Moda "plus size" - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 15:05   #4261
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
Akasha84 gratuluję udanych zakupów a butki mniam, lato latem będą czekac do następnego i wtedy jak znalazł będą

ja patrzę ze ten wateczek nam troszki wymiera przy plotkowym ) hehe
eee tam wymiera, tu jest po prostu wątek o modzie, a nie codziennie kupujemy nowe ciuszki żeby o nich gadać :P zresztą jest tak jak mówi Mischoko, te same babeczki więc luzik jak zacznie poupadać to zaczniemy szukać nowych fotek tylko że będzie problem żeby się nie powtarzały :P

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
faficzkowa widze ze podpisik zmienilas~ gratulacyjki
tak tak zmieniłam w końcu ruszyło... uf.. liczę na 7 w przyszłym tygodniu
a ty jak tam? kiedy wchodzisz na wagę?

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 15:09   #4262
chilanes
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

MrsVargas - ja mam Opla Astrę, starowinkę lat 14, ale spisuje się idealnie, jestem bardzo zadowolona i wprost go uwielbiam

RosesAreRed - płaszczyk fajny, mierzyłam, wyglądałam na większą niż jestem. Chyba przez taki kołnierz

Dodaję kilka fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Grace09_Main.jpg (16,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Grace11_Main.jpg (23,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Grace13_Main.jpg (20,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Grace15_Main.jpg (13,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Heather02_Main.jpg (15,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Heather06_Main.jpg (8,5 KB, 13 załadowań)
Stary 2008-10-08, 15:13   #4263
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
tak tak zmieniłam w końcu ruszyło... uf.. liczę na 7 w przyszłym tygodniu
a ty jak tam? kiedy wchodzisz na wagę?
Faficzkowa codziennie codziennie i codziennie co troche mniej.... co jakis czas mi skacze 200 gramow w gore i znow spada ja mam nadzieje jutro 92 cos tam.... zobaczyc a do swiat to juz bankowo osemeczke sprzodu.... marzy mi sie na swieta 83 ale zostalo mi 2 miesiace i 10 kilo nie jest niemozliwe ale ... jak bedzie 85 tez bede szczesliwa.... a na wielkanoc 75 a na wakcje z moim miskuniem kochanym to juz bede laseczka 70 bede i juz on i tak juz mowi ze schudlam i w ogole mniej mnie do kochania
Stary 2008-10-08, 15:39   #4264
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
RosesAreRed i na to liczę, że kolejne lato będzie gorące a ja w pięknej zwiewnej spódniczce i w tych bucikach
Agatka a różnie te okazy tutaj to akurat w lumpie upolowałam, zresztą ostatnio na allegro się wycwanili i ciuchy firm angielskich:atmosphere, dorothy perkins, primark itp. dają już po cenach normalnych, także rzadziej można wypatrzeć takie okazje, choć tez się zdarzają. Teraz mi się sfarciło bo w sumie miałam nigdzie nie iść a tu trafiłam na obniżki po 70% także te ubranka wszystkie z metką oryginalną były także nawet nie używane a za wszystko + dwa swetry jeden dla mnie i jeden dla Męża oraz 2 booskie szlafroki z satyny zapłaciłam 25zł

