - a aż zębami zgrzytam na samą myśl

Favkes, dbaj o siebie
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 11:13   #4753
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Nie mam ostatnio w ogóle czasu na Wizaż, a jak dobrze pójdzie to nie wiem, czy w ogóle będę miała czas na cokolwiek. Najlepiej by było, żeby ktoś to wszystko załatwił za mnie a ja bym tylko przyszła na gotowe, ale tak się nie da i będę musiała przez to wszystko jakoś przejść - a aż zębami zgrzytam na samą myśl
Też mam taki okres w życiu...
Trzymam kciuki za Ciebie, Małgosiu

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 13:43   #4754
czarnulka80
Rozeznanie

mam pytanie do dziewczyn ktore uzywaja J'adore Ch.Diora EDP jak dlugo sie na was utrzymuje zapach ..bo ja sie psiknelam godzine temu i juz go prawie nie czuje kupilam 100ml za prawie 300zl i zaluje...bo zapach niczym sie nie wyroznia
Stary 2008-10-09, 13:55   #4755
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez czarnulka80 Pokaż wiadomość
mam pytanie do dziewczyn ktore uzywaja J'adore Ch.Diora EDP jak dlugo sie na was utrzymuje zapach ..bo ja sie psiknelam godzine temu i juz go prawie nie czuje kupilam 100ml za prawie 300zl i zaluje...bo zapach niczym sie nie wyroznia
Dużo zależy od skóry - ten sam zapach na jednej osobie może utrzymywać się wiele godzin, a na innej znika po kilku-kilkunastu minutach. Poza tym zależy to także od pogody, hormonów i całej masy czynników.
Ja sama w lipcu skarżyłam się, że nic się na mnie nie trzyma - nawet zapachy, które miesiąc wcześniej trwały cały dzień znikały po godzinie...
Stary 2008-10-09, 14:12   #4756
gryx82
BAN stały

Mendosito, przyjemności

---

Ech... spałem dziś góra trzy godziny - wszystko przez ten kaszel paskudny Przydałoby się wyskoczyć po Thiocodin, albo Flegaminę, bo w sumie to ani on mokry, ani suchy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 14:37   #4757
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Chyba mam cos z garem, dolina mnie dopadla, bezsens.

Spotykam sie z nowym kolesiem... W sumie spoko, powinnam przeciez sikac w majtki, unosic sie nad chodnikami. Drzec o to ze malo pisze, przezywac orgazm jak napisze. Przeca zawsze podobali mi sie angole... a mnie to zwyczajnie zwisa.

Poprostu malo mnie to wszystko obchodzi. I nie, ze kolo mi sie nie podoba. W sumie to raczej tak ale...

Za szybko sie wszystko dzieje, w jego slodkie pierdzenie nie wierze i nie chce wierzyc bo a nuz sie otworze a okaze sie, ze to wsio bylo sciema.

On najchetniej widzialby sie codziennie - ja, kolo wkendu mi starczy.

Spotykam sie z nim i czuje jak nastolatka, wszystko po kolei, buzi buzi, bla bla nic wiecej. A ja... nie wiem, mocniejszych wrazen szukam czy jak.
On na swoich profilach zdjecia pozmienial, wszedzie NASZE a ja/ a ja nie.

I ten bezsens.

Dodatkowo drze o prace i wlasciwie to jedyna w tym momencie rzecz, ktora przebudzila mnie z marazmu. MOJA KOCHANA praca, i nie jest to ironia. Ja kocham te prace i nie chce jej stracic przez niekorzystna sytuacje ekonomiczna!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 15:13   #4758
kama kama
Zadomowienie

Hecate, ja z praca mialam tak samo- ryzyko utraty pracy sprawilo, ze zaczelam znowu czegos CHCIEC bo generalnie wczesniej bylo mi wszystko jedno.

A teraz juz wiem, ze zostaje i znowu zaczynam sie zanurzac w marazm.

Moze to ta pogoda?
Chyba pora zjesc troche czeko.
Stary 2008-10-09, 16:45   #4759
Fenris
Czekam na Ragnarok

Byłam na szkoleniu (jutro drugie) i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że tam jak jest zlecenie to jest praca. Może się zdarzyć, że jak się skończy jedno zlecenie na ankiety to będzie przestój kilku dni (nawet pięciu) i wtedy nie chodzę do pracy. To umowa zlecenie, także nie dostaję kasy za te dni.
Martwi mnie to. Raz będę cały miesiąc, raz 3 tygodnie, może mniej... Echhh...

Dobra wiadomość - dostałam zgodę na prolongatę opłat za studia Do końca stycznia
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 16:51   #4760
rozwydrzona
Zadomowienie

Fenris, spójrz na to tak: będziesz miała wolne! odpoczniesz trochę, będziesz miała dzień za załatwienie jakichś spraw teraz taka pora roku, że zwolnienie tempa na dobrze wyjdzie

a ja 'trochę' się wkurzam :/ zamawiałam kilka rzeczy na allegro, w sklepach internetowych... dla siebie, dla rodziny... mam potwierdzenie mailowe wysłania w poniedziałek, wtorek priorytetem, a ŻADNEJ paczki ni widu, ni słychu zwykle jak priorytet szedł góra 2 dni czekam na 2 flaszki jedynie pocieszyła mnie avonowska 'paczka' z True Glow przyjemny nawet
Stary 2008-10-09, 16:57   #4761
Fenris
Czekam na Ragnarok

Rozwydrzona - hmm... Nie rozumiesz/nie znasz mojej sytuacji. Poszłam do tej pracy tylko dlatego, że miała być taka sama kasa jak w poprzedniej, a i tak nie jest to wiele. Jeśli nie będę pracować kilka dni w miesiącu to mam z głowy kasę za te dni, może to być nawet 1/3 mojej pensji mniej.
Także nie bawi mnie to.

Co do paczek, to ostatnio bardzo długo idą, coś z pocztą chyba nie tak.
Stary 2008-10-09, 17:11   #4762
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mendosito, przyjemności

---

Ech... spałem dziś góra trzy godziny - wszystko przez ten kaszel paskudny Przydałoby się wyskoczyć po Thiocodin, albo Flegaminę, bo w sumie to ani on mokry, ani suchy
Dziękuję i zdrówka życzę.

Smutne zakończenie dnia w pracy dziś miałam, bo dowiedziałam się, że moja bardzo kochana koleżanka rezygnuje. I akurat kiedy ja wrócę z urlopu jej już nie będzie Bardzo mnie to przygnębiło i przytępiło nastrój...
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 17:19   #4763
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rozwydrzona - jak masz ochotę, to w kramiku mam spray z drobinkami z serii True Glow do zbycia

Moje kotki się dziś pobiły na maksa. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że dziś polała się po raz pierwszy krew. Młodsza bez przerwy zaczepia starszą, starsza jak już ma dosyć potrafi ją walnąć łapą, albo wręcz pookładać po grzbiecie. Dziś już była tak wkurzona, że łapnęła młodą za ucho i jej to ucho rozcięła. Kwik, pisk, zawodzenie ... Rana obmyta, krew pozmywana, może młoda będzie miała poważniejszą nauczkę

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 17:19   #4764
rozwydrzona
Zadomowienie

no rozumiem, Fenris... chciałam tylko żebyś...dostrzegła jakąś pozytywną stronę zamartwianie nic nie da... będę trzymać kciuki, żeby tych zleceń było jak najwięcej!!
Stary 2008-10-09, 17:23   #4765
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

To byłoby takie hot
Oł jeeees

Cytat:
Będziesz jej mózgojada kroplówkami dokarmiać, coby z głodu nie zdechł?
Czyżbyś nie lubiła Paris?!

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
a ja 'trochę' się wkurzam :/ zamawiałam kilka rzeczy na allegro, w sklepach internetowych... dla siebie, dla rodziny... mam potwierdzenie mailowe wysłania w poniedziałek, wtorek priorytetem, a ŻADNEJ paczki ni widu, ni słychu zwykle jak priorytet szedł góra 2 dni czekam na 2 flaszki jedynie pocieszyła mnie avonowska 'paczka' z True Glow przyjemny nawet
Ja też już tydzień czekam na paczuszki z All

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 17:26   #4766
Fenris
Czekam na Ragnarok

Rozwydrzona - Nie zamartwiam się. Poprostu zostałam zwolniona i nie chcę łapać tego co się nawinie, a to co potrzebuję. Wzięłam tą pracę tylko dlatego, że miała być taka a nie inna pensja.
Pozytywne strony są, ale o nich pisałam wcześniej. Teraz mam problem, bo taka wypłata mnie nie urządza - w ogóle. Żeby pracować i nie mieć na waciki, to za wiele jak dla mnie. Zobaczę po pierwszym miesiącu - jeśli zapłacą mi mniej niż mieli to poszukam innej pracy.
Pozatym warunki były inne. Pon-pt praca i już. A nie, że jakieś dni wolne bez zleceń, niepłatne. O tym nikt słowa nie pisnął. To mi się nie podoba i nie mogę sobie pozwolić na tak marną pensję.

Madziczko
- biedny kociak... Ja miałam w nocy inną akcję. Mój futrzak przyprowadził do domu innego kota (ma w nocy otwarte okno) i ten INNY kot zjadł całą miskę żarcia dla mojego + obsikał nam ścianę. Pięknie.
Stary 2008-10-09, 17:32   #4767
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Madziczko - biedny kociak... Ja miałam w nocy inną akcję. Mój futrzak przyprowadził do domu innego kota (ma w nocy otwarte okno) i ten INNY kot zjadł całą miskę żarcia dla mojego + obsikał nam ścianę. Pięknie.

Tam nie wiem czy biedny... Należała mu się porządna nauczka, a starszej w końcu udało się trafić mocniej niż łapą poł ebku. Mała jest strasznie zaczepialska w stosunku do starszej kocicy - zastawia ją w przejściu, goni ją, potrafi skoczyć jej na tył gdy starsza przechodzi koło kanapy. W końcu mała się doigrała - może teraz nabierze jakiegoś respektu

A ten INNY kot - to bezczelny jakiśNo

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 17:34   #4768
Sabbath
Wiedźma

Wszystkim zabieganym i kaszlącym.

Cytat:
Obiecujesz?
Może na moje zjazdy tez zadziała?

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Czyżbyś nie lubiła Paris?!
Jasne, że lubię Paris. Jakże można jej nie lubić?
Lubię także kurczaka z rożna, ale też nie ze względu na jego walory intelektualne.

Właśnie dowiedziałam się, że w ramiach wycieczki klasowej moje dziecko pojedzie do Wadowic zwiedzać dom rodzinny JPII.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 17:37   #4769
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez sabbath Pokaż wiadomość
jasne, że lubię paris. Jakże można jej nie lubić?
lubię także kurczaka z rożna, ale też nie ze względu na jego walory intelektualne.

Idę zaraz na spotkanie z NK
Stary 2008-10-09, 18:17   #4770
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Staram się .
Dzisiaj Ciachulec mi zafundował Panią do sprzątania - i powiem Wam tak po cichu, ze tak dobrze wysprzątanego domku to już dawno nie miałam. Świetna jest
Warta każdych pieniędzy.

No i ja zadowolona, bo mogę troszkę odpocząć po pracy w czystym domu

Cytat:
Obiecujesz?
Może na moje zjazdy tez zadziała?
Obiecuję. Nie wiem jak tego dokonamy - ale obiecuję
I na Twoje też coś poradzimy.
Czekam więc

Wycieczka do rodzinnego domu JPII - to jest to co mojemu Kubusiowi sprawiło by ogromną przyjemność. JPII jest dla Niego wielkim autorytetem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości