Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-09, 18:50   #571
madzia_g
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez Marenciara Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję porady co do moich włosów.Dołączam zdjęcia wcześniejszej fryzury(4 pierwsze)i obecnej(2 ostatnie);p Napiszcie jaki kolor doradzacie i jaką długość włosów.W towarzystwie,którym się obracam zdania są podzielone więc potrzebuję opinii kogoś z zewnątrz i pomyślałam o Was Nie wiem czy zapuszczać je na studniówkę czy może fajnie ściąć przed samą studniówką...Czekam na Wasze opinie.
zdecydowanie obecna fryzurka lepsza

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 18:50   #572
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Wróciłam zmachana ale kupiłam co nieco spodnie, sweterek, tunikę i szlafrok więc jestem przeszczęśliwa Zdjęcia jeszcze dziś na modowym albo jutro jak mi TŻ nie obrobi
Kątem oka zerkam na Goka w nowym odcinku "Jak dobrze wyglądać nago" uwielbiam go

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
eee tam, ja jestem najgrubsza na tym basenie wszystkie panny, które chodzą to tyczki (stanie za latarnią i jej nie widać), do tego wysokie, ładne... faceci, którzy się zapisali na basen (oczywiście o wfie mówię) to też kurcze same mięśniaki itd. Ale ja lubię pływać dzisiaj jak pływałam na plecach, a było pusto, bo reszta (3 osoby) poszła do jacuzzi to z nudów sobie swój biust oglądałam i doczytałam dzisiaj, że mają tam saunę a sąsiadka to babeczka w okolicach 60tki, też przy kości, więc będzie nam raźniej może nawet będzie chciała się przyłączyć do odchudzającej grupy wsparcia zobaczymy
Z kimś raźniej idę popytać sąsiadki

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
a ja mam w nosie, właśnie w końcu po to idę, żeby zrzucić, a poza moją przyjaciółką nikogo znajomego mam nadzieję tam nie spotkać
Cytat:
tak zrobię, pojadę sobie w sobotę do poznania do chłopaka, o
w niedzielę muszę wrócić, ale co tam, chwila radochy mi się należy
No i bardzo dobrze, też chcę mieć w nosie
A wyjazd do chłopaka nawet na bardzo krótko na bank będzie przyjemność

Cytat:
Dziewczyny potrzebuję porady co do moich włosów.Dołączam zdjęcia wcześniejszej fryzury(4 pierwsze)i obecnej(2 ostatnie);p Napiszcie jaki kolor doradzacie i jaką długość włosów.W towarzystwie,którym się obracam zdania są podzielone więc potrzebuję opinii kogoś z zewnątrz i pomyślałam o Was Nie wiem czy zapuszczać je na studniówkę czy może fajnie ściąć przed samą studniówką...Czekam na Wasze opinie.
Ostatnie zdjęcie wymiata piękny uśmiech, perłowe równe ząbki, śliczne oczka...baaardzo zalotnie na nim wyglądasz
Ale w krótkiej fryzurce też mi się podobasz, tak zadziornie...i ten kolczyk w brwi

Cytat:
Napisane przez Mortyshja Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mam wielki dylemat Strasznie mi się spodobała capoeira.. byłam już na zajęciach z tego i na prawdę było fajnie... na kolejne nie dałam rady iść - okres, który nie zawsze łagodnie przeżywam.. no i jutro są kolejny trening a ja nie wiem czy mam iść... bo wtedy byłam jako jedyna nowa... i jako jedyna puszysta... wszyscy tam ekstra śmigają a ja czasami podczas biegania muszę robić sobie przerwy... ale dotrzymałam im kroku ostatnio(na drugi dzień ledwo wstałam z łóżka ale byłam szczęśliwa) i teraz nie wiem czy iść tam znowu... czy darować sobie ?! Bo trochę się dziwnie czuję... ale z drugiej strony nie chciałabym z tego zrezygnować... yhm...

Nie przejmuj się i idź ważne że masz ochotę więc do dzieła ja mam zamiar na nowo zapisać się na aerobik który opuściłam 2 lata temu
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 18:56   #573
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Hymm tyle,że jak będą już długie to boję się,że upierdzieli mi jakiegoś koka na łbie,zapłacę majątek nie spodoba mi się i w ostatniej chwili będę musiała szukać ratunku nie wiadomo gdzie.
Moim zdaniem w dłuższych fajniej wyglądasz, tak bardziej dziewczęco

A odnośnie studniówki to wybierz się na czesanie próbne do fryzjerki najpierw i pokombinujecie trochę aż wyczarujecie coś konkretnego na włosach.

Dodam, że dziewczyna mojego byłego na jego studniówce miała włosy podobnej długości do twoich teraz i zrobiła sobie szalonego poczochranego irokeza. Fajnie się to prezentowało. Chociaż powinnam na nią psioczyć tak jak ona na mnie (bo np. mówi do mnie per wieloryb ). Ale pomysł sam w sobie fajny z fryzurką, więc możesz też pokombinować
Stary 2008-10-09, 18:59   #574
Mortyshja
Rozeznanie

Cytat:
Hymm tyle,że jak będą już długie to boję się,że upierdzieli mi jakiegoś koka na łbie,zapłacę majątek nie spodoba mi się i w ostatniej chwili będę musiała szukać ratunku nie wiadomo gdzie.
Wiesz... to musisz sobie znaleźć jakoś zaufaną fryzjerkę bo bez tego się nie obędzie. I po prostu określ zdecydowanie co chcesz mieć na głowie... Ja chodziłam chyba do 10 fryzjerek i za tym 10 razem znalazłam chyba najlepszą bo jestem bardzo zadowolona z ostatniego ścięcia... facetka młoda i zna się na rzeczy nawet już rozmawiałam z nią o fryzurze na studniówkę

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się i idź ważne że masz ochotę więc do dzieła ja mam zamiar na nowo zapisać się na aerobik który opuściłam 2 lata temu
I chyba tak zrobię... nawet mój bliski kolega z klasy mi tak doradza. Myślałam, że nieśmiałości mojej się już pozbyłam... a tu proszę

Mortyshja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 19:06   #575
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GOśka[SIZE=2
to jak wy mi tu tak pochudniecie to co ja sama zostanę na tych wątkach nie róbcie mi tegooo[/size]
Obiecuję - ja zostaję !!!

malinka - i tak i nie ! Do ubrania niestety nic nie kupiłam; nic mi w oko nie wpadło.
Ale się odstresowałam - zakupiłam { no cóż to moja mania} - Paradiso Inferno - Benetton'a i teraz nurzam się w oparach cedru, piżma i róży.

Marenciara - dwa ostatnie wizerunki świetne. W doradzaniu nie będę obiektywna,
bo uwielbiam upięte wysoko włosy {mam okrągłą twarz} . Ze względu na to, że mam
również krótką szyję, moje wieczorowe kreacje mają najczęściej podniesiony
kołnierz. Jak z powyższego wynika - moja rada : dłuższe i w ładny kok upięte.
Studniówka dla mnie to duża gala, a nie np. dyskoteka. Parę lat temu sunęłam w takt poloneza i wtedy królowały długie suknie u dziewczyn i ciemne garnitury u chłopaków. Teraz chyba też w dżinsach nikt nie pójdzie?!

P.S.
Dziewczyny, podrzućcie mi linka do "naszego" modowego. Ostatnio nie jestem zbyt rozgarnięta.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 19:06   #576
Marenciara
Raczkowanie

Ostatnie zdjęcie wymiata piękny uśmiech, perłowe równe ząbki, śliczne oczka...baaardzo zalotnie na nim wyglądasz
Ale w krótkiej fryzurce też mi się podobasz, tak zadziornie...i ten kolczyk w brwi

No i właśnie w krótkiej czuje się lepiej,bo mam gęste włosy i jak są długie to czuję się jeszcze większa;p Kolczyka niestety już nie mam :/ ale myślę o zrobieniu raz jeszcze;p
Dotknij mojej dłoni - krzywej,
Poczuj moje serce - zimne,
I pokochaj mnie - nieidealną...
Marenciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 19:12   #577
akasha84
Zadomowienie

Mortyshja uwielbiam długie włosy u facetów , albo przynajmniej dłuższe żeby było za co złapać i to nie tylko podczas bzy bzy ale i wtedy jak wkurzy to zawsze łatwiej głową go o ścianę
Malinka starałam się, na prawdę, ale już nie mogłam patrzeć na stertę ciuchów do prania i wzięłam je i wsadziłam do pralki, także pranie ograniczyłam do wciśnięcia guzika a wywieszanie pozostawiłam Mężowi, a co tam
Nice a na wizażowanie istotnie więcej czasu, przynajmniej już w miarę na bieżąco klikam czyli jednak blondi zostaniesz? no i super to jesteśmy sobie we dwie "zdziadziałe" blondyny ale coś czuję, ze jak tylko przeprowadzę się, w końcu, do nowego mieszkania, to orbitrek pójdzie w użycie, dietę z powrotem zacznę stosować, bo na nowych studiach może jakiś romansik nawiążę to muszę być przygotowana
MrsVargas ktoś tu chyba foteczki obiecał??
Marenciara a może tak postawić na tylko ładne ułożenie czuprynki na główce na studniówkę, koki i inne badziewia robione przez fryzjerów-rutyniarzy okropnie postarzają :

ale jesteście płodne Babeczki chwilka nieuwagi i już postów się namnożyło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-09, 19:18   #578
Mortyshja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
Mortyshja uwielbiam długie włosy u facetów , albo przynajmniej dłuższe żeby było za co złapać i to nie tylko podczas bzy bzy ale i wtedy jak wkurzy to zawsze łatwiej głową go o ścianę
Ja tak samo... po prostu się rozpływam jak widzę faceta z długimi włosami mrrrr

Dziś kolejny spacer :p

Stary 2008-10-09, 19:22   #579
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:

A ja lubię akurat krótko obciętych, i to tak ładnie równiutko. Na widok takiej ładnej buźki i krótkich włosów aż robi mi się gorąco

akasha84,
tak zostanę blondiną nadal, ale już trochę mniej zdziadziałą, bo chcę zacząć lepiej o siebie dbać. co to za romanse planujesz co? oj, niegrzeczna ty
Stary 2008-10-09, 19:24   #580
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Ponura ja nie widzę w mojej buzi nic szczególnie ładnego( zadary nos,małe oczka);p Ale dziękuję
Całokształ się liczy, całokształt

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 19:42   #581
Marenciara
Raczkowanie

Akasha84 też przez chwilę myślałam o zwykłym ułożeniu,przecież teraz modniejsza jest naturalność;p

Co do facetów z długimi włosami to ubóstwiam ich,są tacy pociągający
Dotknij mojej dłoni - krzywej,
Poczuj moje serce - zimne,
I pokochaj mnie - nieidealną...
Marenciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 19:45   #582
akasha84
Zadomowienie

Nice nic tak nie upiększa kobiety jak flirt hihihi

Marenciara i słusznie bo zrobisz koka i może Ci się nie spodobać, a tak wiesz jak najfajniej włosy Ci się układają i nie będziesz miała fobii jak się spinka odepnie, czy loczek wysunie
Stary 2008-10-09, 20:13   #583
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
I chyba tak zrobię... nawet mój bliski kolega z klasy mi tak doradza. Myślałam, że nieśmiałości mojej się już pozbyłam... a tu proszę
Kolegów, a do tego bliskich tym bardziej trzeba słuchać
Nie martw się ja tez jestem nieśmiała...czasami

Cytat:
MrsVargas ktoś tu chyba foteczki obiecał??
Ja też bardzo lubię długowłosych
Zdjęcia pyknięte, dziś się pojawią
Stary 2008-10-09, 21:31   #584
Faficzkowa
Wtajemniczenie

dziewczyny szalejecie po prostu! ja tu na kawę wychodzę a wy skrobiecie i skrobiecie!

Cytat:
nosi mnie
jedną ręką wstawiam pranie, drugą piszę na forum, trzecią (?) bawię się z kotem, czwartą (??) kombinuję nad magisterką...
wolę nadmiar energii od mojego zwyczajowego lenistwa i nicniechcenia, zdecydowanie
tak Cię Meridia pobudza? super nie potrzebujesz yyy narkotyków hahaha

Cytat:
kochana ślicznie Ci w dłuższych włosach! skromnie zaproponowałabym Ci jaśniejszy kolor, taki blondzik ładny, a długość włosów, spróbuj zapuścić tak do brody, wyrównać je a np grzyweczka taka na boczek jak masz teraz!
a uśmiech.... powalający!!! trochę wiary w siebie kobieto!!!

Cytat:
A tak w ogóle to mam wielki dylemat Strasznie mi się spodobała capoeira.. byłam już na zajęciach z tego i na prawdę było fajnie... na kolejne nie dałam rady iść - okres, który nie zawsze łagodnie przeżywam.. no i jutro są kolejny trening a ja nie wiem czy mam iść... bo wtedy byłam jako jedyna nowa... i jako jedyna puszysta... wszyscy tam ekstra śmigają a ja czasami podczas biegania muszę robić sobie przerwy... ale dotrzymałam im kroku ostatnio(na drugi dzień ledwo wstałam z łóżka ale byłam szczęśliwa) i teraz nie wiem czy iść tam znowu... czy darować sobie ?! Bo trochę się dziwnie czuję... ale z drugiej strony nie chciałabym z tego zrezygnować... yhm...

idź na tą copoeire to przecież ruch, a jak CI się podoba to będziesz traktowała to jak zabawę! dużo ruchu=dużo straconych kalorii! nie pozwól żeby waga spowodowała że przestaniesz robić to co lubisz!!!

Cytat:

oj ja wręcz przeciwnie nie lubię facetów z długimi włosami... ale łysi tez nie bardzo chyba że taki jak Bruce Willis

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 21:33   #585
kasiamniam
Wtajemniczenie

Kurcze dziewczyny czy wy zgłupiałyście?? ja nie nadążam Was czytać.. rozpędziły się jak niewiem! Muszę nadrobić..
Daawno tu nie pisałam bo jakoś albo nie miałam zbytnio czasu, albo jakoś nastroju ;/ wiec witam wszystkie nowe dziewczyny z którymi się jeszcze nie zapoznałam ale dziś mam niesamowiecie megahumorek bo od pon zaczynam pracę będę opiekować się 2 dzieciaków, mam nadzieję, że dam radę bo siedzenie w domu mnie już dobijało co prawda fajnie było robić i wymyślać obiadki dla mojego Tż-ta ale jak widać mi się udzielało, bo jadłam "za dobrze" i zamiast zrzucać ciałko to przybierałam a teraz będę miała więcej ruchu, prawie cały dzionek z dzieciakami i chcę zmienić WKOŃCU (tyle razy już to powtarzałam :d ah ta moja silna wola..)swoje nawyki odnośnie jedzenia! Przez ostatni tydzien męczył mnie okres który został najpierw uśpiony a potem wywołany przez mojego gina (a raczej tabletki) i codziennie budziłam się ze skurczami jakbym miała "coś" urodzić, choć nawet niewiem jakie to jest uczucie(bo nigdy nie rodziłam ), ale tak własnie przyrównałam moje poranne bóle podobno jak skończę brać tabletki(w sobotę) mam już ich niemieć heh.. ale się rozpisałam..wyżaliłam..ale komu mam powiedzieć jak nie Wam?? *
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 21:48   #586
akasha84
Zadomowienie

Kasiulka przytulam, ja okresu już chyba z 3 miesiąc nie mam i zaczynam się martwić, jednak muszę iść do ginesa :/
Stary 2008-10-09, 21:58   #587
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiulka przytulam, ja okresu już chyba z 3 miesiąc nie mam i zaczynam się martwić, jednak muszę iść do ginesa :/
Oj to niedobrze słoneczko idź i to natychmiast!! bo przyczyny mogą być jak wiesz różne (odchudzanie?a moze ciaża ?)wiesz wiem ze łatwo mi mówić, ja niestety jestem takim typem człowieka (po mamie ;/) ze jak się coś dzieje złego to zwlekam, zwlekam aż wkońcu tak mnie coś złapie, ze jestem zmuszona iść! Tak też było w tym przypadku ;/ ja z kolei na odwrót okres miałam ponad 2 tyg nonstoper! a racji tego ze jestem w Niemczech nie usmiechało mi sie tu isc, ale wkoncu Tż mnie namowil i dziekuje mu za to!
Stary 2008-10-09, 22:13   #588
akasha84
Zadomowienie

kasiulka u mnie podejrzewają PCO i chyba to to ech nie chcę się załamywać...
Stary 2008-10-09, 22:21   #589
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiulka u mnie podejrzewają PCO i chyba to to ech nie chcę się załamywać...
aha ;/ no ale jestem myślami z Tobą ze będzie oki i nie smutaj mi się tu!!! Wogóle to ja nie wiedziałam co to jest PCO?? Ale w wyszukiwarce znalazłam :P kurde jak tak Was czytam wszystkie chudniecie, takie laski ze hoho, ja tu z tego co czytam najwiecej waże
Stary 2008-10-09, 22:46   #590
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny czy wy zgłupiałyście?? ja nie nadążam Was czytać.. rozpędziły się jak niewiem! Muszę nadrobić..
Daawno tu nie pisałam bo jakoś albo nie miałam zbytnio czasu, albo jakoś nastroju ;/ wiec witam wszystkie nowe dziewczyny z którymi się jeszcze nie zapoznałam ale dziś mam niesamowiecie megahumorek bo od pon zaczynam pracę będę opiekować się 2 dzieciaków, mam nadzieję, że dam radę bo siedzenie w domu mnie już dobijało co prawda fajnie było robić i wymyślać obiadki dla mojego Tż-ta ale jak widać mi się udzielało, bo jadłam "za dobrze" i zamiast zrzucać ciałko to przybierałam a teraz będę miała więcej ruchu, prawie cały dzionek z dzieciakami i chcę zmienić WKOŃCU (tyle razy już to powtarzałam :d ah ta moja silna wola..)swoje nawyki odnośnie jedzenia! Przez ostatni tydzien męczył mnie okres który został najpierw uśpiony a potem wywołany przez mojego gina (a raczej tabletki) i codziennie budziłam się ze skurczami jakbym miała "coś" urodzić, choć nawet niewiem jakie to jest uczucie(bo nigdy nie rodziłam ), ale tak własnie przyrównałam moje poranne bóle podobno jak skończę brać tabletki(w sobotę) mam już ich niemieć heh.. ale się rozpisałam..wyżaliłam..ale komu mam powiedzieć jak nie Wam?? *
Kasiu, gratuluje pracy Bardzo chciałabym się opiekować dzieciakami i mam nadzieję, że Tobie też praca spasuje

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 23:39   #591
Mortyshja
Rozeznanie

kasiamniam Również gratuluje pracy. I żeby dzieci za bardzo Cię nie męczyły A w jakim wieku one są ?

Faficzkowa, MrsVargas i tak zrobię... przejdę się przez ten weekend i zobaczy się co będzie dalej... ale taki wysiłek przed maturą w sam raz na odreagowanie stresów

Wiecie co... już tak leżałam zrezygnowana na łóżku... odrabiać lekcji mi się nie chciało aż w końcu zadzwonić sąsiad i w 3 minuty byłam gotowa do wyjścia Spacer był świetny... dopiero wróciłam i lekcje nawet już zdążyłam odrobić No kurczę uwielbiam tego faceta... rozmowy z nim to sama przyjemność.
Tylko kolejny problem się pojawił... Nigdy nie miałam takiego przyjaciela / przyjaciółkę... i nawet nie wiem co mam robić aby było dobrze i żebym czegoś nie zepsuła... bo zapowiada się bardzo fajna bliższa znajomość między nami.
Ajć

Stary 2008-10-10, 00:05   #592
kasiamniam
Wtajemniczenie

Limonatka dzieki ja tez mam taka nadzieje, stresuje sie troche, niby praca z dzieciakiami ale zawsze to jakis stres
Mortyshja dziekuje a dzieciaki: dziewczynka 4 latka i chłopak 8 lat wiec duuze dzieci ale najwazniejsze ze nie muszę łamac jezyka bo mowią po polsku i niemiecku. No no sąsiad widzę dobrze na Ciebie wpływa, rach ciach i już spacerek, lekcje szybko zrobione ja mam takiego jednego przyjaciela/przyjaciółkę (choc po moim wyjezdzie do DE nasze kontakty nieco się urwały)i naprawdę nigdy ale to nigdy nie mieliśmy zamiaru być razem bo ja nie jestem w jego guście a on w moim, ale nasze relacje były swietne, pamiętam na studiach wszyscy nas brali za parę on to był taki jajacarz zawsze sobie przypominam jak dzwonił do mnie i mowił" hej jestes w domu?? to ja zaraz wpadnę na minetkę znaczy minutkę" haha wiec myślę ze przyjaźń męsko-damska jak najbardziej może istnieć oczywiście gorzej jest jeśli ktoraś ze stron chce czegoś wiecej..
powinnam iść spać, ale jestem tak podekscytowana tym, ze dostałam pracę, ze nie moge usnać z wrazenia ja tak zawsze mam :P mój chłop śpi jak niedzwiedz a ja buszuje na necie
Stary 2008-10-10, 06:04   #593
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

daję znak, że żyję

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 07:01   #594
ineczka7
Zadomowienie

Malinka, ja dopiero teraz zauważyłam, że Ty masz Staszów wpisany... Ja mam całą rodzinę od strony taty i dziadka w Staszowie i pod Staszowem

dzień dobry
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 07:18   #595
Heroldin
Zakorzenienie

kasiamniam - Będzie dobrze !

Mortyshja - powolutku, niech się znajomość rozwija. Może teraz Twoja kolej
zaprosić go na spacer ... Ot, tak w ramach rewanżu. Lub na aromatyczną
herbatkę - zimo się robi, więc po spacerze jak najbardziej wskazana.
Jaka muzykę lubi, jakie książki czyta {jeśli w ogóle czyta} itp.

malinka - witaj nam, witaj !!!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 07:46   #596
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

MrsVargas- pokaż pokaż xD ja też uwielbiam Goka

Heroldin - i dobrze perfuma najlepiej działa ja kupiłam ostatnio Emotion Pierre Cardin

akasha - oj ty niedobra ty

Kasiu- dasz dasz super babka z Ciebie i dzieciaki Cię polubią

Morti - uhu widzę, że z sąsiadem się coś szykuje

ineczka- a gdzie dokładnie? Staszów małe miasto więc pewnie znam kogoś z Twojej rodziny witam krajankę pozatym

mam dziwne wrażenie, że jeden chłopaczek mnie "śledzi" napiszę wam więcej jak wróce do domu, bo jestem na uczelni