Gosia dziękuję a o wątek to się nie obawiam nie damy mu zginąć
\\

no to dobre ceny, jak meiszkalam w Pl i czasami chodzilam do lumpeksow to za jedna bluzeczke 20-25 zl, wiec raczej rogie mam lumpeksy w rodzinnym miescie,,,
a co do tych ciuchow atmopshere, to nei wiem jak w innych miastach ale u mnie ejst ten sklep i buty, jakies torebki, czy bluzki kupowalam po euro- pol euro.... w tamtym roku nawozlam ok 20 par butow, kupilam je na jesien, buty byly letnie- kazde po 50 centow, Pozniej takie same na allegro do 100 zl szly,,, wiec mysle, ze wlasnie oni kupuja na takich wyprtzedazach i je wystawiaja W tym roku tez poluje na jakies super okazje Dzis bylam w primarku i kupilam naprawde sliczna bluzeczke z atmopshere:_) koronkowa, wg mnie, wyglada sie w niej szczuplo, a pod nia jest zwykla koszulka Moj tz powiedzial, ze seksi Pozniej postaram sie zrobic jej zdjecie aaa i byly prze prze swietne plaszczyki, poprostu piekne- w krate- pare rodzajow- wlasnie wypakowywali mmmm:") wszytskie po 25 euro, ale fason- grzybki.... mierzylam, ale mam za duze piersi i niestety nie wyglada to ladnie ale i tak mysle kupic przynajmniej jeden zeby chodzic nawet w rozpietym, bo sa naprawde slodkie ehhh sie rozpisalam :")
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 16:52   #4265
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Faficzkowa codziennie codziennie i codziennie co troche mniej.... co jakis czas mi skacze 200 gramow w gore i znow spada ja mam nadzieje jutro 92 cos tam.... zobaczyc a do swiat to juz bankowo osemeczke sprzodu.... marzy mi sie na swieta 83 ale zostalo mi 2 miesiace i 10 kilo nie jest niemozliwe ale ... jak bedzie 85 tez bede szczesliwa.... a na wielkanoc 75 a na wakcje z moim miskuniem kochanym to juz bede laseczka 70 bede i juz on i tak juz mowi ze schudlam i w ogole mniej mnie do kochania
no to super! Gratuluje! czekam niecierpliwie na zmianę podpisu

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość

no to dobre ceny, jak meiszkalam w Pl i czasami chodzilam do lumpeksow to za jedna bluzeczke 20-25 zl, wiec raczej rogie mam lumpeksy w rodzinnym miescie,,,
a co do tych ciuchow atmopshere, to nei wiem jak w innych miastach ale u mnie ejst ten sklep i buty, jakies torebki, czy bluzki kupowalam po euro- pol euro.... w tamtym roku nawozlam ok 20 par butow, kupilam je na jesien, buty byly letnie- kazde po 50 centow, Pozniej takie same na allegro do 100 zl szly,,, wiec mysle, ze wlasnie oni kupuja na takich wyprtzedazach i je wystawiaja W tym roku tez poluje na jakies super okazje Dzis bylam w primarku i kupilam naprawde sliczna bluzeczke z atmopshere:_) koronkowa, wg mnie, wyglada sie w niej szczuplo, a pod nia jest zwykla koszulka Moj tz powiedzial, ze seksi Pozniej postaram sie zrobic jej zdjecie aaa i byly prze prze swietne plaszczyki, poprostu piekne- w krate- pare rodzajow- wlasnie wypakowywali mmmm:") wszytskie po 25 euro, ale fason- grzybki.... mierzylam, ale mam za duze piersi i niestety nie wyglada to ladnie ale i tak mysle kupic przynajmniej jeden zeby chodzic nawet w rozpietym, bo sa naprawde slodkie ehhh sie rozpisalam :")
mmmm zazdroszczę taki przecen... no i tych sklepów, z tego co wiem nie są to ubrania najlepszej jakości ale tak na prawdę co teraz jest DOBREJ JAKOŚCI I W DOBREJ CENIE? i tak po max 2 sezonach trzeba to wymieniać .... eh więc jak masz tylko fajne ciuchy chwal się chwal chętnie poślinię monitorka.....

Stary 2008-10-08, 17:31   #4266
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
no to super! Gratuluje! czekam niecierpliwie na zmianę podpisu

mmmm zazdroszczę taki przecen... no i tych sklepów, z tego co wiem nie są to ubrania najlepszej jakości ale tak na prawdę co teraz jest DOBREJ JAKOŚCI I W DOBREJ CENIE? i tak po max 2 sezonach trzeba to wymieniać .... eh więc jak masz tylko fajne ciuchy chwal się chwal chętnie poślinię monitorka.....

tak, primark, w ktorym sa ciuchy atmopshere jest najtanszym sklepem w irlandii niektore rzeczy sa naprawde super jakosci- chodze juz drugi rok w jakis bluzkach, a niektore po 1 zalozeniu sa do smietnika...;/. Wydaje mi sie, ze ludzie lubia miec duzo ciuchow i kupuja duzo i czesto, bo sa wlasnie tanie, jak sie pojdzie do innego sklepu i wyda na zwykla bluzeczke 50 euro, ktora w sumie tak samo wyglada jak ta z primarka,,, no i sie szybko znudzi-- no to sie wtedy nie oplaca... a w tym sklepie za 5 euroszt... sie kupi pare podkoszulek i jak sie zniszcza albo znudza to przynajmniej nie szkoda ale nie powiem- nie wiem po co ten szal na allegro, torebki, buty i wszytsko... kurde taka marze narzucaja ludzie, ze szok ;/
pssss.Przed wyjazem do irlandii kupilam na allegro japonki-atmopshere, woglole bylam mega zadowolona, ze mam cos z tej firmy, dalam za nie 80 zlll....skorzane, czarne,,,, 2 mce pozniej pojechalam do irlandii- cena normalna tych bucikow to 7 euro, ale byly przecenione na pol euroo... poprostu ...szok

dobre sklepy, z ktorych moge polecic ciuszki jesli juz cos licytujeciee--- NEXT !!!(ULUBIONY )
dOROTHY PERKINS
WALLIS
PRINCIPLES
NO I CHYBA ZARA I H&M, NO ALE NIE MAM TYCH SKLEPOW W MIESCIE, WIEC NIE WIEM

ps. wklejam zdjecie tej bluzki jest cala koronkowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 603.jpg (64,5 KB, 116 załadowań)
Stary 2008-10-08, 18:42   #4267
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
[/b][/color]

ładna ta bluzeczka i jak biuscik podkresla Na allegro sie dziwne rzeczy dzieja ale to dlatego ze w naszych sklepach takich cudow czesto nie ma a jak juz sa to i tak duzo drozej niz na aukcji.
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 20:37   #4268
akasha84
Zadomowienie

Agatka - jak ja Ci zazdroszczę dostępu do takich ciuchów a tak jak zauważyła RosesAreRed szał ciał na allegro panuje na te ubrania, bo w Polsce kupić coś fajnego w naszym rozmiarze to masakra. Dlatego ja poluję w lumpkach na takie ciuchy bo często są nowe z metkami i za grosze,a i buty się znajduje fajne. Kochana jaka ty lasenczja jesteś!!!!
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:48   #4269
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
[/b][/color]

tak, primark, w ktorym sa ciuchy atmopshere jest najtanszym sklepem w irlandii niektore rzeczy sa naprawde super jakosci- chodze juz drugi rok w jakis bluzkach, a niektore po 1 zalozeniu sa do smietnika...;/. Wydaje mi sie, ze ludzie lubia miec duzo ciuchow i kupuja duzo i czesto, bo sa wlasnie tanie, jak sie pojdzie do innego sklepu i wyda na zwykla bluzeczke 50 euro, ktora w sumol euroo... poprostu ...szok .............

kobieto ty mi takich rzeczy nie mów bo zaraz oszaleje! właśnie często widzę rzeczy tych firm i bardzo mi się podobają a do tego jest chyba dostępna większa rozmiarówka co w ogóle mnie uszczęśliwia... może kiedyś będą te sklepy u nas?

a ta bluzeczka BARDZO ładna! sama bym taką mogła mieć w swojej szafie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
ładna ta bluzeczka i jak biuscik podkresla Na allegro sie dziwne rzeczy dzieja ale to dlatego ze w naszych sklepach takich cudow czesto nie ma a jak juz sa to i tak duzo drozej niz na aukcji.
daj spokój u nas na tych aukcjach to jest masakra, taka przebitka że szkoda gadać... a założę się że Ci ludzie kupili te ciuchy za grosze!!!!

dziewczyny nareszcie udało mi się kupić buty na które polowałam... jednak warto wchodzić po 10 razy do tego samego skleu... a więc kupiłam je w CCC torchę droższe niż przewidywałam ale jak mogłam ich nie kupić?
na zdjęciu wyszły torchę szare ale w rzeczywistości są całe CZARNE
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty1.jpg (17,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty2.jpg (18,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty3.jpg (18,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty4.jpg (18,4 KB, 23 załadowań)

Stary 2008-10-08, 21:32   #4270
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Agatka - jak ja Ci zazdroszczę dostępu do takich ciuchów a tak jak zauważyła RosesAreRed szał ciał na allegro panuje na te ubrania, bo w Polsce kupić coś fajnego w naszym rozmiarze to masakra. Dlatego ja poluję w lumpkach na takie ciuchy bo często są nowe z metkami i za grosze,a i buty się znajduje fajne. Kochana jaka ty lasenczja jesteś!!!!
W pl zawsze chodzilam do top secretu, bo tylko tam bluzeczki nie byly na mnie male :;/ no ale mi sie w irlandii troszku przytylo, takze juz chyba bym sie w nie nie zmiescila... kurde no wiem, sklepy sa super, ale nie chce krakac ale z praca mojego tz nie jest za fajnie i mozliwe, ze bede musiala wrocic do pl.... wszytsko sie okaze do pol roku mysle,,, Kurde nie chce stad wyjezdzac;((((((((((((((( (((((((
takze za kazdym razem co ejstem w miescie kupuje cos, bo nie chce wrocic gola i wesola,,, jestem juz tu 1,5 roku i nie kupowalam przez rok prawie nic bo strwierdzilam, ze mi niepotrzebne nic, ze nie mam gdzie w tym chodzic i tp, Teraz sie boje, ze bedziemy musieli wrocic wiec kupuje powoutku co mi sie podoba..ehhh mam nadzieje, ze bedzie ok...'
kurde najbardziej sie wlasnie boje, ze wroce, nie bede miala gdzie kupowac ciuchow i znow bede chodzila w zle dopasowanych ciuchach i tp...jakbym byla szczuplutka-- chyba latwiej byloby mi podjac decyzje o powrocie,,,
Nawet w miescie nie mialabym porzadnego lumpeksu- sa jakies ale z mega szmattami nie do chodzenia i jeden, ale z ciuchami w cenie tak jak w zwyklym sklepie ;/
Ficaczkowa a Twoje butki sa bardzo ladne, chyba styl oxford czy jak to sie tam nazywa mam nadzieje, ze beda wygodne

a co do lasencji- wlasnie ta bluzka tak ,,wychudza,,, nie widac walkow przez nia !

ps leci wlasnie briget jones 2 podnoszacy na duchu film dla kazdej z nas

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2008-10-08 o 22:08
Stary 2008-10-08, 23:10   #4271
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Agatka to nakup kontenery ciuszkow w irlandii i sprzedawaj w pl A jak na allegro to juz wogole fortune zarobisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 23:14   #4272
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
zgodnie z obietnicą pstryknęłam foteczki moim ostatnim zdobyczom
Genialne zdobycze szczególnie podobają mi się buty i żółta tunika ja też idę jutro napolowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim MrsVargas - ja mam Opla Astrę, starowinkę lat 14, ale spisuje się idealnie, jestem bardzo zadowolona i wprost go uwielbiam
Czeeść
Piękne fotki
Dziękuję za samochodową odpowiedź podoba mi się Astra II mój brat kupił w pracy od lekarza z 2001r. śliczną zadbaną żółtą i z gazem za jedyne 12 tyś, wcześniej namawiał mnie w ja głupia nie chciałam i teraz mam za swoje

Cytat:
[/b][/color]dobre sklepy, z ktorych moge polecic ciuszki jesli juz cos licytujeciee--- NEXT !!!(ULUBIONY )
dOROTHY PERKINS
WALLIS
PRINCIPLES
Ja też bardzo lubię Dorothy Perkins na szczęście często jest w lumpkach tak jak i Wallis i Next ale na Allegro też strzelam jak jest okazja w opcji kup teraz bo w licytacji to czasami faktycznie ceny porażające osiągają te ubrania

Bardzo ładna tunika i piękny biust Agatko

Cytat:
dziewczyny nareszcie udało mi się kupić buty na które polowałam... jednak warto wchodzić po 10 razy do tego samego skleu... a więc kupiłam je w CCC torchę droższe niż przewidywałam ale jak mogłam ich nie kupić?
I w końcu dorwałaś super oxfordy, ekstra są, też je chcę moge spytać o cenę?
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 23:39   #4273
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Agatka to nakup kontenery ciuszkow w irlandii i sprzedawaj w pl A jak na allegro to juz wogole fortune zarobisz
nIe mialabym serca tak robic hahah :P a tak szczerze to zawsze do Pl jade zaladowana swoimi rzeczami, prezentami i tp, takze wiecej mi sie nie miesci a paczkami sie nie oplaca dobrze byooby jakby byly paczki kurierskie, ale niestety ode mnie z miasta nie ma, najblizej gdzies 100 km takze wiesz ale tez o tym myslalam napewno by sie oplacilo....
co do samochodow-- moj tato w tym roku sie pozbyl opla, ale ascony- miala cos ponad 20 lat hahah, a pozbyl sie jej bo poprostu kupil nowszy samochod, ascone oddal koledze, ale w stanie lux, nigdy z nim nie mial problemow a mielismy go ok 10 lat

[quote]Ja też bardzo lubię Dorothy Perkins na szczęście często jest w lumpkach tak jak i Wallis i Next ale na Allegro też strzelam jak jest okazja w opcji kup teraz bo w licytacji to czasami faktycznie ceny porażające osiągają te ubrania

Bardzo ładna tunika i piękny biust Agatko

To sie ciesz, bo sklepy ktore wymienilam sa bardzo dobre a jesli cos upolowujesz z wallis, principles to sie bardzooooo ciesz- bo ceny sa w nich mega mega ja niestety nie mialam w miescie fajnego lumpeksu- a szkoda....a co do biustu- nie ma co zazdroscic, chetnie oddalabym polowe)przynajmniej na staniki nie musialabym wydawac fortuny) dobrej nocki dziewuszki
Stary 2008-10-08, 23:51   #4274
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
To sie ciesz, bo sklepy ktore wymienilam sa bardzo dobre a jesli cos upolowujesz z wallis, principles to sie bardzooooo ciesz- bo ceny sa w nich mega mega ja niestety nie mialam w miescie fajnego lumpeksu- a szkoda....a co do biustu- nie ma co zazdroscic, chetnie oddalabym polowe)przynajmniej na staniki nie musialabym wydawac fortuny) dobrej nocki dziewuszki
A cieszę się, szczególnie ze spodni Dorothy Perkins
W normalnym sklepie ubrania Wallis faktycznie bardzo drogie, w Galerii Bałtyckiej
Ja wiem coś na temat dużego biustu 75 F/G, właśnie wczoraj upolowałam stanik M&S
Dobranoc Agatko
Stary 2008-10-08, 23:58   #4275
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
A cieszę się, szczególnie ze spodni Dorothy Perkins
W normalnym sklepie ubrania Wallis faktycznie bardzo drogie, w Galerii Bałtyckiej
Ja wiem coś na temat dużego biustu 75 F/G, właśnie wczoraj upolowałam stanik M&S
Dobranoc Agatko
Jednak poczekam jeszcze troche, przyjaciolka z ameryki prosila o rozmowe ehh Pozatym bardzo boli mnie zab i i tak chyba nie usne;//////////ehhh gdyby nie te zeby........

OOO nie wiedzialam, ze w Pl jest ten sklep- Wallis.... jak z cenami?? ile np jakas bluzka koszulowa, elegancka?? hmmm
A biust mamy chyba taki sam tylko, ze ja wieksza pod biustem...;/ Ty 75 to szczuplutka !! ze stanikami niestety zawsze mialam problem, tutaj naszczescie jest ich troszke wiecej ale ja nie lubie kupowac stanikow wrrr, takze mam malo sztuk w sumie w takich co chodze to 3-4
AA i spodni tez nienawidze kupowac :PP
Stary 2008-10-09, 08:24   #4276
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Faficzkowa sliczniaste mam nadzieje ze zdradzisz cene, ja tez chce takie no !!
Stary 2008-10-09, 08:41   #4277
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dziewczyny a jaką macie opinię o odzieży Vila? W Polsce nie ma sklepu (chyba) a na allegro widzę sporo fajnych, tanich ciuszków...ale jak z ich jakością?
Stary 2008-10-09, 08:59   #4278
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Przykro mi Rosie ja to zacofana jestem i nie znam takowej no
Stary 2008-10-09, 09:04   #4279
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Moze znajdzie sie ktos kto zna Mischoko firm odzieżowych jest tyle ze ciezko byc na czasie
Stary 2008-10-09, 09:08   #4280
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

No niby tak ale ja to dinozaur jestem tak w ogole w firmach odziezowych...
Stary 2008-10-09, 09:34   #4281
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość

I w końcu dorwałaś super oxfordy, ekstra są, też je chcę moge spytać o cenę?
Cytat:
Faficzkowa sliczniaste mam nadzieje ze zdradzisz cene, ja tez chce takie no !!
taaak w końcu je dorwałam bardzo się cieszę bo chciałam je na obcasie trochę wyższym ale bałam się że 10cm będą za wysokie na codzienne bieganie! a ten obcas jest idealny... na oko ma 6cm wiec BOSKO! Zapłaciłam 169,99 trochę więcej niż przewidywałam bo chciałam zapłacić max 150zł ale cóż zakochałam się a z sercem się nie dyskutuje! a po za tym mało widziałam fajnych tych butów

Cytat:
OOO nie wiedzialam, ze w Pl jest ten sklep- Wallis.... jak z cenami?? ile np jakas bluzka koszulowa, elegancka?? hmmm

ale ja nie lubie kupowac stanikow wrrr, takze mam malo sztuk w sumie w takich co chodze to 3-4
Wallis jest w PL jak mieszkałam w Krakowie to tam wiem że był w Galerii Krakowskiej, ładne ubrania, ale w porównaniu do sieciówek typu H&M gdzie często robię zakupy to jednak jest to droższy sklep... nie pamiętam dokładnie i nie wiem jak teraz np zapłaciłabyś za taką koszule ale myślę że nawet za 150zł... więc nie jest to BAAARDZO dużo ale np wolałabym zapłacić za koszule np do 100zł ale to wiesz kwestia tego ile masz kasy i co dla Ciebie jest drogie

wcale Ci się nie dziwię że nie lubisz kupować spodni i staników... mam podobnie tylko że u mnie miski są zawsze za duże, a spodnie jak są dobre w bioderkach i udach to w pasie się nie zapinam... albo są ale biodrówki..... PORAŻKA.....

a przy okazji mam pytanie dotyczące biodrówek... jakie macie zdanie na ich temat? bo wiecie z doświadczenia wiem lepiej wyglądam w spodniach z wyższym stanem bo przynajmniej brzuszek nie wypływa... a ostatnio przeglądałam jeden z portali takich hmm modowo-urodowy i tam była rada stylisty DLA DZIEWCZYN Z WYSTAJĄCYM BRZUSZKIEM I BOCZKAMI IDEALNE BĘDĄ BIODRÓWKI... czy ja jestem jakaś inna i uważam że to totalna bzdura czy o co chodzi?

Cytat:
Dziewczyny a jaką macie opinię o odzieży Vila? W Polsce nie ma sklepu (chyba) a na allegro widzę sporo fajnych, tanich ciuszków...ale jak z ich jakością?
u nas w Polsce chyba nie ma Vila (przynajmniej nie w mojej okolicy) ale kiedyś byłam w jakimś nie markowym sklepie gdzie były między innymi ciuchy tej firmy, bardzo dobrze czułam się w tej bluzeczce, materiał nie rozciągnął się, ani nie skurczył ALE kolor wyblakł... ale to chyba od częstego prania bo dużo w niej chodziłam

Stary 2008-10-09, 09:45   #4282
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Faficzkowa dziękuję za odpowiedź Ja co prawda mam jedna bluzkę Vila ale ciężko mi na podstawie 1 ażurkowej bluzeczki stwierdzić czy dalej inwestować w tym akurat kierunku ehhh ... gdyby portfelik tylko był grubszy ...

czas na:
"Cześć, nazywam się Roses i jestem ciuchoholiczką/ allegroholiczką/ zakupoholiczką"
Stary 2008-10-09, 09:52   #4283
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Faficzkowa dziękuję za odpowiedź Ja co prawda mam jedna bluzkę Vila ale ciężko mi na podstawie 1 ażurkowej bluzeczki stwierdzić czy dalej inwestować w tym akurat kierunku ehhh ... gdyby portfelik tylko był grubszy ...

czas na:
"Cześć, nazywam się Roses i jestem ciuchoholiczką/ allegroholiczką/ zakupoholiczką"
jakby to powiedzieli AA ... chórem "CZEŚĆ ROSES"

wiesz może nie warto kupować na raz ciuchów tej firmy za np 1000zł ale zawsze możesz spróbować inna bluzkę czy spodnie....

pochwal się jak coś nowego kupisz

ja chyba też mam problem z zakupami.... eh za dużo mam ciuchów ale w połowie nie chodzę bo czekam AŻ SCHUDNĘ!

Stary 2008-10-09, 09:55   #4284
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:

Wallis jest w PL jak mieszkałam w Krakowie to tam wiem że był w Galerii Krakowskiej, ładne ubrania, ale w porównaniu do sieciówek typu H&M gdzie często robię zakupy to jednak jest to droższy sklep... nie pamiętam dokładnie i nie wiem jak teraz np zapłaciłabyś za taką koszule ale myślę że nawet za 150zł... więc nie jest to BAAARDZO dużo ale np wolałabym zapłacić za koszule np do 100zł ale to wiesz kwestia tego ile masz kasy i co dla Ciebie jest drogie
a jaką rozmiarówkę ma Wallis? widziałam go kiedyś, ale ominęłam, bo wyglądał na niską rozmiarówkę :P ale jutro będę w Galerii Krakowskiej więc zajrzę może

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 10:08   #4285
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Jednak poczekam jeszcze troche, przyjaciolka z ameryki prosila o rozmowe ehh Pozatym bardzo boli mnie zab i i tak chyba nie usne;//////////ehhh gdyby nie te zeby........
A biust mamy chyba taki sam tylko, ze ja wieksza pod biustem...;/ Ty 75 to szczuplutka !! ze stanikami niestety zawsze mialam problem, tutaj naszczescie jest ich troszke wiecej ale ja nie lubie kupowac stanikow wrrr, takze mam malo sztuk w sumie w takich co chodze to 3-4
Zęby to straszna sprawa tzn. jak bolą mam nadzieję że dziś nie będzie lepiej
W Wallis byłam już dawno temu, nie pamiętam cen, ale tanio nie było
A co do biustu to coś Ty nie jestem szczuplutka Całe życie noszę 75 kiedyś C , obecnie 80 F ale stwierdzam że miseczka za mała a obwód za duży więc kupiłam 75 G, zobaczymy jak przyjdzie

Cytat:
Ha, ja mam jedną bluzkę, kupioną 3 lata temu na Sylwestra - do tej pory leży z metką czas wystawić na Allegro i tak obecnie się już w nią nie zmieszczę
Jest bardzo ładna ale nie wiem jakby było po jakimś czasie

Cytat:
taaak w końcu je dorwałam bardzo się cieszę bo chciałam je na obcasie trochę wyższym ale bałam się że 10cm będą za wysokie na codzienne bieganie! a ten obcas jest idealny... na oko ma 6cm wiec BOSKO! Zapłaciłam 169,99 trochę więcej niż przewidywałam bo chciałam zapłacić max 150zł ale cóż zakochałam się a z sercem się nie dyskutuje! a po za tym mało widziałam fajnych tych butów
wcale Ci się nie dziwię że nie lubisz kupować spodni i staników... mam podobnie tylko że u mnie miski są zawsze za duże, a spodnie jak są dobre w bioderkach i udach to w pasie się nie zapinam... albo są ale biodrówki..... PORAŻKA....
Naprawdę świeny wybór
A spodni też nie lubię kupować strasznie mnie to stresuje że potrzebuję wielkich spodni

Cytat:
Czeeeść Roses....
Stary 2008-10-09, 10:36   #4286
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
jakby to powiedzieli AA ... chórem "CZEŚĆ ROSES"

wiesz może nie warto kupować na raz ciuchów tej firmy za np 1000zł ale zawsze możesz spróbować inna bluzkę czy spodnie....

pochwal się jak coś nowego kupisz

ja chyba też mam problem z zakupami.... eh za dużo mam ciuchów ale w połowie nie chodzę bo czekam AŻ SCHUDNĘ!
Nomoze 1000zł to nie wydam teraz na ciuchy bo to by była lekka przesada Szukam tez hurtowni z outletami co sprzedaja nie tylko firmom - wtedy bym sie dopiero obkupila
Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
a jaką rozmiarówkę ma Wallis? widziałam go kiedyś, ale ominęłam, bo wyglądał na niską rozmiarówkę :P ale jutro będę w Galerii Krakowskiej więc zajrzę może
mozna czasem na niezle promocje trafic ale i tak jest drogo

Czeeeść Roses....[/quote]
czeeeeść
Stary 2008-10-09, 10:45   #4287
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Limonatka jak tam w Krakowie opowiedz cos
Stary 2008-10-09, 10:49   #4288
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

hej hej dziewczynki

dawno mnie nie bylo..nie mialam internetu, zmienialam stancje ale juz jestem i witam serdecznie
Stary 2008-10-09, 10:53   #4289
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Czesc sliczna uwielbiam twoj avatarek ano to dawaj wiesci co to sie dzialo jak cie nie bylo....
Stary 2008-10-09, 11:01   #4290
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

zmienilam stancje i mieszkam teraz w kawalerce... musialam zalatwic sobie mobilny internet z ery, Tz znowu pojechal w trase, ja zaczelam 2 kierunki mgr uzupelniajace, obcielam wlosy :P to tak w skrocie a tu wlosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_8158.jpg (22,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_8163.jpg (28,4 KB, 74 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości