![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ty jak tam? kiedy wchodzisz na wagę? ![]()
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() MrsVargas - ja mam Opla Astrę, starowinkę lat 14, ale spisuje się idealnie, jestem bardzo zadowolona i wprost go uwielbiam ![]() RosesAreRed - płaszczyk fajny, mierzyłam, wyglądałam na większą niż jestem. Chyba przez taki kołnierz ![]() Dodaję kilka fotek ![]()
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no to dobre ceny, jak meiszkalam w Pl i czasami chodzilam do lumpeksow to za jedna bluzeczke 20-25 zl, wiec raczej rogie mam lumpeksy w rodzinnym miescie,,, a co do tych ciuchow atmopshere, to nei wiem jak w innych miastach ale u mnie ejst ten sklep i buty, jakies torebki, czy bluzki kupowalam po euro- pol euro.... w tamtym roku nawozlam ok 20 par butow, kupilam je na jesien, buty byly letnie- kazde po 50 centow, Pozniej takie same na allegro do 100 zl szly,,, wiec mysle, ze wlasnie oni kupuja na takich wyprtzedazach i je wystawiaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4265 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
tak, primark, w ktorym sa ciuchy atmopshere jest najtanszym sklepem w irlandii ![]() ![]() ![]() pssss. ![]() ![]() ![]() ![]() dobre sklepy, z ktorych moge polecic ciuszki jesli juz cos licytujeciee--- NEXT !!!(ULUBIONY ) ![]() dOROTHY PERKINS WALLIS PRINCIPLES NO I CHYBA ZARA I H&M, NO ALE NIE MAM TYCH SKLEPOW W MIESCIE, WIEC NIE WIEM ![]() ps. wklejam zdjecie tej bluzki ![]()
![]() |
#4267 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Agatka - jak ja Ci zazdroszczę dostępu do takich ciuchów a tak jak zauważyła RosesAreRed szał ciał na allegro panuje na te ubrania, bo w Polsce kupić coś fajnego w naszym rozmiarze to masakra. Dlatego ja poluję w lumpkach na takie ciuchy bo często są nowe z metkami i za grosze,a i buty się znajduje fajne. Kochana jaka ty lasenczja jesteś!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ta bluzeczka BARDZO ładna! ![]() ![]() Cytat:
dziewczyny nareszcie udało mi się kupić buty na które polowałam... jednak warto wchodzić po 10 razy do tego samego skleu... a więc kupiłam je w CCC ![]() ![]() na zdjęciu wyszły torchę szare ale w rzeczywistości są całe CZARNE ![]()
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() takze za kazdym razem co ejstem w miescie kupuje cos, bo nie chce wrocic gola i wesola,,, jestem juz tu 1,5 roku i nie kupowalam przez rok prawie nic bo strwierdzilam, ze mi niepotrzebne nic, ze nie mam gdzie w tym chodzic i tp, Teraz sie boje, ze bedziemy musieli wrocic wiec kupuje powoutku co mi sie podoba..ehhh mam nadzieje, ze bedzie ok...' kurde najbardziej sie wlasnie boje, ze wroce, nie bede miala gdzie kupowac ciuchow i znow bede chodzila w zle dopasowanych ciuchach i tp...jakbym byla szczuplutka-- chyba latwiej byloby mi podjac decyzje o powrocie,,, Nawet w miescie nie mialabym porzadnego lumpeksu- sa jakies ale z mega szmattami nie do chodzenia i jeden, ale z ciuchami w cenie tak jak w zwyklym sklepie ;/ Ficaczkowa a Twoje butki sa bardzo ladne, chyba styl oxford czy jak to sie tam nazywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps leci wlasnie briget jones 2 ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-10-08 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Moderatorka z pazurem
|
Agatka to nakup kontenery ciuszkow w irlandii i sprzedawaj w pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |||
Wtajemniczenie
|
Genialne zdobycze
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Piękne fotki ![]() Dziękuję za samochodową odpowiedź ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ładna tunika i piękny biust Agatko ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do samochodow-- moj tato w tym roku sie pozbyl opla, ale ascony- miala cos ponad 20 lat hahah, a pozbyl sie jej bo poprostu kupil nowszy samochod, ascone oddal koledze, ale w stanie lux, nigdy z nim nie mial problemow ![]() ![]() ![]() [quote]Ja też bardzo lubię Dorothy Perkins ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ładna tunika i piękny biust Agatko To sie ciesz, bo sklepy ktore wymienilam sa bardzo dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W normalnym sklepie ubrania Wallis faktycznie bardzo drogie, w Galerii Bałtyckiej ![]() Ja wiem coś na temat dużego biustu ![]() ![]() Dobranoc Agatko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() OOO nie wiedzialam, ze w Pl jest ten sklep- Wallis.... jak z cenami?? ile np jakas bluzka koszulowa, elegancka?? hmmm ![]() A biust mamy chyba taki sam ![]() ![]() ![]() ![]() AA i spodni tez nienawidze kupowac :PP
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4277 |
Moderatorka z pazurem
|
Dziewczyny a jaką macie opinię o odzieży Vila? W Polsce nie ma sklepu (chyba) a na allegro widzę sporo fajnych, tanich ciuszków...ale jak z ich jakością?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi Rosie ja to zacofana jestem i nie znam takowej no
![]()
#4279 |
Moderatorka z pazurem
|
Moze znajdzie sie ktos kto zna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
No niby tak ale ja to dinozaur jestem tak w ogole w firmach odziezowych...
#4281 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wcale Ci się nie dziwię że nie lubisz kupować spodni i staników... mam podobnie tylko że u mnie miski są zawsze za duże, a spodnie jak są dobre w bioderkach i udach to w pasie się nie zapinam... albo są ale biodrówki..... PORAŻKA..... a przy okazji mam pytanie dotyczące biodrówek... jakie macie zdanie na ich temat? bo wiecie z doświadczenia wiem lepiej wyglądam w spodniach z wyższym stanem bo przynajmniej brzuszek nie wypływa... a ostatnio przeglądałam jeden z portali takich hmm modowo-urodowy i tam była rada stylisty DLA DZIEWCZYN Z WYSTAJĄCYM BRZUSZKIEM I BOCZKAMI IDEALNE BĘDĄ BIODRÓWKI... czy ja jestem jakaś inna i uważam że to totalna bzdura czy o co chodzi? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4282 |
Moderatorka z pazurem
|
Faficzkowa dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() czas na: "Cześć, nazywam się Roses i jestem ciuchoholiczką/ allegroholiczką/ zakupoholiczką" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiesz może nie warto kupować na raz ciuchów tej firmy za np 1000zł ale zawsze możesz spróbować inna bluzkę czy spodnie.... pochwal się jak coś nowego kupisz ![]() ja chyba też mam problem z zakupami.... eh za dużo mam ciuchów ale w połowie nie chodzę bo czekam AŻ SCHUDNĘ! ![]()
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4285 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W Wallis byłam już dawno temu, nie pamiętam cen, ale tanio nie było ![]() A co do biustu to coś Ty nie jestem szczuplutka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jest bardzo ładna ale nie wiem jakby było po jakimś czasie ![]() Cytat:
![]() A spodni też nie lubię kupować strasznie mnie to stresuje ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czeeeść Roses.... ![]() czeeeeść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Limonatka jak tam w Krakowie opowiedz cos
![]()
#4288 |
Zakorzenienie
|
hej hej dziewczynki
![]() dawno mnie nie bylo..nie mialam internetu, zmienialam stancje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Czesc sliczna
![]() ![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
zmienilam stancje i mieszkam teraz w kawalerce... musialam zalatwic sobie mobilny internet z ery, Tz znowu pojechal w trase, ja zaczelam 2 kierunki mgr uzupelniajace, obcielam wlosy :P to tak w skrocie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.