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 07:57   #597
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
No i bardzo dobrze, też chcę mieć w nosie
A wyjazd do chłopaka nawet na bardzo krótko na bank będzie przyjemność
mnie już bardziej zawstydza fakt pokazania się przyjaciółce bez bielizny pod prysznicem ale to zawsze mnie krępowało na basenie, nie wiem czemu

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Chociaż powinnam na nią psioczyć tak jak ona na mnie (bo np. mówi do mnie per wieloryb ).
o dzisaskrajst, pieknie. chyba bym wyjątkowo wredna dla niej była na Twoim miejscu

Cytat:
a ja mam różnie, jak podoba mi się jakiś dorosły facet lub tacy w moim wieku to wolę jak mają jakieś fajne ale dość krótkie włosy. A jak młodsi - to na ogół długowłosa mroczna młodzież

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
tak Cię Meridia pobudza? super nie potrzebujesz yyy narkotyków hahaha
ale Therm Line II na początku też mi dawał takiego kopa, byle się wkręcić w jakiś rytm aktywności a nie wiecznego lenistwa jak to ja i już będzie dobrze.
Narkotyków nigdy nie potrzebowałam koleżanki mówią ze mam poziom szaleństwa jak normalni ludzie po 0,5 litra wódki

Cytat:
aha ;/ no ale jestem myślami z Tobą ze będzie oki i nie smutaj mi się tu!!! Wogóle to ja nie wiedziałam co to jest PCO?? Ale w wyszukiwarce znalazłam :P kurde jak tak Was czytam wszystkie chudniecie, takie laski ze hoho, ja tu z tego co czytam najwiecej waże
drobinek i kruszynek tu nie ma
ej, mi jest źle bo dwie najchudsze laski z roku pokazały jakiś czas temu swoje zdjęcia ze szkoły średniej i były takimi pulpetami że ja przy nich byłabym wtedy szczupła

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
ineczka- a gdzie dokładnie? Staszów małe miasto więc pewnie znam kogoś z Twojej rodziny witam krajankę pozatym
nazwisko Kardaś, o. Co do ulic czy nazw wsi to bez pomocy taty nic nie powiem, bo byłam tam ostatnio jak pradziadek żył, a na jakieś wesela rodzinne się nie zabierałam A tata teraz śpi
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 08:19   #598
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Zdecydowanie dwa ostatni zdjecia zdecydowanie

Cytat:
A tak w ogóle to mam wielki dylemat Strasznie mi się spodobała capoeira.. byłam już na zajęciach z tego i na prawdę było fajnie... na kolejne nie dałam rady iść - okres, który nie zawsze łagodnie przeżywam.. no i jutro są kolejny trening a ja nie wiem czy mam iść... bo wtedy byłam jako jedyna nowa... i jako jedyna puszysta... wszyscy tam ekstra śmigają a ja czasami podczas biegania muszę robić sobie przerwy... ale dotrzymałam im kroku ostatnio(na drugi dzień ledwo wstałam z łóżka ale byłam szczęśliwa) i teraz nie wiem czy iść tam znowu... czy darować sobie ?! Bo trochę się dziwnie czuję... ale z drugiej strony nie chciałabym z tego zrezygnować... yhm... .
Jesli ci sie podoba czujesz sie w tym swietnie to nei rezygnuj bron Boze badz szczesliwa i rob to na co masz ochote

Cytat:
daję znak, że żyję
To dobrze, juz sie troche martwilam ze dawno nic nie naskrobalas
Stary 2008-10-10, 08:47   #599
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez mam taka nadzieje, stresuje sie troche, niby praca z dzieciakiami ale zawsze to jakis stres
Mortyshja dziekuje a dzieciaki: dziewczynka 4 latka i chłopak 8 lat wiec duuze dzieci ale najwazniejsze ze nie muszę łamac jezyka bo mowią po polsku i niemiecku. No no sąsiad widzę dobrze na Ciebie wpływa, rach ciach i już ..............
gratuluje pracy oby dzieciaczki nie sprawiały problemów

Cytat:
Wiecie co... już tak leżałam zrezygnowana na łóżku... odrabiać lekcji mi się nie chciało aż w końcu zadzwonić sąsiad i w 3 minuty byłam gotowa do wyjścia Spacer był świetny... dopiero wróciłam i lekcje nawet już zdążyłam odrobić No kurczę uwielbiam tego faceta... rozmowy z nim to sama przyjemność.
Tylko kolejny problem się pojawił... Nigdy nie miałam takiego przyjaciela / przyjaciółkę... i nawet nie wiem co mam robić aby było dobrze i żebym czegoś nie zepsuła... bo zapowiada się bardzo fajna bliższa znajomość między nami.
Ajć
ulalala ja widzę że z tym sąsiadem coś to ładnie się rozwija

piszecie tu o przyjaźniach damsko- męskich... ja chyba w nie nie wierze, jest fajnie DO CZASU jak któraś strona się nie zaangażuje co jest całkowicie normalne, ale potem z tego może rozwinąć się ciekawy związek

Cytat:

mam dziwne wrażenie, że jeden chłopaczek mnie "śledzi" napiszę wam więcej jak wróce do domu, bo jestem na uczelni
oh ja też lubię Goka, przegapiłam ten premierowy odcinek, mam nadzieje że wkrótce będą powtórki...

ktoś Cię śledzi? czekam na szczegóły

kurde ja się muszę ruszyć z domu... na uczelnie tylko w weekendy, pracy na razie brak, stażu brak no masakra jakaś... no i przede wszystkim BRAK MOTYWACJI do ćwiczeń... ja nie lubię wychodzić z domu sama i jakoś dziwnie mi np wyjść biegać czy tam spacerować samej... a niestety tutaj na miejscu nie mam znajomych którzy byliby chętni na taki ruch... same lenie

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 08:57   #600
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim pięknym paniom
No dziś niestety pogoda nie taka piękna jak wczoraj, ale nic to ważne że mam wolne
Za godzinę jadę z TŻ do Obi po farbę do jego pokoju. Przy okazji zrobimy sobie dłui spacer
A wieczorem idę na babskie spotkanie

Cytat:
bo od pon zaczynam pracę będę opiekować się 2 dzieciaków, mam nadzieję, że dam radę bo siedzenie w domu mnie już dobijało co prawda fajnie było robić i wymyślać obiadki dla mojego Tż-ta ale jak widać mi się udzielało, bo jadłam "za dobrze" i zamiast zrzucać ciałko to przybierałam a teraz będę miała więcej ruchu, prawie cały dzionek z dzieciakami i chcę zmienić WKOŃCU (tyle razy już to powtarzałam :d ah ta moja silna wola..)swoje nawyki odnośnie jedzenia! Przez ostatni tydzien męczył mnie okres który został najpierw uśpiony a potem wywołany przez mojego gina (a raczej tabletki) i codziennie budziłam się ze skurczami jakbym miała "coś" urodzić, choć nawet niewiem jakie to jest uczucie(bo nigdy nie rodziłam ), ale tak własnie przyrównałam moje poranne bóle podobno jak skończę brać tabletki(w sobotę) mam już ich niemieć heh.. ale się rozpisałam..wyżaliłam..ale komu mam powiedzieć jak nie Wam?? *
Kasiu gratuluję pracy dzieciaki na pewno od razu bardzo Cię polubią

Cytat:
Ja nie chudnę...jeszcze dopiero się do tego przygotowuję Kasiu Ty jestes super kolorowa laska bez chudnięcia i do tego jaką mas cerę

Cytat:
Ajć
Morthysja trzymam kciuki za dalszy rozwój znajomości coś wisi w powietrzu
A nie martw się nic nie zepsujesz, po prostu bądź sobą

Cytat:
Pokazałam, pokazałam na modowym Gok na prezydenta
A fajny ten chłopaczek?

Faficzkowa
ja też tak mam że nie lubię sama chyba psa muszę sobie kupić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości