|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zadomowienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Tola tfu tfu!!
![]() Piwusia, co tam u Ciebie? Widze Cie :P Asia jak samopoczucie?
#1442 |
Zakorzenienie
|
Piwusia, ale z Ciebie śliczna dziewczyna!! obejrzałam sobie Twoje fotki, mam nadzieję, że będziesz często dodawać nowe, bo lubię sobie popatrzeć na fotki wizażanek na NK
![]() Asiu, tak mi przykro, że beta wyszła tak nisko ![]() ![]() ![]() ![]() Kathi, mówisz, że z Maksia buntownik rośnie? ![]() ![]() Gabi, ja też chcę do SPA!! ![]() Mischoko, widzę, że, podobnie jak ja, wypatrujesz już oznak ciąży ![]() ![]() A gdzie Jane? Domi też mało się odzywa ![]()
#1443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cały dzień sprzątałam, (z przerwami na gang ale ino czytałam) następnie męża przymusiłam do pewnych czynów ![]() ![]() Obecnie siedzę sączę soczek z marchewiki, śmigam po wizażu, pisze na gg, szukam sobie prezentu, czytam jakieś pierdoły o tym jak to żle jest być w ciąży (kafateria) i wiele innych ![]() Czy ktoś chce jeszcze jakieś szczegóły ![]() Aha czy temp 36,7 w dni płodne to norma?? (u mnie oznacz to podwyższoną i to o dużo) ![]()
![]() |
#1444 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
![]() Madzia dobrze napisala, w**** ![]() ![]() Nie wiem kiedy nadrobie to co napisalyscie..... Dziekuje madzi (zaskoczylas mnie tym smskiem, nie sadzilam ze bedziesz jeszcze miala moj numer) i mischoko za przekazywanie wiadomosci. Moj maz nawet wzburzyl sie na poczatku. myslal gluptas ze moze pisze z kims (czyt.facetem) jakims szyfrem ![]() Dziewczynki ja juz po hsg no i pan profesor powiedzial ze wszystko jest w porzadku i ze nie widzi zadnych przyczyn poronien z mojej strony. Kazal przebadac meza i wrocic z wynikami wiec historii ciag dalszy. A tak mialam nadzieje ze wszystko juz bedzie ok ![]() Mam pytanko do olivki. Po hsg krwawilas albo mialas jakies plamienia? Bo ja mam plamienia i nie wiem co o tym myslec, a zapomnialam spytac lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sorki za posta pod postem.... Ja się zastanawiam czy plemnik "trafił", dopiero kończą się dni płodne a ja już łapie faze. Nawet jajnik boli dziwnie. Już widze swój rozbiegany wzrok, nerwy i objawy ciążowe w okresie testowania... Oj bie wiem dziewczynki nie wiem.... Moja znajoma urodziła Córcie (śliczny bobas) Zaszła bo chciała faceta złapać na dziecko... i jej się udało w pierwszym miesiącu. Jaki ten świat niesprawiedliwy kurcze. Ja jej życzę wszystkiego naj, bo jej życie kolorowe nie było, ale jakoś tak mnie serce boli jak patrzę na zdjęcie jej dziecka. ![]() Na dodatek spać nie mogę, całą noc nie spałam... a teraz jak zasne to do roboty kto za mnie na 9.00 pójdzie... kurcze kurcze kurcze kurcze no...
![]() |
#1446 | ||||
Zakorzenienie
|
Syla witaj spowrotem wsrod nas
![]() Gabi normalnie nie powiem ze zazdroszcze Ci baczonka strasznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktory temat czytasz ?? Chyba malo jest lasek ktore na ciaze nie narzekaja ![]() Ja dzis dzien organizacyjny w dmku Jutro ide do naszej babki od kasy zeby mi przeanalizowala nasza sytuacje i moze uda nam sie jakas kaske dodatkowa wykombinowac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Mam dziś od rana pecha. Najpierw nie mogłam znaleźć kluczyków od auta, potem jechałam 1 km z kapciem i się nie skapłam dopiero po chwili. Byłam na tym zastrzyku- uuuuuuu jak boli, prawie odleciałam, miałam już plamy przed oczami. Maskara jakaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem w pracy bo nie wzięłam dalszego zwolnienia, a teraz żałuję bo powinnam w wyrku leżeć niby mi się nic nie dzieje. Ale z drugiej strony szkoda tych dni zwolnienia bo może się przydadzą jeszcze. Syla jak przeżyłaś HSG, bolało? Jaki wynik? Ja miałam przez 1,5 dnia takie małe plamienia- nic wielkiego ale wiem że różnie to bywa. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1448 |
Rozeznanie
|
Kathi75 teraz to już nie wiem co tam czytałam ale była jedna wypowiedź babki co mnie pod******ła. Nie będę przytaczać wszystkiego ale międzyinnym napisała że nienawidzi swego dziecka za to że przez nie ma żylaki, przytyła i mąż od niej odszedł.
U mnie koniec owul... teraz trzymam kciuki z "chłopaków" niech trafią gdzie trzeba. (a może już trafił) u mnie temp w tym cylku jakaś dziwna bom nieco przeziębiona. Piwusia zawsze cuś namiesza ![]() Jejku jaka jestem niewyspana ![]() Kolega małża mnie dręczy... wysłuchiwanie męskich żalów jest trudne. Mam do czynienia z Playboyem który doszedł do wniosku że jest samotny, asocjalny itp. ![]()
#1449 |
Zakorzenienie
|
piwusia wiesz ja mysle ze takie *******y to pisza matki ktore byly niep rzygotowane do tej roli z regoly wpadki bo ja sobie nie wyobrazam na dziecko wine zrzucic za to ze przytylam zylaki mam czy brzuch flaczasty ,chce sie dziecko trzeba sie liczyc ze zmianami w organizmie a te co nienawidza swoje dzieci powinny oddac je do adopcji moim zdaniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Olivka! Nawet tak nie myśl, że coś zrobiłaś i to jest kara. Na pewno tak nie jest! Wierzę mocno, że w końcu Wam się uda. Trzymam za Ciebie kciuki i całym sercem jestem z Tobą!
![]() Witaj Syla! Cześć Dziewczynki! Zaraz przychodzi do mnie babcia i będziemy lepić pierogi. Muszę się ogarnąć.
#1451 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dużo nad tym myślałam. Zaczęłam brać od dziś zastrzyki, ale ja już chyba po prostu nie wierzę że się uda. Nie ma we mnie już tego zapału i obawiam się że go nie odzyskam. A jak znów będzie to samo. Wiem że teraz na pewno nie będę umiała się cieszyć tą dobrą wiadomością bo będę się bać. I widzicie dziwiłyście się wtedy że się boję cieszyć- a ja czułam że coś jest nie tak
![]() Żałuję że nie przedłużyłam tego L4 powinnam zostać w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1453 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ala ja sie nie nakrecam (ehe akurat) ale tez wypatruje minimalnie mi tempka spadla ale tylko o 0.05 z 36.96 na 36.91 o 4:30 rano wiec wciaz pelna nadziei jestem no bo co ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Lekarz kazał się pozytywnie nastawić i być dobrej myśli, ale ja już nie wiem czy umiem.
Jutro mi zastrzyk będzie robić inna babka zobaczymy jak ona mi to poda. Może będzie mniej bolało. W niedzielę muszę kogoś skombinować, albo muszę sama sobie zrobić brrrrrrrr bo na małża nie mam co liczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Olivko glowka do gory moze jutro fachura ci sie trafi a nie mozesz w niedziele isc do szpitala na zastrzyk??
Laseczki moj brzuchacz ![]() ![]() Laski ale zakup zrobilam poszlam po buraczki a przynioslam rzepe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Alicja kochanie. a propo nazwisak Wożniak to się dowiedziałam że mojej siostry amant tak się zowie ![]() ![]() chyba nieciekawie wyglądam.... babka w sklepie się mnie pytał czy się dobrze czuje... ![]() ![]() Myszę się podpindrować w pracy bo klientów odstrasze ![]() ![]()
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
""""""Olivkka a ty znowu tu sie nam negacisz??!!
![]() ![]() PS. byłam w czoraj u szwagierki- dobrze pisze , męża siosty...- i dała mi numer do Koszalina do jakiegos PROFESORA...w sumie nie jakiegos tylko do Maciejewskiego.. znany na całym Pomorzu ale wiecie wolałam bliżej 10 km a nie 40km.. Kaska opowiadała że gośc jest niesamowity, ja tez słyszałam kobiety po 200-300 a nawet wiecej km przyjeżzdają do niego , ponoc nawet z gdańska ![]() ![]()
![]() |
#1458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Olivcia ![]()
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Kasia brzusio sliczny i wcale ani za duzy ani za mały w sam raz
![]() Gabis ja wciaz czekam na twój adres... Piwusia.. ludzi straszysz... niedobra ty ![]()
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
czyli nbardzo mi pasuje gdyz profesor przyjmuje w pon wtorek i czwartek.. we wtorej jest mój 10 dc wiec super!!! nie moge doczekac sie wizyty sprawdzi moje endo, jak bedzie ok to działamy
![]()
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
No niestety Kasiu nie mogę. U nas to nawet w tygodniu nie chcą zrobić, ja chodzę do prywatnej kliniki i płacę za zastrzyki ot cała nasza służba zdrowia. Niech ich .... Ale jak mam iść prosić się i potem cierpieć bo jakaś pipa się będzie na mnie wyżywać to mam ich gdzieś. Pielęgniarka środowiskowa niby powinna bez problemu zrobić ale do niej trzeba dojechać bo auta nie ma - a co mnie to obchodzi przecież jej płacą i to lepiej niż normalnym pielęgniarkom- i jeszcze jej płacić trzeba a takiego...
Więc rano jutro znów na chwilkę z pracy myk i na zastrzyk pędzę. W weekend spróbuję się odważyć i sama zrobić. Ale zobaczymy jak jutro odczuję zastrzyk. Tak myslałam bo gdzieś doczytałam że trzeba go godzinę przed wyjąć z lodówki a ja prosto z lodówki wzięłam nie był w temp pokojowej i może też bolało bo różnica temp zbyt duża |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak oglądałam Twoje fotki to się zastanawiałam z kąd znam małża Twego.... i już wiem. Jest podobny do Andrzeja Chyry ![]()
![]() |
#1463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do nazwiska znalam kiedys taka Ewe. Nazywala sie Baczynska i wiecie co? Wyszla za maz za Rafala Baczynskiego hahaha i nie musiala nic zmieniac tylko dowod bo miala zamias t panna mezatka ![]() ![]() [quote=madziwnia;9285621PS . byłam w czoraj u szwagierki- dobrze pisze , męża siosty...- i dała mi numer do Koszalina do jakiegos PROFESORA...w sumie nie jakiegos tylko do Maciejewskiego.. znany na całym Pomorzu ale wiecie wolałam bliżej 10 km a nie 40km.. Kaska opowiadała że gośc jest niesamowity, ja tez słyszałam kobiety po 200-300 a nawet wiecej km przyjeżzdają do niego , ponoc nawet z gdańska ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Iza jakie tam guru no coś ty. Ja się właśnie boję, jakbym się nie bała to bym sobie sama już jechała, ale cykor jestem
![]() Wiecie jakoś od tej całej sytuacji nie mam apetytu, wiem że powinnam jeść i w ogóle, ale jakoś mi nie idzie:/ Jedno co mi się dziś chce to orzechy włoskie ale nie takie suche tylko świerze co je można ze skórki obrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Ja tez takie lubie
![]() ![]()
#1467 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mam tu w pobliżu jarzyniaka a chętnie bym wcięła trochę orzechów. Po pracy na pewno kupię.
Mąż się na mnie wkurzył o tego kapcia, bo ujechałam prawie 1 km zanim się zorientowałam i mówi że pokrzywiłam felgę i opona do wywalenia- on się wczoraj wrąbała w dziurę wielką jak nie wiem i to na pewno od tego więc niech mnie nie wpienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Ech faceci
![]() ![]() ![]()
#1469 |
Zakorzenienie
|
Hihi już dałam. Okazało się że to wkręt, i założe się że z jego wkrętarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
No to chlop nie ma zycia.....
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.